-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én úgy tudom, hogy az Xmarks (mint ahogy a Lastpass is), PC -n továbbra is ingyenes. Csak a mobilos verzió prémium accounthoz kötött.
Én azt tapasztaltam, hogy a "darabos" működés az erőforrás tartalékokkal függ össze. Definiálva van, hogy milyen szabad RAM mennyiséget, mennyire foglalhat be. Sok ramnál smoothabb, de ekkor hihetetlen mértékben "elterpeszkedik". Meg "about:config" alatt is be lehet vetni pár trükköt. A nagyításban egyetértünk. Sztem is szörnyű. Főleg a Dolphin -hoz képest, aminek meg sztem kifejezetten erőssége ez a funkció. Pláne, az új Jetpack -kel behozott, duplakoppos, egyujjas nagyítással.Jazz:
Sajnos, még azt sem, mivel az egy könyvjelzőkhöz való, böngésző kiegészítő. Sztem benéztél vmit. -
rjg
őstag
válasz
Balazska15 #81896 üzenetére
Sygic vagy Here.
-
Balazska15
senior tag
Sziasztok! Olyan alkalmazást keresek ami offline navigálna engem Szlovákiába mobilnet és wifi nélkül! Köszönöm előre is!
-
Syl
nagyúr
válasz
#79335424 #81894 üzenetére
Xmarks-ot akkor használtam, amikor még a Firefox nem tudott szinkronizálni. Ha jól emlékszem, abban az időben még Foxmarks-nak hívták. Utána megjelent a beépített sync, az Xmarks meg átment fizetősbe.
Az androidos Firefox-szal két bajom van. Eléggé "darabos" a működése és béna a nagyítás.
-
törölt tag
Írhattam volna azt is, hogy nálam működik a szinkron, bár én csak Dolphinok között szinkronizálok. Az Xmarks -t még PC -n használtam és tudom, hogy milyen hasznos volt. Bármilyen gépen elértem a saját könyvjelzőimet. Aztán elérte a csőd, már kihírdették, hogy X időpontig mindenki mentse a könyvjelzőit. De, az utolsó pillanatban megvásárolta a Lastpass. Nekem ezzel a biztonság is garantált. Én szívesen fizetek ilyen színvonalú szolgáltatásért. De, ha inkább Firefoxot használnál, azt is megértem. Nekem is bejön. Tán még fő böngészőnek is előléptetném, ha úgy működne benne a nagyítás/tördelés, mint Dolphin -ban.
-
Syl
nagyúr
válasz
#79335424 #81884 üzenetére
>Nem gondolod, hogy ilyen mennyiség manageléséhez érdemes lenne vmi komolyabb cuccot használni?
Nem gondolom.
400 db könyvjelző nem egy mennyiség, pláne, hogy a chrome is és a firefox is gond nélkül veszi az akadályt.>Pl. Xmarks. Van Dolphin addonja (premium account kell hozzá).
Aha, majd fizetek azért, amit más program ingyen tud.
Akkor inkább hanyagolom ezt a zöld böngészőt -
canniball
nagyúr
Ha már GMaps: olyat lehet-e (és ha igen miként?), hogy PC-n megtervezem az útvonalat, majd ezt valahogy átküldöm a telefonnak ami az alapján navigál?
-
vadászcsiga
félisten
Múltkor Horvátországba mentünk 74-esen Letenyén át, itthon átnéztem az útvonalat, majd másnap elindultunk a g.mapsel navigalva. Par km múlva kikapcsoltam a mobilnetet, ennek ellenére szépen elvitt a határig. Onnan kikapcsoltam. 180 km-t navigalt net nélkül gyönyörűen. Később volt egy olyan lehetőség hogy térkép letöltése offline navihoz de azt azota nem tudom elhozni.
Meg van:[link]
-
air
nagyúr
válasz
vadászcsiga #81886 üzenetére
Csak offline módban nem lehet vele útvonalat tervezni és navigálni. Nem utolsó sorban Magyarországon nem működik az offline letöltés.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #81886 üzenetére
Azt hogy kell? Mondjuk, egy hazai térképállomány esetében?
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok.
Van olyan alkalmazás amely segítségével a cpu adatokat tudom figyelne egy pc-ről?
-
-
törölt tag
válasz
wanted5 #81878 üzenetére
Háááát.... Arra sztem nem a Waze, vagy a Térkép a legtutibb. De, legalábbis a háttérben érdemes a Traffi Hunter -t futtatni. Magyar alkalmazás, 10 ezer feletti letöltés mellett, 4,7 -es értékeléssel. Én nem használom, de a haverjaim is dícsérik.
-
Syl
nagyúr
válasz
Viktor0610 #81851 üzenetére
Már 52 könyvjelzőt sikerült neki szinkronizálnia (Dolphin Browser)! Hurrá! Még pár év és meglesz mind!
Nagyon megbízható egy program...
A'sszem maradok a Firefox-nál -
wanted5
őstag
válasz
simico #81869 üzenetére
akkor ez simán jó, köszi az infót
van "hagyományos" gps-em is, de kicsit elegem lett, hogy az utóbbi időben 2x is beleszaladtam egy-egy helyzetbe ami után várhatom a sárga csekket
nem vagyok gyorshajtó, de aki vezet, az tudja hogy a legszemetebb helyeken tudják felállítani mind a fix, mind a mobil trafikat, arról nem is beszélve, hogy, ha 1 évben egyszer járok egy adott úton...jövőhéten letesztelem, már csak azt kell valahogy beállítanom, hogy ne zabálja le a telefon azt a pár megás keretet, ha felengedem mobilnetre
-
törölt tag
válasz
Komi28 #81871 üzenetére
Otthon, asztali környezetben (nálam az is ARM Android) GoneMad Music Player -t, telón pedig Music Folder Player -t.
siofok:
Ebbe a Photo Editor -ba nemrég került bele ez a funkció. Sztem egyébként is egy könnyen kezelhető, jó képszerkesztő. A fejlesztő neve már önmagában garancia. -
Jazz
veterán
Könyvtárak méretét adott alkönyvtárban kilistázni hogyan lehet ES file explorerrel, vagy TC-vel? (Úgy mint ha egy PC-s TC-n nyomnál egy space-t az összes könyvtárra.)
Ha nem lehet, van valamilyen app ami ezt tudja? (én nem találtam bennük ilyen opciót, max annyit lehet csinálni hogy egyesével adott könyvtárra klikk, tulajdonságok, részletek...de hát ez nyilván felejtős)
Thx! -
siofok
őstag
Sziasztok!milyen progival tudnék képet kimenteni a teló által készített videóból?
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne ki milyen zenelejátszót használ, kedvel? -
törölt tag
válasz
canniball #81832 üzenetére
Pedig jó alkalmazással próbálkozol. Úgy tűnik, hogy az Andmade -et kell alapértelmezetté tenni az adott művelethez. Ezután a rendszer választómenüje helyett, az Andmade fogja dobni a sajátját, amiben már tudsz szűrést csinálni, hogy mi ne jelenjen meg. Próbáltam és nálam működött ez a funkció. Sajnos, nekem pont nem erre lett volna szükségem, hanem arra, hogy olyan alkalmazást is ki tudjak jelölni, ami a rendszer listájában nem szerepel.
-
StarKiller89
senior tag
Sziasztok.
A Facebook app miért nem jelez nalám semmit? Minden be van kapcsolva az értesítéseknél... -
zeon.hu
nagyúr
válasz
kovacs65 #81864 üzenetére
Menni fog az!
Van itt E-robot topik, ha mást is szeretnél majd. -
törölt tag
válasz
kovacs65 #81862 üzenetére
Mindkét parancsot megcsináltad? A Robot nem Tasker. Ha beállítasz egy műveletet a képernyő bekapcsolására, attól még semmi sem fog történni a kijelző kikapcsolásakor. Azt külön meg kell adni a Robotnak, hogy mit csináljon, ha kikapcsolod a kijelzőt. De, ha akarod, akkor megcsinálom és elküldöm Neked a két parancsot.
-
beg
veterán
Manapság ritka fehér holló:
Encore Music: an Open Source, Extendable Music Player"Encore Music is free, ad-free and open source. There are no analytics or tracking libraries, and it respects your privacy by only using the Internet for what it needs to play your music. "
Rengeteg hasznos funkcióval ígéretes alkalmazzanak tűnik.
-
törölt tag
válasz
kovacs65 #81857 üzenetére
Komolyan nem értem, hogy mi a túrón akadtál el. Tök egyszerű. Új parancs -> elnevezed. Mi az eseményed? Az, hogy a kijelző bekapcsol. Van olyan menüpont (Magyarul), hogy "kijelző". Azon belül meg olyan, hogy "kijelző bekapcsolva". El sem hiszem, hogy van olyan ember, akinek ez nem egyértelmű. Milyen műveleteket kéne végrehajtson erre az eseményre? Bizonyos hangcsatornák némítása. Sztem elég világos, hogy az "audió" menüpont alatt kell keresgélned. "Hangerő beállítása". Felül felsorolja a csatornákat, csak ki kell pipálnod, amiket módosítani szeretnél. Az értékre meg világosan írja, hogy %. Letekered 0 -ra és leokézod. Aztán alul, a floppy ikonnal mented a parancsot. Bocs, de sztem ez tök egyértelmű. A visszaállítás pedig egy új parancs, ami ennek a reciproka. "Képernyő ki" esemény és visszaállítod a kívánt % -ot.
-
Lefty
addikt
Sziasztok,
olyan zarkepernyo alkalmazast keresek, ami kiteszi a gyari naptar es ebreszto kovetkezo jelzeset. Tudtok segiteni?
-
tybsen
addikt
Számomra az anmoney sokkal praktikusabban kezelhető.
Az expense iq még mindig nem oldotta meg (a látható rendszeres frissítések ellenére sem) több különböző pénznem kezelését, nálam már itt elvérzik sajnos.
De vannak apróságok, amik szerintem például jobban vannak megoldva az anmoney-nál, pl. egy kiadás bevitelénél az EIQ-nál először a kedvezményezetthez ugrik a kurzor és előugrik a billentyűzet. Ha nem akarok bevinni kedvezményezettet, akkor meg kell nyomni a vissza gombot, hogy eltűnjön a billentyűzet, aztán beleklikkelni az összeg mezőbe, ilyenkor ugrik csak elő a numerikus billentyűzet (De ha kiválasztok egy kedvezményezettet, akkor sem tűnik el az abc-billentyűzet, csak miután a következő beviteli mezőbe nyomok.. addig a fél kijelzőt elfoglalja).
AM-nál eleve az összeg megadásával kezdődik egy tranzakció bevitele.
De vannak apróságok, talán egyszer összeírom ha lesz időm - bár ha valamilyen funkciók nem hiányoznak Neked vagy valakinek EIQ esetén, akkor nyilván tényleg nincs értelme egy másik alkalmazást használni.
Persze az AM sem tökéletes, ráadásul nem is frissíti a fejlesztő
-
-
kovacs65
őstag
Régebben használtam egy appot, de elfelejtettem a nevét.
Csak annyit tudott, hogy az értesítési és csengőhangot némította, ha be volt kapcsolva a kijelző.
Tudtok javasolni valamit? -
Syl
nagyúr
A Dolphin böngészőt hogy lehet rávenni, hogy normálisan szinkronizálja a könyvjelzőket?
Firefoxot használok számítógépen, telepítve van rá a Dolphin Connect kiegészítő, mindkét helyen (desktop és mobil) be vagyok jelentkezve a dolphin accountba és mégsem működik. A kb 400 firefox könyvjelzőből 50 db-ot lát a Dolphin -
tybsen
addikt
válasz
SidCorky #81845 üzenetére
A második kérdésedre válaszolva egy korábbi hozzászólás.
Szerintem az Expense IQ megfelelne az igényeidnek.
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
2 alkalmazást keresek, remélem van mindkettőre valami bevált tippetek
1. A beosztásomat szeretném mobilon nézegetni, de nem a lefotózott papírt, hanem erre kitalált app formájában. Ne legyen túl bonyolult a kezelése, és azért nézzen ki valahogy, szóval ne a GB-es korszakból fennmaradt sufnifejlesztő rég elfeledett appja legyen
Nem kell bele se értesítés se semmilyen extra, de nem baj ha vannak benne plusz dolgok is, annyit tudjon, hogy naptár nézetben az egész havi beosztást lássam, pl szürkével jelölje mikor kell menni, fehérrel mikor nem. Lehessen megadni kezdő és vég dátumot, és úgy kb ennyi
2. A fizetésemet szeretném átlátható formában nyomon követni, nem kockás füzetben vezetve. Olyasmit keresek, amiben pl fix dolgokat előre beírok (pl. BKV bérlet, számlák névvel ellátva, étkezés, félrerakott pénz, stb.) és azt csak hozzá kelljen adni, elég legyen csak kiválasztani és beírni hogy mennyit költöttem xy dologra, és ezeket havi bontásban lássam. Nem kell, hogy konkrétan így működjön, csak a lényeg legyen ez, és ugyanaz vonatkozik rá mint az előzőre, mai szemmel is normálisan nézzen ki és ne legyen túlbonyolítva.
Remélem tudtok segíteni, előre is köszönöm
-
llaszlo
veterán
Melyik app tudja ezt?
Megkeresi a régi programok szemétjeit? Temp fájlok és hasonlók? Most töröltem egy nagy méretű obb fájlt amit még egy tavaly törölt app hagyott ott.
A clean master tudom, hogy uninstall esetén rákérdez, hogy törölje-e az ilyeneket, de nekem olyan kéne ami így utólag megkeresi. -
darvinya
titán
Üdv
Tudom nem ebbe a topikba tartozik, de az a topik kihallt.
Miért van az, hogy microSDHC, microSDXC, miniSD, miniSDHC külön funkcióként tüntetik fel olvasónál?
-
Bozek
nagyúr
Azért nem teljesen lehetetlen. Az AutoInput tudja ezt a funkciót, hogy letilt minden gombot (kivéve a Power-t), érintést, stb. Utána hosszan kell a gombra nyomni, majd elvileg dupla katt kell (ami nálam néha 4-5 nyomásra aktiválta a gombot), hogy használni tudd. Na, ezt a gyerek biztos nem fogja így kezelni. Kipróbáltam, eltartott egy ideig, mire visszaállítottam, hogy tudjam kezelni a telefont.
Gyakorlatilag nem erre lett kitalálva, hanem arra, hogy tudd például figyelni a hangerő fel-t és amikor azt nyomsz, maga a Tasker (AutoMagic, E-Robot, stb.) rendeljen hozzá funkciót.
-
törölt tag
válasz
junkpod #81830 üzenetére
Minden alkalmazás (beleértve a rendszeralkalmazásokat is) másképp tárolódik és másképp fordul le programkódra. Egyesekkel ellentétben, én nem parázok attól, hogy a root, vagy a SELinux kikapcsolása miatt veszélybe kerül a telóm, viszont még egy OTA frissítést sem engedélyeznék teljes rendszermentés nélkül.
Cannibal:
Pontosan mit szeretnél? Sztem nagy hiba, de nem tudsz bármilyen alkalmazást hozzáadni a menühöz. -
canniball
nagyúr
Olyan alkalmazást keresnék, amivel szerkeszthető a share menu. A gugli szerint az Andmade Share a tuti, de az nálam (Asus Memopad HD7, 4.2.2) csak annyit csinált hogy betelepült a menübe, így most még egy opcióval több lett ott.
Tudnátok olyat ajánlani ami működik? -
junkpod
veterán
válasz
Katicakatica #81800 üzenetére
Bocs, hogy belevau, de ha a telefon saját menujebol be lehet valamit kapcsolni, és ettől elromlott, akkor az garis. Ne rakják bele ha nem szabad nyomkodni.
-
vicze
félisten
válasz
capulet75 #81827 üzenetére
De mit ne tudjon csinálni?
Mert a "semmit", az úgy eléggé a lehetetlen kategória, mert akkor te se tudsz semmit csinálni.
MX-ben ha jól emlékszek szintén van lockolás, hogy ne tud véletlen megnyomni. Balra lent a lakat, és jobbra fent kell nyomni, hogy megint lehessen irányítani, szóval ez se 100%.
App pinning és ennek a kombója a max. amit szerintem SW-vel lehet.De a legegyszerűbb, ha gyerek és a tablet távolsága nagyobb mint a keze hossza, az a tuti.
-
tybsen
addikt
Viberen az utóbbi napokban már a harmadik spam jön valami külföldi számról. Az elsőt letiltottam, de most egy másik számról jött valami napszemüveg reklám.. Ezt a számot is letiltottam. Ti szoktatok ilyesmiket kapni? Nem lehet jelenteni az ilyen számokat, csak mindig letiltani?
-
vicze
félisten
válasz
capulet75 #81824 üzenetére
Ezt csináltad? Ugye nem lock screen PIN?
-
wanted5
őstag
üdv!
meg tudná valaki mondani. hogy egy google maps vagy waze kb mennyit "fogyaszt"? mondjuk egy 100km-es navigálás alatt?
+ bocs, kicsit off
androidon van valami lehetőség arra, hogy egyszerűen, gyorsan letiltsam hogy elkezdje "enni" a megákat ha bekapcsolom a mobilnetet? auto szink kikapcsolásán kívül (egyszer próbáltam és a háttérben elkezdett ügyeskedni magától) -
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
iOS-re van Opera Coast böngésző, amit még androidon nem tett elérhetővé az Opera. Tudtok valamilyen alternatívát rá?
-
Foose
addikt
Tud valaki valami pöpec windows phone launchert?
Jelenleg ezt raktam fel...
-
capulet75
addikt
Sziasztok. Tud esetleg valaki olyan alkalmazást vagy módot amivel fixálni tudom a képernyőt? Pontosabban azt szeretném elérni hogy amikor a gyerek pl a repülőn mesét néz, akkor bármit csinál vele, ne tudjon kilépni, nyomogatni, ect...
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Van egy Prestigio 7600 duo telóm. Érdemes lenne átváltani az ART környezetre? Anno az Alca nál nem lehetett észrevenni a váltást.
üdv
-
zseko
veterán
válasz
Dottore #81659 üzenetére
Értem, tehát ingyenes program nem lehet összecsapott, csak a fizetős, és aki hobbiból programoz az olyat ír amilyet akar, és azt csak dícsérni lehet, szidni nem. 'Összecsapta': nem kell mindent szó szerint venni. Az asztali TC nagyszerű funkcionalitásaitól messze van. Ugyanakkor a szintén ingyenes x-plore köröket ver rá minden tekintetben, és ha esetleg pár száz forintot adományozol, kapsz plusz jól használható funkciókat.
-
törölt tag
-
Sziasztok!
Felraktam a Sygicet playről, leszedtem a Magyaro., Horváto. térképeket, elkezdtem használni, erre kiírja, h 7 napom van hátra. (Mindig is szerettem volna hosszú életű lenni, de ha nem hát nem...
) Szóval miez? Utána mi lesz velem? Navi nélkül maradok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged