- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silious
tag
válasz
Viktor0610 #79882 üzenetére
Köszi megvan!
Közben rájöttem, hogy egyik nap a "Médiatár" program valamiért iszonyatosan elkezdte zabállni az akut (aksi kezelőben 54% fogyasztást írt a merültségből) és akkor tiltottam :/
Én voltam a ludas, de köszönöm a segítséget. -
Silious
tag
Sziasztok
Galaxy Tab-on (GT-N8020) használok Android 4.4.2 rendszert.
Egy olyan problémám lenne, hogy most vettem észre, hogy ha belépek a Galériába, akkor az összes képem elveszett.
Semmilyen képet nem mutat (nem volt sok kép amúgy se a tab-on, max egy 150 db)
Azonban fájlkezelővel, ha rákeresek, az összes képet megtalálom, hibátlanul elérhetőek.
Szerintetek miért nem látom őket a Galériában?
Próbáltam beállításokban, de nem igazán találtam rá lehetőséget. -
Silious
tag
Sziasztok
Kicsit még új vagyok az androidba, ezért bocsi, ha hülyét kérdek.
Android 5.0-ba a gyári fényképező programbe le lehet venni totálisan a hangot?
Ha lenémítom, úgy persze nincsen, de a hideg ráz a hangjától
Vagy esetleg más programot használtok fényképezésre? -
Silious
tag
Köszönöm a válaszokat!
S5-m van jelenleg.
Sajnos ezt a modul beállítást nem nagyon találom a beállításokban. Widgetett ki tudok rakni, de lezárt képernyőre sehogy se sikerül. -
Silious
tag
Sziasztok
Első androidos telefonom (4.4.2) miatt érdeklődnék, hogy olyan lehet-e csinálni, hogy lezárt képernyőn megjelenjen a következő naptári teendőm.
Tehát vagy outlokba vagy google naptárba rögíztett teendő zárolt képernyőn megjeleníthető-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD Ryzen 7 3700X/GeForce RTX 3080/16GB DDR4 RAM/1.25TB SSD+ 2.5TB HDD konfig eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest