- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #166224 üzenetére
+1 ez lesz a megoldás pl. másik eszközről lekapni az apk-t. Én éppen ma futottam bele ilyen problémába, amit a File Manager Plus APP-al seperc alatt tudtam orvosolni
-
válasz
Intruder2k5 #165947 üzenetére
Basszus... még ezt is elrontottam, pedig a kedvenc hozzászólása pont ebből a topikból származott: [link] (majd jót röhögtünk rajta privában.
)
Köszönöm az ő nevében is a korrekciót!
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #157109 üzenetére
Az általad küldött képen látható [Sound] csempét megérintve mi történik, az nem pont erre való? Ha nem, akkor esetleg próbálj ki plusz csempéket biztosító alkalmazásokat, mint például ez.
-
szimi57
őstag
válasz
A legtöbb launcherrel ki tudsz rakni egy "Beállítások" parancsikont és rákattintva máris ott vannak előtted a csúszkák. Macrodroiddal egyéb módon is indíthatod.
-
válasz
Intruder2k5 #157121 üzenetére
Mármint arra gondoltam, hogy ez elvileg egy egyszerű dolog.
Xiaomin pikk-pakk beállítom, a Huaweit sajnos, nem ismerem ilyen mélységben.Ennyit találtam: [link]
-
Somatom
veterán
válasz
Intruder2k5 #157118 üzenetére
Igen, azt meg kell írni hozzá. A Macrodroid topikban kaphatsz hozzá segítséget. Sztem egy floating widget lenne a tuti. Értesítési sáv sem kéne. Macrodroidnak kéne megadni, hogy home hosszan nyomásra jelenítse meg a widgetet. Csak kéne találni egy csúszkás widgetet. Az Elixírnek volt ilyenje, de azt régen magára hagyta a fejlesztője. Én most elhavazásban vagyok, hétvégén tudnék segíteni.
-
válasz
Intruder2k5 #157118 üzenetére
Tehát akkor csak a háttérben futást kell rendbe tenni.
-
Somatom
veterán
válasz
Nem vittem végig, csak belepróbáltam Macrodroiddal. Van eszköztár ikon lehetőség, de akár az értesítésén is meg tud jeleníteni ikonokat. Pl. így. Odabiggyesztettem két hangerő ikont, amiket lehet bökdösni. Csak makrót kell hozzá társítani, ami bökdösésre változtat a hangerőn.
A másik lehetőség, ami eszembe jutott, az egy floating felület. -
válasz
Intruder2k5 #157114 üzenetére
Egyet találtam: Volume Notification
Tud értesítési sávból működni, de 7.0-tól fölfelé kitehető gyorsindítási ikonként is, mint a Bluetooth, Wi-Fi, stb. -
PitLee
őstag
válasz
Intruder2k5 #157114 üzenetére
Valami Gesture Control szerűség nem segítene ?
Vagy valami Equalizer szerűség ami kipakolná magát eszköztárra, passz. -
válasz
Nem az a baj, hogy a rendszer bezárja az appot a háttérben, így az nem fut tovább rendben?
Melyik app ez? -
Dante73
tag
válasz
Intruder2k5 #113936 üzenetére
Köszönöm!
-
simico
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #113847 üzenetére
aCalendar+ nekem bevált, tudja mindazt amit leírtál. Ha jól rémlik az ingyenes változatban nincsenek színsémák, tehát a sötét háttéren világos betűk valószínűleg nincsenek az ingyenesben, minden mást viszont az is tud. Én anno akcióban egy sör áráért vettem meg, mert elégedett voltam az ingyenes verzióval.
-
Fall-N
veterán
válasz
DigiCal-t használok, megvettem a + verziót. Material és személyre szabható.
-
punky10
addikt
válasz
CalendarPad(és úgy emlékszem az ACalendar+)pro verzioja teljesen testreszabható.A widget és az alkalmazás is szerkeszthető, be lehet állítani a háttér,a betük, feliratok színét, nagyságát...stb
Én is pont emiatt vettem meg mindkét alkalmazást(elősször nem tudtam dönteni...) mert nem tetszett a gyári fehér alapú naptár. -
zhata
senior tag
válasz
Én is kerestem - keresek, fekete alapút és egyszerűt, de nem találtam.
-
sbwolf
aktív tag
válasz
-
beg
veterán
válasz
Business Calendar 2-t szokták ajánlani, amit biztos tud az a havi nézet, hét száma és színezhető. Használni nem használtam de egy próbát megér.
Mondjuk ez a letisztulttól messze vanMásik egy kicsit lazább: DigiCal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest