- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
kovacs65 #116616 üzenetére
Letöltötted a blackberry managert? Azonbelül a blackberry billentyűzetet telepítetted?
Ha ez megvolt, akkor a beállításokban kell beállítani, hogy ezt a billentyűzetet használja. (nálam beállítások, nyelv és bevitel, alapértelmezett bill.)
Vagy milyen telefonod van, hol akadtál el?Más. Mi a vélemény a CM browserről? Nekem pozitív csalódás egyelőre (igaz elég nagy negatív előítélettel indult).
-
kuksa90
őstag
válasz
kovacs65 #108274 üzenetére
Éés igen! Köszönöm.
Jazz: APK mirror?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
kovacs65 #107869 üzenetére
A webes ingyenes Egyenleglekérdező oldaluk pedig már hónapok óta nem működik (kb. mióta eladták őket), aztán telefonáljak x100Ft-okért, csak, hogy megtudjam az egyenlegem (semmi extra). A lekérdezős számot is úgy kellett kifacsarni tőlük, mert ami meg van adva a weboldalukon, az arra nem jó. Gyanúsan tünedeznek el 1000-2000Ft-ok havonta a számlámról, ez se volt, amíg működött az Egyenleglekérdező.
Amikor kb. fél éve rákérdeztem a telefonos ügyfélszolg.-os kisasszonynál, hogy miért nem jó az Egyenleglekérdező weboldal, azt mondta, csak "átmeneti hiba", jah, több mint fél éve az...
Azt nem tudom, miért nem veszik le akkor a f@ancba az egészet, amikor használhatatlan, mert mindig hibát dob ki.?!
-
andreina
csendes tag
válasz
kovacs65 #106082 üzenetére
Calibre-t ismerem de asztali gépre, e bookra is érdemes felrakni?
Különben igen, valami ilyesmire gondoltam.
Egyszer láttam egy ismerősöm gépén egy olyan programot, ami úgy nézett ki, mint egy könyvespolc és tipusok szerint lehetett rá könyveket rakni. Sajna már nincs vele kapcsolatom így nem tudom megkérdezni mit használt. -
törölt tag
válasz
kovacs65 #92850 üzenetére
Ez világos. A kérdés arra vonatkozott, hogy ha a készülék ugyanaz, akkor az egyik tokkal miért csinálta, a másikkal meg miért nem? Az enyémben egy "elrejtett", pici mágnes volt a titok a gyári tokban. Ha a tiedben is hasonló megoldás van, akkor talán egyszerűbb lenne azt alkalmazni az új toknál.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
kovacs65 #81864 üzenetére
Menni fog az!
Van itt E-robot topik, ha mást is szeretnél majd. -
törölt tag
válasz
kovacs65 #81862 üzenetére
Mindkét parancsot megcsináltad? A Robot nem Tasker. Ha beállítasz egy műveletet a képernyő bekapcsolására, attól még semmi sem fog történni a kijelző kikapcsolásakor. Azt külön meg kell adni a Robotnak, hogy mit csináljon, ha kikapcsolod a kijelzőt. De, ha akarod, akkor megcsinálom és elküldöm Neked a két parancsot.
-
törölt tag
válasz
kovacs65 #81857 üzenetére
Komolyan nem értem, hogy mi a túrón akadtál el. Tök egyszerű. Új parancs -> elnevezed. Mi az eseményed? Az, hogy a kijelző bekapcsol. Van olyan menüpont (Magyarul), hogy "kijelző". Azon belül meg olyan, hogy "kijelző bekapcsolva". El sem hiszem, hogy van olyan ember, akinek ez nem egyértelmű. Milyen műveleteket kéne végrehajtson erre az eseményre? Bizonyos hangcsatornák némítása. Sztem elég világos, hogy az "audió" menüpont alatt kell keresgélned. "Hangerő beállítása". Felül felsorolja a csatornákat, csak ki kell pipálnod, amiket módosítani szeretnél. Az értékre meg világosan írja, hogy %. Letekered 0 -ra és leokézod. Aztán alul, a floppy ikonnal mented a parancsot. Bocs, de sztem ez tök egyértelmű. A visszaállítás pedig egy új parancs, ami ennek a reciproka. "Képernyő ki" esemény és visszaállítod a kívánt % -ot.
-
válasz
kovacs65 #80718 üzenetére
Nem feltétlen, mert változtatás előtt kéri az eredeti jelszót -nyilván, biztonsági okokból.
Viszont ha már belépett gépről, szerintem beállíthat alternatív e.mail címet, telefonszámot, egyebet, hogy a megváltoztatáshoz legyen plusz lehetősége. (Bár olyan, mintha itt is kérné a jelszót.
)
-
-
Dava
tag
válasz
kovacs65 #78635 üzenetére
Hát jó, elkezdem idomítani
Csak nagyon sok van. Például egy szimpla 'na' helyett 'nfs' jön, második helyen na, utána naaa és nnna (most töröltem minden personal datát, szóval nem az enyémek). Ha ki van kapcsolva a social dictionary, akkor miért vannak benne ilyenek...
-
nightzone
aktív tag
-
ZsoltG60
aktív tag
-
nightzone
aktív tag
válasz
kovacs65 #70424 üzenetére
Erre kaptam fel én is fejem hogy "no need wifi".
A hszek-ben viszont ezt írták a Xenderre: "Previous Xender can be used offline.. but this one requires data connection. "
Akkor lehet a Weline-hoz mégis kellhet, de akkor nem értem miért írják hogy nem kell se wifi se kábel. QR kód-os megoldás, érdekes...
-
-
törölt tag
válasz
kovacs65 #63267 üzenetére
Samura kell a Quick Support. Nem biztos, hogy az addon is kell. A Sony -ra pedig a TeamViewer.
-
törölt tag
válasz
kovacs65 #63230 üzenetére
TeamViewer Quick Support. Ha a készülék a támogatottak között van. Vagy Webkey, bár nemrég írta vki, hogy nem tudta telepíteni. Én használtam mindkettőt. A Webkey szimpatikusabb, de a TV adatátviteli módja könnyebben kezelhető. Bár az adatátvitelt nem TV -rel szokás megoldani.
-
upsyka
aktív tag
-
stefi68
addikt
válasz
kovacs65 #56886 üzenetére
Inkább a Navitel mint Locus?
Nincsenek nagy igényeim, nem is vagyok nagy túrázó.
Most is csak arra kell, el ne tévedjünk valahol a "nagy rengeteg" közepén
Minél kisebb erőforrás igényű kell (aksiidő miatt), legyen egyszerű és praktikus.A Locust most beüzemeltem, háát elég lassan kezeli az offline vektoros térképet is.
Nem tudom mit csinálna egy raszteressel -
R19
senior tag
válasz
kovacs65 #54266 üzenetére
Próbáld ki az UC Browser -t.
Nagyon gyors és a szövegtördelése is szuper.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- iPad Pro 11 hüvelykes( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Samsung PM9F1 1TB (980 PRO) Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- SK Hynix PC811 2TB NVMe Gen4 SSD! 7000-6500MB/s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest