- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
válasz
Freddycom #69261 üzenetére
(#69263) atosan és (#69261) Freddycom
Frissítettem a Gmail alkalmazást, de továbbra sem akar magától frissíteni.
Küldök saját magamnak egy mail üzenetet és a számítógépemen a figyelő rögtön jelez, hogy jött új levél. Viszont a telefon egyáltalán nem jelez a frissített Gmail alkalmazással sem.Bele kell, hogy lépjek a Gmail alkalmazásba és csak akkor.
A Rendszerbeállításoknál is megkerestem a Google fiókot és minden jól van beállítva, hogy frissítenie kellene. Az utolsó frissítés Dec. 30án volt.
Itt a Rendszerbeállításoknál a Google fióknál hiába nyomom meg,hogy szinkronizálás most, még akkor sem szinkronizál és marad a Dec. 30ai utolsó szinkron dátum.
Másnak volt ez a probléma ? Mi lehet a gond ?
köszi
-
-
air
nagyúr
válasz
Freddycom #59022 üzenetére
És ez melyik alkalmazás?
(#59023) -HajTömeg-
Sygic, Navigon vagy BE-ON-ROAD, Mapfactor, OsmAnd.
GMaps offline használatát még nem próbáltam, azt hiszem itthon (megint) nem működik. Egész Kanada szerintem gigás nagyságrend. Az eredetileg offline-nak készült alkalmazások térképei nagyságrendekkel kisebbek."Maga az,hogy a GPS és a telefonom kommunikál,nem adatforgalom?"
Nem. -
Bozek
nagyúr
válasz
Freddycom #55904 üzenetére
Szerintem az MTK proci nem tetszik neki.
"Android compatibility has not been confirmed, but based on the Apple compatibility list, the following Android SoCs should be compatible:
Exynos 4 Dual and newer
Snapdragon S4 and newer
Tegra 3 and newer
AND at least 512MB of RAM
Intel chip compatibility is unknown, but it is likely that anything faster than an SGX540 (not including it) should work, assuming Gameloft makes the game x86 compatible." -
válasz
Freddycom #55902 üzenetére
Mondjuk azt lehet nem ártott volna odaírnom h milyen telefonom van, szóval thl 4400.
1 GB ram, 4.2.2. Ja lehet h a tárhely hibádzik? 1.2 giga szabad a telefon memóriában, 550 mega a belső. Memóriakártya még nincs. A nem elegendő tárhelyet a store így jelzi, h nem kompatibilis?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Formula-1
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest