- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- 2,2 méteres magasságból tesztelték az S25 Ultra kerámiaüvegét
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vackor1
tag
válasz mobilizmo #160176 üzenetére
Köszönöm a reagálást, de közben ez történt ( nem tudom, hogy kivétel vagyok-e vagy ez megoldás, örülnék ha megoldás lenne ) nem fogalmazom át általánosra,bemásolom ami ment a saját telefon topikjába, de hátha a többin is használható :
Uraim ( és ha vannak, akkor Hölgyeim ) , most roppant büszke vagyok magamra , palacsintával jutalmazom is szerénytelenmagamagam..
Nekiálltam állítgatni a beállításokat és minden változtatás után felhívtam valakit és láss csodát : nem csak rögzíti a hívást és mutatja a hívás idejét/időtartamát de az eddigi " Áll néma csend; légy szárnya bent, Se künn, nem hallatik "-al szemben így már MŰKÖDIK.
( kabbegdpr)
A régi telefonon - a régebbi droiddal ugye - a telefonfelvétel hangforrása a Voice communication( software) volt, most a Voice recognitionra állítva megy a dög...
VoIp-felvételen változatlanul a Voice communication( software) van beállítva, ezt még nem próbáltam, de ha valaki használja a VoIP hívásokat és ha így nem megy, akkor állítgatja és amikor működik, megosztja a beállítást, akkor ezt is kipipálhatjuk..
Nekem ezek a beállítások a 2.3.225-ös Cuben és így a hanghívásokkal működik, a VoIp-ot még nem próbáltam, de az annyira nem is érdekel egyelőre. ( meg nem is tudom MÉG, hogy azt pontosan hogyan is kell és mire jó )), mondtam, hogy eléggé láma vagyok )
Ja, igen, 8/256-os a gép és valami szép szívárványos 3-as szerepel a rendszernél, naprakész verziót ír, RMX3363-as modell, V3.0 a felület verziója ( bár tudnám mi ez ) és 12-es droid van rajta , július 5-i a biztonsági frissítése.Mindenkinek legyen szép a napja!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Minden ami hőszivattyú
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Túraautó topik
- Apple notebookok
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Ukrajnai háború
- Horgász topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Újszerű MacBook Pro 13 M2 8GB 256GB Akku 39 ciklus dobozában közel 2év Garanciával kedvező áron HU
- Új Lenovo 16 Slim 5 WUXGA IPS Nano Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Új Dell 15 Inspiron 3530 FHD IPS 120Hz Nano i7-1355U 5.0Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Újszerű Asus ROG Flow Z13 Touch 2in1 WUXGA 120Hz i9-12900H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest