Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok! Megbizhato kis igenyu launcert tudnatok mondani? Koszi
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
nyuszi123456
aktív tag
Thx, új fejezet nyílik
Somatom, létrehoztam egy booleant, amely változik, ha elmegyek/megjövök. Ezek után más szabályok feltételei között szeretném felhasználni, de nem lehet. Vagy kiválasztom a változót, vagy az értéket. A kettőt egymáshoz rendelni nem lehet. Pedig a régebbi verzióban (tavaly nyár vége) működött.
[ Szerkesztve ]
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
Bozek
nagyúr
válasz dokee78 #77595 üzenetére
Nézd meg ezt: Photo Studio.
-
dokee78
félisten
Androidon képszerkesztő guruk!
Van olyan képmanipuláló droidra,amelyikben van 80-as évek effekt?
A Kung Furyból a látványvilágra gondolok. -
Bozek
nagyúr
válasz nyuszi123456 #77587 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
DW Contacts-ban beállítások-névjegyek részben beállítható, hogy a megjegyzéseket is mutassa (sok más mellett).
#?*@&!
-
Narxis
nagyúr
Nem teljesen mert class 10-es sd kártyával már nincs olyan nagy teljesítmény különbség ha swap-ot teszek rá, jobb lenne a multi tasking mivel csak 1GB RAM van a telóban viszont az állandó írás/olvasás miatt rövidülhet az sd kártya élettartama. Majd még megfontolom, hogy fontos-e az, hogy egyszerre 3 app között is váltogathassak vagy sem. Lehet inkább az OOM értékekkel fogok kísérletezni.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
utram
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom más belefutott-e ebbe a helyzetbe, és milyen megoldást talált.
Viszonylag sok nevet és telefonszámot kell elmentenem az androidos telómba.
Sajnos nem mindig emlékszem, már, hogy ki kicsoda.
Beírom a névjegy mellé a jegyzet részbe az illetőről az összes fontos dolgot, de ugye az bejövő híváskor nem jelenik meg.
Olyan alkalmazásra lenne szükségem, vagy olyan beállításra, ami bejövő híváskor nemcsak a nevet és a számot írja ki, hanem az összes adatot, ami az adott névjegyhez el van mentve.Tele a bolt mindenféle frincifranci appal, ami képet jelenít meg a névjegyhez, meg lenyomozza, hogy ki az aki hív, nekem erre az egyszerű dologra lenne szükségem.
Van valakinek ötlete?
Nagyon köszönöm.
mrng utram
-
galaxys80
veterán
válasz Tesztelo.hu #77571 üzenetére
Félreérted. Nem a telefonról szinkronizált képekkel van a gond.
Van vagy 1000 képem a dropboxba. Na most ezeket áttöltöm a Google Photos-ba.
Ezután engedélyezem a telefonos appnak, hogy megjelenítse a drive-ban lévő képeket.
Ilyenkor viszont már nem válogat. Megjelenít minden létező képet ami a Drive-ba korábban felkerült. -
törölt tag
válasz nyuszi123456 #77587 üzenetére
Megfordult a fejemben, hogy felcserélem a szerepeket és a F beta lesz az elsődleges böngészőm, de sajnos, a nagyítàs/tördelés nem működik normálisan. Valamint pinch-zoom gomb sincs. Hagyományos egérrel nehéz kétujjas nagyítást reprodukálni, ha a ROM nem támogatja.
Ami a változókat illeti, biztos vagy abban, hogy a Robot nem kezeli rendesen? Mert ha esetleg Te nem tudod rendesen kezelni a Robotban a változókat, akkor a Taskerrel is gondban leszel. A vásárlással kapcsolatos hezitálàst sem értem. Taskernél van trial időszak. Én nem vacakoltam vele. Számtalan leírás van hozzá, külön alkalmazásokat is írnak rá és itt is van topikja. Mitől ne vettem volna meg "vakon"? Legfeljebb az lehet a probléma, hogy én nem tudom kezelni. Akkor meg pláne meg kell venni és meg kell tanulni a használatát.
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz Mr Dini #77586 üzenetére
hű, kellesz
Próba előtt megvenni nem tudatos vásárlás.
Tartok egy Firefox béta próbát. Ígéretes, ha vki együtt tud élni a hibáival. Sajnos érezhetően több RAMot foglal le, mint a nagy UC browser (ami az asztali Firefox megfelelője) Ketten együtt már lehet, hogy megfelelnek.
[ Szerkesztve ]
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
Mr Dini
addikt
válasz nyuszi123456 #77585 üzenetére
Igen a Tasker fizetős, de nálám ez nem szempont...
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz tybsen #77575 üzenetére
Fel veszi simán a messengertől a Facebook accountodat az android rendszerre is? Azaz lehet bármely alkalmazásból megosztani Facebookra?
Mr Dini, Lenyűgöző, hogy a tasker ilyen mélységben kezeli a dolgokat. Váltok robotról (ahol a változók sem kezelhetők rendesen). A tasker csak fizetős?
Adrian94, amikor kiválasztott a háttérképet, nagyítsd fel a látható területet maximumra. Igazából nagyobb felbontású kép fog kelleni, kb. 2400*1600, hogy megjelenjen 1200*800.
-
Narxis
nagyúr
Gondolkodom ram expander használatában, Mennyire ölné meg az SD kártyát főleg, hogy már link2SD miatt van egy kis ext4 partíció is rajta? Ezt használnám és itt azt írja, hogy class 8-as(vagy nagyobb?) SD kártyánál nincs teljesítmény romlás?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
adrian94
őstag
Tudnátok abban segíteni, hogy egy 8"-os tabra aminek 1280x800 a felbontása, hogy tudok normálisan beállítani hátteret ? Kiválasztok egy képet, szép élesnek látom, de ahogy beállítom háttérnek nagyon csúnya lesz... próbáltam full hd-s képpel is de azzal sem jobb..
-
Mr Dini
addikt
válasz nyuszi123456 #77573 üzenetére
begnek cáfolhatatlanul igaza van, de mégis úgy gondolom, ezt a bugot a közelségérzékelő idézi elő. Pl nekem Skype alatt volt hasonló problémám, de Taskerrel megoldottam, hogyha a skypeba vagyok kapcsolja ki az érzékelőt. Az h mitől akad be arról foggalmam sincs....
tybsen:
Szerintem úgy érti, h a droidod settings appjában a fiókok alatt be van e állítva a fészerbook júzered.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
"A beállításokban bent van a Facebook account?"
Nem tudom értelmezni a kérdést.
-
beg
veterán
Az android már csak ilyen képernyő villogtató pernahajder.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz tybsen #77572 üzenetére
A beállításokban bent van a Facebook account?
Egy kérdés a telefonálásról: beszélgetés alatt olykor villog az egész képernyő. Ilyenkor nem lehet kezelni, villog egész beszélgetés alatt. A kezelőgombokkal sem lép ki pl. Kezdőképernyőre. Azt nem mindig csinálja, és bár sohasem csinálná. Miért ajándékoz meg ilyesmivel az android? Mire jó ez? Hogyan lehet leállítani?
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz tybsen #77559 üzenetére
Jelentem működik a FB messenger a FB nélkül is, újra kellett telepíteni csak a messenger-t.
(#77565) junkpod: Google Fotos nálam gyors, nagyon smooth és semmi olyan gond nincs, amit leírtál (Nexus 5, 5.1.1), talán nem elég a hardver vagy valami optimalizációs gond lehet?
[ Szerkesztve ]
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok! Samsung galaxy s duosra valaki tudna egy kisigenyu minimal megbizhato launchert ... a mostani fel evig jo volt de kezdi ossze*** magat... gondolom az az o hibaja ha sokszor fekete kepernyo es a telepitett launcher leall jelentkezij ?! Koszi
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
junkpod
veterán
válasz junkpod #77560 üzenetére
hát egyelőre még sok javítani való van az új Google Fényképek alkalmazás droidos és Chrome-os változatán is, iszony lassú, sokszor csak második kattintást érzékel, meg a logikáját is szokni kell. De szerintem nagyon jó irányvonal lesz.
Az is lehet, ha a szinkronizálásokon túl lesznek és csökken a szerverek és az eszközeim terhelése, akkor már jobb lesz...Box's don't touch!
-
törölt tag
válasz #07400704 #77539 üzenetére
Érdekes ötlet. De nem szívesen buknék be egy jó kamera alkalmazást csak azért, mert ez a funkció kimaradt belőle. Ráadásul úgy tűnik, hogy az én telómon (MTK6595) a gyári kamera alkalmazás nem helyettesíthető (legalábbis videónál). Ezért elkezdtem agyalni vmi más lehetőségen. Arra jutottam, hogy ha a nézőképen megjeleníthető az értesítési sáv, akkor Robottal, sztem oda ki tudnám íratni az aktuális szögelfordulási értéket. Vagy, ha van notiled, akkor talán azt is lehetne használni vízszintezésre. Mondjuk, ha kéken villog, akkor balra dől, ha pirosan, akkor jobbra. Ha ég a zöld, akkor vízszintben van. Fényképnél egyszerűbb a szitu, mert lehet hangot is használni a forgatási pozíció jelzésére. Sőt! Ha Te vagy az úr a háznál, akkor sztem az is megoldható lenne, hogy csak vízszintes pozícióban exponáljon. Persze, ez még csak ötletelés. De sztem megvalósítható..
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Tud valaki online is játszható malom játékot? Egyet találtam de azon kamu online van mert regisztráltunk két eszközön és nem találtuk egymást. Vagy rosszul csináltam valamit? Bár hót egyszerű úgyhogy nehiszem, hogy bármit rosszul csináltam volna. Ez a játék neve Nine Men's morris multiplayer.
-
csadi0011
őstag
válasz darvinya #77551 üzenetére
Hát ez a gond, hogy szeretném meghagyni őket. Már hozzászoktam ezekhez a könyvtárakhoz, egész kényelmesen lehet őket használni,
Be van kapcsolva, hogy minden levélnél kapjak értesítést és azt is benyomtam, hogy mindent szinkronizáljon, de akkor is csak az elsődlegestől kapom. -
beg
veterán
válasz #82471168 #77555 üzenetére
Ha csak találgatsz, inkább ne válaszolj. Kb. egy éve csak a messengert használom, fb appot csak hírből ismerem, azt a böngészőből szoktam nézni.
Nem kell hozzá.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
tybsen
addikt
Facebook Messenger nem működik Facebook app nélkül? Mert letöröltem a Facebook-ot, viszont a messenger része kellene, így azt a telefonon hagytam, viszont így nem jön értesítés új üzenetekről (Nexus 5, 5.1.1).
Most leszedtem-felraktam a Messenger-t és tesztelem, de gondoltam megkérdezem, hogy más használja-e csak az üzenetküldő részt és működik-e normálisan, értesítésekkel együtt vagy tényleg elengedhetetlenül szükséges hozzá a FB app is?
Köszi!
-
törölt tag
Sziasztok. A Nokia telefonon van olyan,hogy bemondok valamit a telefonba,az felveszi a hangomat,aztán ráállok a rádiófrekvenciára és lejátszom a hanganyagot amit felvettem. Az lenne a kérdésem,hogy androidra is létezik ilyen?
-
petipetya
nagyúr
Somatom, junkpod és Mr Dini köszi.
"nincs rá lezsóidő"
-
csadi0011
őstag
Gmail alkalmazásban hogy lehet beállítani, hogy ne csak az elsődleges emailekről kapjak értesítést? Nálam be van állítva Promóciók, Frissítések, Közösségi is, de azokról nem küld értesítést az app. Beállítások között nem találtam semmit ami blokkolná.
-
galaxys80
veterán
válasz #53667584 #77546 üzenetére
Köszönöm.
De ez a Google Photos jelen állapotában számomra használhatatlan.
Tegyük fel átköltözök a Dropboxból. Ha engedélyezem az appban, hogy a Drive-on lévő képeimet is megjelenítse, akkor összekeveri az összes Drive-on lévő fotóval. Olyanok is belekerülnek amiknek egyébként semmi keresnivalója a családi fotóknál.
Valahogy meg kellene oldaniuk, hogy mappát lehessen választani, hogy melyik jelenik meg az appban.
Mindegy. Januárig csak megoldják. Addig van 50 GB-om a Dropboxban. -
törölt tag
-
tonnni1
tag
Sziasztok!
Nézegetem a fényképező appokat, de nem nagyon tudom, hogy melyiket válasszam. Tudnátok ajánlani valami jó alkalmazást?
-
Mr Dini
addikt
válasz petipetya #77535 üzenetére
Ha forwardolod a nasod 9091-es portját a routeren, beállítasz egy dinamikus dns-t (pl noip) leszeded droidra a transdrone-t azt kész. Kezel magnet linket és torrentet is. Illetve tudod csekkolni a letöltés állapotát stb....
Nekem is zyxel nasom van (Somatom kolléga linkje) bár én torrentet max linux disztrók beszerzésére használok...
-
galaxys80
veterán
A nemrég megjelent Google photos-nak van PC kliense?
Arra gondolok, mint a drive, dropbox stb. -
törölt tag
Ismer valaki olyan kamera alkalmazást, amelyik kereső képében van vízszintező?
Mint a most megjelent LG G4-ben. -
törölt tag
Nem torrentezek, de sztem ez a rész nem sokban különbözhet egy letöltésvezérlőtől. A TM -nek is van webes kezelőfelülete, meg Androidos remote kliense. Esetleg kérdezz rá a NAS -om topikjában! Sztem nincs olyan TM buhera, amit ott ne ismernènek.
-
Ricardo
titán
válasz Just_Reboot #77512 üzenetére
Egy két beállítási lehetőség is beleférne. Véleményem szerint az alkalmazásaik teljesen jól használhatóak, ezért is csodálkozom, hogy a kamera ennyire nem kap frissítést.
-
air
nagyúr
Én RSS-t használok. Az oldalon a könyvjelzőim - nem a böngésző, hanem az oldal könyvjelző funkciója használatával - közé teszem amit le akarok tölteni, a kliens pedig a könyvjelzők RSS-ét figyeli. Ezzel még a torrent fájlokat sem kell töltögetni. Ennél nincs egyszerűbb, szerintem. Persze ezen az oldalon nincsenek mágneses linkek, és saját, RSS-sel támogatott könyvjelző funkció sem biztos, hogy minden oldalon van.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
petipetya
nagyúr
A gépen transmission (+linux) alatt futnak a torrentek. Ha távolról akarok elindítani egy letöltést, akkor a telón beteszem a torrent fájlt egy dropbox mappába, amit a transmission érzékel az otthoni gépen és elindul a letöltés.
Van erre ennél egyszerűbb módszer? Ugyanis sok link un. mágneses link, melyeket nem lehet letölteni. Hogyan lehet elindítani ezek letöltését az otthoni gépen?
"nincs rá lezsóidő"
-
karamblo
tag
Hali. Tudtok olyan android-appot, ami helyettesíti a régi symbianos camkaleid programot?
Köszi.
-
randras
veterán
Androidos alkalmazás leértékelések követésére van valamilyen weboldal/program, ami közismert és a legjobb, csak én nem ismerem?
-
zhata
senior tag
válasz Quasi_modo #77520 üzenetére
Nem. De köszönöm.
(Bár szerintem logikátlan.) -
zeon.hu
nagyúr
Keresnék olyan képszerkesztőt, amiben a (png) képekre tudok tenni matériát.
Tehát nem háttérnek, hanem a képre húznám rá.#?*@&!
-
forintuser
őstag
válasz Scooter86101 #77496 üzenetére
Tessék. RRO, és root kell.Ügyes a srác.
Holnapkészítést vállalok.
-
Telda
addikt
Hali!
Ismertek olyan launchert amiben nincs appdrawer, tehát minden kint van az első oldalon?
A MiHome-ot próbáltam, de nem igazán jött be. -
Deck
titán
Tud valaki megoldást az "ez a videó telefonról nem érhető el" youtubeos problémára? Ekkora egy baromságot aki ezt kitalálta..
Esetleg valami megoldás, hogy telefonról is elérjem ezeket? Root van.
PS5
-
zhata
senior tag
Nemrég vettem észre, hogy a Nova launcher-ben az alkalmazások tab mellől a modultár eltűnt. (Hogy mikor, nem tudom). Van valakinek tippje, mi lehet az oka? (Nova launcher prime 4.01)
-
Ricardo
titán
Azon gondolkodtam, mi lehet az oka annak, hogy a Google nem frissíti a kamera alkalmazást. Utolsó frissítés decemberben történt. Azért lep meg, mert a saját dolgait rendszeresen frissíti, de valahogy a Google kamera alkalmazás mintha hanyagolva lenne. Másikon dolgoznak, vagy "jól van a úgy " címszóval hanyagolják. Erről lehet tudni valamit?
[ Szerkesztve ]
-
atosan
veterán
-
MODERÁTOR
válasz atosan #77343 üzenetére
A Viber beállításain belül a Notifications részen tudod variálni a hangokat.
Az Outgoing messages sound alatt a kimenő üzenetek hangját tudod ki-bekapcsolni, illetve, ha bepipálod a Use system sounds opciót, akkor az alatta lévő Call ringtone és Notification sound alatt tudod lenémítani a programot.
Egy hangot nem lehet levenni (hogy rohadna meg a Viber összes programozója), mikor benne vagy a beszélgetésben és küldesz (vagy fogadsz) üzenetet, akkor prüntyög...
Xiaomi 13T
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Erre valaki?Boldog Karácsonyt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest