Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeorsdfd
senior tag
válasz #79335424 #81986 üzenetére
Én is használom és szeretem a LastPasst, minden baja ellenére
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
Sziasztok!
Egy működő, nem reklámokkal telezsúfolt vagy vírusos alkalmazásra lenne szükségem, ami a youtube videókat gyorsan le tudja menteni hang(mp3) fájlba. Fel vagyok iratkozva egy csatornára, ahova minden nap felkerül a Morning Show rádióműsor felvétele és ezt szeretném nagyon gyorsan minden reggel munkába indulás előtt lehúzni és hangfájlként lejátszani.
-
törölt tag
válasz darvinya #81995 üzenetére
Ez nem így működik. Egy eseményből indul. Mondjuk, "kijelző egy ideje kikapcsolva" -> 15 perc. Ezt lehet még licitálni wifivel, töltővel, idővel, stb. A kijelző kikapcsolása után 15 perccel leellenőrzi, hogy a teló töltőn van -e, kapcsolódva van -e a megadott SSID -hez és 21:00 elmúlt -e.. Ha az adott pillanatban mindhárom feltétel teljesül, akkor kikapcsolja a netet és ennyi, visszavonul. A Robot nem monitoroz, nem figyel állapotot. Ezért, egy hasonló feltételrendszer kell ahhoz, hogy bekapcsolja. Ez lehet akár egy "kijelző bekapcsolva", 7:00 elmúlt feltétellel. Pontosabban, 7:00 -kor egy változót át kell állíttatni 0 -ról, 1 -re és a kijelző bekapcsoláskor ennek a változónak az állapotát lekérdeztetni. Ha 1, akkor teljesült a feltétel és bekapcsolja a netet.
-
darvinya
titán
válasz #79335424 #81991 üzenetére
Tehát a Robot tud olyat, hogy app állományt figyeli amikor aktívként van rajta aktívitás, felélesztem a kijelzőt, időszakot, mozgást.
Mindezt 7/24-ben, amikor használom kevés RAM nem szól bele kilővés miatt.Szerintem nem, már az elején különbséget kell tenni-e, hogy nappal vagy éjszaka van.
Mert előfordul, hogy nappal fenn áll a feltétel, de mivel nappal van nem szabad kikapcsolni.
Kevés RAM miatt kilővéssel tovább az összetett feladatok leállnak.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
tybsen
addikt
Chrome nálatok is tájékoztat arról hogy az éppen meglátogatott weboldal sütiket használ? Folyton meg kell erősítenem egy okéval ezt az üzenetet, eléggé zavaró.. a beállításokban engedélyezve vannak a sütik.
-
zeon.hu
nagyúr
Egy eleve rootolt romon hogy szűnhet meg a root?
Hónapok óta használom és ma reggel ezzel fogad.#?*@&!
-
törölt tag
-
darvinya
titán
válasz #79335424 #81988 üzenetére
Gondoltam, hogy ilyet csak ember tud.
De pl: tudna figyelni mozgás, mikor felélesztem, milyen időpont van, ha van aktívan futó app, akkor aktívitása, stb.
Tudom ez már annyira egyedi összetevők, amit már a program nehezen lehet leprogramozni.
Ráadásul ekkor még a háttérfolyamatban is kell a munka, tehát nem lenne energia takarékos, pihiig.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Üdv
Létezik olyan app ami tud személyi aktívitást és ahhoz rendelt műveleteket.?
Pontosabban:
Most manuálisan kapcsolgatom a net-et.
De néha „el/be” alvás miatt elfelejtem.
Viszont ekkor elérnek és felébredek.
Időhőz való kikapcsolás sem jó, mert változó mikor alszom.
Egy biztos, hogy 8-22h között kell a net, de ekkor sem használom mindig telot.
Viszont, ha éjjeli használat inaktívitással társul, akkor kapcsolja ki.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
törölt tag
Ez bizalom kérdése. Nekem szimpatikus a LastPass hozzáállása. Évek óta használom és még soha nem hibázott. Arról nem is szólva, hogy nem tudok még egy olyan jelszókezelőt, ami mindenféle hókuszpókusz nélkül be is léptet a kívánt oldalra. Sztem nagyon komolyan veszik a biztonságot is, ezért az Xmarks is jó kezekben van náluk.
-
dokee78
félisten
válasz dokee78 #81883 üzenetére
"You received a free license during a promotion, is that correct?
We are sorry but we could not make those licenses last for a lifetime. We hope Cerberus helped you recover a lost or stolen device during these years, and that you will consider buying a license.'
Ezt írta a Cerberus support.
Gondolom azt jelenti vegyem meg.
Miért pont az én accountommal történt?
Lehet hamarosan az összes ingyenes Cerberus accountal ez fog történni. -
Jazz
veterán
De ez az, ez van fent. (kördiagram elírás).
Közben megtaláltam benne a "[root required] opciót, ami egy bővített választási listát hoz elő (nem tudtam hogy az egy külön menü, azt hittem hogy csak a fenti listára vonatkozó megjegyzés). Ezután már meglehet nézni a /system -et pl, és nem csak az "App stroage, storage card, /mnt/sdcard2" triót.Az igazán frankó ez lenne (ES), ha kielehetne terjeszteni az sdcard és sdcard2-őn kívülre is. Almappákba lehet lépegetni file-kezelő módra stb. [link] Diskusage grafikus megejelenítése zoomolgatással nem a legjobb. (erre a célra. de áttekintésre tökéletes).
(#81944) air: az csak egy példa volt. Internal storage a cél.
(#81945) zseko: köszi kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
gam3r-x
csendes tag
Sziasztok,
tudja valaki hogy miért van az hogy pc-n megváltoztatom a google fiókom profilképét, vagy egy kontaktom profilképét, de a google androidos alkalmazásai (gmail,inbox, drive stb.) nem követik a változást? -
darvinya
titán
-
Syl
nagyúr
Én nagyon régóta használom, de még soha egyetlen egyszer sem jelzett eső előtt. Olyan viszont nagyon sűrűn van, hogy kongatja a vészharangot, vihar jön, világvége jön, közben meg hétágra süt a nap.
A radarkép az egyetlen használható benne.[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
kaciokos
őstag
válasz darvinya #81963 üzenetére
Ez jó, de nem ettől gerjed jobban.
Elhiszem, de valójában mindegy is, hogy az indoklás valós, vagy kamu, az sajnos tény, hogy elég visszafogottan erősít.
Vagy fw hiba, vagy nincs kikapcsolva ez a funkció.
Ami a kis ablabnál megtehető, hogy többé ne jelenjen meg pipa, vagy pont fordítva van.Ezt nem egészen értem. Szerinted a kis ablakban kellene lennie egy "ne jelenjen meg ez az üzenet többet", vagy valami hasonló pipának? Sajnos nincs. Amúgy egy Sony Z1 Compact-ról beszélünk gyári LP ROM-mal.
-
sayCet
aktív tag
Sziasztok! Adott egy 4GB-os Kingston SD kártya. Tele képekkel, 2.4gb kb és semmilyen adatot nem ad vissza róluk. Rejtve nincs semmi.Megvan a DCIM mappa, de azonbelül nincsen semmi. Üres. Ez van minden mappával, de a tartalomnak rajta kell lennie, mert a helyet foglalja. Mivel tudnám visszahozni a tartalmát?
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
V.Stryker
nagyúr
Hi,
Az időkép app-ot hogy kell beállítani, hogy az értesítési területen megjelenjen és csipogjon ha eső jön? iPhone alatt ragyogóan csinálja, itt még nem jöttem rá a nyitjára.
-
-
darvinya
titán
válasz kaciokos #81962 üzenetére
kocsimban levő erősítő szivat: a jack bemenet jelét szándékosan kevéssé erősíti, a használatiban azt írja, hogy azért, hogy ne gerjedjen
Ez jó, de nem ettől gerjed jobban.
Android meg néha leveszi a hangerőt, hogy ne hallgassam túl hangosan.… figyelmeztető ablakot felvillanni.
Vagy fw hiba, vagy nincs kikapcsolva ez a funkció.
Ami a kis ablabnál megtehető, hogy többé ne jelenjen meg pipa, vagy pont fordítva van.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
kaciokos
őstag
válasz #79335424 #81958 üzenetére
A fapadosságot a kinézetére értettem. Első ránézésre nem erőltették túl a dizájnt, bár persze ez nem jelentős probléma.
A hangerőszabályzásról: sajnos a kocsimban levő erősítő szivat: a jack bemenet jelét szándékosan kevéssé erősíti, a használatiban azt írja, hogy azért, hogy ne gerjedjen, ha a zenelejátszót közben töltöm is. A lényeg, hogy max. hangerőre kell tolnom a telefont, hogy normálisan szóljon, az Android meg néha leveszi a hangerőt, hogy ne hallgassam túl hangosan. A PowerAMP lejátszásban ez a művelet egy kb. 1-2 tizedmásodpercnyi halkulást eredményez, a progi lereagálja a dolgot, és visszaállítja a hangerőt. Onnan tudom, hogy egyszer véletlenül be volt kapcsolva a kijelző, amikor ez történt, és láttam a figyelmeztető ablakot felvillanni. Azt viszont nem tudom, hogy más zenelejátszó appok is tudják-e ezt.
A véletlenszerű albumlejátszást nagyon kedvelem, viszont szeretem az albumokat egy az egyben meghallgatni. Ez a beállítás sajnos a legtöbb zenelejátszóból hiányzik, bár gondolom, eléggé rétegigény.
Kösz az ajánlást, de váltani nem akarok, amíg a PowerAMP minden igényemet kielégíti.
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
HI Lockerben van ez az opció, amit nem értek. Ha kikapcsolom a képernyőt, mit kellene mutatnia?
Azért kapcsolom ki hogy ne mutasson semmit. Ezt hogy kell értelmezni? Vagy csak fordítási hiba lenne? -
törölt tag
válasz kaciokos #81953 üzenetére
Mi az, hogy fapados? Beállíthatod, hogy fülesre, vagy bejövő hívás után mit csináljon. Nekem még nem szólt, hogy hangos, pedig volt, hogy az equalizer -ben rátoltam az előerősítést. Custom lock alkalmazást használok, amiben van BT és "zene profil". Ha fülest csatlakoztatok, akkor más widgetek jelennek meg, mint normál módban. A PNA -hoz való BT csatlakozás esetén pedig kikapcsol a lockscreen. De, a gyári lockscreenes zenevezérlő is tudja kezelni, és az értesítési sávról is vezérelhető. Buli mód nincs és mappák között sem tud random váltani. Sorban tudja lejátszani, ami átnevezéssel variálható. Telón nekem ennyire van igényem. Otthon, miniPC -n már kell a buli mód, számrendezgetés, tármegjelenítés, jukebox mód, a random % -os arány, stb. Kipróbáltam a Powerampot, de letérdelt, amikor ráküldtem a NAS -ról, huszonpárezer zeneszámot. Ha ilyen igényeid vannak, akkor ott a Gonemad Music Player. Annak a lehetőségeihez képest a Poweramp a "fapad".
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
beg
veterán
válasz kaciokos #81953 üzenetére
Elvileg.
Gyakorlatilag pedig az összes frissítés után, plusz bizonyos időközönként. Ha akkor épp nincs netkapcsolatod, fújhatod a megvett liszenszedet. Én is megvettem, de párszor elhagyta cifa szóösszetétel a számat emiatt.
Én most az encore music playert nyomkodom, ahhoz képest, hogy ingyenes és ópenszórsz, egész jó lett. A mappa lejátszás hiányzik, de a gesztus és hangvezérléses nagygombos drive mód hasznos feature kocsiban.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
kaciokos
őstag
válasz #79335424 #81923 üzenetére
Elvileg a PowerAmp, ha egyszer le tudta ellenőrizni a licenszet, az adott készüléken sose ellenőrzi többet. Lekopogom, de nekem szerencsére még sose volt vele problémám.
Amúgy én még akkor kezdtem el használni, amikor itthon még nem is volt elérhetőek a fizetős Play Store tartalmak, és nem bántam meg, hogy kicsengettem az árát. Már akkor tudta a számomra fontos dolgokat:
1. Könyvtárak lejátszása. Hagyjon békén minden artist/album/genre/... marhasággal.
2. Véletlen lejátszás, de úgy, hogy a könyvtárakat véletlen sorrendben, de könyvtáron belül a számokat sorban.
3. Jack bedug, zene elindul.
4. Felül tudjon emelkedni azon a marhaságon, hogy a ki...ott Android állandóan le akarja halkítani a zenét, hogy óvja a fülem. 99%-ban nem fülessel használom, hanem kocsi erősítőre kötve vagy BT kishangfallal.
5. Equalizer
6. Buli mód: szépen paklászom a számokat be a queue végére.
7. Full screen lock screen widget (de szép a magyar nyelv ), egyszerű (pl. swipe) album váltási lehetőséggel. Kocsiban menet közben nem akarok egy kis gombra vadászni, ha épp másik albumot szeretnék hallgatni.Persze ezeken kívül biztos van még olyan funkció, aminek a hiányán felhördülnék, csak nem jut eszembe, hogy hiányozhat.
Mivel jól megy, azóta nem is nagyon néztem alternatíva után, bár lehet, hogy ezeket már másik lejátszó is tudja.
A Music Folder Player elég fapadosnak néz ki a képek alapján, használat közben is az?
-
darvinya
titán
Dehogynem.
Sőt mivel azzal találkozunk nap mint nap, annak kellene a legjobban.Te betudod tartani 30m-es szakaszon a 15 féle közlekedési táblát, ami csak azért van ott, mert évek alatt ott hagytak?
Ezt papírt elbírja.Vagy olyan helyen van lámpás átkelő, ahol alig 10 ember kell át naponta, és 50-re ismét van egy csomópontos lámpa átkelő.
De tőle 600m-re a (dupla)buszmegállónál sima zebra van a dupla sávos úton.
Ezt a papír elbírja.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
-
géeles
aktív tag
válasz zeon.hu #81943 üzenetére
Motorosoknál alap...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidintercom&hl=huTV Box Amlogic S905X4 4GB+64GB 8K 2.4G/5G X96Max, OnePlus Nord2-5G, "P."
-
zeon.hu
nagyúr
Létezik jól működő walkie-talkie alkalmazás?
Lehetőleg bluetooth-on keresztül, de wifi se gond.
Real time-ra gondolok, ahol nem egy rögzített szöveget küldök át.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
őstag
válasz Dottore #81915 üzenetére
Poweramp nem minden indításkor ellenőrzi, hogy jogosan használom-e. Ha tudom hogy nem lesz netem pár napig, akkor még otthon Beállítások - Névjegy menüpontba bemegyek, utána net nélkül is kb. 1 hétig működni fog.
Az ideális az lenne, ha minden indításkor megnézné a vásárlást, utána 1 hétig net nélkül is működne.
-
zeon.hu
nagyúr
Ahogy a statisztika készül (bár teljesen más témában):
Mikor beütött a válság, kicsiny városunkban kiadták az éves vendégéjszakák számát és büszkén hirdették, hogy ugyanannyi lett, mint a megelőző évben.
Azt már nem írták bele, hogy 1 évvel korábban agyba-főbe büntettek mindenkit, több tízmilliós bírságot szabtak ki még a nagy szállodákra is, mert benyelték az IFA-t. Emiatt következő évben mindenki bejelentett minden vendéget. Apám szerint (aki 40 évig volt szállodai szakember) kb felére eset vissza a város látogatottsága egyetlen év alatt.
Na, ennyire hiszek a hivatalos statisztikáknak...#?*@&!
-
törölt tag
Elgondolkoztál már azon, hogy kik tolják eléd ezeket a statisztikákat? Én az élethelyzetről írok, ami a számok mögött van. Pont az a baj, hogy könnyebb a számokra hivatkozva szankciókat hozni, mint megkeresni a valódi ok-okozati összefüggéseket. Csakhogy én ezeket nem egy statisztikából olvasom, hanem nap, mint nap magam körül látom és a bőrömön érzem. Ha azt hiszed, hogy vmi mámorító érzés, amikor a f...ddal verik a csalánt, akkor közlöm, hogy nagyon nem az. Ezen pont azok tudnának változtatni, akik a szankciókat kitalálják. A bibi az, hogy őket viszont csak a bevétel érdekli és ezért egyáltalán nem érdekük a valódi problémák megoldása. Sokkal kifizetődőbb etetni a népet a statisztikai maszlaggal, tolni a marketinget a kaszához. A statuálás a lényeg, Pelikán elvtárs!
-
Bozek
nagyúr
válasz #79335424 #81938 üzenetére
"a többieket veszélyeztető egyén"
Pedig de. 2011-ben és 2012-ben a balesetek 27%-a, míg 2013-ban és 2014-ben 28%-a gyorshajtás miatt történt. Statisztikailag sokkal rosszabb, mint az ittas vezetés (ez nagyjából 10%, 2014-ben kicsivel alatta volt). Persze lehet, hogy a gyorshajtók között is volt ittas, a két szám nem ugyanazon a statisztikán alapul.
-
törölt tag
Fogalmam sincs, hogy a mondandómból hogy jutottál erre a következtetésre. Még halványan sem utaltam ilyesmire. Csak arra, hogy aki gyorsabban megy egy adott szituban, mint a megengedett, az nem feltétlenül felelőtlen, magát mások elé helyező, a szabályokat semmibe vevő, a többieket veszélyeztető egyén. De, azért van igazság abban, amit írsz. Az EU szigorúan tiltja, hogy egy sofőr olyan bérezési rendszer szerint kapja a fizetését, ami ösztönzi a több Km megtételére. Ennek ellenére, köztudott, hogy Mo. -on, a nemzetközi sofőrök túlnyomó része a megtett Km szerint kapja a fizetését, különböző jogcímek mögé bújtatva. Szted hány sofőr van, aki önszántából akar túlvezetni, ha egyébként nem fűződik hozzá anyagi érdeke? Hát nem fura, hogy ez még egyetlen hatóságnak sem tűnt fel? Tehát, tulképp az ilyen szabálysértések alapja valóban lopás, csalás, hazugság. A kérdés csak az, hogy ki a tolvaj, a hazug, a csaló? Ugye, hogy nem is olyan fekete/fehér a szitu?
-
Bozek
nagyúr
Szerintem neked nem ez van fenn. Van egy tippem, hogy csak név alapján jelentetted ki, hogy ismered, mivel kördiagram nincs is benne.
Rányomtam Solid Explorer-ben a System-re, megnéztem a tulajdonságait és ott kiválasztottam, hogy Megtekintés a DiskUsage-ban. Mintha pont azt mutatná, amire Te kíváncsi vagy. Egyébként ha ezen belül rányomsz a lib-re, akkor kinagyítja és ugyanúgy ott lesznek mellette az almappák, mérettel együtt.
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
Ismerem, sőt fenn is van. (root is van). Azért köszi.
De ez nem alkalmas filekezelő szinten mappa méretek csekkolására.
Ez csak annyit csinál, hogy felosztja neked az internal storage-et egy "kördiagramba" ahol az appok és fő mappák méretét látod. De hogy a system-en belül a lib-nek mekkore a mérete, azt már nem tudod megnézni. Ez egy áttekintést a rendszerről, azt is az appok szempontjából. Egyébként hasznos kis app.free your mind
-
air
nagyúr
válasz #79335424 #81934 üzenetére
Érdekes, hogy időről időre egyik-másik topikban rendre előjön ez a téma, és mindig az a végkövetkeztetés, hogy az a bunkó, pöcs, paraszt, aki betartja a szabályokat.
Mert ebben az országban csak lopva, csalva, hazudva lehet érvényesülni. És csodálkozunk, hogy még mindig ott tartunk, ahol vagyunk.
Szégyen. Ég a pofám, hogy egy ilyen országot kell a hazámnak valljak.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
törölt tag
Ez sem fekete/fehér. Könnyű ezt az elvet követni, amíg csak az anyóshoz kocsikázik át az ember egy vasáfnapi ebédre. Tudod mennyivel mehetek a 2x2 sávos M0 -n? 70 -nel és szinte végig előzni tilos van. Egyszer próbálj meg munkaidőben annyival végigmenni! Garantálom, hogy nem lesz nyugodt utad, néhány 40 tonnás, román kamionnal a popsidban, miközben a sofőrjeik az öklüket rázva nyomják a dudát. Ehhez add hozzá azt, amiért így viselkednek! Hogy közben folyamatos a b..tatás, hogy mit tetvészkedsz, amikor késésben vagy és ha így folytatod, akkor csak a szar melókat fogod kapni, amikkel nagyon karcsú lesz a lóvéd. Nesze, tartsd be a sebességkorlátozásokat!
[ Szerkesztve ]
-
alex devil
senior tag
Nekem még sosem volt Poweramp licensz bajom pedig volt amikor egy hétig sem volt netem.
S23
-
-
törölt tag
válasz datomi #81927 üzenetére
Á, az nekem halál volt. Ha a sisak felhúzásakor egy picit is elmozdult, az az első 50Km -nél csak zavart, de a következő tankolásnál már ordítva téptem ki. Egyik cimborám egyedi autó és motorüléseket készít. Szétszedte a sisakomat és belefaragott nekem egy Sennheiser fülest. Na, úgy már rendben volt. Egyébként, a Gericke -ben, vagy a Louis -ban egész jó, utólag beszerelhető cuccokat lehet kapni.
-
datomi
tag
válasz #79335424 #81926 üzenetére
Én is gondolkodtam, hogy külön mp3 lejátszót viszek magammal, de gondoltam a telefon úgyis nálam van, használom azt.
Nincs bluetooth-os cuccom, egy agybadugós fülest használok (anno a htc m7-hez kaptam), amit még maszkoló papírragasztóval rögzítekXiaomi Mi 10 Lite 5G / Samsung Tab S5e
-
törölt tag
válasz datomi #81925 üzenetére
Nekem nem az Androidos megoldás jött be a legjobban. Vettem egy bicikli Km órát (tudod, olyan kormányra rögzíthető, jeladósat). A kormányra egy talpat kellett rögzíteni és abba lehetett belecsúsztarni az órát. A talpat a balos kapcsolóház mellé rögzítettem. Szétrobbantottam az órát és a hátlapra rögzítettem egy olyan MP3 lejátszót, aminek a gombjait kesztyűben is tudtam kezelni. Így, egy mozdulattal felpattintható lett. Egy jack hosszabbítót fixen elvezettem a lejátszótól, a kormánykifli közepéig (esetleg tovább lehet hozni a tanktáska alaplapján). Ebbe dugtam a sisakba épített füles csatlakozóját. Persze, ha teljes, kékfogas intercom rendszered van, azzal nyílván nem versenyezhet egy ilyen, barkács megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #81918 üzenetére
Igen, ha van mögötte net, amikor épp ellenőrizni akar, akkor valóban nincs gond. Még csak nem is azzal van problémám, hogy neten ellenőriz. A baj az, hogy nem szól előre, viszont zéró toleranciát alkalmaz és azonnal blokkol, ha az általa előre be nem jelentett időpontban, épp nem tudok neki netet adni. Egy mobil eszköre szánt, alapvetően nem internetfüggő alkalmazásnál sztem ez elfogadhatatlan és megengedhetetlen. Több lehetőség is lenne. Pl. X indításos, vagy X napos tolerancia, egy, a működést nem befolyásoló értesítéssel.
datomi:
Music Folder Player. Mint ahogy a nevéből is látszik, ez az alapértelmezett működése és van benne hangszínszabályzó.[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
válasz Viktor0610 #81918 üzenetére
Csúnya lenne ha így lenne. Ugyan én inkább a lightweight appokat csípem, de a Poweramp neve mindig felmerül mint best, ha valaki lejátszót keres.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Dottore
addikt
válasz Viktor0610 #81912 üzenetére
Most ez komoly? Már, hogy a Poweramp licenc ellenőrzés minden indításkor megtörténik és ha nincs net marad szopás úgy is, hogy megvetted?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
datomi
tag
válasz Viktor0610 #81912 üzenetére
Nálam nincs ilyen menüpot...
Xiaomi Mi 10 Lite 5G / Samsung Tab S5e
-
MODERÁTOR
-
datomi
tag
Tudom, hogy mostanában többször is volt, de tudnátok ajánlani valami jó zenelejátszót?
Powerampot megvettem, de rohadt hisztis
Általában motorozás közben szoktam hallgatni Note 4-ről, kb. 30-40 mp3-am van.
1-2 alkalommal patentül végigjátszotta az összeset, ma viszont elhallgatott, és azt írta ki, hogy túl sok a sérült fájl. Ha sérültek, akkor eddig hogy tudta lejátszani őket?
Újraindítottam, akkor meg a licenszel volt problémája, szerencsére a semmi közepén is volt valami hangyaf@sznyi mobilnet, és kb. 4-5 újraindítás után kezdett újra működni.
Szerintem gáz, hogy fizettem egy szoftverért, amit nem tudok mindig és mindenhol szabadon használni.
Más is tapasztalt hasonlót a Poweramp-pal, vagy csak én vagyok balf@sz?Xiaomi Mi 10 Lite 5G / Samsung Tab S5e
-
-
Jazz
veterán
válasz #79335424 #81906 üzenetére
Nem írtál hsz. számot. Én azt hittem erre, a hsz-ed megelőző hsz.-re értetted.(#81899) Jazz.
...Pff. most nézem. Én ugye #81893-ra válaszoltam, amit nekem írt rjg. Csak félrenyomtam, egy sorral feljebbre...furcsa is volt, hogy most mi van, miről beszélgetünk. (csak a reagálások jól illeszkedtek a szövegkörnyezetbe megtévesztően. )[ Szerkesztve ]
free your mind
-
ViZion
félisten
ohh... fak. Mindegy a trial AV-t töröltem, többi nem para. Az a durva, h letiltás után is a futó appok között volt, így szét kellett hegeszteni, pedig nem szokásom...
Auto indulás szerkesztésére van ajánlat?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Van vhol lista, h miket lehet droidról eltávolítani? Pl. cloud print nem kell, meg a gyári trial AV sem. Da Vinci-t nem tudom mi, etc...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Jazz
veterán
válasz #79335424 #81900 üzenetére
Nem nem. mnt\sdcard-on belül szépen látszik minden, almappákba lehet lépegetni is mint egy rendes filekezelőben, csak látszanak a könyvtárak méretei. (lehet te valami régebbi verziót használsz)
Egyébként baromi jó, látványos, sok információt ad, csak sokra nem megyek vele, mivel a telefon többi 70%-át nem tudod vele megnézni.
Úgy hogy maradt a kérdés nyitottan, mivel lehet hasonló módon csekkolni a mappákat....de bárhol.
Valami tipp?[ Szerkesztve ]
free your mind
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest