Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    válasz xSide #50861 üzenetére

    Pedig pont azt írták, hogy a felhasználók kérésére rakták vissza. Ez sztem igaz is. Itt is írtunk róla és az én véleményem is az, hogy sokkal jobb így. Az addonok kezelése pl. nagyon szenvedős volt swipe nélkül. A 10.x -ben ez kapcsolható volt. Most megnéztem, de nem találtam ilyen kapcsolót. Szerintem később azt is visszarakják és akkor tudsz majd választani. Még nem néztem át mindent, de amiken még változtatni kéne az új kezelőfelület funkcióiban:
    -A kikapcsoló a menü fejlécébe került. Lassabb a kikapcsolás és nincs a gomb érintésének visszajelzése. Olyan, mint ha nem érzékelte volna az érintést, de aztán egyszer csak kilép.
    -Az eszközöknél csak piktogrammok jelennek meg, eltűnt a szöveg. Lehet, hogy ez csak nyelvi probléma, később lefordítják.
    De összességében én nagyon örülök a változtatásnak.

    Dokee78:
    Egyszer olvastam egy cikket, hogy a 10 -eshez keresnek tesztelőket. Mivel évek óta Dolphin -t használok, jelentkeztem. A google csoportba kellett feliratkozni. Ezzel lett egy kapcsolható opció, hogy akarom -e a bétákat kapni, vagy sem. De azt nem tudom, hogy csak akkor lehetett csatlakozni, vagy bármikor.
    De itt a legújabb:
    Dolphin Browser v.11.1.0

Új hozzászólás Aktív témák