-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Barátnőmnek egy Samsung Galaxy A5 2017 telefonja van, és az lenne a gondja hogy hiába helyez át alkalmazásokat az SD kártyára, alig szabadul fel valamennyi hely a telón. Mivel én Androidban nem vagyok jártas, ezért szeretnék egy kis információt kérni.
Ha fel van rakva egy alkalmazás, és áthelyezésre kerül az SD kártyára, akkor miért van hogy nem az összes adat kerül át ami a tárhelyinfónál van kijelezve, hogy xy 4GB-ot foglal? 32GB-os a telefonja, viszont amit lát hogy fel van használva terület az ő részéről az csak 11-13GB lehet, és alig van tárhelye. Ezt mi okozhatja?Köszönöm a segítséget előre is!
-
jozsi252
veterán
válasz
Viktor0610 #143129 üzenetére
Elkezdtem nézni YT-os videókat elég jónak tűnik ez a Smart Switch. Ez lesz az első amit megpróbálok. Köszi a tippet!
(#143130) Somatom
Igen sajnos azt veszem észre hogy az iCloud-tól elég messze van ezen a téren. De ez a Smart Switch remélem jól fog működni. Illetve a képeket lementem külön mindenképpen. -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Van anyumnak egy Galaxy A5 2017 telefonja. Veszek neki egy Galaxy A51 telefont, viszont elakadtam a biztonsági mentéssel. Az az igazság hogy fogalmam sincs hogy csináljam.
A beállítások->Google->Biztonsági másolat->Biztonsági mentés készítésére rámentem, ami elvileg le is ment. Viszont a Google fiók-nál azt jelzi ki hogy csak pár száz megabájt van foglalva a 15GB helyből. Pedig több GB kép meg videó van.A kérdésem az lenne hogy mivel tudnák egy komplett mentést csinálni a drive-ra mindenféle mókolás rootolgatás vagy bármi nélkül?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest