Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
afi0903
aktív tag
Usb hubot telefonra rá lehet kötni?
Lollopopnál be lehet állítani az alkalmazáson belüli proxyt? -
jopika
tag
válasz
szemmelver
üzenetére
ilyen nekem is volt anno , ahogy netre mentem már települt, 1hónapig bírta a telefon, és utána nyekk, kinyírta teljesen, nem tudtak rá tenni új room-ot sem

-
St3ven
addikt
válasz
Richee11
üzenetére
Nem csodálkozom, hogy az nem nyerte el a tetszésedet, förtelmes design, nem is értem.

Ez az én személyes kedvencem:
Időjárás - Weather
- igényes megjelenés
- szép animációk, rengeteg fajta időképpel
- pontos mért értékek
- órára lebontott csapadék-előrejelzés százalékos valószínűséggel
- kevés adatforgalmat generál
- többféle, letisztult widget -
Mr Dini
addikt
válasz
szemmelver
üzenetére
Akkor ki kell szedned az fwből a fölös cuccokat. Ha Concorde-d van akkor hála rstwingonak így nagyon egyszerű romot szerkeszteni: [link]
Ha meg nem, akkor bontsd ki a romot és a system/app részt mazsolázd át.

Ha kell szedd le az összes "google" alkalmazást és másold ki egy megfelelő gappsból az appokat!
Más ötletem nincs...

Ui.: Írd le priviben az appok neveit, ha nem vagy biztos benne, mit törölhetsz.
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Szeretném nyomon követni a kiadásaimat. Tudtok ajánlani olyan app-ot, ami erre való? Felírni, hogy mikor, mire költöttem, lehet kategóriákat csinálni (pl. kaja, számlák, szórakozás, stb...), és ha igény van rá, ki tudom exportálni Excel-be. Plusz pont, ha több eszköz között szinkronizálja az adatokat.
Köszi előre is! -
zeorsdfd
senior tag
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg az időképet használom időjárás előrejelzőnek, de a felülete nem igazán nyerte el a tetszésemet. Tudtok ajánlani más alternatívákat, amelyek pontosak és még widgettel is rendelkeznek?Előre is köszönöm!
-
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ja, PC-n! Megvan, köszönöm.
-
-
-
ЯΞD
senior tag
Valaki megírná, hogy ez a Beaming Service for Samsung pontosan mi és mire lehet használni? Na meg hogy hogyan...
-
szemmelver
aktív tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
Kicsit keresgéltem és elég sok embernek van problémája: pl neki is
Ez hogy bekapcsolja a 3g-t nálam is jelentkezett fél éve kb... kilőttem a droid.cube nevezetű programot és utána nem is jelentkezett
Tárhelyem nekem nem fogy...
Töröltem azt a 2 db SmSReg cuccot.... hátha úgy jó lesz
uupay.apk meg ilyenek nekem nincsenek.szerk:
Találtam egy emberkét, akinek ugyan ez volt a gondja és sikerült megcsinálni neki... írtam egy privátot, hogy segítsen
-
-
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Á, nem jó. Akkor 2-2 gmail cím lenne mindkét telón. Az asszonnyal akarnám megosztani a naptárat. Így a meglévők mellé még kellene egy-egy, de nem tudom mi sülne ki belőle. Levelek itt-naptár ott

Azt hittem, van erre valami egyszerű megoldás. -
FNZ
őstag
hali!
van egy nas-om és a mobiltelón akartam belenézni egy filmbe. a samu videó lejátszója látja a nas-t, de csak ömlesztve jeleníti meg a filmeket.
mx player van még a telón, de azzal nem boldogulok.tudnátok ajánlani egy jó androidos video lejátszót, ami hálózaton (wifi) keresztül elboldogul az eredeti könyvtárszerkezettel a nas-ról?
-
-
7Sony7
addikt
Srácok, hogy tudom megoldani, hogy két külön gmail címmel rendelkező androidos telón is lássam ugyanazt a naptárat, és ha az egyikbe feljegyzek valamit, akkor a másik is frissüljön?
-
törölt tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Root -tal sztem megoldható. Itt van, amit keresel:
/data/data/com.android.providers.contacts/databases/contacts2.db
Benne van minden. Hívás ideje, hossza, hívott szám, stb.
Pl. Root Explorer -rel bele tudsz nézni.
Automatizálóval, hívás után másoltatható/szinkronizálható a régi felülírásával. Esetleg egy erre beállított Tasker profilt, önálló alkalmazásként ki lehet íratni. -
tomy86
addikt
válasz
punky10
üzenetére
Így van. Xml-be vagy csv-be (választható) exportálja a log fájlt, ami módosítás után vissza importálható a programba.
(#77262) Szigma70: pl. Superbackup programban be tudod állítani, hogy naponta mentse a hívásnaplót. Viszont ez is xml-be ment, úgyhogy nem nagy varázslat módosítani.
-
dokee78
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem tudom,semmi sem lehetetlen!
-
Szigma70
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Teljesen másról van szó. Közös telefon költségmegosztás
-
-
Szigma70
addikt
Üdv
Nem tudtok valami olyan progit, ami nem engedi kitörölni a híváslistát, vagy menti egy fileba az SD-re a hívásokat?
Olyat találtam, ami naponta ment, de ugye addig lehet törölni belőle.
Olyan kellene, ami észrevétlenül naplózza a hívásokat -
-
dokee78
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tudom úgy nekem is letölti.
De mikor megvettem a telót letöltötte converter nélkül is.Más:
Total Commanderben még mindig nem jelenik meg az MX Player ikonja a videók előtt.
Társítva van pedig és MX-el nyitja meg,csak hiányzik az ikon előle.Másnak ott az ikon 4.4.4 alatt?
Tudom ez mind apróság,de nekem fontos.
-
-
dokee78
félisten
Tubemate gondom van:
Korábban engedte letölteni a HD videókat is.
Most viszont média konvertert erőltet rám.
Pedig ki van véve a pipa a beállításoknál a "média konverter" résznél!Korábban is ugyanez a verzió volt és a teló és a rendszer is.
-
Jakuu
őstag
válasz
szemmelver
üzenetére
Nem magaval a roottal telepult ?
-
Mr Dini
addikt
válasz
szemmelver
üzenetére
Kéne rá vmi normális ROM. Mert akkor ez egy ROM-halmaz! (Szóvicc
)Ha Titanium backuppal, vagy Elixírrel, v akármivel jegeled az appot, de ott marad az apk a helyén, akkor is bejön ez a fos?
Kéne csinálni egy network logot, hogy milyen kínai ip-kre/domainokra meg fel a telód és egyfajta "tűzfallal" blokkolni a forgalmat. Pl hosts fájllal eltérited vmi nem létező cuccra. Akkor van gáz, ha több helyről is szedi a cuccot. Nincs a mobilodra vmi letisztult mondjuk cm? (Bár ha hamisítvány, akkor kétlem... :/)
-
mttssz
senior tag
Sziasztok, mi most az ajánlott ekönyv-olvasó alkalmazás? Követelménynek fontos lenne hogy kezeljen epubot/mobit, nappali/éjjeli mód, lapozható és nem görgethető, plusz nem lenne a hátrány ha ingyenesen reklámmentes, de nem vág földhöz ha nem.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Mr Dini
addikt
válasz
szemmelver
üzenetére
Szia!
Húzd újra a romot rajta! Úgy, h mindent formázol. Pl sd-t gépben...
Szerk.: nézd meg a /data/app-ban és töröld kézileg, vagy a system/app-ban, esetleg a /mnt/asec/app.csomagneve/*.apk és töröld. Hátha.

-
szemmelver
aktív tag
Hali!
Beex octagon típusú telefonom kb 1 hónapja kezdte, hogy gondol egyet és megnyitja ezt az oldalt:
Ez ugrik be, hogy melyik böngészővel nyissam:

Illetve egy bizonyos GSearch program is van a telón, amire azt írja trójai vírus. Letöröltem és mindig újratelepül magától...
Pár nappal ezelőtt csináltam egy hard resetet, sd kártyát is megformáztam. 1 napig jó volt.... utána megint települt a GSearch, és random nyitja megint azt az oldalt...
A telefon rootolt, 4.2.2 fut rajta.Köszi a segítséget!

-
muszor
tag
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Köszi megvolt. A fülhallgatót újra érzékeli az értesítéseknél. A gyári beállítások visszaállítása a hangszóró elnémítására nem segitett, de lehet hogy ez a I9505XXUGNG8 ilyen. Lehet hogy másnál is megszólal a hangszóró ha felhívnak vagy üzeneted jön, miközben be van dugva a füles?

-
drmotto
őstag
válasz
emiki6
üzenetére
Nézd meg ezt:
Interval timerbe lehet benne állítani hogy milyen hosszú egy sorozat, darabja mennyi idő, mekkora szünettel. Adag végén szól, szünet vége előtt szintén.
-
emiki6
veterán
Szevasztok!
Tudnátok ajánlani olyan alkalmazást, ami bizonyos időközönként (mondjuk 4 perc) lead egy jelzést 1-2 rezgés formájában?
-
törölt tag
Sziasztok, a segitsegeteket kernem. Vannak olyan alkalmazasok a telefonomon (gondolom a telefon hibaja) amik neha csak akkor indulnak el ha a telefont ujra inditom, addig vagy elindul vagy kidob random modon. A kerdesem van-e tudomasotok szerint olyan alkalmazas ami ezt az allapotot kikapcsolas nelkul is produkalja. Koszonom
-
muszor
tag
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Köszi szépen. Xposed teljes keretrendszer eltávolítása nem oldotta meg a problémám.
Most unrootolok a SuperSU -val. Aztán nem vagyok biztos benne hogy kell nekem a Triangle Away, mert a knox 0x0.
Most nem tudom hogy visszaállítsam -e egyből gyárira, vagy hogyan tovább. -
péter28
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Szóval akkor ezek a telók ilyen szinten átvágják a tesztprogramokat is?
-
muszor
tag
Galaxy s4 i9505 towelroot után nem írja ki az értesítősávban, ha csatlakoztatok egy fülhallgatót, és nem hajlandó a hangszóró helyett, csak a fülesen keresztül leadni a hívások, vagy értesítések hangját. Szól mind a kettőn. Xposed fenn van. Valami beállítás?
-
Jakuu
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Smart 4 Mini gagyi, masodlagos telefon, csak egy screenshotot akartam feltenni a Greenify, milyen szepen teszi a dolgat, hogy a keszulek a maga 1400-as aksijaval, milyen jol birja toltes nelkul.

-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Samsungon hangerő le + home gomb.
-
Jakuu
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Meglett, egyszerre kellett a le+fel power.
-
-
iguana
őstag
válasz
ctibor
üzenetére
köszi a választ, igen azt megtettem én is.
nem semmi ez az alkalmazás, eddig nem használtam, de megdöbbentő a sokoldalúsága.A system appoknál a Google Play service alatt elég sok minden ébresztget. (mutually wake). Ezeket gondolom ésszel kell(ene) kapcsolgatni, igaz? Van valami rövid kivonat arról, hogy pl. a google service alatt mi tiltható ezzel, vagy irány az xda?
-
Whynot?
aktív tag
Tudnátok olyan zárképernyőt javasolni, amiben ujjlenyomat leolvasóval is fel lehet oldani és vidgeteket is ki lehet tenni?
-
Jakuu
őstag
Mondjatok nekem egy igazan jo screensaver appot sracok.
-
ctibor
senior tag
válasz
iguana
üzenetére
Én is az LBE Security Mastert használom. Csak kínai szolgáltatót lehet választani, de ettől függetlenül be lehet állítani a havi keretet:
LBE főképernyő >> Traffic monitor >> jobbra fent csavar ikon (beállítások) >> Traffic Package >> az almenüben ismét Traffic Package >> és ott beállítható a Total Monthly Package. Azt is beállíthatod, hogy melyik naptól számolja.
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Rendszeresen játszom pár játékkal és előfordul, hogy nagyon sokáig stagnálok egy-egy pályán. Keresgéltem kicsit, hogy miként tudnám ezeket cheattel átlépni. Rábukkantam a GameKiller programra amivel sikerült is 2 nagyon idegesítő szintet átlépnem, de most már csak újraindul tőle a telefon ha elindítok benne egy keresést. Ez a program ugyanis a változókat keresi egy futó alkalmazásban és ezáltal lehet dolgokat átírni vele az adott játékmenetben. Nem tudjátok véletlenül, hogy miért reseteli a telefont? LG F70, gyári ROM, gyári rendszer towelroot-tal turbózva. Írja is a program, mikor indul, hogy 'Rooted'. -
Armahun
addikt
Ha egy program megfelelően működik, azt mi a fért lesz elavult és kényszert érezni rá, hogy adjunk ki hozzá frissítést. ( az elmúlt héten talán 4-et is.)

Az AlarmDroid hol ébreszt, hol nem.
Nem jelez, vagy jelez időben, de ha átbillentem szundira, utána már nem ad hangot. -
tomy86
addikt
válasz
szimi57
üzenetére
Nem használom, de talán ez: Traffi Hunter
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Ha már csinálom, miért ne vigyem bele a mániámat is? Hátha motivál

crok
mobilizmo