- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Még el se terjedt, de már másolnak
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sata005
csendes tag
Sziasztok. Messenger b@szakodik a telómon, pontosabban csak az egyik. Van két fb-os profilom és most az egyikkel már kb 2 hete nem tudok telefonálni. Kilépek és bejelentkezem a másikkal, azzal pedig igen. Ugyenez a b@szakodás volt tavaly szeptemberben, akkor is kb egy hónapig tartott, amíg az egyikkel nem tudtam telózni. Jár már így valaki? Vagy mi a fene lehet ez?
-
dlaj
őstag
válasz
VeryByte #81391 üzenetére
Régebben én ezt használtam, jól működött.
Magyar fejlesztés, de már nem emlékszem, hogy felrakva tud-e magyarul, illetve, hogy megy-e 4.4.2-ön.
Egy próbát megér. -
törölt tag
válasz
VeryByte #81393 üzenetére
Azért kérdeztem, mert néhány típusnál (pl. Samsung) gyárilag is van hívásblokkoló. Ezek kernel szinten avatkoznak be. Ha viszont nincs gyári alkalmazás, akkor kernel szinten beavatkozót csak root joggal lehet telepíteni. Ha nincs root, akkor csak OS szinten lehet blokkolni. Ez későbbi beavatkozást jelent, tehát előfordulhat, hogy egy pillanatra becsörren a telefon. Ezt úgy lehet kiküszöbölni, hogy egy pár mp. "csendet" teszel a csengőhang elejébe. Én régebben az Avast hívásblokkolóját használtam, most pedig az automatizálóm (E-Robot) végzi ezt a feladatot. De, várj még egy kicsit, hátha ír vki egy célalkalmazást!
-
VeryByte
őstag
Tudtok valami nagyon egyszerű magyarul tudó hívás blokkolót 4.4.2-re?
Barátom nem sokat ért az Androidhoz és elment a családdal 2 napra wellness-ezni. Szeretné, ha csak a munkatársai érnék el ez alatt a két nap alatt. -
hanati64
tag
válasz
quailstorm #81373 üzenetére
quailstorm, vicze1, tomy86, aprokaroka87: Köszönöm a válaszokat.
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
Mi annak az appnak a címe amivel különböző eseményekhez (sms, hívás, riasztás, stb), más és más vibrálást lehet beállítani? -
rjg
őstag
válasz
csemberlen #81386 üzenetére
Erre nem fogsz egyértelmű választ kapni. Én évek óta az Es File Explorert használom, más a Solid-ra esküszik.
-
csemberlen
őstag
sziasztok commandernél van jobb fájlkezelő androidra?
-
teo77
őstag
Sziasztok!
A sorrend a felső panelen valamiért megváltozott a csempék sorrendje. Hogy hogy a fenébe lehet, nem tudom. Hol lehet módosítani a sorrendet? Lollin nem találom.
-
tomy86
addikt
válasz
hanati64 #81372 üzenetére
Innen le tudod tölteni.
szerk: közben észrevettem, hogy vicze1 már linkelte.A későbbiekre ajánlom helyette a Super Backup-ot.
-
vicze
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
hanati64 #81372 üzenetére
Nemtom mennyire warez, de ugye mást nem tudsz tenni. (remélem ez az)
Kénytelen leszel másik programra áttérni. Nem ismerem a backup+-t, de feltételezem, hogy más program nem tudja kezelni a mentését, maximum gépem szövegszerkesztővel olvasható. -
hanati64
tag
Az "sms backup+"-ot nagy valószínűséggel törölték a play-ról. Tiszta rendszert raktam vissza a telefonomra és az appok visszarakásakor derült ki, hogy nem letölthető. Tudna valaki segíteni, mivel vissza kéne állítani a z sms-eimet és a híváslistámat.
-
Sghawkeye
újonc
Egy olyan programot keresnék Androidos telefonhoz amely a Bluetooth kapcsolatot erősítené ugyanis van egy olyan problémám hogy a bluetoothos fülles és a telefon között elég gyenge a kapcsolat. Emiatt romlik a hang minősége. Tudtok ajánlani valamilyen programot amellyel a kapcsolat jelerősségét tudnám növelni?
-
Bozek
nagyúr
válasz
S e t h #81368 üzenetére
A kézírás rész kimaradt nekem. Akkor kétféle megoldást tudok. Vagy használsz Word-öt (Excel-t) és a Google Handwriting Input-ot, vagy pedig egy rajzolóprogramba viszed be az adatokat, abban van radír is, így bármikor tudod törölni.
-
S e t h
nagyúr
Mert nem értek a táblázatkezelő alkalmazásokhoz, ennyire egyszerű. Sosem voltam rákényszerülve, hogy használjam őket.
Másrészt még utána is néznék, ha kézírással tudnám szerkeszteni, módosítani, törölni.
Ez konkrétan úgy néz ki, hogy kapok egy infót,s-pen elővesz, azonnal módosítok adatot, vagy éppen törlök. -
Freeman007
senior tag
Erre valakinek van tippje? Mappát létrehozni hogy lehet az alkalmazás menün belül?
-
Bozek
nagyúr
válasz
S e t h #81342 üzenetére
Miért nem használsz rá célalkalmazást? Miért épp Word-ben kell megcsinálnod a táblázatot?
Egyébként én már azt se értem, hogy az emberek (és sajnos a cégek is) a nagy adatbázisokat miért Excel-ben csinálják, miért nem Access-ben. Mondjuk az iskolákban sajnos az Excel-t se tanítják meg rendesen, úgyhogy valamilyen szinten érthető. Nem tudom, hogy 100 emberből hányan hallottak például a pivot táblákról, a makrókról és mondjuk a tömbök kezeléséről.
-
-
Krisz79
őstag
Ajánlana valaki olyan programot amivel le tudok tölteni a netről pl: mesét,filmet. (youtube)
Útközben szeretném a gyermekemnek,nyilván adatforgalom nélkül. -
Krill77
őstag
Hi tehat viber gyorshivas ikont hogy tudok létrehozni? Eroboton kivül.
-
törölt tag
Hali! Szerintetek melyik a legjobb launcher 5.1.1-es androidra? Jó lenne ha lenne benne magyar nyelv is. Köszi!
-
törölt tag
válasz
felixo #81336 üzenetére
Most jut eszembe, hogy a Network Signal Info pro tud ilyet. Az ingyenest nem tudom, meg kell nézni.
-
beers
addikt
Hihetetlen, hogy mik vannak!
-
beg
veterán
válasz
maggi1886076 #81343 üzenetére
Fizetős eltünteti a "vedd meg a fizetőst" bejegyzést, ami a 30 nap próba után megjelenik.
-
S e t h
nagyúr
Csináltam wordben egy táblázatot, azt szeretném vmilyen alkalmazással rajzolásos módszerrel szerkeszteni úgy, hogy kézzel tudjak beírni a táblázatba, elmenteni, de később az adatok változtatásának igényével törölni is akár.
Meg is örültem a Hancom office alkalmazásnak, amely valóban engedi, hogy eltérő színekkel töltsem ki a táblázatot, pipáljak ki helyes adatokat, vagy éppen töröljem őket, beírva mást.Igen ám, viszont ha egyszer elmentem, akkor később nem engedi módosítani, törölni, tehát ez a program is kilőve.Jelenleg ott tartok, hogy bescanneltem a kinyomtatott word doksit, elmentettem kép formátumba és abba írogatok, törlök egy note alkalmazással.
Viszont csak nem hagy nyugodni, hogy létezik-e olyan app, ami engedi a kézírásos szerkesztést, feloldás után utólagos módosítást szintén kézírásban és akár mindezt word formátumban.
Ha vkinek van tippje, azt köszönöm.
-
benfolds
őstag
darvinya, beg, gery2123, köszi!
-
felixo
őstag
Üdv !
Olyan alkalmazást keresek, amelyik hanggal, rezgéssel jelzi, ha megszűnik a térerő.
Előre is köszi. -
beg
veterán
válasz
alex devil #81332 üzenetére
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
csadi0011
őstag
válasz
alex devil #81328 üzenetére
Céleszköz: [link]
-
Narxis
nagyúr
válasz
alex devil #81328 üzenetére
-
alex devil
senior tag
Van olyan alkalmazás ami mutatja mennyi kakaót kap a töltőről a készülék?
-
törölt tag
válasz
Shingen #81322 üzenetére
Ez telófüggő. Én Camera FV5 pro -t (fotó) és Cinema FV5 pro -t (videó) használok. De, a HW videós lehetőségeihez nem tudok korlátlanul hozzáférni. Azt csak a gyári kamera alkalmazással lehetne, de annak meg a beállítási lehetőségei nagyon szegényesek.
Bozek:
Nem a shortcut a lényeg. Az tulképp egy intent. Egy Android intentnek lehet kb. 6 -féle paramétere. Pl. írhatsz csak annyit, hogy "VIEW" és az uri. Ebben az esetben a rendszerre bízod, hogy az adott fájlt, mivel nyissa meg (alapértelmezett alkalmazással, vagy választóablakot fog dobni). Vagy, csak a megnyitandó activity -t határozod meg (ez az általános, alkalmazásindító shortcut). De, azt is megtehetnéd, hogy az alkalmazást, az adatot és az elvégzendő műveletet is definiálod. Pl, hogy X weboldalt, Y böngésző nyissa meg. Ez tulképp egy űrlap kéne legyen. Na, ez hiányzik a Launcherekből. Ezért többnyire csak olyat tudsz megadni, hogy milyen fájlt nyisson, vagy milyen alkalmazást indítson. De, a kettőt már nem tudod kombinálni. -
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #81315 üzenetére
Az Automagic is tud Shortcut-ot kirakni.
(#81320) cris78: A Facebook már csak ilyen. Vagy jelez, vagy nem, attól függően, hogy épp milyen kedve van. Bár nálam fagyasztva van Greenify-vel, de a push be van kapcsolva, szóval néha jelez.
(#81321) zeon.hu: "az alkalmazás menüben meg ott van az f betűn, hogy x értesítés" - szerinted a Tesla Unread Plugin megoldja azt, ami amúgy is működik?
-
cris78
őstag
válasz
aprokaroka87 #81319 üzenetére
Be van kapcsolva minden. Értesítés nem jön, az alkalmazás menüben meg ott van az f betűn, hogy x értesítés.
-
cris78
őstag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok.
Tegnap szereztem egy Asus fonepad 7-et. A Facebook ertrsiteseket nem jeleníti meg az állapot sávon és nem is pityen. (ha like-olják, hozzá szólnak egy bejegyzésemhez) . Mi lehet a gond? -
törölt tag
válasz
Krill77 #81313 üzenetére
Elvileg síma ügy lenne, ha a Launcherekben lenne lehetőség a parancsikonok manuális paraméterezésére. Ennek hiányában, én csak az E-Robotot és az xShortcutsot ismerem, amik tudnak ilyet. Nekem nincs Viberem, hogy teszteljem, de ilyen esetben egy DIAL intent -tel szoktuk meghívni a kválasztott VOIP alkalmazás, dial activity -jét. Az intent uri -ja (adata) pedig a Tel:x , ahol x a telefonszám.
-
Krill77
őstag
Hi. Viber gyorshivas ikont, h lehet az home képernyő re kitenni? Kösz
-
Freeman007
senior tag
-
Bozek
nagyúr
válasz
Freeman007 #81303 üzenetére
Nem tudok helyette semmit se ajánlani, mert az ilyen alkalmazások értelmetlenek. Az Android majd kezeli a memóriát, az a dolga. Egyik ilyen "varázsapptól" se lesz hosszabb az üzemidő. Ha nem használod, kapcsold ki a WiFi-t, GPS-t, BT-t, azzal esetleg növelheted. Ezt akár az Erobot-tal is megcsinálhatod.
-
Freeman007
senior tag
Létezik olyan app, hogy hívásnál a kapcsolat létrejöttekor/bontásakor rezzen?
Itt olvastam, hogy gyárilag volt ilyen. Nekem ez hiányzik az előző teló után.
Másik: lezárt kijelzőnél mutassa az időt - milyen néven fut ilyen app? -
törölt tag
válasz
szlovibuki #81307 üzenetére
Sok telónál probléma, hogy kikapcsolt kijelzőnél nem frissíti a pozíciót.
-
szlovibuki
tag
Sziasztok!
A következő a helyzet: futáshoz és biciklizéshez szoktam használni a strava alkalmazást, szeretem logolni, hogy merre jártam mennyit mentem stb... A baj csak az, hogy ha elindul a logolás, akkor egy pár perc múlva (mikor gondolom mélyalvásba kerül a teló) leáll a rögzítéssel, mikor feloldom a kijelzőt újra kapcsolódik a műholdhoz és csinálja tovább, amit kell. Hogy tudnám folyamatosan ébren tartani gps-t?
-
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy normális, könnyen kezelhető, kézre álló tárcsázó/névjegyzék alkalmazást? Nem gond ha fizetős, de jól stabilan, gyorsan működjön! Köszi
-
Freeman007
senior tag
Feltételeztem, hogy ha már annyira elöl van a listában, akkor talán jó. Felraktam, nem voltam tőle elragadtatva - lepucoltam. Esetleg helyette tudsz valamit ajánlani?
Köszi a paypal-os linket, az okés számomra. Szintén köszi a foldersync-es infót.szerk: (#81300) Dottore így van, haverom azt használja túrázások alkalmával én meg csak néztem, hogy milyen jól el lehet menteni az útvonalat, stb..
Mostmár nekem is van
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest