Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
válasz #07400704 #77369 üzenetére
szerintem ez a legjobb, legegyszerűbb: filedropme
webes felület, windows kliens, android kliens.14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
darvinya
titán
válasz csadi0011 #77392 üzenetére
Szkenner app van bőven, kipróbálgatod milyen.
(saját tapasztalatból mondom nem nagy szám, szkenner az még is csak szkenner)(#77393) Somatom
Ez is csak algoritmus és felkonvertálás, ha nem ez lenne, akkor nem nőne a kép méret.
Amúgy amiről írsz az a HDR.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Az valami hiba az új nova launcher-ben, hogy a google állandó keresősávban nem lehet névjegyeket és alkalmazásokat keresni?Ha viszont bediktálóm, akkor megkeresi
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz #79335424 #77393 üzenetére
Az megint más. PC-re nem nagyon van ilyen tudású képfeldolgozó valamire való minőségben. Ha Androidra van, akkor sem lehet a célja első körben a pixelszám növelése,hanem a roncsolatlan részletek összeollózása.
VPN nélkül a MindigTV sem fog menni?
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
törölt tag
válasz darvinya #77384 üzenetére
Nem felkonvertálásról van szó. Az elmélet az, hogy ha több képet csinálsz ugyanarról a témáról, akkor azokból összességükben több képinformáció nyerhető ki, mint egyetlen képből. Egy szoftver meg összerakja.
nyuszi123456:
VPN=Virtual Personal Network. Dióhéjban, ha van egy Magyar IP címmel rendelkező VPN szerver, akkor ahhoz egy közvetlen kapcsolattal tudsz csatlakozni úgy, hogy az azon keresztül bonyolított, kifelé irányuló kapcsolatokban csak a szerver IP címe látható. Ez lehetséges akár egy gyors, itthoni netkapcsolattal, meg egy PC -vel, de akár egy routerben is lehet VPN szerver (az enyémben (Tomato) is van). -
csadi0011
őstag
válasz darvinya #77390 üzenetére
Épp ez az, hogy a telefon nem ér fel egy szkennerrel, de szkenner meg nincs és nem szándékozom venni, mivel ritkán van szükségem rá. Szóval próbának nem lett volna hülyeség ez, amit én keresek.
Túl szigorúan gondolkoztok. Mintha megszeretném váltani a világot és dslr fényképezőt akarnék csinálni egy alkalmazással a telefonomból. Én csak egy jónak tűnő megoldást szeretnék kiaknázni. Vagy jó valamire a gyakorlatban, vagy nem. De a szkeptikus dumától nem fog kiderülni.Szerk: az a bicubic felirat, ha jól látom csak a 13 MP-nél van írva. Nem az 50 MP-es változatnál.
De miattam lehet akár nektek is igazatok én azzal sem vagyok előrébb. Számomra az a lényeg, hogy kipróbáljam. Nem vakít el a marketingduma, hogy 50 meg 32 MP -es lesz a kép. Tudom,hogy nem ér fel fele annyival sem. De az eredményt ti is látjátok a tesztképeken. Csak nem leszek ostoba attól, hogy azt szeretném én is megtapasztalni ?![ Szerkesztve ]
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz csadi0011 #77389 üzenetére
zajmentesség, élesség nem jár a felturbózott képekkel. Egy darab pixel fizikai egység, adott mennyiségű fényt és információt fogad be. Nem lehet szoftverrel sokszorozni.
Ha jó képet akarsz mobillal, Lumia. Az iPhone is szép. Az élvonalbeli droidokis, pl az oldalra folyó kijelzős új Samsung. De ő 13mp,és a világért sem rontja el a képeit a "felbontás" szorzásával.A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
darvinya
titán
válasz csadi0011 #77389 üzenetére
Kizárt, hogy egy ekkor szenzorral helyettesíthetnéd a szkennerét.
Azért 72dpi-s(bocsának telefon 32dpi) szenzort ki tud váltani min. 1200dpi szenzort.Óóóó, ahogy nézem ez csak bicubik elmosásos pixel szorzó.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
csadi0011
őstag
válasz darvinya #77384 üzenetére
Azért, mert akkor sem csak skálázás.
A tesztképek (pl: alap , app munkája) alapján szemmel látható a különbség. Nekem nem nagy fájl kell meg 50 mpixel, hanem az a zajmentesség, élesség, ami ezekkel jár. Pl telefonnal szoktam helyettesíteni a szkennert néha. Szerintem ott sok hasznát venném ennek. Ha van lehetőség, akkor szeretném kipróbálni. Ezért írtam ide.Szerk:
Bozek: Opponál is volt jó látható eredménye: [link]
Mellesleg én ezt a hydra alkalmazást a fórumban láttam. Egy felhasználó linkelte: [link][ Szerkesztve ]
-
Robyka
aktív tag
Hogy tudom beállítani hogy a Play-ből leszedett program/játék az SD kártyára települjön?
-
Bozek
nagyúr
válasz csadi0011 #77373 üzenetére
Ezt elvileg a Hydra 32 Mpx-es módjában csinálták. Akárhogy is nézem, ez továbbra is 8 Mpx... Mutass már egy olyan képet, ami tényleg négyszerese a szenzor méretének, mert én nem találtam.
Itt meg írnak is róla, hogy bár azt ígéri, hogy jobb képeket lehet csinálni vele, a cikk írójának csupán rosszabbakat sikerült.
-
Mr Dini
addikt
válasz nyuszi123456 #77383 üzenetére
Úgy emlékszem igen, de ha Forma1-et akarsz nézni, az nem fog menni. De ha nm, akkor is ott van a VPN.(mondjuk a vpn nem a leggyorsabb...)
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
darvinya
titán
válasz csadi0011 #77373 üzenetére
Miért?
Attól mert egy app felkonvertál, attól nem lesz jobb, csak nagyobb file.
Vannak simító algoritmusok(páros, bicubik, Michell, Bspell, triglate,stb.), de azzal sem lesz több részlet.
Ráadásul egy ekkora ugrás valódi konvertálás még egy erős vason is eltart jó pár percig.
Hacsak nem annyit csinál, hogy pixel szoroz, aminek végeredménye egy pixelhábórú.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
golyós
addikt
válasz nyuszi123456 #77341 üzenetére
Böngészőből Facebook?
Én csak úgy használom mobilon, nem kell az App+messenger kombo.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Quasi_modo
nagyúr
Milyen appal, milyen előfizetéssel, hogyan lehet beizzítani a magyar tévét?
MindigTVvalami
-
törölt tag
Köszönöm mindenkinek!
-
Mr Dini
addikt
válasz #07400704 #77369 üzenetére
Ha van rootod és wines géped van, akkor smb share.
A másik megoldás (amiről tudok) az egy ftp megosztást "kreáló" fájlkezelő. Pl es file explorer/File manager (explorer/HD). Ezzel csinálsz egy ftp-t és gépről tudsz másolni a teló kártyájára/ira. (Ill. Belső tárhelyre)
-
törölt tag
Régebben volt egy jófajta alkalmazásom, amivel zsinór nélkül tudtam adatokat, fájlokat mozgatni telefon és számítógép közt, nem is volt bonyolult, wifin jöttek mentek a dolgok oda-vissza, tudtok mondani ilyen alkalmazást? feltételezem van több is.
A Sony Z3-on gyárilag volt ilyen, és kitűnően tette a dolgát -
petya2012
őstag
sziasztok
-
csadi0011
őstag
Létezik androidra olyan alkalmazás, amivel nagyobb felbontású képet készít a telefon, mint amekkorát készítene a szenzor? Mint az Oppo telefonnál: 50 MP-es kép 13 MP-es szenzorral.
-
addikt
válasz St3ven #77350 üzenetére
3 fajta widget van, hogy melyik meteorológiai állomás adatait használja azt nem tudom, az alkalmazás csak azt írja, hogy a hozzám legközelebbi ilyen állomás Diósjenő.
Most néztem utána ezt az állomást az Ipoly Erdő Zrt., Diósjenői Erdészet működteti. Gondolom az alkalmazás rákeresett, a tartózkodás hely legközelebbi időjárás adatokat szolgáltató adatbázisára.
Amit eddig használtam talán ez a legpontosabb, de még 100% előjelző alkalmazást nem találtam, mert nincs is!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz #79335424 #77357 üzenetére
nagy-nagy sóhaj, csak egy kis hazai szót akartam...
van olyan tube channel ami direkt jó tévé műsorokat hajít fel külhonban lévőknek? TubeMate a barátom.Syd69, konkrétabban?
[ Szerkesztve ]
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
teo77
őstag
Az AFWall beengedi a Facebook üzeneteket, pedig nincs is engedélyezve a listában!van ötlete valakinek, hogy miért? A pipa nincs bent az "Összes alkalmazás..." sornál sem7,szóval nem az a baj.
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
-
törölt tag
A TV-GO -val vannak személyes tapasztalataim. Rootolt készüléken elvileg nem fut és azt sajnos ő dönti el, hogy rootolt, vagy sem. Szokott tèvedni úgy, hogy rootoltnak lát olyat is, ami nem az. Gyakorlatilag 1.0.12 -es verzióig Xposed + RootCloak modullal átverhető, attól újabb nem. A visszajelzések alapján, külföldi IP -ről nem megy. VPN -es trükközés működőképességéről nincs infóm.
-
ЯΞD
senior tag
Valaki erre itt tudna válaszolni?
-
Joezyka
senior tag
nekem sony Z1C-m van, neki M2. Az én telefon a saját töltővel is meg az övével is jól tölt, az ő telefonja a saját töltővel, illetve az én töltőmmel is lassan tölt. Alkalmaázos között van egy "másik android op rendszer" ami sok aksit fogyaszt, még nem jöttem rá, hogy az mi.
Szereztem kütyüt is amit ajánlottatok, következő pár napba eljátszok vele.
kuksa90 köszi az információt.
ΩМΞGΔЯΞD köszi az appot kipróbálom.
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
air
nagyúr
A Telekomnak a TVGO, az UPC-nek a Horizon Go alkalmazásával tudsz az előfizetésednek megfelelő csatornákat nézni mobilon. Hogy külföldön működik-e, azt nem tudom.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
törölt tag
válasz Joezyka #77333 üzenetére
A kábel sem mindegy. Ha a töltőben, vagy a kábelben nincs összekötve az adat és a töltő ér, akkor a teló töltésvezérlője usb töltésmódnak érzékeli és nem engedi 500mA fölé a töltőáramot. Keress rá a "SONICable" -re (csak a működési elv miatt, nem azért, hogy 27$ -ért vegyél egy madzagot)! Abban a kis kapcsoló rövidre zárja az adat és a töltő eret.
-
DonMarco
aktív tag
Sziasztok mindenkinek! Egy éve vásároltam Alcatel One Touch Idol 2S-em, eddig nagyjából meg voltam vele elégedve.Most a napokban megpróbáltam frissíteni a kit-kat verziót (4.3 010 02)a telefon gyári menüjéből, sikertelenül. Tudni kell hogy a telefon towelrootal rootolva volt, unrootot is csináltam gyári hard resetet és cache formatot is és mégis a frissítéskor azt dobdta ki hogy a rendszer rootolást érzékelt a frissítés lehet hogy sikertelen lesz és valóban az is volt. ennek kapcsán szeretnék segítséget kérni hogy mit lehetne tenni a sikeres frissítés érdekében? Előre is köszönöm a segítséget. Mindenkinek további szép napot!
[ Szerkesztve ]
-
kuksa90
őstag
válasz Joezyka #77344 üzenetére
A teló töltésszabályzója szabályoz, de az akksiban is van egy beépített védő/ korlátozó elektronika. Teljesen passz, hogy mi hogyan csinálja a dolgát.
Van egy Samu GT-P 6800- as tabom, az összevissza veszi fel a töltést... lehet, haldoklik az akksi.»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
Jakuu
őstag
válasz Joezyka #77344 üzenetére
1.
Gyenge minőségű töltő, ami az egyik készüléknek jó, az nem biztos, hogy a másiknak is.
Viszont itt azt is meg kell jegyezni, hogy lehet akármilyen jó töltőd is 3Amperes akár, ha a telefon max 400mAh-t tud felvenni.
2.
Lehet az akksi már a végét járja, vagy valami extra mértékben meritti a telefont. -
Joezyka
senior tag
-
atosan
veterán
Sziasztok,
A vibert le tudom úgy némítani, hogy a többi értesítés (csengőhang, messenger stb) megmaradjon? Valahogy nem találom a viberen belül.Boldog Karácsonyt
-
nyuszi123456
aktív tag
Sziasztok! Két érdekes kezdő kérdésem lenne, remélem, tudok segíteni:
Tévénézés: amikor külföldön vagyok, szívesen néznék magyar tévét a telefonomon. Wifin eddig 1.2Mbyte/sec volt a legmagasabb sebesség. Talán elég is, inkább a többi komponens lenne a kérdés. Milyen appal, milyen előfizetéssel, hogyan lehet beizzítani a magyar tévét?
Csak bevált módszereket írjatok, köszi.
A másik egy kisebb, de trükkös kérdés: a Facebook appot nem kívánom használni (elég az UC valós idejű értesítése), de ezzel törődött a Facebook fiók is. Néha megosztanék dolgokat, hogyan tudok vagy imitálni egy Facebook fiókot, vagy csak a sharinget megoldani?
Köszi.
-
-
muszor
tag
Sziasztok. Az a probléma, hogy es file explorerrel a tárhelyemre feltöltök egy videót, majd azonnal szükségem lenne a fájl közvetlen elérési címére. Az általam leírt program pedig elég kusza címet ad. nem azt, amit más egy böngészővel le tud menteni. Van erre valakinek valami megoldása?
Előre is köszönöm a segítséget[ Szerkesztve ]
zsoltee
-
teo77
őstag
Másnak sem engedi a fórum rendszere, hogy a hozzászóláshoz képet csatoljon? Se Chrome, se Dolphin nem műkszik.
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
kuksa90
őstag
válasz Joezyka #77333 üzenetére
Üdv!
Én egy külső hardvers megoldással szoktam tesztelni a töltést: 10 mA és 470 mA között változik folyamatosan a felvett áram, természetesen a töltés elején jellemző a nagyobb áram.
[ Szerkesztve ]
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
addikt
válasz dokee78 #77324 üzenetére
"Kis erőforrás igényű időjárás appot keresek.
-magyar nyelv
-flat esetleg glass widgettel
-ingyenes"Időjárás XL ismered? Nekem nagyon bejön.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Joezyka
senior tag
sziasztok!
Egy aksi mérő programra lenne szükségem, pontosabban amivel tudom mérni, hogy mennyi áramot vesz fel töltés közben a telefon, illetve jó lenne ha valaki megmondaná azt is, hogy mik a normális értékek a telefon töltése közben. Párom telefonja egy éjszaka alatt ~30%ot képes csak töltődni, a töltője jó, mert az én telefonomat rendesen tölti. Tippem, hogy aksi vagy csatlakozó baja van, vagy andrioid (FR-t még nem csináltam, még csak diagnostikázom a problémát)
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Syd69
aktív tag
Nem tudok bejelentkezni a "Play játékok" alkalmazásba, kb 2 hete. Már gyári beállítások visszaállítást is csináltam
Már feltettem a játékok topicban de mindenkinek az a válasza, hogy neki megy.
Alma
-
Mr Dini
addikt
válasz dokee78 #77324 üzenetére
Nekem valahogy egyik sem tetszett... Ami normális, az meg zabálja a mobilnetet/pontatlan/tele rak reklámmal. Ezért csináltam egy saját widgetet Tasker+Zooper segítségével.
Ui.: Azért teszem offba, mert ez csak egy vélemény...
[ Szerkesztve ]
-
alex devil
senior tag
-
MODERÁTOR
válasz alex devil #77327 üzenetére
A tabletre felteszed a Vibert, az megkérdi majd, hogy van-e telefonon Viber hozzáférésed. Ezután kapsz egy kódot a telefonodra, amivel tudod aktiválni a táblagépen is ugyanazt a Viber fiókot.
Xiaomi 13T
-
alex devil
senior tag
A telefonomon használt viber fiókomat szeretném a tabletemen is használni. Hogyan tudom ezt összehozni? Úgy emlékszem már nem sms-ben kapott kód van.
(A tabletben is van SIM, azt gondolom ki kell majd vennem amíg beállítom.)S23
-
dokee78
félisten
válasz Mr Dini #77323 üzenetére
Igen ott társítva.
Mégisincs ott az ikon.Pl Xperián 4.2.2 alatt rányomtam TC-ben a videó filera,megkérdezte mivel nyitom meg.
Onnantól amivel megnyitottam annak az ikonja volt előtte.De már túl tettem magam rajta.
Más:
Kis erőforrás igényű időjárás appot keresek.
-magyar nyelv
-flat esetleg glass widgettel
-ingyenesHD widgets és beautiful widgets meg van vásárolva,de nagyobb erőforrás igényűek.
Itthonramelyik a jobb szolgáltató?
Accuweather, Yahoo. stb[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz dokee78 #77260 üzenetére
Nekem ott az MX player ikonja.
Na de most komolyan. A TC menüjében van (krumpilstészta ) olyan, hogy belső társítások. Ott ha példának okáért a .avi kiterjesztést hozzácsapod az Mx-hez, akkor sem jelenik meg az ikon?
-
rjg
őstag
válasz fausto #77291 üzenetére
Money Manager Ex for Android
Javslom, iratkozz fel a G+-on a bétatesztelők közé, akkor már a frissebb verziót tudod használni. Van hozzá Windows-os, Linux-os és OSX-es kliens is.MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
dokee78
félisten
Ha szépen kérek,valaki dobna egy MX Player ac3 codec direkt letöltő linket?Arm v7-Neon Ez lenne?Ez az köszi,megoldva.
[ Szerkesztve ]
-
leeds11
csendes tag
Ha valamelyik felhő alkalmazásban levő képeimet szeretném megnézni (nem letölteni) az mennyire eszi a mobilnetet?
-
tomy86
addikt
válasz fausto #77291 üzenetére
Mivel eddig nem jött jobb javaslat, így ezeket ajánlom: Expense IQ, Cash Droid, Költségvetésem.
Az excelbe mentésen bukik el mind a felsoroltak közül (html, csv, mentést tudnak). -
jopika
tag
válasz szemmelver #77304 üzenetére
én ezt tudtam volna akkor amikor nekem kellett volna, pff kipróbálom én is
„Ember: egy lény, aki kivágja a fát, papírt csinál belőle, majd ráírja, hogy „ Védd a fákat ”
-
zeon.hu
nagyúr
Melyik appal lehet nézni az eurosport streamet? Volt ilyen playen , de nem találom, tele volt sport streamekkel.
(nem az eurosport playerre gondolok)#?*@&!
-
MODERÁTOR
-
szemmelver
aktív tag
válasz Mr Dini #77292 üzenetére
Úgy néz ki jó lesz
Concorde fórumon írták ezt a progit: MTKDroidTools
Ebben a progiban van egy olyan lehetőség, hogy "Delete China" törli a kínai appokat...
Nekem kb 6-ot törölt.... Azóta nyomkodom, és nem jön be se a kínai oldal és a wifit se dobálja el... ja és nem is települ újra a gsearch se
Remélem így marad!Azért köszi a segítséget Ha nem jó véletlen, akkor úgyis jelentkezem
-
helixP
nagyúr
Azt nem tudjátok, hogy esetleg a Llama Sual SIM-kezelése rendben van-e már? A gondom az volt, hogy figyelembe vette mindkét kártya lokációját, emiatt folyamatosan pakolta összevissza az "ember fiát", pedig megismertettem vele lokációtól függően 5-6 tornyot is, kártyánkként.
Előre is köszi a választ. -
dokee78
félisten
válasz Viktor0610 #77301 üzenetére
Már 2-szer volt reinstall.
SD maidot is futottam install előtt és után is. -
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest