- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
FrankMonzano #160535 üzenetére
Szia! Én a részemről időnként csak mentek és oda amit ment ment amit nem az nem érdekel. A kollégám viszont járt már úgy a telefonjával, hogy se kép se hang! Nem tudott se hívni, se a hívást fogadni! Hiába indította újra rövid ideig ment aztán ugyanez előjött. Aztán mivel ő is hasonló cipőben járt min te csak akkor derült ki amikor kiürítette a híváslistát, hogy az okozott gondot! Nyilván hiányzott a tárcsázóból az a lehetőség is amivel össze lehet vonni az egy féltől meglévő hívásokat de az alap ok akkor is ott van ezek a telefonok(egyik sem) mindenhatók! Van korlát bármennyire is azt hiszik az emberek, hogy nincs mert a reklámban a meg a boltban az eladó azt mondta hogy "ez mindent tud"
-
crok
Topikgazda
válasz
FrankMonzano #160526 üzenetére
Hibaüzenet volt? Restart volt már és utána újra megpróbálni importálni? Lehet összeakad valami Security alkalmazással vagy az adatbázis hullik össze. De lehet tényleg csak a készüléked / tárcsázód nem támogat többet ugyanis erre külön kitér az alkalmazás FAQ itt: az alkalmazásban nincs semmilyen limitáció de vannak készülékek (ROM-ok, gyártók, etc..) ahol nem lehet csak úgy 500/1000/2000 tételt egyáltalán használni.
-
válasz
Szerintem a cél telefon nem menti (jegyzi meg) a fél évnél régebbi bejegyzéseket.
-
vacs
veterán
válasz
Minden rossz szándék nélkül kérdezem, hogy mi lehet olyan fontos egy híváslistában, hogy a fél évnél régebbi is kelljen?
-
crok
Topikgazda
válasz
FrankMonzano #160344 üzenetére
Ha kicsit visszaolvasol a válaszokban akkor látod hogy igen, mi ezt használjuk, én pl. jobban szeretem a "régi" kinézetet (nem az új ribbon-t) és hosszú évek óta, más platformokon is ezt használom saját célra.
-
crok
Topikgazda
válasz
FrankMonzano #160341 üzenetére
Menu - Tools - Customize - Paragraph marks - kozepen a dupla jobbra gombbal add hozza - utana lent a toolbar-on megjelenik a Pi jel amivel be tudod kapcsolni a megjelenitest (remelem erre gondoltal).
-
kovacs65
őstag
válasz
FrankMonzano #160341 üzenetére
Este ránézek. Eléggé komplikált beállításai vannak
-
kovacs65
őstag
válasz
FrankMonzano #160330 üzenetére
TextMaker (szövegszerkesztő), PlanMaker (táblázatkezelő)
Most néztem meg és tudja. -
crok
Topikgazda
válasz
FrankMonzano #160330 üzenetére
A TextMaker tud ilyet (mar ha jol ertem a kerdesed).
-
Bozek
nagyúr
válasz
FrankMonzano #146273 üzenetére
"Az opera böngészőt lehet valahogy szinkronizálni a Chrome könyvjelzőkkel?"
A Google nem engedi a Google Sync-et más gyártótól származó böngészők esetében. Ha van is ilyen, akkor az nem lesz fenn a Play Áruházban.Illetve melyik a legjobb böngésző?
A Kiwi Browser szerintem megér egy próbát. De azt, hogy melyik a legjobb böngésző, nem fogja megmondani senki. Mindenki csak azt tudja, hogy ő melyiket tartja a legjobbnak. -
válasz
FrankMonzano #136849 üzenetére
Archívból soha nem tűnik el, kb olyan, mintha betennéd a szekrénybe a fotókat.
-
rushty
őstag
válasz
FrankMonzano #136847 üzenetére
Archiv
Én csak annyit tudok, hogy akkor eltűnik.
Az archív könyvtárból mikor tűnik el nem tudom. -
FrankMonzano
őstag
válasz
FrankMonzano #69281 üzenetére
Erre valaki ?
-
g_g_g
őstag
válasz
FrankMonzano #69259 üzenetére
[link] egyszerű mint a faék, és szinkronizál rendesen.
-
darvinya
titán
válasz
FrankMonzano #50888 üzenetére
Próbáld ezt *#*#4636#*#*
-
kovisoft
őstag
válasz
FrankMonzano #50878 üzenetére
Szerintem nem fogsz találni olyan appot, ami 4.4-en is root nélkül elérné az akkumulátor statisztikát, mert a google "veszélyesnek" nyilvánította. Itt olvashatsz róla részletesebben (angolul). Úgy néz ki, hogy sem a WLD, sem a GSam vagy a BBS nem tudja a wakelock-okat megmutatni KitKat-en. A GSam pl. root nélkül saját maga próbál 4.4-en akkustatisztikát gyűjteni, de ez nem tudja mindazt, mint a rootos vagy a 4.4 előtti változat.
-
kovacs65
őstag
válasz
FrankMonzano #50878 üzenetére
Battery Doctor Plus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HP Reverb G2
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest