- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Melyik a legjobb e-mayil alkalmazás? Vagy nektek melyik vált be a legjobban? Nekem outlook.hu-hoz kellene. Néztem hogy a kifejezetten ehhez készült alkalmazás igen negatív visszajelzéseket kapott.
-
F.E.K..
senior tag
válasz
#79335424 #79190 üzenetére
Esetleg ez működhet (bár gyorsindítás nincs) :
Set up your VPN
Add pin lock screen password protection
Lock the phone and enter the password wrong 5 times
Press OK to the message that pops up
Press “forgot pin”
Log in with your Google account
Select Lock with Pin
Press cancel and don’t set a new Pin(Itt találtam: [link] )
-
F.E.K..
senior tag
válasz
zeon.hu #79195 üzenetére
Most művelődök a témában, hát, vannak aggasztó leírások. Eddig pont ezért nem erőltettem (a htc-n eleve cyanogenmod fut, a huawei-t meg lutri ezzel piszkálni).
Ahogy látom vagy rizikózom vagy elfelejtem a számomra kényelmes képernyőzárat sajnos.
(A házirend ezen beállítása mélyen van drótozva vajon?)
-
vicze
félisten
válasz
#79335424 #79190 üzenetére
Ez lenne a modul amúgy.
-
törölt tag
válasz
F.E.K.. #79188 üzenetére
Bocsi a csúszásért, csak közben legurultam Debrecenbe! Kipróbált megoldást nem tudok, de Xposed modulok között láttam olyat, aminek ez lenne a feladata. Ha jó, vagy esetleg találsz rá más megoldást, akkor írd meg légyszi, mert valószínűleg, rövidesen én is gyakran fogok találkozni a jelenséggel és sztem is nagyon idegesítő!
-
Indiant
addikt
-
F.E.K..
senior tag
Szép napot mindenkinek! Saját vpn szerverhez kapcsolódok időnként az androidos telefonjaimról, viszont a beépített klienshez kötelező a biztonságos zárképernyő (pin vagy minta).
A gondom csupán annyi, hogy a jelenlegi zárképernyő megoldással több, számomra fontos alkalmazást tudok gyorsan elérni, amiket így lényegesen kényelmetlenebb kezelni.
Jelenleg amennyiben szükséges a vpn elérés akkor megváltoztatom a képernyőzárat (megadom a mintát és a feloldó pin-t), beállítom a vpn kapcsolatot, csatlakozom, elintézem amit kell, majd törlöm a kapcsolatot és visszaállítom a képernyőzárat.
Van valakinek ötlete hogy hogyan tudnám a vpn használatát egyszerűsíteni? Vagy törődjek bele hogy a biztonságért kénytelen vagyok feladni a kényelemből?
-
nonosmr
csendes tag
Sziasztok!
Ez a kérdés lehet hogy nem jó topikba kerül, de egyrészt nem tudom hogy hova írhatnám, másrészt ezt elég sokan nézik.
Egy olyan kérdésem volna, hogy melyik alkalmazásról tudtok, amivel lelehet menteni a képeket, snapchatről. Anélkül hogy kiirná bárkinek, 2 nappal ezelőttig, a "snapcolors" volt az ilyen, de annak a frissitésében kivették, visszaraktam az azelőtti verziót de már azzal sem megy.
Valakinek van valami ötlete, vagy tudna rá mondani valamilyen programot/alkalmazást?
Előre is köszi. -
Bferibörs
addikt
válasz
janakbacsi #79158 üzenetére
tudomásom szerint saját fájl kezelővel lehet egyszerűen
-
Krisz79
őstag
Üdv!
Létezik olyan applikáció amivel a telefon szineinek a beállitásait tudom feljebb állitani.
(szaturáltabb élinkébb szinek ) -
Ceko
senior tag
Sziasztok!
Tudtok mondani olyan alkalmazást amivel offline lehet rádiót hallgatni? Galaxy S3-hoz kéne,ha jól tudom abban van fm modul.
Köszi -
Immy
őstag
Sziasztok,
Androidos chrome alá léteznek security/privacy-t erősítő kiegészítők?
-
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Néha-néha belassul a telefonom, ezért gondoltam letöltök egy vírusírtót, amit lefuttatok rajta. Tudtok ajánlani egy olyat, ami nálatok már bevált, kevés memóriát fogyaszt, ingyenes és hatásos.
Légyszíves azok, akik szerint teljesen felesleges a vírusírtó, azok ne fáradjanak a kommentekkel, mert azesetben az ő hozzászólásuk is felesleges!
Köszönöm!
-
air
nagyúr
Átváltottam SP-ről Z1C-re és elég furcsa dolgot tapasztalok.
Ma játszotta el a készülék már legalább harmadszor vagy negyedszer, hogy hiába van folyamatos netkapcsolat - mobilnet 3G/H+ - Dolphin alatt nem töltődnek be oldalak. Megírok egy hsz-t és amikor el akarom küldeni, akkor közli, hogy az oldal nem tölthető be. Onnantól kezdve nem megy semmi.
SP-n is mindig Dolphint használtam, ugyanazon a környéken, de sosem csinált ilyet.
Elég bosszantó, hogy egy 5-10 perc alatt bepötyögött hsz elveszik.
Más tapasztalt ilyesmit mostanában Dolphinnal? Fogalmam sincs, hogy a készülék, vagy a böngésző okozza.
Bár megpróbálok valami más böngészőt használni, de a Dolphin most nagyon bejött nekem. -
janakbacsi
őstag
android 4.4.2 alatt hogyan lehet átmásolni a képeket és videókat a telefon belső memóriájából a micro sd kártyára vagy pc-re? air droiddal sem működik. elindul a letöltés, de aztán megszakad.
-
teo77
őstag
Sziasztok!
A gyári, telefonálási minimum hangerő túl hangos headsettel. Lehetséges valahogy ezt a szintet tovább csökkenteni? -
junkpod
veterán
Találtam egy elég jó zarkepernyo alternativat: AC Display és F droidon lőttem. Pár napja használom és nagyon bejon.
-
kisspall
aktív tag
-
R19
senior tag
Lehet hogy készülék függő, de nálam a Moto G (5.0.2) rezeg egyet és bekapcsol a kijelző.
Így nekem a Safest Call Blocker a nyerő. -
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #79146 üzenetére
De egy üzenetrögzítőre fel lehet venni a "Hívott szám jelenleg nem kapcsolható, ismételje meg hívását később" szöveget. Onnantól fogva meg már majdnem megoldott, amit felvetett Junkpod. Biztos van normálisan működő a Google Play-ben is, bár én a Sony sajátját használom (mert náluk erre is gondoltak a szoftver elkészítésénél
).
-
spe88
senior tag
Email appot keresek, ami képes az alábbiakra:
- normális keresés: szűrni, hogy ki adta fel, mikor, van-e melléklete stb. kb. mint GMail webes felülete
- aláírásba lehessen képet és linket szúrni egyaránt, a legjobb volna ha úgy is tudna működni, hogy képként hivatkozik linkekre
- az email szövegszerkesztése legalább egy GMail webes felület szerű formázást megengedjen
- Gmail fiókban történő összes levélben tudjon keresni anélkül, hogy le kéne tölteni azokat a telefonra (pl. SolMail ahogy elnéztem sajnos ezt csinálja :/ )
- Gmail címkéket tudja kezelni normálisana 2. pontot kivéve a többi fontos volna, sajnos GMail app-pal nem lehet normálisan keresni az volt a fő ok, hogy dobtam... :/
köszi
(k9, Gmail, Solmail appokat próbáltam ezek nem jók, nem baj, ha fizetőst ajánlatok... pár 100 Ft-ot nekem megér
-
air
nagyúr
Calls Blacklist szintén ugyanezt tudja, root nélkül.
-
törölt tag
A G Térképnek és a Waze -nek is megvan a maga felülete, működése. Bizonyos dolgokat át lehet venni, de az utolsó szögig mindent nem lehet integrálni. A G Térkép alapvetően nemzetközi, a Waze közösségi része viszont helyi. Egy Waze eseményt lehet integrálni, de a hozzá tartozó háttérinfót sztem nem. Ahhoz előbb a G Térképet kompatibilissé kéne tenni az infók fogadására. Ez nem kis falat.
Junkpod:
Fölösleges ezen agyalni, mert a lehetőség csupán elméleti. Androidon, aktív GSM hívásba nem tudsz bejátszani médiafájlt. Kb. 2008 körüli az első, ilyen irányú feature request a Google felé. Sajnos, ilyen rövid idő alatt szinte lehetetlen egy ilyen problémát megoldani. Ha teljes hozzáférése lenne az OS -hez és szinte korlátlan forrás állna a rendelkezésére a fejlesztéshez, akkor talán megoldhatóak lennének az ilyen hiányosságok. De sajnos, a usereknek csak a látvány számít. Az Ő kiszolgálásukra kidolgozott material design a Google minden erőforrását felemésztette, nem maradt szabad kapacitás az ilyen funkcionális fejlesztésekre. -
R19
senior tag
Találtam egy root nélkül is tökéletesen működő hívásblokkoló appot.
A Safest Call Blocker teljesen észrevétlenül dolgozik a háttérben, nincs rezgés, kijelző felvillanás, ha az értesítést kikapcsolod még a notifikációs led sem villog.
Csupán a logging listából értesülhetsz a blokkolt hívásokról, de az is kikapcsolható. -
spe88
senior tag
most kicsit osszezavarodtam kell akkor nekem a waze vagy nem kell? Elég a google térkép vagy igo? Amúgy meg sztem trafi jelentés nem illegális mert közzé teszi a rendőrség, elvileg nékik nem a pénzbeszedés a cél mondjuk ha már ellenőrzést is lehet jelenteni az már valóban kifogasolhato lehet...
-
zeon.hu
nagyúr
viber másnál se jelzi mindig az új üzenetet?
szerencsére csak az esetek kis százalékában csinálja, de elég bosszantó.
(védett, értesítéskezelő-engedélyezés, felugró ablak-engedélyezett, jogosultságkezelő-minden engedélyezve) -
napocska2
senior tag
Az előbb ajánlott Screen Filtert használom én is KitKat alatt, teljesen jól működik általánosságban. Néha azonban előfordul, hogy valami miatt kikapcsolódik és visszaáll az eredeti fényerő. Azt gyanítom, hogy ez a RAM használat függvénye lehet, mert jellemzően böngészés közben jelentkezik, pl. facebooknál, amikor sok a kép.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
FB Messenger csak nálam csinál kivétel nélkül torz képeket? Mint előlapi, mint hátlapi kameránál ez a helyzet.
-
törölt tag
Itt leírtam, hogy szerintem miért van ez, miért csak egyirányú az infók átvitele.
jksx:
Ha jól látom, akkor az egy RK3188 -as. Nagyon meglepne, ha arra nem lenne root. Szerintem akár még Linuxot is futtathatnál rajta, dual boot -tal is. -
jksx
senior tag
Köszönöm az ötleteket!
Kipróbálom az appokat.
Root és főzött rom sajnos nincs erre a tabra, így az xposed nem használható. -
whiskeys
őstag
Red tube alkalmazáshoz tudtok hasonlót?
-
törölt tag
Ennyire egyik sem "tigris". Vagy az egyiket tudja viszonylag jól, vagy a másikat. Az IGO offline és a traffit nem tudod legálisan megoldani. Ahhoz tudsz külön alkalmazást használni. Esemény jelentésben a Waze jobb, forgalomfigyelésben talán a G. Térkép.
jksx:
Custom kernellel biztosan megoldható. Esetleg Xposed + Gravitybox, de annál már nem garantált a siker.dekrer:
Kernel szintű beavatkozás kell hozzá. Samsungokban van ilyen gyárilag, illetve meg lehet próbáln azt, amit Siriusb linkelt. -
Siriusb
veterán
Az tud teljesen némán tevékenykedni, ami rendszer szinten végzi a blokkolást. Én csak egy ilyen alkalmazásról tudok: Root Call Blocker
-
Bozek
nagyúr
-
Deck
titán
A hívásblokkoló appoknál ha blokkolok valakit akkor 1pillanatra beugrik, hogy hív az illető majd gyorsan eltűnik. Erre van valami megoldás? Vagy mindnél ilyen?
-
jksx
senior tag
Sziasztok!
Létezi-e olyan alkalmazás amivel a kijelző fényerőt a gyári rendszer (4.4 kitkat) fényerő beállításának szintje alá lehet lejjebb állítani?
Van egy Archos Qilive 10.1 tabletem (tudom nem kellet volna megvenni
),
ezen a minimálisra levett fényerő mellett is olyan nagy a fényerő mint egy hasonló kínai csodán a max. fényerő. Emiatt az aksi idő könyv olvasás közben max 7 óra.
Lehet ezen szoftveresen valamit állítani (root lehetőség nincs), vagy próbáljam meg visszavinni? -
spe88
senior tag
Létezik valami olyan navigációs szoftver, ami:
- automatikusan figyelmeztet, ha valahol dugó, útépítés, baleset, akármi van, ami nehezíti a forgalmat
- jelez ha valahol traffipax, ellenőrzés van
- offline le lehet tölteni hozzá a térképeketiGO vagy akármi más tudja ezt?
legalább az első pont normálisan működik nála, mert a Google Térkép nem egy tigris, amennyire észre vettem!köszi
-
Deck
titán
Látom van Microsoft Word, Excel stb. De a méretük valami brutális.
Word: 104mb
Excel: 93mb
Powerpoint: 91mbA WPS meg összesen 20mb.
Valaki kipróbálta őket? Milyenek?
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
drmotto #79098 üzenetére
Nekem amióta swypeot használok (több éve) csak az a négy dedikált ékezetes betű szerepel (ü é á ö)
Viszont te be tudod állítani, hogy billentyű leütésére rezegjen? Mert nekem ott van ugyan kiírva, de nem él az opció.
zhata: Az tényleg nagyon jó funkció, de azért mégsem tolhatok mindent úgy
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Videót fel lehet tölteni a mobilról a facebook-ra?
Én nem találtam rá sehol lehetőséget.Köszi
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
birooo #79103 üzenetére
Ezt gondoltam
Kínai romnál előfordulhat, hogy nincs telepített play vagy nem jó. Ezzel sajnos még az is együtt járhat, hogy a google fiókodat nem tudod szinkronizálni.
play apk link. nekem nem volt gyárilag ezen a romon play, de ezzel megy. -
Deck
titán
Használja valaki az xda premium vagy xda appot?
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Tudtok nekem olyan programot ajánlani (mondjuk Androidra) ami összefűzi a különböző fiókokban (pl. Google, Google plus, Facebook, Messenger, stb) lévő kontakt adataimat és utána azt felszinkronizálja a Google kontaktokba? Tehát bővíti az ott meglevő adatokat a más fiókban lévő adatokkal. És nem csak összekapcsolva mutatja azokat, hanem ténylegesen be is írja a hiányzó / máshol levő adatokat.
Köszi, üdv.
Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Filmgyűjtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged