Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz freeknight #68213 üzenetére
App nem kell hozzá bluetooth igen.
Véletlen vettem észre mikor netrádiót próbálgattam és a (win7) laptopon szólalt meg.
Ki is szedtem pár dolgot a bluetooth beállításokban, mert a hívások is ott szólaltak meg először mikor aktiv maradt véletlen telón a bt.
Semmi nem lett gépre rakva a teló driver-en kívül[ Szerkesztve ]
-
Kakumix
senior tag
válasz freeknight #68215 üzenetére
Vedd meg a Play-ről a TeamSpeaket és használd a telefonról
Ismerősöm használta iphone-ról, nem volt vele semmi gond. Rákérdeztem, hogy ezt most miért, a válasza az volt, hogy az öccse mindig tönkreteszi a headset madzagjátszerk.: Már több mint egy órája nyitva volt ez a tab? Kicsit beelőztek a válasszal
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
MODERÁTOR
válasz freeknight #68215 üzenetére
"...eléggé magától értetődőnek tűnik ..."
Nem hiszem, hogy csak én gondolnám, hogy ez nem így van.Egyébként pont tegnap láttam valamilyen TeamSpeak programot a marketen.
Xiaomi 13T
-
air
nagyúr
válasz freeknight #68213 üzenetére
Nem hinném.
De egy mikrofon a PC-hez kb. 300Ft.
Egy hangkártya max. 2-3eFt.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Troy.
addikt
válasz freeknight #64279 üzenetére
CM Browser. (WiFi-n!) Szerintem az egyik legjobb az én igényeimnek.
Előny: Kis méret, gyors, könyvjelzők importálása, könyvjelzők sorrendjének változtatása(!), kezdőképernyőre gyorsikonok.
Hátrány (lehet egyesek számára): Memória fogyasztás (nincs róla adatom, de nem különösebben érdekel), adatforgalom (Azért írtam, hogy WiFi-n, mert én gyakorlatilag csak azon használom.)
üdv.
[ Szerkesztve ]
.
-
vadászcsiga
félisten
Nekem a Chrome a kedvencem de úgy szívja az akksit meg akasztja a billt hogy elkezdtem másikat keresni és végül a dolphinnál kötöttem ki, annál tudom a legjobban tolerálni a hiányosságokat. Az összes többi egy kalap kaki.
-
Flind
senior tag
UC Browser vagy UC Browser HD, amelyik jobban tetszik.
(#64285) dokee78: Neked is, a sima (első).
-
LonGleY
veterán
Régi (Classic) és az új Opera vegyesen. Ez utóbbi a klasszikus elrendezésre állítva egészen használható. Sync pedig nemsoká lesz az asztali verzióval. A Classic-kal fórumozok és nézelődök általában mindenfele, és az újjal megyek föl az összetettebb oldalakra. A Facebook is egészen normális az új Blink motoron, az értesítéseket leszámítva teljesen pótolja a klienst, a kinézete pedig ugyanaz. A Chrome kb. ugyanaz (a motor biztosan), de az nekem nagyon nem állt kézre.
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
válasz freeknight #23303 üzenetére
Adatforgalom engedélyezve van? Ha igen, akkor probáld ujratelepiteni, eltábolitod az appot és a kulcsot is, majd telepités.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest