- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OberMotz
aktív tag
-
-
F.E.K..
senior tag
3 készüléken teszteltem ma:
1. asus zenfone2 : itt ~8gb hely szabadult fel a művelet után2. Alcatel Pixie tablet : ~650mb szabadult fel.
3. Huawei g6-L11b ~430mb szabadult fel (ez utóbbi készülék ezután már tudta az alkalmazásait frissíteni, ami előtte nincs elég szabad tárhely hibaüzenettel sikertelen volt.
Természetesen egyrészt ez csupán ideiglenesen jelent megoldást, illetve lehet olyan készülék ahol ez a megoldás a cache particióra vonatkozik ahogy írod.
-
törölt tag
Nem lenne egyszerűbb, mert ritkán adódik az a szitu, amiben ez a megoldás kéne. Ezért nem szeretnék külön eszközt vásárolni.
vgyuri:
Köszi, ezt kipróbálom, bár nem bízom a sikerben! A PNA -mban (Wayteq x985BT) van kékfog, meg Transmitter. Autóban, telóról zenéhez már használtam így. De, azt vettem észre, hogy a távolság növekedésével a BT hang késése is nő, ami egy filmnél gáz lehet. A TV meg kb. 4m -re van. Egyébként, a transmitter része nem is kell, hiszen a PNA -nak is van füles kimenete. -
törölt tag
Már sehogyan sem működik nálam sem. A régi verziót átverte a RootCloak, de erre rájöttek, és egyszer csak kiírta a TV-GO, hogy ha nem frissítem, akkor nem tudom tovább használni. Persze, a frissebbet már nem veri át a RootCloak, úgyhogy azt meg azért nem tudom használni.
-
Juditta_56
aktív tag
Köszi!
Ezt próbáltam már, nem látja, se a telón (Doogee F5), se a tableten (Sony Xperia Z2).
Mind1, most rámásolom a régi sd kártya tartalmát (elmentem a gdrive-ra is), plusz megpróbálom más adatokkal teletölteni, aztán meglátom.
SD kártyát kell cserélnem a telefonon, meg persze utána más egyébre is használnám. Meg amúgy is kíváncsi vagyok, hogy mit sikerült ennyiért bevásárolnom... -
SharpSA
veterán
Megvettem, de nem vagyok tőle elájulva. Az értesítések sokszor nem jönnek meg amíg meg nem nyitom az appot. Az üzenetek miatt fontos lenne, de ez így nem igazán használható... De ha van valami jó beállítás, amivel ez rendesen működik és nem zabálja le az akkut, akkor ki vele.
-
sharkybacsi
tag
Nem.
A "hely felszabadítása" menüpont (beállítások között ugynez az "Eszköztárhely felszabadítása") nem a thumbnailt meg a cache-t bántja, hanem a már felszinkronizált elemeket törli le a telefonról. Az eredeti példányt. A beállítások között így magyarázza ezt a program: "A már online mentett fotók és videók eltávolítása az eszközről"."Ha a Fotók alkalmazásban törölsz egy helyi képet, az törlődik a felhőből is."
Valóban ez a végeredmény, de a logika fordított: a Fotók app-ban a szinkronizált elemeket böngészed (amennyiben ez már megtörtént és nem jelzi ennek hiányát az áthúzott felhővel), és azokat törlöd (helyezed át a kukába) a felhőben, és ezzel hozza szinkronba a program az eszközt amikor onnan is törli a képet."Ha azokat a képeket akarod törölni a telefonról, amiket már a felhőbe mentettél..."
Csak akkor kell másik appot hasznáni, ha mazsolázni akarsz a képek között. Ha mindtől meg akarsz szabadulni az eszközön, akkor nyugodtan használható az eszköztárhely felszabadítása opciót.A Cache törlésére az alkalmazáskezelő gyorsítótár törlése pontját kell használni.
-
stefi68
addikt
Korábban a Screen Time Parental Control-lal kísérleteztem, de annál is az a gond, hogy egyszerűen kilőhető.
Meg aztán fő a bizalom alapon letettem az ilyen korlátozásokról.
Viszont némi kontroll azért kellene, akár SOT, akár App Usage terén. Persze olyan amit nem lehet csak úgy kilőni.
-
swado
tag
Olyasmire gondolok, hogy valami kamu lapra megy föl a telefon. Ezt mondjuk kiszúrhatná. Vagy mondjuk rácsatlakoznak a telefonra és lenézik amikor a jelszavad bepötyögöd. Esetleg amikor ezt belépéskor elküldi a banknak, mit tudom én, még kettőt titkosít rajta.
A kérdés lényege, hogy pl a panda még csak nem is súrolja a témát az oldalán. Az ember megveszi, android security hurrá, biztos mindegyik 90%-ban ugyanaz. Jó lesz az olcsóbb, és közben egy semmire való dolgot vesz. Legalább olyan legyen a telón, ami próbálkozik megakadályozni a dolgot, nem egy olyan ami hivatalosan nem csinál semmit, csak nyom hetente egy virus scan-t.
-
no1r
őstag
-
kaciokos
őstag
Fura. Annyira dícsértétek a Swype-ot, hogy pár hónapja én is kipróbáltam, még meg is vettem, de pár hét használat után az volt a tapasztalatom, hogy a szótára valóban jobb mint a SwiftKey-é, de a melléütéseket nagyon nem tolerálta, elég volt egy betűt melléütni, és máris fingja sem volt, mit akarok, ellenben a SwiftKey akkor is kitalálta, ha majdnem minden betűt elütöttem, úgyhogy inkább visszatértem hozzá.
-
S e t h
nagyúr
Tudom, ezt már mondta az asszony is. :-)
Legközelebb ha lesz factory reset, akkor kipróbálom megint.
Bár tény, hogy a 6.0.1-es androidnál a samu mintha szigorúbb lenne az energiatakarékosságnál.
Ha esetleg van vkinek note 4 és használja az adguardot, az dobjon már infót, hogy megy-e energiatakarékos üzemmódban. -
gipsztigris
addikt
-
NandorHUN
addikt
MinMinGuard+Xposed nem feltétlenül igényel root-ot ha olyan a bootloadered.
Adaway pedig semmi akkumulátort nem eszik... ellenben a általad reklámozott (és fizetős) Adguard, ami:
-pénzbe kerül
-jóval több aksit fogyaszt
-jóval több ramot használ, folyamatosan futni kell
-semmivel nem hatékonyabb mint ez a 2 ingyenes app
-"tömörítős"/felhő alapú böngészőkkel nem megy
- https lapokat nem blokkol (csak ha van root ... ugye ...)
Hogy miért kell kettő? Mert az Adaway a host file-okat módosítja, a MinminGuard pedig eltünteti a reklámokat az appokon belülről. Kettő egymást szinergista modós kiegészíti.
Az ha te nem akarsz komolyan venni a te egyéni szociális problémád, más attól még megfontolhatja a tanácsomat.
-
NandorHUN
addikt
Egyébként nincs olyan, hogy legjobb reklámszűrő:
Adaway: - a host file-t módosítja, legjobb megoldás böngészős adblockra főleg, ha nyilvános host file listákból kiegészíted a programon belül.MinMinGuard: Alkalmatlan böngészős védelemre, de legjobb a programokon belüli Adblockra.
Legefektívebb a kettőt együtt használni, esetleg még szóba jöhet a Lucky Patcher ha valami megússza, de az kicsit macerásabb.
Én most Adaway (+ kiegészített host lista) és MinMinGuard -ot használok és semmi reklám nincsen a készüléken.
-
no1r
őstag
nah, az irasbeli hangsulyozas hianya miatt azt hiszem felre ertettuk egymast...
"ha mar egy ideje elerheto androidra" - a hangsuly nem a "ha mar"-on volt, azzal csupan fel szerettem volna hivni a figyelmet hogy jo ideje elerheto a dolog. nem ez volt az ervem.az ervem az, hogy szerintem jol hasznalhato, es mivel kvazi teljes erteku office-t kapsz mobil eszkozre, ami szinkronizalhato tobb kulonbozo tipusu eszkoz kozott igy egy atlagos user szamara hasznosabb mint egy androidos, foleg ha adott user asztali gepen mondjuk windows-t hasznal.
"Ha gondolod, szavaztasd meg a topik lakóit, hogy ajánljuk-e." - nem szeretnek szavaztatni. szerintem aki akarja ugyis megtalalja oket. a hangsuly itt meg mindig azon van, hogy egy ertelmes alternativa es furcsallom, hogy ki van hagyva a felsorolasbol. (de nyilvan millionyi mas app is. a gondolatmenetem meg mindig az, hogy szerintem maximalisan versenykepes a tobbi androidos idorai alkalmazassal ami a listaban van).
"Óóóóó dehogynem. Soroljam, hogy miket tudok simán kikerülni?" - ez megint csak szemelyes dolog. bar en E2-ben irtam, valojaban itt is altalanositottam.
-
no1r
őstag
mert akkor mi alapjan dol el, hogy adott alkalmazas jo-e vagy nem? TE eldontod es akkor az jo lesz a tobbi meg szar? szerintem az, hogy TE valamit ajanlasz vagy nem ajanlasz kb ugyanugy semmit sem er ha rajtad kivul masik felmillio ember meg az ellenkezojet / mashogy gondolja.
(nyilvan a milliard legy szindroma itt is jogos erv, de ennyi erovel kapcsoljunk le minden radiot mert szar zene szol beloluk, fagyasszuk be a TV csatornakat mert igenytelenek a musorok stb. en nagyon nem szeretem a csordaszellemet, de ha valamit sokan hasznalnak / szeretnek, akkor nem lehet kikerulni akarmennyire akarod)hasznalom az MS appjait, ket PC-n (otthoni, munkahelyi), telefonon es tableten. nagyon fura, de semmi problemam nincs veluk. Onenote, Onedrive, Office (leginkabb Word), Outlook (mobilon nem).
egyedul a Translate-t nem hasznalom, mert a gugli kemkedos algoritmusanak koszonhetoen az jobb es nagyobb adatbazissal bir mint az MS fele (hangsulyozom, magyar nyelven). -
WhiteWalker
nagyúr
Megvettem a Pro-t anno , viszont az appot régen használtam non rootolt készüléken.Így megnéztem most az Andy emulátoron , mert az első kérdésre nem tudtam volna válaszolni.
Szóval kipróbáltam a Lostnet Firewallt az App sales alkalmazás alatt , ott nem volt reklám.
A második kérdésre a válaszom , hogy nem állítom hogy sosem ragad be , mert volt , hogy 1-2 előfordult, de ez inkáb valamilyen reboot után volt. Ezt leszámitva megbizhatóan futott.
A 3. válaszom pedig egyértelmű nem , nem meriti az akkut.Annyival kiegészitem , hogy a tűzfal beállításaiban - VPN kapcsolatot kreál egyébként - régiókra lehet korlátozni az elérést vagy engedélyét. pl Teljes országok tilthatóak akár.
Szóval nekem bejött az app.LostNet Firewall
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Linux kezdőknek
- OpenMediaVault
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest