- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Crvsh3R #136089 üzenetére
Azoknak írom, akiknek esetleg ugyanez a hiba jelentkezne custom launchernél (nálam Nova Launcher Prime-nál): ha MIUI gyári launchere alatt kitesztek közvetlen tárcsázás parancsikont valakire, akkor arra Nova Launcher alatt nem fog kitenni parancsikont valamiért a rendszer. Miután törlésre kerül MIUI launchere alól utána már simán kiteszi a Nova Launcher képernyőjére az parancsikont.
-
Jakuu
őstag
válasz
Crvsh3R #136089 üzenetére
Hosszan nyomjal ra a kepernyore es valaszd ki a widgets (modulokat) megkeresed a tarcsazot, es kivalasztod a nevjegyet, ott ki kell valasztani, hogy mit akarsz a widgettel, hogy a nevjegy megtekintese, vagy a kozvetlen tarcsazas. Utana megkerdezi a rendszer, hogy engedelyezed e, a nevgyek elereset a Novanak, ha engedelyezed a felugro ablaknal utana mukodnie kell.
-
LonGleY
veterán
válasz
Crvsh3R #54971 üzenetére
Pont a félreértések elkerülése végett írtam, amit írtam. De nem én személyeskedtem megint, nem tudom, feltűnik-e a mintázat.
quailstorm: Neked sem osztottam lapot, és semmi ilyen szándékom nem volt (mármint trollkodni), az a legviccesebb benne. Ezt épp ti művelitek... :]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest