- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Én még az ADB AppControl kipróbálnám a helyedben.
Anno Huawei P30-nál voltam hasonló helyzetbe, amikor nem akartam a 10-es rendszerre frissíteni, de állandóan zaklatott. Na ezzel a PC-s alkalmazással sikerült fagyasztani a szükséges rendszerappokat. -
crok
Topikgazda
Magisk topik -> annak összefoglalója -> "A módszer hogy a legtöbb alkalmazás átverhető legyen (2024 Szeptember)" rész (meg úgy az egész összefoglaló az elejétől) valamint a #6001 hsz-em benne. Normálisan aláírt és SELinux enforced (rendes, decens..) ROM-al játszi könnyedséggel megy Magisk és KSU használatával is (több készülékkel több ROM-on tesztelve).
-
crok
Topikgazda
Nem teljesen értem a kérdésed.. gyanúm szerint a "nem kér engedélyt a Google Mailhez való hozzáférésnél " rész alatt az OAUTH2 authentikációt érted amit az alkalmazás nem kér. Így gyak. egy módszered marad a GMail-hez való belépéshez mégpedig hogy a megfelelő szerverbeállítások mellett amit vagy meg kell adnod külön vagy nem.. de engedélyezed a GMail beállításaiban (weben) az IMAP (ésvagy POP) hozzáférést és csinálsz egy külön csak erre használható app jelszót (amivel a Google fiókba NEM lehet belépni) és használod azzal -- itt és itt itt írtam róla. A szerver beállításokat remélem nem kell kézzel megadogatnod, azért remélem van annyira jó a kinézett email kliens hogy ezt tudja "magától" de ha nem akkor pl. itt megvan vagy Google megmondja.
-
svgyula
addikt
Ugye tudod, hogy a szervizben azzal kezdik, hogy újrahúzzák az ilyen rendszert? Őket nem szokta érdekelni a rinya herceg a csúcsra tör 20. pálya mentése. Max ha olyan jóindulatú és nem akar direkt kib@szni a kuncsafttal akkor a képeket lementi....... Mert ugye itt a fórumon is lenne igen sok sírás-rívás, ha most minden telefonról a-tól z-ig törlődne minden
-
-
Per Me
tag
A Smart Notify (több hasznos dolog mellett) ezt is tudja.
-
rjg
őstag
Ha nem mented el, akkor legközelebb honnan fogod tudni, hogy ki az? Mentsd el, csak ne a névhez, hanem a foglalkozáshoz írd be, hogy asztalos. Vagy csinálj egy olyan csoportot a tárcsázóban, amit később el tudsz rejteni, így a szám el lesz mentve, de tárcsázásnál nem fogja felkínálni.
-
snowdog
veterán
Szia!
Mivel a kérdésből nem derül ki, hogy egyszerre hány kép exif adatában szeretnél egyszerre keresni, talán az itt leírtak segítenek. [link]
PC-n (Win) is csak olyan megoldásról tudok, amit csak több lépésben lehet végrehajtani. Olyan programot nem találtam, ami egyszerre akárhány kép exif adatában tudna keresni.
-
F.E.K..
senior tag
Arra próbálam célozni hogy a telefon van értem és nem fordítva (a kép egyébként nem manipulált, csak méretes az akku).
Minek vesz az ember egy akkut ha annak csak a 80%-át használja ki? Elég lenne kisebb is akkor nem?
(Mellesleg lehet cserélni, de jellemzően elavul mire odáig jut a használatban az ember)
-
Tökimanó
senior tag
Persze. Volt hogy csak a gyorsítótárat töröltem ,de töröltem már a komplett alkalmazást is. Az eredmény mind a kettőnél ugyanaz volt. Csak időlegesen lett jó. Mondjuk azért nem mászok falra emiatt hiszen a gyorsítót pár másodperc alatt lehet törölni. De azért értékelném ha úgy működne ahogy kell.
-
Bferibörs
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- bambano: Bambanő háza tája
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ingatlanos topic!
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest