- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökimanó
senior tag
válasz
mobilizmo #161349 üzenetére
Eddig én semmi értesítést nem kaptam a megszüntetésről. De ha valóban úgy lesz, nem örülnék neki. Pláne most a foci vb alatt.
Ennél egyszerűbben nem nagyon tudom majd nézni a meccseket ha nem vagyok otthon . Persze azért megoldom másképp hogy a munka ne menjen a meccsnézés rovására
-
sbazsi
veterán
válasz
mobilizmo #160970 üzenetére
Nem akarom szinkronizálni a képeket.
Nem csak a telefon képei vannak a telefonon, hanem az előző kb 5 telefon összes képe (lekicsinyítve), továbbá sok-sok fényképezőgépes kép is.Csak annyi kéne, hogy legyen egy olyan opció, hogy az éppen aktuális napon készült képeket mutassa egy mappaként.
-
Somatom
veterán
válasz
mobilizmo #160867 üzenetére
Még ha nincs root joghoz kötve, akkor is káosz. Próbaképpen megnéztem három olyan appom mentés-visszaállítás metódusát, amiket nem szeretnék újra beállítgatni. Csak ez eltartott vagy tíz percig. Mindháromnál különböző a hely és a mód, valamint az elérési út. Van, amelyiknél fixen definiált. Szóval, apponként végigtúrom és megcsinálom a mentéseket, majd lepkehálóval összevadászom a mentésfájlokat, az új telón (vagy gyári visszaállítás után) szétszórom, aztán apponként visszaállítom. Rémálom.
-
Vackor1
tag
válasz
mobilizmo #160176 üzenetére
Köszönöm a reagálást, de közben ez történt ( nem tudom, hogy kivétel vagyok-e vagy ez megoldás, örülnék ha megoldás lenne
) nem fogalmazom át általánosra,bemásolom ami ment a saját telefon topikjába, de hátha a többin is használható :
Uraim ( és ha vannak, akkor Hölgyeim
) , most roppant büszke vagyok magamra , palacsintával jutalmazom is szerénytelenmagamagam..
Nekiálltam állítgatni a beállításokat és minden változtatás után felhívtam valakit és láss csodát : nem csak rögzíti a hívást és mutatja a hívás idejét/időtartamát de az eddigi " Áll néma csend; légy szárnya bent, Se künn, nem hallatik "-al szemben így már MŰKÖDIK.
( kabbegdpr)
A régi telefonon - a régebbi droiddal ugye - a telefonfelvétel hangforrása a Voice communication( software) volt, most a Voice recognitionra állítva megy a dög...
VoIp-felvételen változatlanul a Voice communication( software) van beállítva, ezt még nem próbáltam, de ha valaki használja a VoIP hívásokat és ha így nem megy, akkor állítgatja és amikor működik, megosztja a beállítást, akkor ezt is kipipálhatjuk..
Nekem ezek a beállítások a 2.3.225-ös Cuben és így a hanghívásokkal működik, a VoIp-ot még nem próbáltam, de az annyira nem is érdekel egyelőre. ( meg nem is tudom MÉG, hogy azt pontosan hogyan is kell és mire jó)), mondtam, hogy eléggé láma vagyok )
Ja, igen, 8/256-os a gép és valami szép szívárványos 3-as szerepel a rendszernél, naprakész verziót ír, RMX3363-as modell, V3.0 a felület verziója ( bár tudnám mi ez) és 12-es droid van rajta , július 5-i a biztonsági frissítése.
-
zsolt19900
őstag
válasz
mobilizmo #159656 üzenetére
iigen igen, ez még a "nemösszeveszős" telefon
és (ha lehet ilyesmit mondani) nagyon-nagyon szeretem is és ezek sokszor fájó pontok.... mindig el-el révedek egy-egy újabb készülék felé és csak megnézem a specjeiket és rájövök, hogy nem is igazán lenne előrelépés, vagy csak jóval több pénzért.
Köszönöm a másik telós tippet, megpróbálom. Akkor ezek a google-s találatos apk (vagy esetleg torrentes amire ugye itt nem szabad buzdítani) oldalakról semmiképp se szedjem le?
svgyula: eleddig ilyesmi gondot, bajt szerencsére nem tapasztaltam, de köszönöm a tippet -
phrenetiX
tag
válasz
mobilizmo #159631 üzenetére
Igazából IP rejtésre kell meg arra, hogy az adataim biztonságban legyenek, ha olyan helyen csatlakozok wifihez, ahol esetleg figyelhetik a hálózatot. Pl. egyetemi, munkahelyi WiFi. Nem állandóan használnám, így az sem baj, ha kicsit lassabb vagy nem korlátlan az adathasználat.
A Proton VPNt lecsekkolom, köszi.
-
consono
nagyúr
válasz
mobilizmo #159497 üzenetére
Nem erről van szó. Tudni fogják, hogy mobilizmo naponta 12x nyitja meg a Facebookot, 20-at telefonál és minden szabadidejében a Tindert bújja. Toyotával jár, mert abban az appban nézi az útjait, a Burger Kingből rendel havonta ötször, stb... Aztán ezt szépen eladják mindenkinek is.
-
tylerddd
veterán
válasz
mobilizmo #159095 üzenetére
Az alkalmazások még OK, megoldja majd, ha mondom neki. De pl. el tudom képzelni, hogy a telefonszámokat a telóra mentette, nem a Google fiókba. Én ezzel se nagyon szórakoznék, hogy átteszem oda, aztán lehúzzuk. Offline zenéi is vannak, gondolom a képeket, videókat is áttenné az újra. Korábban pl. iOS-Android cserénél a Samsung Switch kábelesen remekül működött. Valami ilyen kellene.
-
-
punky10
addikt
válasz
mobilizmo #158753 üzenetére
Nem jól működik a közelségérzékelőd?
Mármint a telefonodé...
Most próbálgatom,felhívtam a hibabejelentőt,fülemhez tettem a telefont,elsötétült a kijelző,és addig,amig nem fvettem el a fejemtől,hiába érintettem az olvasót,csak rezget,mintha nem ismerné fel,de nem oldotta fel a kijelzőt. -
svgyula
addikt
válasz
mobilizmo #158750 üzenetére
Én sem találkoztam de lehet nem is szerencsés összekapcsolni a gomb két funkcióját. Mert akkor ez fordítva is igaz és érintésre ki is kapcsolhat a telefon. Gondolom ilyen megfontolásból nem kapcsolják össze, meg ugye az egyik "biztonsági"(android
) funkciót tölt be a másik pedig ki-be kapcsolja a készüléket. Amit láttam beállítható funkcióval ott mindenhol külön volt az ujjlenyomat és a bekapcsoló gomb. Meg még olyannal sem találkoztam ahol az ujjlenyomat olvasó magában kikapcsolta volna a kijelzőt.
-
-
consono
nagyúr
válasz
mobilizmo #157196 üzenetére
Az pont az, ami nem hiányzik, mikor hazamegyünk a boltból pl.
Tudom, vezessem mobilon, de nekem ez nem megy. Kocsi fogyasztással próbáltam, ott még napi két sor sem volt, hanem havi 2-3 max és az sem ment
Szerencsére most már erre is van app a gyártótól, fogyasztás, utak, idő, stb.
-
-
tahepa
senior tag
válasz
mobilizmo #156331 üzenetére
Ezt a részét a szolgáltatásnak nem ismerem mert én diesel autóval közlekedem amihez nekem nem kell elektromos töltőfej. Amúgy be kell jelenteni az app fejlesztőinek mert ha nem tudnak a problémáról akkor nem is tudják megoldani....amíg csak egy fórumon írnak erről addig nem is lesz orvosolva a probléma.
-
tonyrulez
őstag
válasz
mobilizmo #155157 üzenetére
Vanced root és non-root között mindössze annyi a különbség, hogy rootolthoz nem kell microG appot feltenni (amibe egyszer kell csak belépni első telepítéskor), és a rootolt valós Youtube appnak álcázza magát, a non-root pedig egy külön Youtube Vanced app. Utóbbi még hátrány is, mert ha nincs utána leválasztva Play-ről, akkor rá fog frissülni a hivatalos YT app, és ugrik a Vanced. Személy szerint rootolt telefonon is a non-root-ot használom, mert 1:1-ben ugyanazt tudja és nem kell feleslegesen mókolni vele.
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
mobilizmo #155122 üzenetére
Díjnetről auto átküldésre kerül a CIB felé a fizetendő díj, így ott tudom fizetni/utalni. Mikor az APP megjelent nem volt benne a díjnet fizetési lehetőség, azt csak a javas applet-ben tudtam fizetni. Amikor meg beleszerkesztették az APP-ba a javas-ból kivették. Erre is biztos az általad írt kettősség miatt volt szükség
-
AtHoS
nagyúr
válasz
mobilizmo #155114 üzenetére
CIB-nél is van még mit alakítani
pl.
Javas appletben felvitt partnereket nem lehet választani utaláskor az androidos APP-ban, így az APP-ban újra fel kell vinni őket. Mekkora hülyeség ez: nem egy adatbázisból dolgoznak ezek szerintNyáron épp fizetéskor derült ki, hogy kevés a vásárlási keret -> semmi gond, APPban gyorsan megemelem -> meg sem találtam hol lehet
Mondjuk hazaérve és lenyugodva csak sikerült megtalálni APP-ban is a lehetőséget, de úgy emlékszem elég jó kis almenürendszerbe kellet ehhez matatni. (az mondjuk más kérdés, hogy pár éve még talán 24 óra kellett ahhoz, hogy az új limit aktiválódjon, de lehet az kp felvét volt, amit állítottam anno)Díjnet számlát nem tudtam csak java appletben fizetni, most meg csak az androidos APP-ban lehet -> ezek tényleg ekkora hülyék?
Kártyás fizetésekkor zárolt tételeket csak egy összegben mutatja az APP, nem lehet tételenként látni miből tevődik össze -> javas applet-ben gond nélkül látni hol, mekkora összeg került zárolásra
De, hogy pozitívat is írjak
Szeptemberben telefon akkucseréjekor nyomtak egy gyári visszaállítást -> jó pont, hogy ügyfélszolgálat keresése nélkül vissza lehetett aktiválni az APPot a telóra -
F.E.K..
senior tag
válasz
mobilizmo #154856 üzenetére
Hát, végül is igaz, az akku nem aggaszt túlzottan (hetente mondjuk rá kell rakni a töltőpadra, de ez még elviselhető számomra). Valójában a többi erőforrás használat sem aggaszt, azért vettem adott specifikációval készüléket, hogy kiszolgálja az igényeimet, némi szerencsével jó pár évig.
Persze most is a föld erőforrásait pazarlom ezzel a post-tal is, ennyivel több erőforrást használ a PH szervere is, és annak a készüléke is (legyen mobil vagy asztali/notebook/tablet, stb.) emiatt fogyaszt többet... nem is szólva annak a plusz terheléséről, aki éppen ezt olvassa... +1 kifli/csoki/kávé legalább ez is...
-
F.E.K..
senior tag
-
BestofJAVA
tag
válasz
mobilizmo #153370 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Például bejön egy céges hívás, és azt akár telefonon, akár interneten kapcsolja a másik telefonomra. De nem úgy, mint a tipikus hívásátirányítás, ami a telefonmenüből kezelve is a szolgáltatónál kerül beállításra.
Nem muszáj ingyenesnek lennie. Ha például telefonon történik az átirányítás, nyilván tudhatja a hálózat, hogy a bejövő hívással egyidejűleg ment kifelé egy hívás (vagy konferenciabeszélgetés). Ez sem zavar. De azt nem szeretném, hogy a szolgáltatónál bárki kikeresse, hogy ebben és ebben a három napban minden hívás az volt irányítva erre és erre a számra. Csak ez a célom, hogy ne legyen nyilvánvaló.
-
HoTaZo
addikt
válasz
mobilizmo #153241 üzenetére
Raiffeisen-es vagyok, az hagyja (még) a képernyőképet csinálni. De, most, hogy említetted, megnéztem a beépített lehetőséget. Ezzel csak az a bajom, hogy olyan sms fazon. De végülis rajta van minden, el kell, hogy fogadják, ha ilyet küldök.
(#153242) crok : Hú, nálam nagyon elásta magát a Google asszisztens. Legszívesebben törölném.
Csak azt nem értem, hogy a Kamionstop appnak miért baj, ha képernyőkép készül? -
-
-
-
kaciokos
őstag
válasz
mobilizmo #152297 üzenetére
Pedig sajnos így van, ahhoz, hogy az aCalendar rendesen szinkronizáljon, kell neki egy telepített Google Calendar.
Idézet a support oldalról:
"To sync your Google Calendar data between Google cloud and the Android calendar storage, you need the Google Calendar app installed. (Early versions of Android included a Google Calendar sync adapter, but this was moved to the Google Calendar app, to be able to update via Google Play. Alternatively you can configure Google as CalDAV calendar, but this has several limitations.)"
-
crok
Topikgazda
válasz
mobilizmo #151928 üzenetére
..igen, 15 napig, aztán semmi sincs:
This version is 15 days full featured Trial. See Related Apps for Poweramp Full Version Unlocker or use Buy option in Poweramp settings to buy the Full Version.Ja, meg a Music Player (No Ads) az szintén nyílt forrású (elírtam..) és reklámmentes csak pl. mappa lejátszást nem tud - ha kéne..
-
pube111
senior tag
válasz
mobilizmo #150997 üzenetére
Á, feladom. Abba még melemennék, hogy állandóan be van kapcsolva a gps. De akármit mondok neki, nem hajlandó haza navigálni a wazeval.
Navigate to home, hazavisz a google mapsel.
Navigate to home with waze, megnyitja a wezet, aztán semmi több.
Android tv boxon a youtubeot kezeli, de csak annyira, hogy elindítja. Nem tudom rávenni, hogy mutassa a feliratkozásokat.
Gyenge ez így. -
TheProb
veterán
válasz
mobilizmo #150576 üzenetére
Ezt próbáltam én is, de sokszor nem találja meg a széleket. Az meg eléggé meglassítja a dolgot, ha minden fotónál be kell húzni a sakokat.
Olyan lenne a legjobb, ahol egyszerre többet is lehet fotózni és külön képbe szedi szét őket.
Photomyne papíron tudja ezt, csak fizetős (havonta). -
-
-
-
gulyasa
őstag
válasz
mobilizmo #149446 üzenetére
Oké, akkor mi a helyzet az összefoglalóban szereplő "unlocker"-el (KEY) is rendelkező appokkal?
Az alap szempontok továbbra is: MP3, FLAC és M3U kezelés.És még mielőtt megemlíted, hogy ezeket, hogy ezeket bármelyik "normális" lejátszó tudja, akkor pl. a telefonomon levő gyári Huawei Zene - ami szintén normális lejátszó - pl. M3U-t nem tud kezelni.
-
tankos50
tag
válasz
mobilizmo #149383 üzenetére
mobilizmo
agressziv lennék ? nem gondolnám , csak nem finomkodva mondom ki ami eszembe jut
a telefon használatához nem kell fiókot is használni ha nem akarok mindenféle sza....ságokat letölteni meg használni
nekem elég ha telefonálni tud , ez egy nagyon egyszerű készüléka honor eladásának is egyik fő oka az hogy túl sokat akar tudni a magánéletemről
-
tankos50
tag
válasz
mobilizmo #149337 üzenetére
mobilizmo
""Ott a gmail account ahova a számok alapból szinkronizálva vannak. Ha az sms-ek is nagyon kellenek, akkor ott az SMS Backup+, azzal az sms és a call log is felszinkronizálható a gmail-be.""
most vagy én em tudok értelmezhetően írni , vagy a szöveg értelmezéseddel van gond
nem mentegetni akarok , nem szinkronizálgatni
a gépemen akarom nagy képernyőn rendezgetni a számaimat fiók nélkül
lehet nektek kell mindenféle fiók meg face , de nekem nem
törölje vele azt a testrészét amire most gondolok , az aki kitalálta ezeket a sz...okatnem vitázni akarok s nem is sértegetésnek írtam ( már a félreértések elkerülése végett szögezem le )
-
lomposfarkas
tag
válasz
mobilizmo #148711 üzenetére
Igen, valaha beléptem a bétába. Itt az apk:
https://drive.google.com/file/d/1j5VsFniDEml7dcjGRisFLmDwCV7vUjR4/view?usp=sharing -
snowdog
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- OLED TV topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo IV
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged