- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
-
Krill77
őstag
Kezdőknek nem az. Egy kezdő nem erti a Googleon miert nem fixek az ikonok. Nehezen érthető meg, h egy home screenre kitett könyvjelző mikor nyílik első lapként illetve masodikként. (ez még engem is meglepett) Össze sem lehet hasonlítani az Opera minivel, ami 100 x kiforrottam es atlathatóbb mint ez a vacak. Sztem alap lenne, h üres lapon ikonok legyenek. Az elore hatra nyil is eldugva..
-
zebede
őstag
Azt hogy kell elérni hogy inaktiv legyen a kényszerített leállítás gomb?
Most konkrétan az eredmények appal próbáltam, kilőttem a futó szolgáltatásokból, meg a tárolt folyamatokból is, de a kényszeritett leállítás gomb akkor is aktiv marad.Egyébként tegnap amikor először belezavart az örömömbe a push üzenettel, akkor a home gomb hosszan nyom alol lőttem ki és utána mégis jött a következő üzi.
-
aprokaroka87
nagyúr
A Google play services biztositja az "átjárót!".
Ilyenkor az adott app melett a Google play services app is felmegy a netre.
Ha jól sejtem ilyenkor esemény alapú app inditás történik.Beg:pedig én úgy tudom hogy gcm eseményre felíratkozás esetén nem kell futnia a háttérben az appnak végig.
-
aprokaroka87
nagyúr
Hát elvileg Google Cloud messaging alapú,mivel kéri is a Google play services használatát.
Ahhoz meg nem kell az appnak futnia a háttérben,mivel a push-t a google szerverei kezelik le,hasonlóan pl a Gmail-hez.
Sőt ma reggel úgy jött a push hogy,az eredmények appot el sem indittottam.
-
-
törölt tag
-
Bozek
nagyúr
Én az F-Stop Media Gallery-t használom, mióta csita lett QuickPic.
-
-
Bozek
nagyúr
Tudtommal hivatalosan még mindig nincs eldöntve, hogy illegális-e a torrent. Filmek, zenék letöltése saját célra elvileg nem illegális. A megosztás körül meg ugye az a vita, hogy nem teljes adatot osztasz meg, hanem csak darabokat.
Igazából a Btk. is ködösen fogalmaz, de a 100 ezer Ft-os alsó határ attól még él, tehát ha 1 filmet letöltesz, akkor az még csak szabálysértés.
(#93582) darvinya: De akkor már miért app? Az megint egy angol szó, nincs ilyen a magyar nyelvben.
-
-
SharpSA
veterán
Operát használtam eddig, laptopon meg mindig a Firefoxot. Chrome nem biztonságos, a mostani legutóbbi hacker versenyen pillanatok alatt elbukott. Na nem is ez a lényeg, hanem hogy tegnap ránéztem újra a Firefoxra a mobilon. Addig is telepítve volt, de hiányzott a szöveg tördelés, ami kell normál, azaz nem mobilos oldalak esetén. Tegnap megtaláltam a Fit to width kiegészítőt, ami mellé még felraktam a pc-n jól megszokott Scroll to top mobile-t. Így egész jól használható számomra. Reklámokkal még nem foglalkoztam, egyszerűen észre sem veszem, mert nem érdekelnek, de majd erre is keresek valamit (uBlock Origin). PC-n még jó kiegészítő nekem a NoScript.
-
-
törölt tag
Próbáld meg ezt hátha.. "DOOGEE Titans2" elvileg így működik a screenshot.
"you can take the screenshot with one simple gesture: just place three fingers on the screen and drag down. To enable the feature, head over to Settings>System Gestures>Screen Lock>Three Finger Screenshot and toggle it on."
Tehát három ujjat a kijelzőre aztán lefelé kell húzni.
Azt írja még hogy ezt a funkciót itt lehet ki bekapcsolni:
Beállítások > rendszer > gesztus > zárolt kijelző > ...szerk.: a hangerő le + bekapcs gomb tartsd nyomva 1-2 mp-ig
-
dragon1993
őstag
Nem tudom, hogy mennyire aktuális de írtam róla egy leírást, hogyan lehet megcsinálni a szinkronizációt google naptár és a neptun között.
-
Jazz
veterán
exe, a pc-re. Google drive meg: nem enged könyvtárostól feltölteni. Azt mondja a java nincs egendélyezve, tegyek fel chrome-ot. Java-t engedélyezem firefox-ba, de az meg letiltja, mondván sz*r egy kalap szemét, sebezhető....
Jó lenne ez a google drive, de nincs az az ég hogy lecseréljem firefox-ot, főleg arra hulladékra. -
törölt tag
Ha nincs benne SIM kártya, akkor a repülőgépes mód kikapcsolása értelmetlenné válik, elvégre nincs SIM kártya, ami keresne bármiféle hálózatot. Szóval érdemes a repülőgép üzemmódot bekapcsolva tartani.
gzbotii megelőztél.
Mr X Ha a repülőgépes üzemmód bekapcsolva van, akkor nincs hálózat, nem kezeli a SIM kártyát. Ha kikapcsolva van, akkor már kezeli, nem? Bele lehet zavarodni, lehet, hogy én írtam el.
szerk: tényleg...bocsesz. -
twine
veterán
Köszönöm, hogy foglalkoztál a dologgal....
Ezek után nem is tudom merjem e elmondani...
De rájöttem a hiba okára...
Asszony mindig a telefonjában adta hozzá a bejegyzéseit,,ott pedig az én megosztott naptáram volt elől...ő meg nem állította át....Bejegyzést hozzáadta,,leírás,,aztán "kész"....
Most, hogy próbálom rendezni a sorokat,,,kiderült,,,minden úgy működik a Google-nél ahogy kell...
JUZER error volt -
twine
veterán
Köszönöm a válaszod,,
Sajnos ezzel nem kerültem közelebb a megoldáshoz,,,(ezek tiszták voltak számomra amit leírtál)
Képpel illusztrálva talán egyértelműbb lesz a problémám
Szeretném ha az Andrea Polányi néven (feleségem által)megosztott naptár olyan színnel jelentkezne az én naptáramban, mint amilyen szín be van rá állítva alapértelmezettként a "bal oldalon" a naptárak között...
Miért jelzi olyan színnel mint amilyen az én "alapértékem", és hogyan lehetne ezen változtatni?
Köszönettel minden segítségért...
Üdv -
zoltanz
nagyúr
"én inkább úgy fogalmaznék hogy play-ről azért került ki mert a mobilOS gyártók száműzni kívánják a technológiát a web világából."
Egyrészt egy sor biztonsági rés benne, ki lehet váltani más nyílt biztonságos alternatívával (HTML5, WebM, h.264 (igaz ez aszem 2015-től jogdíjköteles lesz az ebben való publikálás, még akkor is ha ingyenesen megy), és kisebb a lejátszáskor a rendszerigényük is. Másrészt nem kell annyiféle videót tárolnia a Youtube-nak.
-
zoltanz
nagyúr
-
st6969
őstag
Huawei Y300-asom van, ez kínai, szóval van remény... Azért kellene, mert az M1 híradót szeretném esténként megnézni (éjfél körül jutok oda, de a család akkor már alszik, és így ágyból fülessel, wifi-n nekem pont megfelelő lenne), de ha elérhető bármilyen más kb. fél órás friss híradó online video, amihez nem kell flash, az még jobb lenne.
#23572) LonGleY köszönöm, ez jó ötletnek tűnik
-
-
citkar
addikt
Kipróbáltam, én tényleg bekapcsol simán az ébresztőtől is, kikapcsolt állapotban, köszi az infót, így egyszerűbb, simán kikapcsolom és mégis ébreszt
Sőt, kikapcsolt állapotban az ébresztésnél nem bootol be azonnal, hanem a lock screen-nél van 3 lehetőség, szundi, bekapcsolás (bebotol) és a "sima" kinyomás (amikor kikapcsolt állapotban marad). Ez meglepően praktikus így. -
attiati
veterán
1. az opera mobile classic még a "régi", múlt heti motor?
2. ezt a vonalat nem is fogják tovább frissíteni?
3. az új felületű opera mobile-ban hogy lehet hozzáadni új oldalt a gyorshívóhoz?gyorsítaniuk kéne a felületen, vissza levinni a a frissítés/megszakítás gombot alulra, túl kicsik lettek a gyorsindító ikonok, az előnézet ablakot nem frissíti be, ha a háttérben betöltődött a tartalom, és a nem látszik, hogy az aktuális oldal betöltése éppen hány %-nál tart
-
citkar
addikt
Kipróbálom, hogy magától bekapcsol-e.
(#22750) darvinya : támogatni támogatja, de, hogy hogy oldja meg nem tudom, ha én kikapcsolom, a tervezett bekapcsolás idejében valóban be is kapcsol. Eddig nem volt gondom a bootolással.
Persze tudom, van repülő üzemmód, de semmi szükségem arra, hogy be legyen kapcsolva, amikor alszom.
-
LonGleY
veterán
-
xSide
őstag
Ott meg a felső sáv csúszik szét
LonGleY: a linkeket én már megszokásból hosszan nyomvatartással nyitom új lapon...
Más, frissitettem a Talk-ot Hangouts-ra és olyan személyek is lettek a listán akiket nem értem miért vannak ott.
Duplikált személyeket, akiket törölni sem lehet csak tiltani.
Most ez hogy?
A Talk 3 személy miatt volt használva, ők voltak a listában.
Most meg van 24 és a korábbi 3 személy közül 2 duplán, ok gondoltam több email címük van ez valós is viszont ekkor legalább négyszer kellene ott lenniük.
Töröltessem a nem használt profiljukat velük?
Nevetséges f.s így az egész.
Legalább a személyekhez adható képek felbontását javítanák. -
Foose
addikt
Már vártam,mikor jössz elő ezzel a témával
Ez egy 5 hónapos garis készülék,amit nagyon régóta ismert mobilos üzlettel is rendelkező ismerőstől vettem,nem hiszem hogy bármi baja lenne. Oké,kb másfél hétig volt rajta főzött rom,de az nem igazán volt használható,azóta is a gyári rom van rajta.
Megnézem,oksa. -
Foose
addikt
Azt értem fagyás alatt,hogy pl a m.facebook.com oldalon belépve (tehát mobilos felület!) görgetés közben nagyon belassul,sőt volt hogy ott fagyott meg a teló,csak akksi ki-be segített. Anno én csak ezt a böngészőt használtam,de akkor 512MB RAM-om volt,akkor nem volt vele baj. Szivem szerint maradnék a Dolphin browsernél,de sajna az erősebb hardver alatt működik szépen. Na igen,ezt a két említett böngit régen próbáltam,nem jöttek be,de most ezen lehet kipróbálom,köszi!
-
törölt tag
Megnyugtat, hogy nem csak nekem nyűgös az új verzió
Amúgy kerestem volna, csak telefonról írtam és a mobil verzió nem topicra szűkítve keres, hanem az összes fórumhozzászólás között.
Tyer: Mobil. A mini komolyabb JS, HTML5 oldalaknál elvérzik, amúgy teljesen érthető okból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged