Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
válasz Viktor0610 #79999 üzenetére
Igazából most így belegondolva egyre nagyobb baromságnak érzem, amit csinál. Mondjuk, hogy ott állsz egy ismeretlen városban, valaki közli veled, hogy menj el az X utca 5-be és ennyi. Beütöd ebbe a szarba és nem azt mondja, hogy több ilyen is van, hanem simán elküld az egyikbe, röhej, hogy még csak nem is a legközelebbibe...
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
GP-Sz
senior tag
Üdv! Tuti, hogy én vagyok hülye, de van egy problémám, ami kicsit megőrjít: Ha a Google Mapsben rákeresek egy utcanévre, akkor ugye megmutat egy ilyen nevű utcát, de ha van tíz ugyanolyan nevű utca a városban, akkor az irányítószám/kerület megadása nélkül hogy a francba tudom megtalálni a többit?
-
törölt tag
válasz bostone #79992 üzenetére
XBMC -ről tengernyi leírást találsz, egészen az alapoktól. A Kodi ua., csak a lehetséges jogviták megelőzése érdekében változtatták meg a nevet. XBMC -t használtam Windows alól, önálló Linux disztróként és Androidos alkalmazásként is. A kezelőfelület, a menüpontok és a működés tök ugyanolyan. Tehát, ebből a szempontból mindegy, hogy milyen leíráshoz jutsz hozzá. Sztem, ami Neked most "kínai" a "Raspis" fórumokon (hardveres dekódolás Linux alatt, DTS hang, Vsync probléma, stb.), arra telón, Tabon nincs is szükséged.
[ Szerkesztve ]
-
Nagy1A
újonc
Sziasztok! Segítséget kérnék, Samsung S4 minihez. Többszöri másolások során, azonos névjegyek vannak benne, de sok. Kellene egy olyan program, amelyik felismeri a duplikált neveket és törli őket, úgy, hogy csak egy maradjon meg. Létezik ilyen, vagy manuálisan kell végignyálaznom a névjegyzéket?
Köszönöm a segítséget: Attila -
Mr Dini
addikt
válasz bostone #79981 üzenetére
Szia!
Ha kérdésed van pl raspberry topikban, v htpc topikokban érdemes kérdezni, mert ott sokan foglalkoznak profi szinten a kodival. (xbmc)
Én pl azért szeretem a kodit, mert egy rasppi2 párossal kiváló tv okosító.
Tud iso-t menűvel () lejátszani, hálózati eszközről (pl nas) streamelni, lehet rajta netrádiót/iptvt hallgatni/nézni stb.
Én nagyon szeretem, tabon is fent van, mert rengeteg formátumot ismer.
Ha meg nem tetszik a felülete lecserélheted a skint, v csinálhatsz magadnak egyet.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
drmotto
őstag
Létezik olyan zene lejátszó, ami képes arra, hogy ne általánosságban lehessen bekapcsolni rajta azt, hogy BT csatlakozás esetén kezdje el a lejátszást, hanem lehet állítani hogy milyen eszköz csatlakozásakor tegye?
Vagy ez csak automatizálóval megy? -
bostone
addikt
A kodit ajánlották nekem, mint intelligens médiacentert. Hol foglalkoznak vele behatóbban?
Az androidos változatot töltöttem le, de annyira nem talált szíven elsőre. -
üszök
őstag
Üdv urak.
Létezik valamilyen progi amivel be lehet állítani,hogy BT füleshez kapcsolódva automatikusan felvegye a hívást a telefon? Vagy tudja is a droid,csak én vagyok olyan balf@sz,hogy nem találom?
Mintha ezt a 6288-as Nokiám tudta volna vagy 10 éve.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
kásás
tag
válasz Quasi_modo #79930 üzenetére
QuickPic-ben hogy tudom ezt megtenni?
-
dokee78
félisten
Valaki tud segíteni?
Nova Launcher+Tesla Unread és az app drawerben nem jelzi a Facebook értesítéseket!
K-9,SMS,nem fogadott hívás ezeket jelzi.Más:
Opera Miniben,miért jelentkezik ki a Facebook és a mobilarena fórum?[ Szerkesztve ]
-
eames
tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm szeretné a sony telefonja gyári lejátszóját lecserélni, mert sok általa kedvelt formátummal nem boldogul. Pontosan nem tudom milyen lejátszó és milyen telefon, de újabb modell. Tudom, hogy ez így ködös, de tudnátok olyan zenelejátszót ajánlani ami minél több formátumot ismer és ingyenes?
-
pittbaba
aktív tag
Sziasztok!
Hasonlo param van:
Elvileg az adott appokban amikkel probaltam mar megoldottak az sd kartya iras problemat. Alkalmazas sajat mappajaba probalok irni. Elindul a letoltes majd kb fel perc mulva nullara esik le a sebesseg. Mi a fene lehet? Kb 4 fele appal ugyanez. Belso tarolonal nincs ez. Elore is kosziPH Konfigom: Gigabyte GA-H97M-D3H, i7 4790K,GTX 960, Seasonic SS-620GM
-
Bozek
nagyúr
válasz Mr Dini #79963 üzenetére
Ezt honnan vetted? A Cerberus-t 1 licenc-el összesen 5 eszközön használhatod úgy, hogy nem fizetsz érte pluszban.
Én anno még az ingyenes akcióban regisztráltam és ezt látom:
"Kapcsolt eszközök: 0/5 • Ha több eszközt szeretne használni, vásároljon licenszt"Azért 0, mert most töröltem ki az Xperia V-t, a Z1 Compact-ot meg még nem adtam hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Android Secure mappa volt valóban,de ez a file nem.
beg
Pedig kellene egy ilyen app,mert apám nem akarja,hogy buheráljam az X8-át.
Hétvégén is elhagyta,és az én telómon lévő Cerberus segítségével találtuk meg.
Behatároltam,hogy X órakkor épp hol jártunk és ott hagyta el.
Nem részletezném,de meglett.KTU
Elvileg,ha felteszem anyám telójára is a Cerberust és az én accommal lépek be akkor müködnie kell?
Mert mintha korábban,be sem engedett lépni.[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz #79335424 #79957 üzenetére
Legjobb és leghatásosabb cucc magnókazetta digitalizálásra:
Veszel egy Jack-Jack dugót (apa-apa) egyik végét a magnó fülhallgató bemenetbe, másikat a PC mikrofon bemenetbe, Audacity fel a gépre, majd felvétel indít, magnó indít.
Hatásos módszer.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kaptam egy jó melóajánlatot, de rá kéne gyúrnom a németre. Tud valaki olyan nyelvtanuló alkalmazást vagy bármi egyebet, akár privátban is , amit vezetés, rakodásra várás közben tudnék hallgatni/használni? Lehet fizetős is és az sem gond, ha meló van vele, egyet kivéve. Még egyszer nem fogok magnókazettáról digitalizálni és trackelni.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan chat alkalmazás, amit úgymond priváttá lehet tenni?
Azaz, hogy ne írhasson nekem akárki, csak egy szűkebb kör, amit én állítok be, és/vagy lehessen részletesen állítani, hogy kitől jöjjön értesítés. -
poirot
őstag
Nagyon ritkán játszom le mp3 file-okat a telón, ezért csak most tünt fel, hogy a könyvtárban állva, a lejátszott mp3 után léptetnem kell a következő file-ra minden esetben. saját lejátszó, bs player, stb. igaz, blutooth-on nyomom ki hangszóróra, de ez szerintem lényegtelen. Esetleg beállítási gondok lehetnek? előre is kösz a válaszokat.
-
KTU
addikt
válasz dokee78 #79948 üzenetére
A cerberusnak nincs köze goggle accounthoz.
Csak annyi hogy email címre küldi az értesítéseket, ha esetleg google fiókot adtál megFeltelepíted a Cerberust, belépéshez kell 1 felhasználói név és jelszó,
és hozzá is rendelted az adott készüléket az adott cerberus fiókhoz.Hogy mit mire, azt már leírták
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Kékes525
félisten
válasz S e t h #79947 üzenetére
Igen, eddig eljutottam. "abc szerinti elkülönítés nincs benne" Ezt nem értem. Az alkalmazásoknál és a foldereken belül csak ABC sorrendbe lehet rendezi. Tetszés szerint nem. Erre kérdeztem, hogy lehet e tetszés szerint. Nem erre értetted a nemet?
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
beg
veterán
válasz dokee78 #79948 üzenetére
2.1-re? lekvárt vagy diót, de android eszközkezelőt semmiképp.
Android eszközkezelő:
Követelmény: Android
2.3 és újabbCerberus:
Követelmény: Android
4.0.3 és újabbMindez kiolvasható a play áruházból, nem egy ördöglakat.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
dokee78
félisten
Android eszközkezelő alternatíva van ingyenes kis méretű?
Nem nekem kell én Cerberust használok.
Cerberust csak akkor tudom más telón is használni,ha ahhoz a telóhoz is hozzáadom a Google accountom?Android 2.1-re is van gyárilag Android eszközkezelő?
Ha nincs,arra mit tegyünk? -
vicze
félisten
-
Mr Dini
addikt
válasz dokee78 #79941 üzenetére
Ne is töröld ki.
Az egy mappa valójában. Ide kerülnek az SD-re helyezett appok.(a Play áruház ide rakja az SD-re helyezett appokat) Ahogy a nevében is benne van ez egy védett (secured ) mappa, tehát allapból nem tudsz belenézni. Ha van root jogod, akkor megnézheted. h az android_secure mappa cuccai fel vannak csatolva az /mnt/asec mappába . Persze ezek csak az appok.
-
Kékes525
félisten
Nova Launcher Prime-ban hogyan lehet tetszés szerint sorba rendezni a könyvtárakat és az apk-kat? Nekem automatikusan ABC sorrendbe teszi. Ezt szeretném felülbírálni.
Előre is köszönöm!
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Mr Dini
addikt
válasz #79335424 #79934 üzenetére
Figyelj! Az a döntés valóban rossz volt. Mind2töknek igaza van, mert az egyik power userként(ebben az esetben akár mezei userként) néz a telefonra, a másik pedig IT securitysként.
Nem értem miért vitázunk ezen, mert Lilapopó alatt ki lett javítva ez a hatalmas hiba. A gyártóknak meg van annyi esze, h KitKat-os rom esetén megragadnak egy új API-t támogató fájlkezelőt és beleimplementálják (atya ég milyen szavakat tudok... maradjunk annál, h berakják a system partícióra ) a romba.
Ennyi, az is meg van oldva.
Sajnos ezen nem tudunk változtatni. A Google valóban megváltoztatta a dolgot, de nem jelenti azt, h kilőtte ezt a lehetőséget. (l. új API, TC stb)
Egy OFF példa:
Van egy NTFS (mikrószaft winfos alól készített partíciós) pendriveom. Be akarom rakni Debianba, h biztonsági mentést tegyeek rá. Felcsatolja ugyan az eszközt, de read only. Ez is egy olyan dolog, h felcsapsz egy terminált kiadsz pár parancsot és meg van oldva. (vagy átformázod mondjuk FAT-ba, csak ott buktad a 4 giga fölötti fájlokat...)
Engem inkább az emulated storage zavar és a vold.fstab boot ramdiszkbe költöztetése zavar Na a voldot nem értem miért tüntették el. A mai napig azért használok JB-t, mert nem jöttem rá, hogyan lehetne felcsatolni a belső tárhelyet sdcard0-nak. Mert nekem pont a külső SD-t csatolja (csak) fel a KitKat.
Szerk.: Látom ez a szöszis példa felkeltette a figyelmeteket. Tudtam én, h férfiból vagytok.
2. "Annyira nem lehet buta, hogy ne vetődjön fel benne, hogy miért nem tud rá írni KK -alatt. Neki nem root opció kell, csak az SD -re akar írni, ha már olyan telót vett, amiben van."
Ki mondta, h root kell hozzá. Gyári fájlkezelő, vagy TC azt kész.
Egyedül a PC-s MTP móddal lehet szívni... De vhogy ezt is megoldották.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz kisspall #79937 üzenetére
És még mindig tud írni mindegyik alkalmazás az SD-re, külön engedély nélkül, de csak a saját mappájába. (SD\Android\data\<alkamazásnév>)
Tehát az adott alkalmazás fejlesztője arra lusta volt, hogy kb. 2sor kódot átírjon KK esetében. 5.0 esetében meg 1db API hívást kell végignyomkodjon a user és gond nélkül tud írni bárhova az SD-re, csak hát ez is le kell fejleszteni... -
kisspall
aktív tag
Nálam még a gyári kamera app sem ment SD-re. Meg a többi sem, egy kivételével. Ha ez az egy tudja, a többi miért nem?
-
törölt tag
válasz Mr Dini #79933 üzenetére
Értem, amit írsz, de nézd meg, hogy honnan indultunk! Annyit a "buta szöszi" is tud, hogy van egy SD kártya a telójában. Annyira nem lehet buta, hogy ne vetődjön fel benne, hogy miért nem tud rá írni KK -alatt. Neki nem root opció kell, csak az SD -re akar írni, ha már olyan telót vett, amiben van.
-
Mr Dini
addikt
válasz #79335424 #79928 üzenetére
Na meg ha vkinek Meizu mobilja van, ami nemrég jött ki (tudod miről beszélek) azok a júzerek hogy rootolnak?
@Vicze1
A legtöbb esetben a root garanciavesztéssel jár... Ahogy Somatom mondja ezért is jó lenne, ha alapból prerooted lenne a cuccos, csak mondjuk egy rejtett menüben aktiválni lehetne. (Mondjuk olvastam egy cikket, h KitKatban van ilyesmi menü )
Tehát az nagy segítség lenne, hogyha a készülék első indításkor a varázsló elején rákérdezne, h milyen romot szeretnél. Ha odaírja mellé, h egyszerű usereknek ez ajánlott keményebbnek ez (heavy).
Ezzel csak az az egyetlen gond, h a rootal szándékosan tönkre lehet vágni a telefont. :/ (overclock)
@Somatom
Tehát ha azt akarjuk, h belekerüljön a root, valahogy ki kéne iktatni ezeket a lehetőségeket, v beiktatni egy write only memóriát, ami logolja a rootot igénylő végrehajtott műveleteidet.
És mindezt a gyártó szemszögéből:
Egy szerencsétlen mobil legyártására fogadjak fel ennyi profi programozót. Megéri nekem a szenvedés? Nem! Akkor nézzük meg, h kik használják többen? Hát a műkörmös facebookos szöszik. (bocs a hasonlatért Kedves Hölgyek, hirtelen nem jutott eszembe más, kinek nem inge, ne vegye magára) Nekik kell prerooted rom/teló? Azt sem tudják sajnos a legtöbben, h mi az
Tehát a sok programozó fizuja miatt egyre drágábban tudná eladni az eszközöket csak azért, h a használók 1 25-öde (hasamra ütöttem) élvezhesse a rootot.
A gyártók meg tudják, hogyha biztonsági réseket hagynak(legtöbbször nem direkt), a heavyk úgyis rootolják maguknak.
-
sharkybacsi
tag
válasz WoTond #79872 üzenetére
Olvastam, hogy az FV-5-öt nem szereted.
Pedig ez a legjobb esélyed 5.0 alatt (előtt).
Az 5.0 része a Camera Api 2, ami már sokkal több beállítást enged a szoftverek számára:
[link]
Persze a gyártók többsége még a Lollipop verziókban sem implementálta, így nagyjából csak a Nexus-okon és 1-2 főzött rom-ban működik csak.
Az 5.0 előtti api semmiféle beleszólást nem enged külső appoknak a záridő állításába, ezt kerüli meg az FV-5 úgy, hogy egyes üzemmódjaiban a liveview módot használja. Ezzel a felbontás is csökken, ileltve a "záridő" is csak nagyjából lőhető be, de működik, néha egész jól.
Ha olyan rom-od van, ami tartalmazza a Camera 2 Api-t, akkor innen válogass:
[link] -
Jakuu
őstag
Hasonlo alkalmazas Snapdragonra van, mint az MTK platformra a Mobileuncle MTK Tools ?
-
törölt tag
Szerintem egyszerű a válasz, hogy miért hozta vissza. Ez a húzás nem jött be. Túl sok user -nek nem tetszett. Van, amit még a Google sem tehet meg következmények nélkül. Fogalmam sincs, hogy Te melyik bolygóról nézed az Androidot, mert olyan dolgokról írsz, amik nem léteznek. Nem olvasod ezt a topikot? Hányan panaszkodtak arra, hogy valaki kihasználta a biztonsági résüket? És arra, hogy nem tud írni az SD -re? Fogadni mernék, hogy neked SD nélküli telód van.
A root, mint megoldás? Ezt úgy írod, mintha minden telón lenne egy root menüpont. Te tényleg nem tudod, hogy csak elvétve van ilyen lehetőség? Láttál Te már Androidos telót? Kérlek, ne olyan megközelítéssel javasolj valamit, mintha mindenki úgy született volna, hogy API -kat, vagy esetleg teljes oprendszert tud írni. Az egyszerű felhasználónak nem opció a root. -
Silious
tag
válasz Viktor0610 #79882 üzenetére
Köszi megvan!
Közben rájöttem, hogy egyik nap a "Médiatár" program valamiért iszonyatosan elkezdte zabállni az akut (aksi kezelőben 54% fogyasztást írt a merültségből) és akkor tiltottam :/
Én voltam a ludas, de köszönöm a segítséget. -
vicze
félisten
válasz #79335424 #79920 üzenetére
Nagyon szép összeesküvés elmélet csak éppen 0 alapja van.
Az hogy A alkalmazás felülírhatja B alkalmazás fájljait a user tudta nélkül az nem biztonsági rés, hanem katasztrofális tervezési hiba. Még M-mel is kb. katasztrofális marad az egész megoldás, ami alapjaiban rossz. KK volt az egyetlen lépés a jó irányba, de azt is inkább kidobták.
Ha felhőre koncentrálnának, akkor minek jön e az M-ben a Storage adopation? Minek lett 5.0-ben bevezetve az új API, hogy mégis tudj bárhova írni SD-n?
Ennyit az elméletekről.Ez nem lehet semmilyen formában opcionális dolog, ez egy alapvető tervezési hiba.
A te menüpontodat úgy hívják, hogy root...[ Szerkesztve ]
-
IldiH
tag
Sziasztok! Két kérdésem lenne:
1. "Művelet végrehajtása a következővel - fotók/galéria" kérdésre a mindig fotók lett nyomva. Mint kiderült ez a megjelenítési mód nem jó, mert pl így nem lehet bluetooth-on megosztani, stb. Hogyan lehet visszaállítani, hogy újra megkérdezze minden alkalommal?
2. A Runstatic Pro alkalmazáson belül fotózva nem találok olyan beállítást, hogy hova mentse a képeket. Alapból a SD kártya/DCIM/Runstatic mappába teszi, de ez nem jelenik meg a galériában, csak a file-kezelőből elérhető. Néhány szavas angol tudással nem tudtam rátalálni, hogy át lehet-e állítani a célmappát.
Ennél is nagyobb gond, hogy duplán menti ide a képeket. Ez mitől van és hol lehet megszüntetni?
A készülék egy Huawei Honor 3C, Android 4.2.2
Köszönöm előre is -
punky10
addikt
válasz muszor #79902 üzenetére
Csak délután tudom kipróbálni,de szerintem egy alternatív képernyözár és az Elxir2 használatával megy(régebben használtam így,de azóta változhatót pár dolog)
A lényeg:a gyári lockot beállítottam feloldó-mintára,az alternatív lockot(én pl a WidgetLockert)pedig csuszkára,de nem tiltottam le a gyárit sem.Az Elixírben létrehoztam egy 1x1-es widgetet(én akkor nagyobbat,mert mindent onnan kapcsoltam...)a képernyőjét ki-be kapcsolására.Ha a widgettel kikapcsoltam a képernyőjét,akkor csak a csuszka kellett,ha bekapcsoltam akkor előbb minta,majd csuszka.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
darvinya
titán
válasz #79335424 #79920 üzenetére
Annyival kiegészíteném, hogy az internet szolgáltatóval karöltve ebből haszont kovácsol, mert felhőhőz kell internet kapcsolat.
Egyrészről jó dolog, mert biztosabban meg lesz a tartalom.
Másrészről egy újabb termék lesz, amiért bevétel keletkezik.
A mobil, stb. technikai fejlődése megrekedt, ezért ebből bevétel/nyereség egyre kevesebb lesz.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
törölt tag
Semmi bajom a biztonsági fejlesztéssel. Ha valaki lemond érte az SD kezelésről, hát tegye! Én azt a menüpontot hiányolom, amiben az SD kártyát választhatom a "biztonság rovására". Ki és mit fog tőlem ellopni úgy, hogy kihasználja ezt a "biztonsági rést"? Hagyjuk már ezt a biztonsági marhaságot! Ez csak ürügy. A Google a felhő felé akarta terelni a usereket. Tároljátok mindeneteket nálam!
[ Szerkesztve ]
-
kásás
tag
válasz Viktor0610 #79916 üzenetére
Telefonon azt használom én is, működik frankón.
Az AirDroid-ot wifin keresztűl használnám fájl mozgatásra.
FTP fájleléréssel kapcsolatban annyira nem vagyok képben, de utána nézek.
Köszi! -
MODERÁTOR
Én most az ES File Explorert állítottam be úgy, hogy root nélkül menjen.
Először próbálj meg valami fájlt törölni a programmal az SD-kártyáról. Ekkor bedob egy ablakot, amiben ki kell válaszd a külső SD elérési útvonalát.
Ezzel megadod az írási jogot az adott programnak a külső memóriakártyára is.
Ezután beállítasz egy FTP-kapcsolatot a programban, majd Total Commander vagy egyéb FTP-kezelő alól tudsz fájlokat küldeni/fogadni/törölni az SD-kártyáról.(Az ES File Explorert lecserélheted bármilyen olyan fájlkezelőre, ami root nélkül is képes kezelni a küldő SD-tartalmát KitKat/Lollipop alatt, és van benne FTP-fájlelérés mód. )
Ja! Az AirDroid NEM ilyen program...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
vicze
félisten
válasz #79335424 #79913 üzenetére
Lefutottuk már párszor ezt a kört...
Nem kell biztonság az a te dolgod, továbbra is az a nem normális ami KK előtt volt.@kásás: Bocsánat. félre olvastam. AirDoridban nincs lefejlesztve ahogy nézem a külső SD kezelés. Nem ajánlja fel íráshoz az opciót mint ahogy kellene és a többi fájlkezelő megteszi.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz muszor #79902 üzenetére
Szerintem félreérted az automatizálókat. Természetesen manuális indítás is lehetséges. E-Robotnál egyszerűen üresen hagyod az eseményt és műveletnek beállítod a kijelző -> képernyőzár állapotának beállítását. A parancsnak pedig a Launcherben csinálsz egy parancsikont. Aztán vagy működik, vagy nem. Ez már azon múlik, hogy a Samsung mennyire kavart bele az alap rendszerbe. Sajnos, eléggé.
Vicze1:
"Ez a "nem lehet" baromság nem tudom mikor fog végre kihalni"Miért nem voltak ilyen "baromságok" JB -n? Miért pont KK -nél kezdődtek? Ha a Google nem erőltetné a korlátozós baromságait, akkor ezek a "tévhitek" fel sem merültek volna.
[ Szerkesztve ]
-
-
kásás
tag
Sziasztok!
Airdroid alkalmazással szeretnék fájlokat mozgatni sd kártyára, de írásvédettségbe ütközök.
Lollipop fut a telefonon. Mi lehet a probléma?[ Szerkesztve ]
-
-
Bozek
nagyúr
válasz -Nándesz- #79899 üzenetére
Ha van root, akkor a FolderMount-ot ajánlom. Bár ez nem az alapértelmezett tárhelyet változtatja, csak átlinkeli SD kártyára a megadott mappát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest