- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
#79335424 #58664 üzenetére
"De igen. "su". A bibi az, hogy csak rendszergazdai jogosultságú felhasználónak engedelmeskedik."
Ez Linuxon így van, de Androidon nem.
Androidon alapból nincs su. A rootolás lényege éppen az, hogy a su bináris a készülékre kerüljön. A rootolástól a felhasználó privilégium szintje nem változik. Tehát nem leszek root jogúbb, mint előtte voltál.oncsi kérdésére tehát az a válasz, hogy nem.
-
oncsi
őstag
válasz
#79335424 #58571 üzenetére
Köszi. Jó ötlet.
Mindig használok jelszó kezelőt, de droidon eddig nem kellett. Telefonon nem neteztem. Tab meg igazán nem is indult komolynak. Notit használtam aktívan, mikor vettük a nejemnek a SG Note gépet. Én csak beállitgattam, meg elkezdtem kicsit belakni. De észre sem vettem, hogy színte el sem inditottam hetek óta a noti-t. Annyira belaktam (a nejemnek), hogy venni kellett neki is egyet. Most meg már nem tudok belőle kikeveredni -
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #58526 üzenetére
Igen, azt mondom. Amúgy meg be lehet állítani a fizikai billentyűzetet, hogy milyen nyelven kezelje a gépezet, de hogy ez KitKat újítás-e, azt nem tudom. Nexus 7-nél használom, szóval azon a legújabb Android van mindig.
(#58537) xSide: Igen, ki van pipálva. Magyar (QWERTZ) van beállítva, de valamiért nem akarja a jót. Pedig tudósításnál jó lenne, ha mondjuk h1-re kirakná a hazaiak 1-es számú játékosának a nevét, nem kellene az összeállítást böngészni állandóan. Minden más billentyűzettel megy rendesen, csak ott meg ez a funkció nem elérhető, kivéve az Adaptxt-t, ahol viszont a javaslatok közül kell kiválasztani a +h1-et (bár azt hiszem nem lehet számot írni oda) mondjuk, tehát az se megfelelő erre a célra.
-
törölt tag
válasz
#79335424 #58224 üzenetére
Az 1.49GB szabad belső tárhely a felhasználó szerintem. Nem nagyon értem még az android működését,így azt sem tudtam hogy a telepíthető alkalmazások helyének ennyire szűk a keresztmetszete.
Gugliztam pár oldalt,sok helyen azt írják hogy a Google Play telepítési helye ahova ment a olay tele van. De én azt a mappát sem találom,nem tudom a play telepítési útvonalát... -
Baku
aktív tag
válasz
#79335424 #58195 üzenetére
Leszedtem én egy VPN -t a playről. ... Nyögvenyelősen, kínlodva ugyan, de nagy nehezen megcsinálta amire kértem. Már kezdtem örülni hogy tudok néha egy kicsit tévézni idekint. ... Következő frissítés (kb. hét) után fizetős lett....
Ez még annyira nem is lenne baj, de havidíjas. .... :-( -
gipsztigris
addikt
válasz
#79335424 #58134 üzenetére
"vagy ez a nyomonkövetés), amelyek lehetnek legális és reális igények."
Így igaz! Részemről reális igény, hogy tudjam merre jár a gyermekem. Egy kamasz és egy kamaszodó gyerek akik mindketten tudják, hogy mit telepítettem a telefonjukra, és azt is tudják, hogy ha akarom (és az egyéb körülmények fennálnak, mint bekapcsolt mobilnet+gps) akkor meg tudom őket találni. Ez nem azt jelenti, hogy lehallgatom a beszélgetéseiket, meg a teljes napjáról nyomvonalat rögzítek, de ők is tudják, hogy ha bajba kerülnek, sokkal több esélyük lesz arra, hogy segítséget kapjanak, mint azoknak akik ilyen alkalmazással nem rendelkeznek.
-
Dottore
addikt
válasz
#79335424 #57858 üzenetére
Ez normálisan tud réteget kezelni.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#79335424 #57858 üzenetére
sketch guru lehet, hogy tud ilyet, képeket, fényképeket is kezel.
főleg a lányom használja, én csak pár wallpapert módosítok vele. -
xSide
őstag
válasz
#79335424 #57796 üzenetére
Ne gondolj ilyenekre, föleg mikor bármilyen kérdésre válaszoltál mini fos pc-k csak tasker-rel megoldható....
Nincs mini fosom, mégis amit fel lehet venni esetleg hozzánemértő pofázásból meg lett oldva másképp.
Egyébiránt nyiss egy topikot magadnak, ott lehet osztani az észt... -
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
#79335424 #57587 üzenetére
Lehet SSID-re szűrni , csak előre meg kell adni neveket, hogy mikor mehet s mikor nem
Gondolom ha mindkét helyen vannak SSID-k akkor mindkét feltételnek érvényesnek kell lenni
Én csak tiltást teszteltem az megy gond nélkülIlletve mivel vezérelhető így tényleg mehet valami automatice progi hozzá
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
#79335424 #57380 üzenetére
Szerintem itt a gyártó valami ordenáré módon belenyúlt az egész multimédia codec rendszerbe
Pl a Sima mezei 360p-s youtube videó megáll 3mp után H/W+ codec esetén,vagy pl egy nagyjábol dvd minőségű mkv-t is csak S/W kódoloással játszik,pedig volt már másik ugyanilyen Soc val szerelt telefonom és ott mindezek tökéletesen mentek MX player ugyanezen verzióján
Kicsit belenéztem a system/lib részbe,na ott egy csomó olyan valami van ami arról szól hogy ilyen codec meg olyan codec és egyebek
Gondolom az Mx player H/W+ kódek rendszere összeakad a gyári hardveres kódek résszel és igy sok hiba fellép.
-
-
válasz
#79335424 #57192 üzenetére
De találó...
Az első (512 megás) telefonomon is elfogyott a memória, ha használtam a kütyüt, meg a jelenlegi egy gigásomon is így van, illetve olvastam visszajelzéseket két gigával szerelt készülékekről is, amikben elfogy a memória, ha az embernek multitaskingolni támadna kedve...
Én pl. fél vödörrel és egy vödörrel írtam volna.
-
Dottore
addikt
válasz
#79335424 #57110 üzenetére
Az akksi idő volt a prioritás, aztán ezért is szüntettem meg a monitorozást.
Ettől még használom, de pl. profilok időhöz annak kötve, ha meg változás van, pár dolgot manuálisan átkapcsolok. Amúgy gyakran nagyobb meló volt fejben tartani, utánagondolni folyamatoknak, sem mint kattintani egy parancsikonon.
Szóval a Tasker nálam inkább amolyan csoportos parancsfeldolgozó lett, amit én indítok ha szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Xiaomi 15 12/512GB, új, rengeteg kiegészítővel, garanciális
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest