Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Barátnőmnek egy Samsung Galaxy A5 2017 telefonja van, és az lenne a gondja hogy hiába helyez át alkalmazásokat az SD kártyára, alig szabadul fel valamennyi hely a telón. Mivel én Androidban nem vagyok jártas, ezért szeretnék egy kis információt kérni.
Ha fel van rakva egy alkalmazás, és áthelyezésre kerül az SD kártyára, akkor miért van hogy nem az összes adat kerül át ami a tárhelyinfónál van kijelezve, hogy xy 4GB-ot foglal? 32GB-os a telefonja, viszont amit lát hogy fel van használva terület az ő részéről az csak 11-13GB lehet, és alig van tárhelye. Ezt mi okozhatja?Köszönöm a segítséget előre is!

-
jozsi252
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Elkezdtem nézni YT-os videókat elég jónak tűnik ez a Smart Switch. Ez lesz az első amit megpróbálok. Köszi a tippet!
(#143130) Somatom
Igen sajnos azt veszem észre hogy az iCloud-tól elég messze van ezen a téren. De ez a Smart Switch remélem jól fog működni. Illetve a képeket lementem külön mindenképpen. -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Van anyumnak egy Galaxy A5 2017 telefonja. Veszek neki egy Galaxy A51 telefont, viszont elakadtam a biztonsági mentéssel. Az az igazság hogy fogalmam sincs hogy csináljam.
A beállítások->Google->Biztonsági másolat->Biztonsági mentés készítésére rámentem, ami elvileg le is ment. Viszont a Google fiók-nál azt jelzi ki hogy csak pár száz megabájt van foglalva a 15GB helyből. Pedig több GB kép meg videó van.A kérdésem az lenne hogy mivel tudnák egy komplett mentést csinálni a drive-ra mindenféle mókolás rootolgatás vagy bármi nélkül?
Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

crok
mobilizmo