- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
-
GEPESZ66
veterán
-
-
-
válasz
Kékes525 #101346 üzenetére
Bocsi, elvesztem a sorok között.
Ha jól értem, elvben ugyanaz a két alkalmazás, szóval mindegy, melyiket választom. Neked állandóan fut? Mert nekem tegnap este WiFi-ről szakadozott a netrádió, illetve a Messenger is laggos volt. Nem hiszem, hogy a 3 giga ram kevés lenne... -
air
nagyúr
válasz
Kékes525 #101344 üzenetére
Konkrétan mit tesznek hozzá a https protokoll 256 bites titkosításához?
Ugyanis ezt a csatornát használja az összes webbanking szoftver, platformtól függetlenül.
Tehát ugyanakkora a biztonsági szint PC-n és mobil alkalmazásban is.
Én soha semmi ilyen "biztonsági" szoftvert nem használtam, mégis biztonságosan bankolok kb. 20 éve.
A legnagyobb biztonsági kockázat, maga a felhasználó.
A biztonsági szoftverekről pedig nekem a Hálózat csapdájában című film, és a Kapuőr jut eszembe. -
-
kory24
őstag
válasz
Kékes525 #101335 üzenetére
Ez az Adguard mennyi ram-ot eszik?
1GB-os készülék esetén (mtk6735p) használható?
(most általába ha mindenem fut 150-200mb ram szabad)
Illetve akku üzemidőre milyen hatással van?
6os droid, úgyhogy elvileg ezt is fagyasztja a doze funkció?
bocs, ha hülyeségeket kérdek, még új vagyok egész androidban (wp-ről tértem át)
-
válasz
Kékes525 #101321 üzenetére
No, a másodikat feltelepítettem. Nem találtam ezt az áruházban, csak az elsőt. Eddig frankó, a TuneIn reklámmentes lett, a Chrome sajnos nem, gondolom kell egy teljes restart a telefonnak.
Ahogy nézem, ez VPN-en keresztül oldja meg a blokkolást. Nem tudom, mennyire biztonságos ez...te régóta használod? Nem lassít jelentősen?
-
-
-
-
air
nagyúr
válasz
Kékes525 #100976 üzenetére
Play keresés: Plantronics
Első találat: Plantronics Hub -
fdisk
őstag
-
törölt tag
válasz
Kékes525 #100628 üzenetére
Az S2 -n én is szelektáltam, de ezen a chinafonon nem kell. 3GB RAM, és meglepően jó a RAM -kezelése. Az akkuidő meg nálam nem lényeges szempont. Fusson, ami futni akar!
A miniPC -m hamarabb reklamál a 2GB RAM -mal. Legutóbb a SimCity -től vettem fájdalmas búcsút, pedig nagyon tuti volt huszon collon, egérrel.
De, a héten megjött az új kütyü, a Vorke V1. Intel X64, 8GB -ig bővíthető RAM. A Win10 -et és a Puppylinuxot már beüzemeltem dualboot -ban. Most jön melléjük a Remix OS. Remélem, ott már nem lesznek hardveres kompromisszumok!
-
törölt tag
válasz
Kékes525 #100623 üzenetére
Nagyon ritkán használom a programtárat. A főképernyő alsó gyorsindítóit használom csoportosítással. Hat csoportikon látható egyszerre, amikben egyenként 5-8 alkalmazás van. Ez 30-48 alkalmazás, amiket főképernyőről, két bökéssel elérek. Az ikoncsoport sáv oldalra úsztatható, tehát egy húzás, és ott a következő hat ikoncsoport. Szerintem egyszerűbb, gyorsabb, mint az app drawer -t megnyitni, tallózni.
-
asuspc96
senior tag
válasz
Kékes525 #100527 üzenetére
még mielőtt akármelyiket is megnézném, nekem el se jut a PION-kód beírásáig, szóval innen hogyan tudok majd kilépni ?
Gondolom az akksi kivétele ebben az állapotban nem lenne a legkellemesebb a telónaka másiknál meg ezt csináljam ?
-
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525 #100387 üzenetére
Nem oda kell, hanem ide: Csak nekem ilyen lassú a PH?
-
Maxtreme
addikt
válasz
Kékes525 #100383 üzenetére
igen tudom, viszont a reinstall megoldotta.
Hogy én erre nem gondoltam..
De most így visszagondolva sejtem is hogy mitől őrült meg. Mikor elkezdtem belakni a telefont, jött egy nagyobb rendszerfrissítés, (ekkor már fent volt a greenify) és gyanítom hogy ettől dobott hátast.szerk: Ha már Greenify... erről van valakinek tapasztalata, használhatóbb mint az előbb említett okosság? .)
-
Maxtreme
addikt
válasz
Kékes525 #100380 üzenetére
hát. a wiperól annyit hogy 1 hetes sincs a telefon, szal nem gondolnám hogy tele van minden foshal'
Az újratelepítést viszont megpróbálom, hátha.
Egyébként ez sztem a telefonnak lesz valami nyűgje, mert olyan mintha a mester jelszót vagy az ujjlenyomatot (amit minden ilyen esetben kér) nem jegyezné meg hogy egyszer már megadtam neki. -
törölt tag
válasz
Kékes525 #98192 üzenetére
Intelligens kezelőben 3 lehetőség van:
- auto optimalizálás
- állandó optimalizálás
- optimalizálás kikapcsolásaAlapból "auto optimalizálásra" teszi az appokat ahogy írtad. Ez azt jelenti hogy 3 nap eltelte után bezárja az appot (appokat) ha nem használtad (de beállítható 5 és 7 napra is). Ha megint megnyitod ezeket az appokat onnantól újra számolja a 3 napot. Tehát ha a telót amúgy is töltőre kell dugni minden 1-2 nap után akkor miért ne zárhatná be 3-ik napon azokat az appokat amit nem használsz és miért rontja ez az akkuidőt?
Akkor rontja az akkuidőt ha "állandó optimalizálásra" vannak téve az appok mert amikor kikapcsol a kijelző 10 perc után leállítja azokat az appokat. Értelem szerűen nem állítok 10 perces leállításra olyan appot amit gyakran használok.
Ugyanaz a téma mint greenify esetében. Aki nem ért hozzá több kárt okoz mint hasznot..
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Kékes525 #98140 üzenetére
Esetleg a Vocalizer-t kipróbálhatod még, vagy a Google Szövegfelolvasó-t is, mivel már ez utóbbi is tud offline magyarul.
Nekem az SVOX-al az volt a bajom, hogy például az NB-t úgy olvasta, hogy nota bene. Pedig nem annak, hanem a Nemzeti Bajnokságnak a rövidítéseként szerepelt a cikkben. De akadtak még érdekességei, én meg nem fogok minden problémás szót egyesével felvinni. Mondjuk a meccsek eredményeit se normálisan olvasta, mert kimondta a kötőjelet. Vocalizer-ben legalább be lehet állítani, hogy az írásjeleket ne olvassa fel.
-
KTU
addikt
válasz
Kékes525 #94147 üzenetére
gsm hívásrögzítésre ez a kedvencem:
Call recorder (Full)
ViktorDegt
Az utóbb használt telefonjaimon hibátlanul működött. Oroszul kezd, de van benne angol nyelv.Megvettem párat a Play-en, amit linkeltél azt is,
meg a Hívásrögzítő Pro-t vagy az Advanced Call Recorder (ACR)-t, és a Call Recorder Pro-t, stb.
de volt hogy az aktuális kedvenc nem működött és vettem sorra. -
Bozek
nagyúr
válasz
Kékes525 #93386 üzenetére
Úgy, hogy beállítod neki azt, amit kér. Ha rányomsz, akkor nem visz el a beállításokhoz? Ha nem, akkor a Beállítások - Alkalmazások menüben lesz fent a jobb felső sarokban egy fogaskerék. Arra rányomsz, majd Megjelenítés más alkalmazások felett. Itt kikeresed a Greenify-t és bekapcsolod.
(#93385) kovacsen222: Persze, ha lefuttatod az alkalmazást, kijavít mindent. Amikor újratelepíted, megint talál hibát.
Egyébként átverés.
(#93388) darvinya: Szeretne megjelenni más alkalmazások felett, azt nem a Biztonság menüben kell átállítani.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Kékes525 #80311 üzenetére
Kb annyira hasznos az alkalmazás, hogy 1-2 órával fog nőni a kijelző időm. Tegnap 90%-on volt a teló amikor felraktam, most vagyok 3 óra 45 percnél kijelzőben, aksi 53%. Régi telefonomban volt utoljára 8 óra screen time, ha megcsúszok a melóban, akkor sincs para, hogy lemerülök, bye-bye bloatware.
-
vicze
félisten
válasz
Kékes525 #78601 üzenetére
Leírtuk hogyan lehet és TB oldalán is le van írva, hogyan lehet.
ADB-ből csinálsz egy full backupot a gépedre és abból tud restorolni a TB. Ennyit tud root nélkül. Erre mondom, hogy inkább Helium."A Knox az mi?"
A KNOX egy eléggé összetett vállatok számára ajánlott biztonsági programcsomag. Égvilágon semmi köze a root-hoz és annak megakadályozásához. Knox vagy Knox nélkül is ugrik a garanciád, nem függ attól, hogy a Tempered flag-et hogy nevezik el. -
vicze
félisten
válasz
Kékes525 #78593 üzenetére
"Samsung, aki a legtöbbet tesz a gyártok között a root ellen"
Azt mégis mit tesznek ellene?Nem tudok nagyon olyan modellt, amihez jelenleg nincs Auto-CF.
Miért ne adhatna root-os appot is a Samsung? Max furcsa, de végső soron nem tesznek semmit ellene és támogatják a fejlesztőket-e téren.
-
válasz
Kékes525 #78589 üzenetére
Az az egyes pont az egész android rendszerről csinál backupot, mégpedig úgy, hogy rácsatlakoztatod a PC-re a mobilt, és a PC-n írod be azokat a parancsokat. A Samsung oldalán más kérdés a TiBi, gondolom ha ajándékba adják, akkor valszeg eleve rendszerappként települ, vagy adnak neki root jogot.
-
Imi1981
veterán
válasz
Kékes525 #76922 üzenetére
Én úgy tudom az s6-nál lehet sokféle témát letölteni ami megváltoztatja a quickpanel /tárcsázó /beállítások menü és a névjegy háttér színét is! Gyárilag van benne nem kell semmit mókolni. Nincs s6-om úgyhogy nem tudom hol keresd de biztosan van! Ismerősömnek pont sötét téma volt beállítva és tök jól nézett ki.
-
aelod
veterán
válasz
Kékes525 #76924 üzenetére
Én rootoltam igaz nem s6 de samu ez is és nem ugrott a knox. De am átérzem a nyűgöd. Én novázok coconut themmel aztán majd ha lesz cm a telefonra nem kérdés h váltok
Korlátozottan am. apróbb színbeállításokat stb xposed keretrenszerrel is lehet végezni. Pl. Gravity box.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Kékes525 #76922 üzenetére
"maradt a beállítások és a telefon és üzenetek rész"
Azt soha nem fogod megoldani launcher-el, felteheted akármelyiket. Ezek külön alkalmazások a telefonban, azokon belül kellene átállítani a színt, amire nagy valószínűséggel csak mókolással van lehetőség. Gyártója válogatja, a Sony-ban például lehet témával is változtatni ezeket.
-
air
nagyúr
válasz
Kékes525 #76917 üzenetére
"nem tudtam elérni a szokásos módon, ahogy azt S6-ban kell"
Persze, hogy nem, mert az S6-on alapból, gondolom, még mindig az a hulladék TouchWiz felület van, a Nova launcher meg másként működik. Pont ez a launcher lényege. A homescreen és az app drawer felületét és működését változtatja meg.
A Nova pedig nem rontja el az eredeti launchert. Bármikor visszatérhetsz, ahogy azt korábban leírtam, és olyan lesz az eredeti felület és működés ahogy azt korábban beállítottad.
Ha nem ezt tapasztaltad, akkor az nem a Nova hibája. Legalábbis én eddig soha, semmi ilyesmit nem tapasztaltam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest