Hirdetés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
GrooveHero
üzenetére
Koin, CashDroid, ExpenseIQ, Költségvetésem, MoneyManagerEx, Expense Manager, Monefy.
Így elsőre.(#78398) teo77
A saját alkalmazásaid között látszik?
Azt írja, hogy a készüléked nem kompatibilis? -
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Pénzmozgásra, kiadás és bevételek rendszerezésére milyen appot tudnátpk ajánlani?
Köszi elöre is
-
Benhill
senior tag
Köszi, az utóbbi jó!
Viszont szívok vele egy napja.
Lementem google drive fiókra, másik telón belépek, sikerül is helyreállítani, de csak úgy hogy az alkalmazást letölti újra. Ez csak arra jó hogy ne kelljen egyesével letöltögetni semmit.Konkrétan a clash of clans-ról van szó, ahol ugyan van a menüben olyan, hogy szinkronizálni lehet google fiókkal...Na most szinkronizálja is, de amikor másik telón játékon belül betöltöm a mentést, akkor egyes szintről kezdi

Már vagy 50 féleképpen próbáltam, hogy PC-n töltöm fel a backupot google drive fiókra, próbáltam kitörölni a szinkronizált alkalmazásokat drive-ból, stb. Mindig ugyanazt az egyes szintet hajlandó betölteni hiába csinálok backupot... -
oncsi
őstag
Sziasztok.
Keresek egy egyszerű könyv olvasó app-ot, ami rtf fájlok olvasásában jó segítség lehetne.
Egy lebutított tábla gépre kellene, és csakis ez menne rajta. -
-
-
törölt tag
Ez az! Erre egyszer ráakadtam és nekem is tetszett ez a grafikai megoldás. Akartam linkelni Tamásnak, mint érdekesség (a GUI a Robot gyenge pontja), de közben elkeveredtem. Egyébkénr kialakulóban van egy másik, érdekes megoldás. Úgy tűnik, hogy ez inkább autós használatra van kihegyezve.
wanted5:
Nézz rá a Gonemad Music Player -re! Szerkesztgetéshez sztem jó partner. -
beg
veterán
Kodi (leánykori nevén XBMC) kilépett a meghívásos rendszerből, Playről tölthető.
-
Probert75
addikt
válasz
attiati
üzenetére
Nem kell 2X-es adatforgalommal számolni, mert elsőre nem fut végig rendesen, hanem egyharmadig a töltés jelző. Lehet a sok előrenyitás miatt elfogy a memo, vagy kitudja? Igaz G3-am van és ennél nem szabadna. Nem mondtam, hogy a frissítés végleges megoldás, de jobb mint a semmi. De már vagy 2x is frissítették az Operát frissítés és még mindig csinálja.
-
-
zeon.hu
nagyúr
Van olyan alkalmazás, amivel (rögzített) beszédhangot ki lehet íratni szöveggé?
-
888Zoli
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan fényképező programra lenne szükségem, amiben be lehet állítani dátum feliratozást, de az óra perc kikapcsolható, valamint be lehet állítani, hogy a kép mérete max 1Mb (2Mp) legyen. Egy Sony Z3 Compac-tom van, 2Mp-es felbontásnál is teljesen értékelhető képeket csinál, de a gyár program nem tud dátumozni. Amelyik programok tudták, azok nagyon gyatra képet produkálnak 2Mp-en, valamint találtam olyat, ami jó képet produkál, csak mindenképpen ráírja az óra percet is.
-
wanted5
őstag
Tudna valaki segíteni?
LG F60-ra kellene nekem egy zenelejátszó, alapból csak a google van rajta
egy olyan kellene ami a legjobban hasonlít a sony-ra, ha létezik egyáltalán olyan
-
Deck
titán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Swiftkey írásban a legjobb.
Swype diktálásban a legjobb.
-
Bozek
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
-
jonnyjoker01
veterán
4.8-as rating, lehet hogy megveszem.
Ha már automatizálás: meg lehet valahogy azt oldani hogy egy sorozatból részeket töltsön le nekem naponta a google drive-omból amit másnap a következő rész letöltésénél kitörölne? Így mindig csak egy rész foglalná a helyet a telefonomon de sorban végig tudnám nézni a részeket.
-
Bozek
nagyúr
Az Automagic-et használja valaki automatizálásra? Most gondolkodom, hogy lecserélem rá a Tasker-t, mert ez a folyamatábrás megoldás nagyon bejön, bár még van olyan, amit nem teljesen tudtam ugyanúgy megvalósítani benne, mint Tasker-ben. A plugin-okat is kezeli, tehát ez sem probléma és elvileg csatolni tud képet is a Gmail-es üzenethez, amit Tasker-ben nem találtam eddig.
-
teo77
őstag
Akik előszeretettel használtok Swype-ot: valóban gyorsabban lehet vele írni huzogatással, mint pl a SwiftKey-el? Nagyon nehéz elképzenem, de hátha! Kíváncsivá tett a mai fel említés.
-
attiati
veterán
opera mini 7.6.4
"ooops, failed to transcode url" hibauzenet kepernyoket dobal piros logoval. Ez mitol van?megnyitok a hatterben tobb lapot pl. index.hu-rol, eleinte be is tolti oket (latszolag teljesen), majd nehany lapon a betoltott oldalt lecsereli a hibauzenet kepernyore.
-
nyuszi123456
aktív tag
-
twine
veterán
-
válasz
Hardver Arc
üzenetére
Csak rendszerappal fogsz tudni írni az SD-re root nélkül, használd a gyári fájlkezelőt, az fog tudni oda másolni.
-
törölt tag
Üdv!
Van olyan alkalmazás, amivel tudok online parkolójegyet venni?
Elég sokat parkolok a belvárosban. és elég macerás az apróval való fizetés, meg el is felejtem meghosszabbítani stb. Vodafonos a telelfonom. Köszönöm előre is! -
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Nem tudom jó helyen kérdezem..
Olyan bajom lenne hogy van egy lg g2 mini telom lollipop androidal és vettem egy 16gb-os sd kártyát és valamiért nem engedi telorol másolni pl a Zenéket az sd kártyára.. Mi lehet a probléma?
Vissza raktam a régi 512mb-ost de arra se engedi másolni.. Probáltam total commandert,astro file manager, sima filemanagert is.. -
sphe
senior tag
Sziasztok, abban kérném segítségeteket, hogyan lehet titanium Backup könyvtárból apk-t kinyerni. Mert a Tiba nem lát csak 4 mentést a több tucatból.

-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
Richee11
üzenetére
Magyar: Google Handwriting

mellette nékülözhetetlen a tökély, pontos és tanulékony AnysoftKeyboard
Jó még a swiftkey, csak nem lehet vele átlépni más billentyűzetre.
Jó még a MyScribd
Angol, német: Google bill
Ui: Az UC Mini napról napra többet tud.
Somatom, köszi.
teo77, Köszi. -
Nauda
tag
sziasztok!
Lett egy új telefonom amin 4.4.2. android van. Bekapcsolás után mindig figyelmeztet: alkalmazásjogosultságok kezelésének engedélyezése...
rányomok és kapok egy lehetőséget, ahol ezt ki, illetve be tudom kapcsolni. Egyelőre nem kapcsoltam be, mert fogalmam sincs hogy mi ez. Ha kilépek belőle, akkor ezt a beállítást nem találom sehol, csak ha újra indítom a telót... Mi ez a beállítás? Ha be kell kapcsolni, akkor miért van alapból kikapcsolva?Kössz
-
St3ven
addikt
-
törölt tag
válasz
S e t h
üzenetére
Köszi! Érdekes volt. Leginkább saját szövegeket olvastatok fel Marissal és bizony, kell trükközni. A telóm időnként "elfelejt" töltődni, ezért megkértem Marist, hogy szóljon, ha megszakadna a töltés. Nem akarta szépen hangsúlyozni. Végül úgy lett jó, hogy "Töltés: megszakadt." Mivel nincsenek külön fonéma fájlok, ezért mindent Magyar kiejtés szerint kell neki megadni. Az egyik hangparancsom kontrollja úgy lett jó, hogy "Blútúsz: bekapcsolva". Érdekes műfaj ez a TTS.
-
bandyboy
újonc
sziasztok segitseg kellene. nemrég szereztem egy htc one m7 dual simes telót 802w tipusa. nos minden jó rajta csak a gps nem. olvastam sokmindent átirni a gps.conf fájlt meg ilyenek nade nem tudom rootolni ezért nem is lehet átirni a rendszerbe semmit. amugy kintröl behozott teló tettem rá szépen magyar nyelvet play áruházat csak a tetü gps en nem birok . ezek a playről leszedhető apk pl gps status meg gps fix ezeket mind próbáltam vagy 10 et de ezek csak kijelzik hogy hogy áll jelenleg valami olyan kellene ami teljesen ujrainditja a gps t én erre gondolok van ilyen?
-
S e t h
nagyúr
Na most ráengedtem mindegyiket egy könyvre, azonos oldalra, egyező karakterszámban.
Revideálnom kell a korábbi megállapításomat.A versenyzők.
1.Samsung prémium kategóriás telefonokhoz kibocsátott magas minőségű hangcsomag
2. Nuance Mariska a Vocalizer TTS jóvoltából
3. csendben írom, a Nuance "másik" termékeHallottam már korábban, hogy a Samsung elérte azt a szintet, ami jóval meghaladja a korábbi Swox Mariska szintjét, sőt volt aki szerint jobb a Nuance termékénél is.
Én ezt kétkedéssel fogadtam, de most azt kell mondanom, hogy emelem kalapomat a Samsung előtt, mert megverte a másik két versenyzőt.
Amit tapasztaltam.
A korábban favoritnak tartott Nuance prémium 500 megás csomag bár talán a legszebben hangsúlyoz, de néha ezt már-már művi szinten csinálja, néha úgy viszi le avagy éppen föl a hangsúlyt, hogy tönkre is teszi vele az adott mondatot.Egyes szavakkal problémája van, most például egyik beállítással sem tudta a készítsen szót rendesen kiejteni, abból folyton csak készítcen lett, illetőleg időnként szövegkörnyezettől függően a "hogy" sem ment neki.
Azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy alapból ugye felolvassa a kötőjelet is, szóval plusz beállítást igényelne, ami nem felhasználóbarát.A Samsung eszméletlenül szépen artikulál, ezzel érteni a legjobban az összes szót, nincs művi hangsúlyozás, talán ez adta vissza legjobban az olvasás élményét.
Az ezer forint körül megvásárolható, de hét napig ingyenes Vocalizer TTS a Mariskával a kettőt között helyezkedik el, számos beállítási lehetőséggel, igazán ki sem tudtam próbálni az idő rövidsége miatt.
Nálam abszolút marad továbbra is a Samu alkalmazása, de akiknek nem elérhető, azoknak alternatíva lehet a Vocalizer TTS is, feltéve ha még nem vették meg korábban a Mariskát, illetőleg érdekes a frissítés kérdése is, mert egyáltalán mit is lehetne ezeken frissíteni, de ha van is mit, akkor a Mariskához 3 éve nem nyúltak, pókhálós szegény.
Még vmi, nem tudom a csomag nagysága mennyit tesz hozzá, de a Nuance prémium kb 500 mega(és közben ez vérzett el ), a Samsung ha jól emlékszem 150 mega körüli, amíg a Vocalizer TTS Mariska kb 40 megát szedett le.
Summa summárum, a nem hivatalos nem alternatíva, barátságosabb a többi versenyező.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Richee11
üzenetére
Felhasználói szokásoktól függ.
Swype és Swiftkey, ezt a kettőt fogod a legtöbb javaslatként megkapni.Ha használod a flow módszert(ujjak húzogatása karakterek között), akkor próbáld ki ezt a kettőt.
Én swype párti vagyok, de az objektívebb megismerés végett nézd meg mindkettőt. -
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Billentyűzet miatt fordulok hozzátok, és az aktív felhasználók véleménye érdekelne! Szerintetek melyik a legjobb billentyűzet az áruházban!
Fontos, hogy tudjon magyarul!
Előre is köszi a válaszokat!
-
törölt tag
A Kirines lehetőségeket nem ismerem. MTK -nál más a módi. Általában a True Caller -ről és a Pixelphone -ról írják, hogy működik dual SIM -mel. Vagy, esetleg egy külön előválasztó. Pl. a Dual SIM Selector. Ezek mind vmilyen trükköt használnak (általában a SIM azonosítószámát) és vagy működnek az adott telón, vagy nem. Hivatalos dual SIM támogatás csak 5.1 -től van az Androidban.
Bozek:
Biztos voltam benne, hogy nem az SGS2 az egyetlen, amihez készült ilyen kernel, vagy egyéb megoldás. Csak egy példaként említettem. Abban viszont biztos vagyok, hogy a Sony -nál sem Google -től származó API -n keresztül férnek hozzá a funkcióhoz. -
S e t h
nagyúr
Kipróbáltam, van benne trial hét napig, nagyjából átverésnek tűnik és az értékelése hűen tükrözi is a minőségét.
Egy az egyben a már ismert Swox Mariska hang van benne, szóval aki azt megvette korábban, az ne fektessen be újra.
Még a Samsung prémium minőségű hangcsomagja is köröket ver rá, a Nuance nem hivatalos termékéről meg ne is beszéljünk, viszont innentől kezdve nekem ez zavaros.
Van a Mariska, a robothangú.
Van a Nuance ami klasszisokkal jobb.
Erre van most egy google play alkalmazás, ami a Nuance termékén alapul, de a Mariskát használja. -
spe88
senior tag
Olyan tárcsázó appot tudtok mondani, aminél ki lehet választani, hogy melyik SIM-ről történjen az összes hívás? Mindig megkérdezi, holott az egyik SIM csak netre való a másik lenne telefonálásra!
A másik, hogy GMail névjegyeket tudjon rendezni becenév szerint!
Ezek közül bármelyiket tudja valamelyik, akkor annak örülnék! Ex dialerben nem találtam egyiket sem a beállítások közt!
köszi
-
atosan
veterán
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Szia,
Lux -
66zio
aktív tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Sziasztok!
Itt a nyár újra biciklire ülnek az emberek. Én is így tettem. Szeretnék egy alkalmazást ami naplózza az útvonalat stb. Milyen erre megfelelő alkalmazásokat ismertek? Jó lenne ha ingyenes lenne és az se lenne gond ha kis gépigényű lenne ugyanis nem rendelkezem egy csúcskategóriás telefonnal (Sony Xperia Tipo). -
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Van egy Alcor tabom, az a gondom vele, hogy nem tudok semmit letölteni a Play-ből mert a letöltés kezelő kb 15%-al előbb "letölt" mint ahogy Play mutatja ezért megakad minden app letöltése 80-90% nál így semmit nem tud telepíteni. Volt hard reset ezzel kb fél napig jó utána megint ez a hiba. Valami ötlet?

-
Benhill
senior tag
Hali!
Olyat tudok csinálni, hogy az alkalmazásokat áthelyezem másik telefonra, úgy hogy működjön is?
SD kártyára áthelyezés megy, de ha átteszem telefonba ott ugye nem ajánlja fel hogy kívánja telepíteni?!Azért lenne fontos, mert van több alkalmazás is, ahol a régi telefonomon eljutottam olyan szintekre, amit ha újrakezdem új telefonon, hónapokig tartana

-
törölt tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Az alkalmazások nem közvetlenül szólítják meg a hardverelemeket, hanem az OS által biztosított API -kon (hozzáférési pontokon) keresztül. Ha a Google fejleszt egy új, nyilvános API -t (vagy letilt egy korábban elérhetőt), akkor dokumentálja a használható utasításokat. Ezeket minden Androidos eszköz értelmezni tudja, azokon az adott API szinteken (API level, vagyis Android verzió) amik között az adott API elérhető. Bárki fejleszthet API -t, de az abban használható utasítások nem minden Androidos eszközön értelmezhetők. Ezen kívül, a kernel is megszólítható (shellparancsok), de nyilván csak olyan utasítások adhatók, amiket végre is tud hajtani. Samukhoz pl. Siyah készített olyan kerneleket, amik a gyárinál lényegesen több utasítást tudtak végrehajtani. Ehhez pedig fejlesztett egy alkalmazást. Ez lett az Siyah Tweaks. Dorimanx egy nick. Ő vitte tovább saját neve alatt a Siyah projectet. Szóval kell, ami végrehajtsa az utasításokat és a szoftver, ami kommunikálni tudja azokat a végrehajtó felé. Bármelyik hiányzik, nem fog működni a dolog. A kijelző gammakorrekciójára nincs hivatalos Android API. Az MTK, mint hardver gyártó, beépít extra elemeket, funkciókat (pl. dual SIM), készít hozzájuk API -kat, SDK -t és publikálja a dokumentációt. Úgy, mint a Google. Ezért van több lehetőség a belenyúlásra MTK -n, mint, mondjuk Snapin.
-
teo77
őstag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Köszönöm, kiprobalom!
Az appjaidat kilistazo appok: - app list backup es a my app list -
Dexter-2000
őstag
sziasztok van két telefon (ace3, g2 mini" a közös bennük hogy az egyikben sincsen fényérzékelő.
milyen appal lehetne megoldani hogy mondjuk a kamerát használja fényérzékelőnek?
nem kell állandóan bekapcsolva lennie csak pl ha bekapcsolom a telefont akkor vegyen mintát a fényerőből. -
air
nagyúr
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani gps-műhold kereső alkalmazást?
-
Traxx
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én sem, de a 3.3-as Nova elvan a telómon, mint a befőtt
Ha meg a jövőben nem akarna menni, akkor nézek valamilyen másik launchert. -
teo77
őstag
Ismertek olyan appot, ami ki tudja szedni egy-egy videóból a hangsávot mp3-ban? Androidos! A viccelődők miatt.

-
dokee78
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére

Meglesem majd,ha megint szükség lesz rá! -
válasz
dokee78
üzenetére
dokee78:
Most néztem meg alaposabban a Greenify beállításait, a rendszeralkalmazások hibernálása (korlátozott) csak a támogatói csomagot kéri, az Xposedet nem.
Az összes többi beállítás kéri vagy csak az Xposedet vagy a támogató csomagot ÉS az Xposedet.
Traxx:
Nem értem, mi lehet a probléma...
-
teo77
őstag
Mit gondoltok, ez jelenthet közvetlen veszélyt a Kingoroot felől?
-
dokee78
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Rendszeralkalmazáshoz valószínüleg kell sajnos az Xpoosed.

-
törölt tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
STweaks. Feltéve, hogy olyan telón szeretnél Gammát állítani, amire van Dorimanx kernel (pl. SGS2).

-
-
Traxx
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor valami (és szerintem inkább nálam) nem kerek, mert az Alcatel Idol 2S-re nem menne fel. PC-n néztem a Play-ben, ott "Ez az alkalmazás nem kompatibilis az eszközével" fogad.
#78304: a Play keresője nem dobja ki a találatok között, csak a fizetős Prime-ot, viszont ha elkezdem beírni, hogy Nova, akkor megjelenik direktben az app, de ott ugyanez a nem kompatibilis szöveg van.
-
Rimuru
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Regi androidon nem lehetett meg belepni ketlepcsos azonositas mellett alkalmazas jelszo nelkul, persze ezt mar megoldottak az ujabbakban ahogy irtam korabban is.
-
Mr Dini
addikt
válasz
Heavyrain
üzenetére
Szia!
Állítsd át a TiBa beállításaiban a mentési könyvtárt! Lehet, h nem létezik, v írásvédett...
wolfman:
Samukon lehet a beállításokból fontot cserélni, bár root a biztos!

drmotto:
Titanium Backuppal meg tudod tenni. De egy rootos fájlkezelő is megteszi, ha deep user vagy.

Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Suzuki topik
- Battlefield 6
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bittorrent topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
crok
mobilizmo