- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrg
aktív tag
Sziasztok! Segítséget kérnék. A TV-m bluetooth-on keresztül szeretném hallgatni. Van egy jó vezetékes fülesem, nincs egy androidos app, amivel a telefonom össze tudom párosítani a tv-vel, és a telóm jack-en keresztül menne a fülesem?
Kerestem appot, de nem táltam.
-
Dyrg
aktív tag
Megtaláltam: TrackView
ez frankón működik! -
Dyrg
aktív tag
Hali!
Segítséget kérnék. Ip kamera szerűséget szeretnék telefonnal. Az AtHome appot használtam erre a célra és jól működik is, csak az a bajom, hogy amelyik telefont beállítom a stream-elésre az nagyon melegszik, mert gyakorlatilag folyamatosan megy. Nincs olyan app, ami csak akkor kezdi a streamelést amikor a másik telefonon, meg akarom nézni, hogy mit lát? -
Dyrg
aktív tag
Hali!
Segítséget kérnék!
Egy telón alul a navigációs gombokból megadta magát a home, meg a menü gomb, csak a vissza gomb megy. Vagy már 3 órája küzdök vele, hogy felrakjak egy progit amivel tudnám helyettesíteni de egyik sem jelent meg rajta (simple control, back button stb...) már új romot raktam rá, már mindent kipróbáltam. Redmi note 2, szóval elvileg mennie kéne.
Nincs olyan progi amivel be lehet állítani a vissza gomb, hogy mit csináljon hosszabb nyomásra?
Root van rajta. -
Dyrg
aktív tag
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék a telefonnal videót felvenni, úgy, hogy a hangot ne a mikrofon rögzítse, hanem egy sztereó jelből fogadja. Milyen megoldások jöhetnek szóba? Gondolom először is kéne vagy egy otg-s hangkártya ami fogadná a jelet, vagy egy bluethoot-os transmitter pl ami fogadná a jelet és továbbítaná a telónak. Csak az a kérdés, hogy van olyan app, amivel ki lehet választani a videóhang beviteli forrást, és a bluethoth-os kapcsolaton fogadja-e a hangot, mert ugye alapesetben a telefon küldi... -
Dyrg
aktív tag
Hali!
Egy kérdés: adott egy 2016-os EB, nos ezt szeretném nézni, ha nem vagyok otthon TV közelbe. Találtam is egy frankó appot az androidos telóra, mytv telenor, ami most ingyenes mobiladat használattal megy frankón. De, hogy a fészkes fenébe tudnám megoldani, hogy a laptopon tudjam nézni a telefon segítségével.
Van ugyebár a programon belül miragomb, de azt csak tv-re lehetne küldeni, pc-re nincs ilyen program amivel ez működne?
Másik próbálkozásom, hogy megosztom a netet a laptopra, de sajnos ott csak korlátozva engedi, így nem lehet használni a http://mytv.telenor.hu/ -n a tv-t...
Sajnos a mirascreen-es kütyüm nem jön meg időben az ebay-ről, bár laptopról nem tudnám azzal se nézni...
Egyéb programokkal már próbálkoztam, de azok ugye max csak a telefon képét osztja meg elég nagy késéssel és ugrálásokkal, szóval az nem járható út, itt valahogy a mirát kéne kihasználni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest