- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
Na jó, a dolog ezexerint elvileg úgy működik, ahogy szerettem volna, csak bugos. Majd kijavítják
Amúgy külföldön is van olyan, hogy több azonos nevű utca egy városban. Most olvastam a Wikin, hogy Londonban 15 Abbey Road van
Nem mellesleg az Abbey Road London keresésre se ajánlott fel több lehetőséget ez a fostalicska
-
GP-Sz
senior tag
Ez egyre viccesebb. Van, amikor kitesz egy listát, például pont a Kossuth Lajos utcánál nekem az előbb kitett egy ablakot, amiben megkérdezte, melyik irányítószám érdekel. De például ugyanezt az Alkotmány utcánál nem.
-
GP-Sz
senior tag
válasz
Viktor0610 #79999 üzenetére
Igazából most így belegondolva egyre nagyobb baromságnak érzem, amit csinál. Mondjuk, hogy ott állsz egy ismeretlen városban, valaki közli veled, hogy menj el az X utca 5-be és ennyi. Beütöd ebbe a szarba és nem azt mondja, hogy több ilyen is van, hanem simán elküld az egyikbe, röhej, hogy még csak nem is a legközelebbibe...
-
GP-Sz
senior tag
Üdv! Tuti, hogy én vagyok hülye, de van egy problémám, ami kicsit megőrjít: Ha a Google Mapsben rákeresek egy utcanévre, akkor ugye megmutat egy ilyen nevű utcát, de ha van tíz ugyanolyan nevű utca a városban, akkor az irányítószám/kerület megadása nélkül hogy a francba tudom megtalálni a többit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest