Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz d3tox1c #80698 üzenetére
Szia!
Mondom, nekem is rootolt custom romom van, de ott működik. Úgy látszik jól megcsináltam magamnak ezt a kis romocskát. Még a TVgo sem jelzett, pedig fent van.
2. (Eredeti romos kérdésedre reagálok)
Hívjuk a te m8-ad inkább htc One-nak. (Több a találat)
Írd be a Googlebe, h htc one stock rom.Itt van pár találat:
http://www.htc.com/us/support/rom-downloads.html
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2694994 (itt mondjuk nem értem a KitKat mellett az 5.0.1-et, de gondolom ez nem a főverzióra utal, mert akkor Lolli lenne ott. )
@St3ven
Örök hálám! Ez a kedvenc hsz-em, bent is volt a könyvjelzőknél, csak szórakoztam a kernellel és ugrott mindenem. Fő, h megvan!
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
St3ven
addikt
válasz Mr Dini #80697 üzenetére
A PH! aranyköpések topikban archiválva lett az utókor számára.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
d3tox1c
senior tag
-
Mr Dini
addikt
válasz d3tox1c #80685 üzenetére
Root előtt ment a program?
Ha felrakod a terminal emulatort és beírod azt, h su, mit dob? (Ha rootolt a $ jel átvált #-re. Somatomnak van egy jó leírása itt a topikban, ahol részletesen kítér a dologra. Kár, h már nincs a bookmarkjaim közt. )
Supersu hiányolja a binárist?
Nem kizárt, h a custom romra érzékeny... Backuppold a rendszert, majd húzd újra egy megfelelő gyári rommal. Aztán ha ua a szitu, válts vissza a backupos c. romra.
Szerk.: most ránéztem a barclays kenyára és a premier rewards-ra szintén custom romon, ami prerooted. Simán elindult mind a 2. Megkérhetlek arra, h a te készülékeden lévő barclays-t elküldd pmben? (Megpróbálok belenyúlni, hátha segít. )
[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
válasz #46372352 #80692 üzenetére
Én nem tennék rá plusz programot.
Persze, vannak olyanok, amik SMS-kódokkal vezérelhetők, meg egyéb plusz funkciókkal bírnak, de szerintem a beépített Eszközkezelő elég lehet.A rendőrség a feljelentés alapján "megkéri" a szolgáltatót, hogy adjon információt a készülék hollétéről, ha az feljelentkezik a hálózatra.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
válasz Steady74 #80680 üzenetére
Nem igazán megoldható. Az LG saját appja, amivel tabot lehet telefonnal párosítani is csak sms-eket tud.
Csak olyan megoldásokat találtam arra amit szeretnél, amihez vagy SIM kártyás tablet kell, és annak a számára kell átirányítani a szolgáltatónál a telefonszámodra érkező hívásokat, vagy valami virtuális telefonszolgáltatónál levő accountodhoz kell átirányítani a hívásaidat, mint pl a Skype, amit fogadsz a tableteden. Utóbbi esetben meg a neten kell lennie a tabletnek. Persze ezek az átirányítások nem szoktak ingyen lenni, na meg pl. a Skype Numberért (amit lehet hívni telefonról) is fizetni kell havonta.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
gyurkikrisz
őstag
Van lehetőség olyanra, hogy egy több részre particionált sd kártyának csak bizonyos részét mountoljam a rendszerre?
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Bozek
nagyúr
válasz d3tox1c #80681 üzenetére
Ott van a linkelt oldalon az xposed-uninstaller-arm.zip. Azt rakd fel recovery-ből, elvileg törli az Xposed-et (nem próbáltam, még nem volt rá szükségem). Maga az Xposed Installer csak a modulok feltelepítéséhez és engedélyezéséhez van a Te esetedben, mivel Lollipop alatt abból nem tudod felrakni a keretrendszert.
-
Steady74
addikt
Sziasztok,
melyik alkalmazás tudja a telefonomra beérkező hívásokat továbbítani tabletre? Elég sokat dolgozom tableten, hasznos lenne nem a telefont felkapkodni. SGS3 és SGS6 a két telóm, és Galaxy tab 3 a tablet.
Előre is köszi.
-
-
d3tox1c
senior tag
-
Bozek
nagyúr
válasz Mr Dini #80667 üzenetére
Bármitől lehet és mivel az Xposed felrakása után jelent meg a hiba, így nagy valószínűséggel az a hibás. Volt nálam is olyan alkalmazás, ami utána ANR-t dobott. Mondjuk vannak ennél érdekesebb problémák is.
1. Az SCR Screen Recorder dob ANR-t, ha kiválasztom az Internal Audio-t, de csak akkor, ha fent van valamely hang mod (pl. most a Project Desire).
2. Ez még érdekesebb. A Zalai Hírlap digitális kiadása. Xperia Z1 Compact-on ha felrakom, akkor 2-3 napig jó, aztán jön az ANR, amint meg akarom nyitni az újságot. Se az alkalmazásadatok törlése, se az újratelepítés nem használ. Szoftver újrarakása után ugyanez, működik 2-3 napig, aztán megint meghülyül. Hozzáteszem, hogy Xperia V-n nincs ilyen hiba, ott tökéletes. -
Mr Dini
addikt
válasz Mr Dini #80663 üzenetére
Ha pedig az sem megy, töröld az appot és tedd fel megint.
Nem hiszem, h az xposed miatt, v a root miatt anr-t dob, akkor is el kéne jusson valameddig...
@ScrapUnit
Igen, az unlocker kell. Nekem tökéletesen működik.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
ScrapUnit
aktív tag
Fenébe. Van legális mód teljes verzióra váltáshoz?
::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}
-
Pehi
senior tag
Szevasztok. Hol tudom beállítani pdf fájl olvasásnál,hogy este fekete alapon fehér legyen a betű,nappal meg fordítva? Előre is köszi!
-
ScrapUnit
aktív tag
Sziasztok!
Vásárolt már valaki PowerAmp-ot Play áruházból? Sorozatszámot küldenek vásárlás után, vagy az unlocker programot? HTC M7-re lesz, ami még garos, így semmiképp nem szeretném rootolni, patchelni.
::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}
-
spe88
senior tag
válasz 4Grider #80651 üzenetére
Igen olvastam a Google súgóban, hogy ez lehet gond, de nem ez a gond!
ugyanazzal a mail címmel vagyok belépve weben és telón is, mindkettőn látom is, hogy mik vannak feltelepítve a telóra! ha belemegyek az android eszközkezelőbe a weben meg is találja a telefonom, csörgeti meg minden, egyszerűen csak appokat nem akar telepíteni, a hibaüzenet után lévő további információra meg rá se lehet kattintani!
2 hónapja van okostelóm, de már agyamra megy pedig, annyira nem vagyok elveszett az informatika területén! legalább is, ami nem android..
Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!
-
4Grider
nagyúr
Nekem meg azt írta ki a play Windows alatt, hogy:
Gratulálunk!
A(z) xyz hamarosan telepítve lesz az eszközére."
Azaz valószínűleg nem azzal a gmail fiókkal léptél be a play-re, amivel a telefon telepítve van.
Vagy tényleg nem léptél még be soha az adott telefonról a playbe.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tomy86 #80647 üzenetére
Nekem néha jól jönne egy jóárasított útvonal, egy-két fotóval. A vállalkozók szeretnek spórolni az útdíjakon, de olyankor bele lehet szaladni kilátástalan útszakaszokba. Egy szerelvénnyel nem mindegy, hogy mit vállal be az ember. A megrendelők meg hajlamosak a 100 holdas pagony telephely címét megadni, de hogy azon belül hol vannak, az már szerintük lényegtelen. Ilyenkor nagy segítség 1-2 kép a helyszínről. Sok vezetőidőt lehet ilyenekkel megtakarítani. A vezetőidő pedig nagyon értékes dolog.
Apropó! Tud vki olyan blackbox/dashboard alkalmazást, amiben van "mozgásérzékelő"? Sorbanállásnál kéne szóljon, ha mozdulás van.
[ Szerkesztve ]
-
spe88
senior tag
Sziasztok,
Lehetséges az, hogy PC-ről telepítek fel egy appot a telefonomra távolról?
Tehát semmi kapcsolat nincs a PC és telefon közt, kizárólag a telón be van kapcsolva a mobilnet! Ennyi...Jelenleg mindig ezt az üzenetet kapom:
Ezzel az e-mail címmel még nem lépett be eszközén a Google Play Áruház alkalmazásba (a fehér bevásárlótáska ikon
Köszi
Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!
-
Mr Dini
addikt
válasz d3tox1c #80639 üzenetére
Szia!
"Unrootolni tudsz a SuperSU appban is."Esetleg amúgy megpróbálkozhatsz a temporarily unroottal is. Csak mielőtt unrootolnál szedd le az xposedet.
Másik módszer unrootra: leszeded playstoreból a Terminal Emulatort, kiadod a SU parancsot, majd az rm /system/xbin/su .
Ekkor nem lesz su binárisod=nincs többé root jogod.
-
-
tomy86
addikt
Nem csak böngészőből lehet a nevet szerkeszteni. Ha telefonon a google térképen saját helyek között rányomsz az adott helyre és az megjelenik a térképen, akkor a markerre nyomva, a megjelenő oldalon a jobb felső sarokban levő három pontra nyomva megjelenik a név szerkesztése opció (azért nem írom, hogy beállítások menü, mert csak ez az egy opció van benne) . Remélem nagyjából érthetően fogalmaztam.
Ha meg új helyet veszel fel, akkor rögtön lehet egyedi nevet adni neki, ugyanúgy a jobb felső sarokban levő menüpontra nyomva.[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz darkrock #80632 üzenetére
Bár nem közvetlenül neked ment, de tegnap már kaptál tippet: hsz és link.
[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
törölt tag
válasz d3tox1c #80634 üzenetére
Én ilyenkor mindíg abból indulok ki, hogy valószínűleg nem én vagyok az egyetlen, aki rootolt telóval szeretne ott bankolni. Ilyenkor bepötyögöm a Google -be a lehetséges kifejezéseket (barcklay root, barcklay xposed, stb.) és elolvasgatom a találatok mögött a topikokat és próbálom visszagörgetni a szálat. Néha belemerülök és azon kapom magam, hogy forráskódokat dúlok a Githubon. De azért 10-20 órás keresgéléssel többnyire rá szoktam lelni a megoldásra és közben sokat tanulok.
#80635:
Persze, akadnak zsákutcák is. De a root -ról biztosan nem mondanék le. Inkább vennék egy másik eszközt bankolni, vagy megpróbálnék egy vaüós, vagy virtuális gépet közbeiktatni. Ma már fillérekért lehet bérelni virtuális gépet, ha nincs szükség nagy erőforrásúra.[ Szerkesztve ]
-
darkrock
aktív tag
válasz Tesztelo.hu #80559 üzenetére
Gyárilag van rádió a telefonomban, csak nekem CM rom van fent és abban nincs fm alkalmazás.
-
törölt tag
válasz d3tox1c #80629 üzenetére
Látom, hogy vezetgetnek téged az erdőbe.
A RootCloak nem mindenható. Egy "külsős" alkalmazás számára, a root jog ellenőrzésére az OS -nek nincs kész megoldása. Ezért, az alkalmazások különböző fondorlatokkal próbálják kifürkészni, hogy a usernek van, vagy nincs root jogosultsága. Ezek között van olyan, amelyiket át tudja verni a RootCloak de van, amelyiket nem. Rá kéne szánnod egy kis időt és olvasgatni a fejlesztő oldalán! A bankos dolgokat is említi. De van más lehetőség is. Vannak olyan Xposed modulok, amiket kifejezetten egy adott bank alkalmazásának az átverésére fejlesztettek. Ehhez meg az Xposed modulokban való túrkálásra kell időt/energiát szánnod. Feltételezem, hogy ha odakint bankolsz, akkor nincsenek nyelvi problémáid.[ Szerkesztve ]
-
kisspall
aktív tag
válasz VeryByte #80613 üzenetére
Ezzel próbáld.
[Camera KK] -
-
VeryByte
őstag
Ott kerestem. :-)
Nu, ha ez a kártya már volt egy másik telefonban, ami tolt rá DCIM-et, és átraktam ebbe, akkor lehet az a baja, hogy nincs rá jogosultsága?
Most feltoltam egy Camera360-at, de az sem tud írni rá, érdekes."What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
VeryByte
őstag
Sziasztok!
Adott egy Cat S50, hogy a fenébe tudom megmondani neki, hogy a fényképeket az SD kártyára mentse?
"What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
Mr Dini
addikt
válasz d3tox1c #80608 üzenetére
Szia!
Unrootolni tudsz a SuperSU appban is.
De a rootCloack valóban jobb megoldás, mert akkor átvered az adott appot, mintha nem is lenne root. (persze ez sem mindig megy)
Xposedet próbáld recoveryből feltenni.
[ Szerkesztve ]
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Nemreg rootoltam a telefonom (M8),es tettem fel uj costum romot is.
Az a problemam, hogy a root miatt viszont nem lehet telepiteni egy online bank alkalmazast, amit viszont rendszeresen hasznalnom kellene :/
Hogy lehetne egyszeruen unrootolni a telot, hogy a rom meg beallitasok, stb megmaradjanak.
Koszi a helpet[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Nem az alkalmazás az egész szolgáltatásban nem tudsz(weben se). Pár dolgot meg lehet adni mint pl. Otthon és munkahely, de többet nem. Ezen kívül már meglévő POI-t tudsz hozzáadni. Valamint te is tudsz POI-t létrehozni. Az elvileg nyilvános lesz, de nem vagyok benne biztos.
Ha "random" pontokat akarsz és elnevezni azokat akkor azt a My Maps-ban kell csinálni. -
törölt tag
Sztem ez nem Android, hanem router, vagy PC kérdés. A Tabon indítasz egy hotspotot és ha a router alkalmas rá, akkor át tudod állítani. A másik lehetőség, hogy USB -n összekötöd a Tabot a PC -vel és megpróbálod a hálókártyán keresztül továbbítani a netet a router WAN -jára.
[ Szerkesztve ]
-
oncsi
őstag
Ott van az ablak mellett.
Szóval, hogy érthetőbb legyek. Van egy WiFi-s Routeres hálózat a NAS-PC-Noti-Média lejátszó között. Most nincs rajta Net! Van egy TAB, amit szoktam a Routeren keresztül csatlakoztatni a hálózatra. Ebben a TAB-ban van egy LTE-s Net elérés is. Na ezt szeretném megosztani a hálózat többi tagjának is. Mint ahogy az a jó öreg win-el megtehetőKinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest