- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
-
freemanone
addikt
Így van. gyakorlatilag csak a Te géped (laptop/teló/tablet/stb) és a VPN server tudja, hogy milyen oldalakon jársz, legyen az bármi. Sőt, emellett minden más is működik normálisan és az is rejtve van. Tehát ez nem csak a böngészőre korlátozódik, hanem a telefon egészére hálózati szempontból. Minden kimenő és bejövő forgalom titkosítva van.
(#29953) petipetya: nem az a lényeg.
A free proxy-n keresztül történő (nem)használatról folyt egy kis eszmecsere.
-
freemanone
addikt
Igen, erre közben magam is rájöttem, viszont biztonságot ingyen az elég meredek vállalkozás szerintem. Én legalábbis biztos nem bíznám rá magamat egy ingyenes TOR vagy bármely más anonim proxy-ra.
Bár így belegondolva, szerintem megy az droiddal, csak egy jó VPN kliens kell a szolgáltatás mellé.
-
S e t h
nagyúr
Egy az egyben semmi nem hozta nekem azt a szintet, amit elvártam.Pdf-re valóban a repligo az egyik legjobb, mert a text reflow ebben nagyon jó, egy gombnyomás és olvasok rogyásig, más alkalmazásokban meg kevertem jobbra-balra a beállításokban.
Annak idején még az ezPdf reader is jó volt, de nem érte el a repligo szintjét, minden más formátumra meg cool reader, talán csak egyszer hagyott cserben a kódolás egy frissítés után, de utána átállítottam és jó lett.
Mostanában sajnos nem frissült, pedig egy felhős szinkronizációt el tudnék még képzelni benne. -
LonGleY
veterán
Nekem eddig a
RepliGo PDF Reader jött be leginkább, igaz, ez csak a PDF-ekhez. Van szöveg újratördelés, forgatás, minden földi jó, ahhoz képest pedig még letisztult a kezelőfelülete.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged