- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
- Apple Watch
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz
Füleske #165766 üzenetére
NewPipeX with SponsorBlock -ot használ valaki? Érdekelne a tapasztalatotok. Én sima NewPipe appot (és Ymusicot) használok és nagyon meg vagyok vele elégedve. A lejátszási listáimat is mégosztottam a NewPipe-al, így tényleg teljes értékű az app.
A SponsorBlock-os verzió nem jelent biztonsági kockázatot? Nem tudom ki készítette, mennyire megbízható, stb.
-
martonl
senior tag
válasz
Füleske #153568 üzenetére
Nem tudom, volt-e Android 8-as, vagy annál régebbi készüléked. Azokon a helymeghatározásnál az általad leírtakon kívül volt olyan lehetőség, hogy "mód: akkumulátor takarékos". Ilyenkor csak a mobilhálózatra hagyatkozott (a bt és wifi alapú keresést is ki lehetett ezzel együtt kapcsolni, ha jól emlékszem). Ezt pl. a Google térképen lehetett szépen látni, amikor némi gondolkodás után egy kört rajzolt a lehetséges pozíciód köré (most is ezt teszi, ha hirtelen nincs GPS jel, ha jól tudom). Vidéken ez a kör a hálózat sajátosságai miatt akár több száz méter sugarú is lehetett, de városban egész jól pozícionált. Sokszor volt pontatlan a pozíció, párszáz métert néha tévedett, de arra, hogy egy időjárás widget megmondja, mi várható az adott településen, vagy kerületben, arra tökéletes volt. Ha meg közben mozogtál is, akkor a hálózat sajátosságai miatt már szinte méterre belőtte a helyzetet, a szolgálatok is ez alapján dolgoznak, ha butatelót használsz. :-) Ez most megszűnt, tehát GPS vevő nélkül nem tudsz helymeghatározni, legfeljebb mellé kapcsolhatod a wifi és bt alapú meghatározást is. Ezek szerint ezt el kell engedni, folyamatosan mennie kell a GPS vevőnek is.
Közben megtaláltam, valahogy így volt régebben: [link] és [link] (Android 4.4-8.1)
Android 9 és 10 esetén még lehetett root-tal mókolni és előcsalni az akkutakarékos módot, de 11-től már nem lehet úgy sem.Köszi crok és icemad nektek is, valóban le kell mondanom a kapcsolgatásról.
Majd megnézem, mi a helyzet, ha folyamatosan be van kapcsolva, remélem nem zabálja sokkal jobban az aksit, ahogy írtátok is.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest