Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fall-N

    veterán

    válasz crok #136462 üzenetére

    Én is szeretem a Telegrammot, fent is van, használom a csatornákat rajta, de üzenet váltásra nem tudom használni, mert szinte senki sincs rajta.

    Szóval az a baj, hogy mindig van egy olyan platform ami túl erős a többihez képest és az átlag emberek ahhez csatlakoznak. Ezek a Windows, Android, Fecebook, Messenger, itthon még a Viber stb. Hiába akarsz te használni mást, nem fogsz tudni, mert szinte nem használja és nem is fogja senki, nem fogod átszoktatni sem tudni, mert előbb fog az ismerős ignorálni, minthogy feltelepítsen más üzenetküldő alkalmazást. Pedig sok tőkeerős, más szempontból monopol cég bicskája is beletörött ebbe. Pl. Google: Google+, Allo, Hangouts stb., MS: mobil Windows rendszerek.

    Pedig technikai szempontból is egy hulladék úgy ahogy van a Facebook és a Messenger is. Sok verzión át ugyanazok a bugok maradnak benne, hiba frissül heti szinten. Tárhely és energia pazarló monstrum mind a kettő. A Messenger Lite, aminek kéne lenni a Messengernek alapból, de legalább ott az alternatíva. De a gyári FB helyett a Lite viccnek is rossz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák