- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
válasz
datomi #85596 üzenetére
Ezt elvileg az Audio Manager widget is tudja, de kb két hete találtam rá a Sound Profile-ra, ami egy friss - utolsó update szeptember 29. - Material Design-ra épülő profilkezelő. Airplane Mode Helper XPosed modullal tudja a repülő módot is kezelni.
(#85632) ignisz
Ilyenkor érdemes leírni a megoldást - ha banális, akkor is - hátha segítesz vele másoknak. -
Dottore
addikt
válasz
datomi #84112 üzenetére
Pont tegnap volt téma a Nexus 5 fórumban, olvasd át az utolsó oldalt, itt úgy néz ki meg lett találva a megoldás.
-
törölt tag
válasz
datomi #81927 üzenetére
Á, az nekem halál volt. Ha a sisak felhúzásakor egy picit is elmozdult, az az első 50Km -nél csak zavart, de a következő tankolásnál már ordítva téptem ki. Egyik cimborám egyedi autó és motorüléseket készít. Szétszedte a sisakomat és belefaragott nekem egy Sennheiser fülest. Na, úgy már rendben volt. Egyébként, a Gericke -ben, vagy a Louis -ban egész jó, utólag beszerelhető cuccokat lehet kapni.
-
törölt tag
válasz
datomi #81925 üzenetére
Nekem nem az Androidos megoldás jött be a legjobban. Vettem egy bicikli Km órát (tudod, olyan kormányra rögzíthető, jeladósat). A kormányra egy talpat kellett rögzíteni és abba lehetett belecsúsztarni az órát. A talpat a balos kapcsolóház mellé rögzítettem. Szétrobbantottam az órát és a hátlapra rögzítettem egy olyan MP3 lejátszót, aminek a gombjait kesztyűben is tudtam kezelni. Így, egy mozdulattal felpattintható lett. Egy jack hosszabbítót fixen elvezettem a lejátszótól, a kormánykifli közepéig (esetleg tovább lehet hozni a tanktáska alaplapján). Ebbe dugtam a sisakba épített füles csatlakozóját. Persze, ha teljes, kékfogas intercom rendszered van, azzal nyílván nem versenyezhet egy ilyen, barkács megoldás.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- DJI topic
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Változatos hardverbokréta
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest