- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás androidra, ami naplózza a képernyőfeloldásokat, esetleg azt (is), hogy ezt követően hol és mit néztek a telefonon?
Köszönöm szépen!
-
válasz
WhiteWalker #135374 üzenetére
Ilyesmi kábel:
Amúgy nem tudom miért ezt vette, én már csak a kész tényeket kaptam és hogy nem tudja kilőni a képet.
-
válasz
WhiteWalker #135366 üzenetére
Csak maga a kábele van, egyik vége olyan mint a telefontöltőé, másik vége hdmi, harmadik usb. De nem tudom miért ilyet vett, lehet csak azt gondolta azzal majd össze tudja kötni.
-
Sziasztok!
Nem igazán találtam meg hova kellene írnom ezügyben, gondoltam megpróbálom itt.
Adott egy huawei y7 és egy nem androidos pioneer tv. A telefon képét hogy lehetne kitükrözni a tv-re? Vett a tulaj hozzá egy kábelt, aminek az egyik fele a telefonba lett dugva, a másik hdmi-s fele a tv-be és még van egy usb-s dugó is rajt. Állítólag sehogy sem sikerült kilőni a tv-re a képet.
Szükséges ehhez valami külön program, vagy mi a titka?
Köszönöm szépen!
-
Sziasztok!
A decibel mérő alkalmazások érhetnek valamit? Mennyire lehet közel a kijelzett érték a valóshoz? Még nem próbáltam egyiket sem, gondoltam előtte érdeklődöm, illetve hogy ha van értelme használni, akkor melyiket lenne érdemes?
Köszönöm szépen!
-
válasz
kiraly.andra #132081 üzenetére
Bizony így van, hiszen gyári állapotot ír, ebből kifolyólag gyárira kellene visszaállnia, akármi is történt közben. Ez így valóban félrevezető lehet.
Köszönöm a tanácsaidat!
-
Sziasztok!
Egy lenovo telefonon szeretnék gyári állapotot létrehozni, be van lassulva, tele van telepítve mindenfélével. A super backup-al lementettem a telefonszámokat, sms-t. Ezután elég, ha visszatolom simán a gyári állapot gombbal? Ezután olyan állapotot kapok, mint ha előszőr kapcsolnám be a telefont?
Köszönöm!
-
Helló!
Létezik androidra olyan alkalmazás, mely rögzíti, hogy a telón milyen műveleteket végeztek, mit néztek a kijelzőn? Tulajdonképpen az lenne a lényeg, hogy vissza lehessen nézni, az otthagyott mobilt piszkálják-e.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest