- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
kelly416 #157283 üzenetére
Amit írsz az nagyon telefon függő! Az én telefonomon be van kapcsolva minden és mégis minden rádugásnál kéri a megerősítést. Ha nincs tapi csak a töltés megy......... Pedig napi szinten használom a telefonon elkészített képeket. A fejlesztői beállításokban az USB "viselkedés" 1x engedi az MTP file átvitelt aztán újraindítás után megint várja a tapizást! Nyilván ez kijelző nélkül érdekes vállalkozás.
A honorhoz volt egy HiSuite nevű alkalmazás DE! az egy 6 jegyű kódot kért a PC-re minden kapcsolódáskor amit a telefon a kijelzőn mutatott -
-
kelly416
veterán
válasz
kelly416 #157259 üzenetére
Több visszaállító alkalmazást is kipróbáltam. Egyik semmit nem talál, a másik azt ami a telón van és én is látom (tehát nem kell vissza állítani) a harmadik (egyem a szívét) rejtett mappákat talál meg, mint a navigációnak meg játékoknak a kis videói, hangjai, képei... gondolom a kukába dobott de még véglegesen nem törölt fájlokkal operál.
De a legjobb az, amelyik talált hatvan valahány videót, amiről kiderült hogy mind zene albumborítóval, ráadásul olyan zene, amit soha le sem szedtem, meg nem hallgattam. 2 vagy 3 film zenéi. Persze minden klikk után min. 5mp reklám mint a youtubeon. Szóval a helyzet egyre rózsásabb. -
viewdetails
addikt
válasz
kelly416 #157265 üzenetére
Végigcsináltam amit mondtál, egy dolog maradt ki a leírásodból, megkérdezte a Google Photos, miután áthelyeztem a fájlt a telefonon másik mappába, hogy _azt is_ akarom-e szinkronizálni (Ezt én mindig skippelem, csak a DCIM mappát szoktam engedni)? Nem kértem, így viszont a felhős kuka ürítés után is ott maradt az új helyén a fájl a telefonon.
Szerintem itt lehetett a gond, hogy az átmozgatásra használt almappád automatikus szinkronban van az app beállításainál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest