Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz tahepa #159829 üzenetére
Már felettem és muxik.
Amire emlékszem anno ott kézzel kellett korbe jelölni a széleket, elvagva a kilogó szegélyeket. Gondolom dokumentumok, levelek szkenelestére is jó?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz tahepa #156330 üzenetére
Nem a helymeghatározással volt a probléma. Az Ikeában több töltőhely is van, amit mostanában állítottak át Parkl-re. Szóval ott áltam a töltő előtt, el is tudtam indítani a töltést, mert a töltőfejre írt kódot is elfogadta. Viszont amikor le akartam állítani, nem tudtam, mert szerinte nem volt kapcsolat. Miközben más appoknak meg volt.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Somatom
veterán
válasz tahepa #147692 üzenetére
Én is kedvelem. Azon kevés alkalmazások egyike, amik a hotspot belső IP -jén is tudnak szervert futtatni. Nincs routerem a kamionban és így közvetlenül is tudok adatot mozgatni, vagy videót streamelni a telóm és a tabom között. Sajnos, ugyanez mobilneten már nem megy neki, de ne legyünk telhetetlenek.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Foose
addikt
válasz tahepa #147082 üzenetére
egyébként úgy emlékeztem hogy telefonon is meg tudok nyitni Google play linket, akkor tudtam volna linket is.. (mármint mobilos böngészőn) De valahogy most nem sikerült mert mindig átugrott a play alkalmazásba..
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Bozek
nagyúr
válasz tahepa #108264 üzenetére
Itt az örökélet licenc kerül 1500 Ft-ba, ez csak mobilra van. Gondolom nem kell neki Windows-ra vagy Mac-re. Amit te linkeltél, abban az is benne van.
(#108263) GEPESZ66: Elvileg jó a Samsung böngészőjéhez, de egyszerűbb a teljes verziót letölteni a hivatalos oldalról (a Play-ből az ilyenek ki vannak tiltva) és megvenni hozzá a licenc-et.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz tahepa #106229 üzenetére
Mennyire sűrűn szoktál pendrive-ról telepíteni? Amit linkeltél az is így kezdődik:
"Android viruses are installed via third-party apps""The Ghost Trojan can be installed when users install apps from outside Google Play"
Ha nem akarod, nem fogod megérteni.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest