- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
És beg
Első új v4-es app-nál volt ez az írás, magyarul, mikor először lépsz fiókra.
És azért léptem fiókhoz, mert bekapcsolva van, de írta, hogy nem fog meg minden reklámot és nem annyira biztonságos.Ez egyértelmű felugró szöveg ablak volt.
Amúgy ez a mondat ellentmondásos:
While the main feature, filtering ads is free and remains free, this service is subscription based, costs 5€/month, and it is off by default.
Ha ingyenes, akkor miért kérnek €5/hó díjat. -
mzso
veterán
Ilyen ROM, meg root van: http://getbest.ru/doogee_x5_nougat_beta.htm
-
Fall-N
veterán
Ez nem ellenérv, hanem a realitás. Nekem az ismerőseim közül pont 0, aki fent van, mert lefogadom, hogy kábé ennyien ismerik vagy érdeklődnek iránta. Ha neked sikerül valakit rávenni, hogy használja akkor sok sikert. Régebben próbáltam én is, de a kutyát nem érdekelte.
Az összefoglalóba bekerülhet, nem sokat számít sajnos. Nem mindenki azokat használja amúgy sem, ami ott van. Az ES-nek kuka lett a vége, nem is kár érte. MiXplorer meg amúgy is magasan a legjobb a kategóriában.
-
Fall-N
veterán
Én is szeretem a Telegrammot, fent is van, használom a csatornákat rajta, de üzenet váltásra nem tudom használni, mert szinte senki sincs rajta.
Szóval az a baj, hogy mindig van egy olyan platform ami túl erős a többihez képest és az átlag emberek ahhez csatlakoznak. Ezek a Windows, Android, Fecebook, Messenger, itthon még a Viber stb. Hiába akarsz te használni mást, nem fogsz tudni, mert szinte nem használja és nem is fogja senki, nem fogod átszoktatni sem tudni, mert előbb fog az ismerős ignorálni, minthogy feltelepítsen más üzenetküldő alkalmazást. Pedig sok tőkeerős, más szempontból monopol cég bicskája is beletörött ebbe. Pl. Google: Google+, Allo, Hangouts stb., MS: mobil Windows rendszerek.
Pedig technikai szempontból is egy hulladék úgy ahogy van a Facebook és a Messenger is. Sok verzión át ugyanazok a bugok maradnak benne, hiba frissül heti szinten. Tárhely és energia pazarló monstrum mind a kettő. A Messenger Lite, aminek kéne lenni a Messengernek alapból, de legalább ott az alternatíva. De a gyári FB helyett a Lite viccnek is rossz.
-
justmemory
senior tag
A Magisk dolgot teljesen félreértetted
Oksa, köszönöm! Ez alapján gondoltam, de ott kernelt ír valóban és nem ROM-ot... Sry..Ezt is olvastam előtte, ott mondjuk nem esik ilyesmiről szó, csak megkavarodtam...
Rendben, köszönöm az iránymutatást, sokat segített (közben találtam frissebb lineageos-t a telefonomhoz, szóval indul a buhera megint, most már ezekkel az infókkal kiegészülve).
-
energomatt
őstag
Valóban, két SSID van, de ez egy WIFI hosszabbító céleszköz, közvetlen egy hálózati aljzathoz csatlakoztatva. Nem tudom, hogy lehet más módon is konfigurálni, mint ami automatikusan létrejött egy automatikus telepítés során.D-Link DAP-1320 Wireless Range Extender N300. Majd tanulmányozom a kézikönyvet, köszönöm, hogy értelmezted a problémát.
-
törölt tag
Elnézést, de nem konkrét választ kértem, csak azt, hogy hol kaphatok konkrét választ az említett kérdéseimére. Megismétlem másképpen. Olyan magyar nyelvű topikot keresek ahol rootolással kapcsolatos kérdést tehetek fel és meg is tudják válaszolni azt nekem. Tudnátok segíteni ebben?
-
justmemory
senior tag
De ehhez manuálisan mindig rögzítened kell, hogy mondjuk kivettél egy egységnyit (rekesz, karton, üveg, stb.); kivéve, ha mondjuk valamilyen érzékelővel ellátott helyről veszed ki, ami jelet továbbít (akárhogyan; dbus, email, akármi) az appnak, hogy kikerült x mennyiség... Vagy rosszul gondolom...?
-
Somatom
veterán
Ez a Google regula már csak pont az Í -re. A fejlesztő már akkor kiküldte az e-mail -t, hogy befejezi a Clipper+ fejlesztését, amikor kiderült, hogy az Android Q -ban a Google letiltja a külsős alkalmazások hozzáférését a vágólap tartalmához. Ez megöli a Clipper+ -t (is).
-
-
Somatom
veterán
Az E-Robot, vagy a Macrodroid mögött pont ugyanaz áll, mint eddig, mégsem férhetnek hozzá a névjegyekhez. A Tasker viszont igen. Ezek szerint Tamás, vagy a Macrodroid fejlesztője kevésbé megbízható, mint Joao Dias (a Tasker fejlesztője). Nem tartom hitelesnek, még kevésbé korrektnek a Google elbírálási paradigmáját.
-
Somatom
veterán
Ezt kétlem, de nem is ez (az iPhone) a lényeg. Hanem a bármilyen termék, hiszen manapság szinte minden hamisítvány, amit nem Kínában gyártanak.
Egyszer már próbálkozott a Google azzal, hogy a farok csóválja. Nagy csinnadrattával letiltotta Kínában a Play -t. Csakhogy az egy milliárdos nagyságrendű piac, ami símán kitermelte magának a saját Play áruházát, ami fölött a Google semmilyen befolyással sem bír. De, örülök a Google döntésének. Minél több oroszlán bajszát cibálja, annál hamarabb dől bele a hülyeségeibe. Utána jöhet vmi normálisabb szolgáltató.
-
mobilizmo
Topikgazda
Ez érdekes. Én Havoc-OS-t használok. Az alapból Moun kernellel települ. A Moun-ra van Spectrum support. Néhány verzióval korábban (nem tudom pontosan mi változott azóta) a Spectrum csak akkor ment, ha a Moun-t külön is felflasheltem az upgrade legvégén. A Magisk-et nem bántotta, ha viszont a Magisk volt a végén akkor mégsem működött a Spectrum. Most már nem kell ez, valamit változtattak és a ROM upgrade után rögtön működik a Spectrum az új kernel verzióval.
-
WhiteWalker
nagyúr
A jobban alatt nem a pozitív értelmét értettem. De ezt magyarázni kell?
Használtam több alternatívát , Feleannyit se mutattak a hírfolyamból mint a gyári app.
Ez nem épp előny , mert sok jelentős , friss információt nem láthattam ez miatt , akinek épp úgy van beállítva az oldala. Hiába állítottam akár "legfrissebb"-re ...De használja egészséggel. Nekem aztán hót mindegy , de lovagolhatunk a szavakon még csak nincs értelme.
-
kaciokos
őstag
Én csupán arra akartam rávilágítani, hogy a root az eseteknek csak egy töredékében használható, és amúgy is jobb lenne a világ, ha a root hiánya tényleg csak olyan dolgokban korlátozna, ami nem tartozik rám, mint felhasználóra, nem pedig abban, hogy hogyan zárom le a képernyőt, vagy szeretném-e időzítve ki-be kapcsolgatni a mobilnetet, satöbbi.
-
Fall-N
veterán
Bármelyik cloud megteszi, és érdemes erős jelszóval levédett .zip vagy .rar-ba tenni.
De nem értem minden szenvedni 2019-ben a citromaillel meg freemaillel. Már rég ki kellett volna halniuk. Eleve ha PC-n Win van akkor adott az Outlook. Ha telefon akkor meg ott a Google ökoszisztéma a GMailel. Minek akkor a két magyar fossal szenvedni? Már tizenpár éve is egy rakás volt mindkettő.
-
-
nyisziati
veterán
Öcsémnek is ez van és nagyon szereti. Pedig van céges iPhone-ja és volt céges Samsungja is.
A ZRAM meg tényleg hasznos - volt az 512 mega - 1 giga - 2 gigás gépeken. Afölött már tényleg haszontalan. Sőt, már 2 gigán is inkább fogta a gépet, mint tolta. Max. az appok maradtak tovább a háttérben. -
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
Nem megy ez nekem, bármit állítok, csinálok nem működik! De azért THX a tanácsot.
Találtam egy ilyet! De itt meg nem tudom előcsalni azt a panelt, amikor a Hogyan konfiguráljam a win10 FTP-ét. Hiába nyomom a win+X-et nem találok olyan panelt benne, amit a képen látok:
"1. Use the Windows key + X keyboard shortcut to open the Power User menu and select Control Panel.
2. Open Administrative Tools.
3. Double-click Internet Information Services (IIS) Manager."(#134514) tomy86 Megszoktam, hogy a telefonon látom a fájlkezelővel a megosztott két meghajtómat és így szoktam meg a fájlátvitelt. Ezért akarom ugyanígy használni, de nem sikerül. Nem TotalCommandert használok, mert az valamiért kiba lassú a win10-emen.
-
qwertly
addikt
Szia!
Köszönöm a kimerítő válaszodat, a frissítés kikapcsolást meglehet oldani,hogy csak ezt a programot ne frissítése automatikusan ha igen miképpen?Nagyon sokk skin el is tűnt a playeröl amiket régen megvettem.Vagy ha nem tudom megoldani akkor használom a PlayerPro Music Player ezt is megvettem plusz ehhez is vannak skinek.Remélem ezt nem fogják elcseszni.
UI: remélem sikerül a automatikus frissítés kikapcsolás,úgy-hogy nem aktuális ez a kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TV antenna és jelerősítés
- Bluetooth hangszórók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest