Hirdetés
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vackor1
tag
válasz mobilizmo #160176 üzenetére
Köszönöm a reagálást, de közben ez történt ( nem tudom, hogy kivétel vagyok-e vagy ez megoldás, örülnék ha megoldás lenne ) nem fogalmazom át általánosra,bemásolom ami ment a saját telefon topikjába, de hátha a többin is használható :
Uraim ( és ha vannak, akkor Hölgyeim ) , most roppant büszke vagyok magamra , palacsintával jutalmazom is szerénytelenmagamagam..
Nekiálltam állítgatni a beállításokat és minden változtatás után felhívtam valakit és láss csodát : nem csak rögzíti a hívást és mutatja a hívás idejét/időtartamát de az eddigi " Áll néma csend; légy szárnya bent, Se künn, nem hallatik "-al szemben így már MŰKÖDIK.
( kabbegdpr)
A régi telefonon - a régebbi droiddal ugye - a telefonfelvétel hangforrása a Voice communication( software) volt, most a Voice recognitionra állítva megy a dög...
VoIp-felvételen változatlanul a Voice communication( software) van beállítva, ezt még nem próbáltam, de ha valaki használja a VoIP hívásokat és ha így nem megy, akkor állítgatja és amikor működik, megosztja a beállítást, akkor ezt is kipipálhatjuk..
Nekem ezek a beállítások a 2.3.225-ös Cuben és így a hanghívásokkal működik, a VoIp-ot még nem próbáltam, de az annyira nem is érdekel egyelőre. ( meg nem is tudom MÉG, hogy azt pontosan hogyan is kell és mire jó )), mondtam, hogy eléggé láma vagyok )
Ja, igen, 8/256-os a gép és valami szép szívárványos 3-as szerepel a rendszernél, naprakész verziót ír, RMX3363-as modell, V3.0 a felület verziója ( bár tudnám mi ez ) és 12-es droid van rajta , július 5-i a biztonsági frissítése.Mindenkinek legyen szép a napja!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- További aktív témák...
- Vadonat moduláris HMD Fusion Business Edition 8+8/256GB, black !
- Eladó ÚJ ASUS TUF GAMING GT302 TG ARGB WHITE számítógép ház
- Bontatlan N-One NPad Pro Octa Core 8GB RAM 128GB ROM 4G LTE 10.4 Inch 2K Screen Tablet
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- YI Pro 2K biztonsági kamera, új, bontatlan 2 db (egybe csomagolva)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest