-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eurolac
senior tag
Megtaláltam az általad leírt verziót, feltelepítettem, valóban ott van a szinkronizálás lehetősége. Play-ból le is frissítettem, meg is maradt. Köszönöm, hogy visszajeleztél, segítettél!!
Csináltam is egy kézi szinkronizálást. Hát, nem tudom....nem vagyok biztos benne, hogy vissza is jöttek a sokat használt szavaim. No, majd hosszabb használattal kiderül. A szinkronizálás elvileg rendben végbement.
-
macilaci78
nagyúr
-
Dare2Live
félisten
-
Somatom
veterán
és Eclipse19:
Köszönöm a tippeket! Ezt a kettőt próbálgatom most. Még nagyon sok dologra kell rájönnöm. Ez a hanglejtés beállítás merre van? Mert ebben érzek javítani valót. Tudtok olyasmi opcióról, hogy "más alkalmazás audió igénye"? Ez kéne ahhoz, hogy a felolvasás szüneteljen, amikor a CamSam traffipaxot jelez. Ebben a @VAR -ben tetszik a floating vezérlő opció. Ha jól látom, akkor van benne vmi karakter átnevezési opció. Próbáltam rávenni, hogy pl. a "/" -t "per" -ként mondja ki, de ha a teszthangra bökök, akkor angolul ejti ki a "per" szót, hiába van a Magyar TTS megadva. Szóval, van még vele játék bőven. Viszont, találtam benne egy nagyon érdekes opciót: hanganyag rögzítése. Na, erre kíváncsi leszek. Ha működik, akkor egy régi telón behangolom, hogy szépen beszéljen, és csinálok "hangoskönyvet". -
mzso
veterán
Hol? Én nem látok benne ilyen opciót. Csak felhasználói alkalmazások és összes rendszer adat opciókat. (egybe és külön is)
Mondjuk az ember azt gondolná, hogy az összes adatban az is benne van. No mindegy. Személyes SMS-t szerintem nem kaptam évek óta.Érdekes módon viszont a híváslista egy az egyben vissza lett állítva.
-
törölt tag
Igen, ezt írtam én is korábban. Nekem az a pechem, hogy ez stock Android. Érdekes, hogy a Nexusokra úgy tekintettünk, hogy azok a tutik, mert azokon nincsenek fölösleges, gyártói minek alkalmazások, csak a salangmentes, vegytiszta Android. Lassan meg már bármi jobb, többet nyújt, mint egy vegytiszta Androidot futtató teló.
-
törölt tag
Nem oldja meg. Már próbáltam. EX Dialer, Rocket Dialer. Mindkettő csak ugyanazt tudja, amit a gyári. Ezt most nagy pofonként élem meg. Egy újabb Google merénylet. Csak azt nem értem, hogy hogyan használja a Google fiókot, ha a névjegy szinkron ki van kapcsolva. Ráadásul az alapértelmezett fiókot a szokásos trükkömmel állítottam be, tehát még a legelején sem tudott szinkronizálni.
Vacs:
Ezek szerint nem csak Nugáton. Én maradtam 6.0.1 -en. Lenne rá Nugát, de nem engedtem frissülni, mert Nugátra még nincs Xposed. -
-
St3ven
addikt
-
-
tomy86
addikt
"Solidban plugin kell a felhőkhöz meg az OTG-hez"
OTG-hez tudtommal csak Nexusokon kell plugin ("This plugin for Solid Explorer lets you access files stored on USB drives or card readers on Nexus devices"). Legalábbis az én telefonjaimon látja az otg eszközöket plugin nélkül is. Felhő tárhelynél ezekhez nem kell plugin: Dropbox, Box, OneDrive, Google Drive, SugarSync, Copy, Mediafire, Owncloud, Yandex (Megahoz kell).
Ezt nem ES (a legutóbbi újításokig én is azt használtam) kontra Solid vitának szántam, csak a pontosság kedvéért írtam le. -
datomi
tag
Köszi!
Azóta kutakodtam, és rátaláltam a MyProfiles-ra és eddig eléggé bejön, elég sok paramétert lehet benne állítgatni. Egy bajom van csak vele, hogy a mobilnet ki-be kapcsolgatásához root kell.(#85613) flash- Nincs mit, egyébként úgy vettem észre, hogy a 3G Watchdog elég pontos is, ezt abból gondolom, hogy a múlt hónapban, amikor a Watchdog szerint elfogyott a mobilnetem, pont akkor T-Mobil-tól is megkaptam sms-ben, hogy tényleg elfogyott
-
vicze
félisten
Van itthon olyan mobilnet csomag, ami éjjel olcsóbb?
Ezen kívül akkor a wi-fi beállításokban a Network restriktion-t kell kapcsolgatni azt pedig lehet root nélkül simán autoimmunizációval szerintem, bár ezt majd Somatom megerősíti. Illetve ez megoldás lehet arra, is hogy más hálózaton ne frissüljön. -
törölt tag
Azt sok alkalmazás tudja. De hogy választod külön a két hangforrás hangerejét, ha mindkettő a média sávon szól? Az egyiket át kell tenni egy másik sávra. Ehhez a lejátszó programon kell változtatni. A játékprogramba nem tudsz belenyúlni. Marad a zenelejátszó. Abból kell olyat kreálni, ami független a média sávtól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged