- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
zoltanz #175894 üzenetére
Azért mert úgy szokták csinálni akik kicsit értenek ehhez, hogy berakják az SD kártyát a telefonba.
Megformáztatják a telefonnal és használják! Vagyis a telefon látja és a PC-is! De alapból ki sem kell venni mert egy MTP pluin-el a totalkommaneder kábelen keresztül is látja a telefon saját tárhelyét valamint az SD kártyát is küönválaszva. Nálam ez nagy gond lenne ha nem így működne mert az androidos TV-n nézem a filmeket, SD, HDD, SSD meghajtóról vegyesen. De az USB-n keresztül mindent megeszik! A telefon OTG csatlakozással egy 128GB NTFS formátumu SD-re ment! A tablet-ben van belső SD ez android 11. Az autós fejegység is megeszik minden formátumot. De igazából a FAT32-őt szereti. -
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
zoltanz #175683 üzenetére
Az EtchDroid nálam működött, de ugye mint mondtam nem tudom neked mire kell.. amire nekem kellett arra jó volt simán (CloneZilla && GParted) de ha neked pont nem ez kell hanem official Win ISO arra mondjuk pont nem jó.. Meg nem tudom minek a desktop verzióját nézted de ennek nincs desktop verziója. A BalenaEtcher AppImage build-jét használom gyakran (EndeavourOS-en, az utolsó stabilt (v2.1.0)) de azzal sincs bajom - de a kettőnek szerintem nincs is köze egymáshoz. Csak az itt offtopik.
-
crok
Topikgazda
válasz
zoltanz #175674 üzenetére
Létezik, kérdés mi a cél.. A BalenaEtcher portján nem tudom melyiket érted de az EtchDroid elég sokmindent tud, ahogy az USBZile is. Említetted ugye a Ventoy unofficial-t amin gyanítom ezt érted, neki min. másik 3 hasonló alkalmazása van még (a Drofus meg az ISO 2 USB meg az Ultimate USB) csak ezeknél mindegyiknél ott van a coin-os reklámnézős dolog ugye.. nem szép.. de működik.
-
-
svgyula
addikt
-
ggeleven
őstag
válasz
zoltanz #175024 üzenetére
Póbáld ezzel:
Hash Checker: MD5, SHA, CRC-32 -
crok
Topikgazda
-
válasz
zoltanz #168048 üzenetére
Mert az ios, alapból egy bug halmaz, egy hibát kijavítanak és kettő lesz helyette, ott végzik az android appok béta tesztelését.
Valójában fogalmam sincs, hogy miért frissül gyakrabban ios-en.
Lehetséges, hogy az apróbb javításokat könnyebb kivitelezni az apple rendszerén, hiszen kevesebb hw-re kell optimalizálni, ezzel szemben androidon kis millió eszköz végtelen számú hardware variánsához kell farigcsálni. 8 féle hw vs minimum 50-100 -
crok
Topikgazda
válasz
zoltanz #165686 üzenetére
Valami ilyet keresel?
$ su
:/data/data/com.termux/files/home # \
> dumpsys SurfaceFlinger | grep "OpenGL"
GLES: Qualcomm, Adreno (TM) 618, OpenGL ES 3.2 V@0502.0 (GIT@820d4a4028, I5580630f49, 1636016138) (Date:11/04/21)
:/data/data/com.termux/files/home #Ha nincs root ugyanez megy adb shell utan is ha valami mindenkepp parancssori megoldas kell.
De a Device info HW 1000x tobbet is elmond, ezt az info-t a SoC ful alatt megtalalod a Vulcan etc infokkal egyetemben.
-
törölt tag
válasz
zoltanz #104882 üzenetére
Bozek ajánlására én is a Vocre -t használom. Tuti, hogy angolra lett fejlesztve, mert a németet érdekesen nyomja. Ha belezavarodik, akkor visszatér a kályhához, és símán beszúr egy-egy szót angolul. Meg, van, ami csak az egyik irányban megy neki. Fordítva már nem ugyanazt a kifejezést dobja. De, azért elég jól használható.
Pl. benyögtem neki, hogy "erbarmungslos aussichtslos", ami irgalmatlan kilátástalant jelent, erre kidobta, hogy "Unforgiven reménytelen". -
Bozek
nagyúr
válasz
zoltanz #104882 üzenetére
A Google Translate nem jó? Még többet is tud, mint amit a SayHi. Igaz, a hangos fordítás "csak" 32 nyelven elérhető.
Esetleg a Vocre Translate, ez a Nuance motort használja a hangfelismerésre, ami nem rossz ajánlólevél.
-
LonGleY
veterán
válasz
zoltanz #38381 üzenetére
A TeamViewer-ben az alapértelmezett billentyűzetet húzhatod elő, és alapvetően távirányításra termett a program.
A többujjas érintést is kezelő WiFi Mouse is érdekes lehet, épp tegnap találtam. Van benne PC-szerű billentyűzet is.
-
kovisoft
őstag
válasz
zoltanz #27810 üzenetére
A Better Wifi on/off -ban van olyan opció, hogy csak akkor hagyja bekapcsolva a Wifit, ha sikerült valamivel kapcsolatot lélesítenie ("Only if connected").
Meg lehet adni egy SSID whitelist listát is, ha csak konkrét SSID-khez akar az ember kapcsolódni.
Szerintem jó kis program, ha az ember nem akarja folyamatosan bekapcsolva tartani a Wifit vagy állandóan kézzel kapcsolgatni. -
DS39
nagyúr
-
LonGleY
veterán
válasz
zoltanz #20799 üzenetére
Már dehogynem. Ez engine kérdése, ami a Chrome-ban is WebKit.
A jelenség annyi, hogy mikor nagyítasz, az előző betöltött méretből vágja ki a képrészletet, és húzgálja a megfelelő méretben a képernyő széléig, és ezt a képet cseréli le a méretre, mikor sikerült betöltenie. Persze ez a homály-mérték böngészőnként változhat. Attól függ, hogy zoom közben milyen gyakran kap friss rendert és milyen effekttel mossák rá az ideiglenes képre. Nagyon remélem, hogy ezen jócskán finomítanak majd.
Ezzel szemben az Opera azt csinálja, hogy mindig az aktuális méret renderét mutatja, nem egy átmeneti képet nyújtogat a zoomolás közben. És érdekes módon, így is ugyanolyan smooth tud lenni.
-
Márklár
tag
válasz
zoltanz #19469 üzenetére
Próbáld meg ezt:
[Wifi Wizard] -
bacus
őstag
válasz
zoltanz #19481 üzenetére
Már leszedtem a lámát (és ezért nem szeretném feltenni), de új profilt hozol létre ahol a feltételnek csak az időt állitod be, a műveletnek meg wifi off.
Ha nem kellene ingyenes legyen, neked is a taskert ajánlanám llama -t használtam 4 hónapig, amig rá nem találtam a taskerre, ma el nem tudom képzelni a telefonom nélküle
-
EmberXY
veterán
válasz
zoltanz #9439 üzenetére
A virtuális gombról jut eszembe, olyan progi nincs véletlen, amivel lehet szabályozni azt, hogy a képernyőt lezárt állapotból ne csak a power gombbal lehessen visszahozni, hanem akár a többire is reagáljon (Samsung galaxy mini-nél pl.) ? Pont a fizikai kímélés kapcsán...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Motoros topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Autós topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Sorozatok
- További aktív témák...
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 GAMING Eladó!
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged