Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz fausto #138996 üzenetére
Én megpróbálnám lementeni a régi telóról az apk-t (pl. ES File Explorer-rel vagy egy APK Export app-al), ha volt a pro verziónak és a nyelvi csomagnak külön apk-ja, akkor azokat is, és ezeket telepíteném az új telóra.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Hosszú idő után le kellett cserélnem a telefonomat és szomorúan láttam, hogy a Swype keyboard megszűnt, nem is tudom letölteni a Play áruházból.
Azt szeretném kérdezni, hogy van bármilyen alternatíva, amivel az utolsó verziót fel tudom telepíteni? Bár megvettem, a könyvtáramban nem találom
Köszönöm előre is! -
spiritex
veterán
válasz punky10 #138994 üzenetére
Tényleg érthetetlen. Ami biztos, hogy android 7-en még nem volt ilyen gond az előző Huawei P8 lite telómmal.
A 100%-os megoldás egy másik kliens úgy nézem... Milliószor használhatóbb az AquaMail, kicsit sok benne a beállítás, de csak 1x kell megcsinálni. A beszélgetések láncbafűzése is annyira jól meg van oldva, kis fejlécekkel egymás alatt, minden levélből 1,2 (stb.) db sort mutatva a levél elejéről, bármelyikre rá lehet kattintani és ki lehet nyitni külön! A láncban levő leveleket lehet csúsztatással is léptetni![ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
punky10
addikt
válasz spiritex #138988 üzenetére
Nem csak EMUI,mert ilyen kérdésekkel találkoztam MIUI-s telefonok topicjaiban is.
A furcsa,hogy 100%-os megoldást még sehol sem olvastam.Én sem tudok.Ugyanis nálam sem a Huawei-nél,sem a Xiaominál nem volt probléma... És qrvára nem tudjuk,miért...
Nálam a telefon lezárt állapotban is 1-2 mp-cel hamarabb jelzi az e-mailt,mint a tábla(vagy nagy ritkán asztaligép)Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
eclipse19
senior tag
válasz perempe #138992 üzenetére
Asztali app androidra?
A Pocket (régebben Read It Later) elvileg erre lett kitalálva, igaz nem automatikus.
+ nagyjából bármelyik böngésző is tud oldalt menteni offline olvasásra.
Automatikus megoldást nem tudok.Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
perempe
veterán
létezik olyan app, amivel automatikusan lementhetem pl. az Magyar Nemzet és a Népszava vélemény rovatának új cikkjeit? offline olvasnám buszon.
lehet asztali app is, csak egyszerű legyen.
[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
w.miki
veterán
APK szerkesztő program létezik?
Akár PC-re is...
APK alkalmazásban szeretnék kicserélni néhány képet.
Zip-ként kibontom, bemásolom a képeimet, elvileg alá is iratom, telepedik a program, elindul, de nem megy tovább a címképernyőnél, nem jelenik meg egyetlen kép sem.
Tudna valaki ilyenben segíteni? Vagy van ennek topikja, ahol megkérdezhetem?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
m.zmrzlina
senior tag
válasz mobilizmo #138987 üzenetére
Igen erre rájöttem de ez csak akkor igaz, ha a Tárcsázón belül próbálom a névjegyeket módosítgatni. Ha a Névjegyek alkalmazást megnyitom ott már bővebb tárháza van a lehetőségeknek. Ott lehet megadni a punky10 által javasolt alapértelmezett mentési helyet is.
Oké hogy ez csak nekem volt új de "Ma is tanultam valamit" -
spiritex
veterán
válasz punky10 #138986 üzenetére
Mert ez a jelenség főleg (vagy kizárólag) az EMUI-s telefonoknál van? Amúgy igen, Huawei P Smart 2019-em van.
De amit írsz, az már megvolt, erre írtam, hogy "hiába van a wifi és a mobilnet mindig-re állítva".[ Szerkesztve ]
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz m.zmrzlina #138983 üzenetére
Csak egyenként tudod. Egyszerűbb, ha lemented az összes névjegyedet csv-be vagy vcard-ba és beimportálod pc-n a google címtáradba. A duplikált névjegyeket ott egy-két kattintással egyesíteni tudod.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
punky10
addikt
válasz m.zmrzlina #138983 üzenetére
A telefonkönyvben k8válsztod,hogy mindkét mentési helyet jelenítse meg,majd csinálsz egy mentést a fiokodra.Ez némelyik telefonnálexport tárhelyre néven van.Ha ez megvan,megnézed,a duplájat összevonod,és alapértelmezett mentési helynek beállítod a fiókodat.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
spiritex
veterán
Sziasztok!
Android 8 óta a Gmail nem szinkronizál rendesen. Hiába állítottam át a kezelését kézire, hiába lakatoltam le, hogy ne tudja lezárni, hiába van a wifi és a mobilnet mindig-re állítva, legtöbbször akkor jön meg csak az e-mail, amikor feloldom a kijelzőt. Sokszor, amikor belenézek a fiókok között azt látom, hogy 30-40 perce szinkronizált utoljára és sajnos sehol nem lehet állítani a szinkronizálás gyakoriságát, hogy pl. 5 percenként csinálja... Ezt nálatok is csinálja? Ha igen, mi az oka?
Előre is köszi!(Egyelőre feltettem az AquaMail-t, és nagyon más érzés az egész, hihetetlenül profinak tűnik, és abban azonnal megjön minden gmail-es e-mail lezárt képernyő mellett is. És be lehetett állítani, hogy 5 percenként szinkronizáljon!)
[ Szerkesztve ]
-
m.zmrzlina
senior tag
válasz mobilizmo #138982 üzenetére
Ez megváltoztatható, hogy a telefon legyen a mentési hely,
Ezt most utólag be tudom állítani a telefonon? Mármint hogy a fiókba is mentve legyenek a Névjegyek és ne csak a telefonra. Úgy értem egyszerre, és ne kelljen 200+ névjegynél egyenként átállítani a mentési helyet. -
mobilizmo
Topikgazda
válasz m.zmrzlina #138981 üzenetére
Minden névjegynél megvan adva hova mented. Egy fiókod mindenképpen van (gipszjakab), alap beállítás szerint oda szinkronizál. Ez megváltoztatható, hogy a telefon legyen a mentési hely, ekkor nem szinkronizálja sehova. Amelyik névjegy gipszjakab-ra (is) volt mentve, az az első szinkronizálásnál lekerül az új telefonra, a többiek csak a régin maradnak.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
m.zmrzlina
senior tag
Kis fogalommagyarázatra lenne szükségem.
Ha a telefon Névjegyzékét szeretném a Google Címtár-ba átmásolni ahhoz miért nem elegendő Beállítások>Fiókok és szinkronizálás>Fiókok>[gipszjakab@gmail.com]>Fiók szinkronizálása lapon a Névjegyzék opciót bekattintani?
Ha látni akarom a telefonon névjegyét a Google Címtárban akkor a telefonon meg kell nyitni a névjegyet , ott kikeresni a Névjegy áthelyezésének célhelye opciót és ott kiválasztani a gipszjakab@gmail.com fiókot. Nekem legalábbis csak így sikerült.
Az eredeti cél az lett volna, hogy telefoncsere esetén a régi Címjegyzéket egy mozdulattal fel a Google fiókba - le a Google fiókból (na jó ez már két mozdulat) áttenni az új telóra.
Android verzió 9.0
-
Luissimo
veterán
válasz Luissimo #138979 üzenetére
Az előző NAGY KÖSZÖNET természetesen LOMPOSFARKAS Fórumtársunknak szólt, javaslom, hogy akinek szintén nem megy az figyelmesen kövesse a leírásban lévő linket és csinálja végig, és lesz öröm.
(még elvan kicsit, 2500 egységet kell mentenie )
[SMS Backup+ beállítása a hívásnaplók és SMS-ek Google fiokba mentéséhez][ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz Luissimo #138966 üzenetére
És elindult a mentés a google fiokba, ÉS MEGY .
Köszönöm,
Hozzá kell tennem, hogy csakis akkor volt hajlandó ha ezt is a szájába rágtam, addig meg sem indult, hibaüzenettel visszadobott:
For some of our readers, the server address needed to be added manually (imap.gmail.com:993).
mégeccer kösz, ez egy nagy segítség volt, már keresztett vetettem az egészre
thx
-
WhiteWalker
nagyúr
Hátha valaki itt is használja:
Létezik hogy nem lehet az Aquamail email levelező appban különböző fiokoknak más más értesítési hangot beállítani EMUI alatt?
Az előző rendszeren (MIUI/AOSiP) romon ez megoldhato volt!
-
consono
nagyúr
válasz ollie #138969 üzenetére
A miértet nem tudom, de mondja a webes felület, hogy nem tudja kikényszeríteni a beállításokat, mert nem a Microsoft launcher az alapértelmezett indító. Szerk.:Bocs, rosszul emlékeztem, fent kell hogy legyen és meg kell adni neki a szükséges jogokat.
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Sungoo
addikt
válasz WhiteWalker #138968 üzenetére
Ha a P20 Pro az alany, van gyári widget zárásra.
-
crok
Topikgazda
válasz WhiteWalker #138968 üzenetére
Nova launcher + device admin jogosultsag tuti megy, widget fejbol nem jut eszembe.
-
WhiteWalker
nagyúr
Van olyan widget vagy alkalmazás amivel lehet dupla koppos ébresztést/zárást csinálni root nélkül? (nekem a zárás is elég lenne) ujjlenyomat olvasó van ha ez számít
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz ollie #138965 üzenetére
Ez viszont csak akkor megy, ha egy google account van az eszközön, nálam ezért lett dealbreaker. Én most az ESET-et használom. Ha PC+telefon a téma, akkor meg a Microsoft Windows épített megoldása is jó lehet, csak kell hozzá a Microsoft launcher a telefonra....
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Luissimo
veterán
válasz lomposfarkas #138963 üzenetére
kétlépcsős azonositásom van eleve beállítva, már jó régóta és eddig gondnélkül ment.
Most megnéztem az utólsó szinkronizálását, augusztus 7.-én sikerült, azóta semmi, call log, SMS-ek, üres a naptár.Köszi megnézem majd estefelé és adok neki mégegy esélyt, hátha esetleg netántán...
-
Kékes525
félisten
Az összefoglaló a Szülői felügyeletre a Safe Lagoon alkalmazást javasolja. Ezenkívül tudnátok mást is javasolni? Nem baj, ha fizetős is, de nagyon jó legyen. Köszi!
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
lomposfarkas
tag
válasz Luissimo #138959 üzenetére
Helló, meg lehet oldani, nekem így megy azóta:
https://www.androidpolice.com/2019/08/12/sms-backup-is-now-broken-due-to-gmails-api-changes-but-theres-a-workaround/
Ha nem látod a 2. pontban írt "App passwords" gombot, akkor állítsd be a 2 lépcsős azonosítást, utána megjelenik. -
-
Luissimo
veterán
Sziasztok,
Az SMS Backup+ egy ideje, kb. augusztus ota nem menti az sms-eket és a hivásnaplokat, holott a gmail fiokban engedélyezve van az IMAP belépés.
Most próbából kiléptem a Gmail fiokomból a backup-al, és nem enged visszalépni.másnak nincs ezzel gondja ??
-
Dr.NX
addikt
-
darvinya
titán
válasz WhiteWalker #138954 üzenetére
Indítsd el Blokada-t és menj a jobb oldali listába(balra húzás), indítsd el app-ot, ezután lépj vissza Blokada-ba.
Ekkor kilistázodik, hogy miket tilt, s mikor nem reklám címet is tilt, azt old fel.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
WhiteWalker
nagyúr
Blokada-t használom reklám blokkolasra, viszont az a baj, hogy egy app tartalmaz reklámot, azt blokkolja, viszont az app ilyenkor nem éri el a netet.
Ha fehér listára rakom akkor működik, viszont így van reklám is.
Hol, vagy hogy lehet a Bloladába beállítani, hogy az adott app elérje a netet, viszont ne legyen reklám benne? -
m_kovacs
tag
válasz Bozek #138944 üzenetére
Mármint annak aki kitalálta! Idáig csak a banknak voltak meg az adataim, most meg feltölti valahol a világban egy szerverre. Nesze neked biztonság! De jó kis elemzéseket, statisztikákat lehet készíteni a feltöltött adatokból! Meg még el is lehet ezeket adni. Csak első ránézésre tűnik jó ötletnek szerintem.
m_kovacs -
snooze
veterán
138932-re valaki?
GO Gunners!!!
-
domerator
veterán
Ma kicsit meglepodtem... a waze arabul kezdett hozzam beszelni napkozben, a google maps meg mindig elolrol kezdte a navigaciot, ha hatterbe kerult mondjuk egy telefonhivas miatt
Tudtam hogy a droid nem egy stabil cucc, de ezt nem vartam volna...Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Baratom megkert hogy segitsek neki a lanyanak (5 eves) vasarolt tablet beallitasaban.
Milyen alkalmazasok javasolnatok? Keszsegfejleszto, kulonbozo korlatozasok (telefonalas, internet, fizetos dolgok szabalyozasa ill tiltasa), szuloi felugyelet es stb.
Nem igazan vagyok otthon ebben a temaban ezert minden hasznos alkalmazas es javaslat erdekelne.
-
Fall-N
veterán
Igen a Kiwi az, de lehet nem lesz annyi kiegészítő mint amennyi a Firefoxhoz volt.
Az viszont rossz előjel az új FF-hez, hogy már a Preview a 2.0-nál tart, de semmi jel a kiegészítők támogatása felé. Gondolom be akarják hozni a sebességbeli lemaradást, így kukázzák a plugineket, ami lassítani tudja a böngetőt. Bár persze a jövőben ez változhat, de az is lehet, hogy csak adblock plugin lesz hozzá elérhető hasonlóan a Samsung Internet nevű cucchoz.
Magam részéről nekem a Chromium forkok jobban bejönnek, ez a Firefox Preview sem tud sok hasznos dolgot. A könyvjelző elérés is túl van bonyolítva, nincs Quick dial kezdőképernyő és semmi egetrengető új dolgot sem tud. A plugin támogatás miatt lehetett volna érdekes vagy ha kap sortördelést, de egyiket sem tudja (még).
-
DS39
nagyúr
melyik is az a chrome fork amelyik kezeli a kiegészítőket? Kiwi?
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Adott egy app,amit nem szeretnék frissiteni,a play áruházba ki van kapcsolva az automata frissités,de mindig lefrissiti,vissza kell tenni a régit..hol lehet még ezt kikapcsolni,hogy ne frissitsen?GO Gunners!!!
-
kovacs65
senior tag
-
Wolfskin
őstag
válasz svgyula #138923 üzenetére
Nem autó ablakban, hanem lakás ablakban volt, de a másik mellette látott vagy 30-at, ez meg 3-at. De mára mintha meggondolta volna magát...
De amúgy outdoor tablet (Galaxy Active) és minden tesztben dicsérték a pontos és erős gps vételét., már csak ezért se értettem, miért lát nullát.
Este még állítottam rajta egy olyat, hogy settings/agps/clear and update, na attól beindult, és rögtön megtalálta mind a 30-t, de csak 5 percre, aztán egyesével hullottak ki, míg végül 1 maradt és nulla pozíció. És ma megint csak egy hirtelen ötlettől vezérelve egyszer csak elkezdte látni amit kell. Félek, hogy megint vége szakad egyszer. A Virágot Algernonnak jut eszembe róla...''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
mobilizmo
Topikgazda
-
tpeter77
addikt
Sziasztok, a google keep képes az előadásokon elhangzó magyar hangot szöveggé alakítani? Ha igen, hogyan? Nem sikerült menteni a beszédet vele.
Huawei telóm van. A mellettem ülőnek Samsungja van és a saját Samura irt jegyzetelő progi képes erre. Lehet kinevetnu, de ez nekem most még világújdonság és nagy hasznát venném neki.
Huaweire is van biztos hasonló. -
rushty
őstag
Scanner szkenner szkennelő programot keresek, amivel A4-es méretű szöveget is fel lehet ismertetni és lehet ezáltal szerkeszteni (nem kell pötyögni, sokat javítani benne).
[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
Somatom
veterán
A Mozilla tovább reszeli a fingot.
Firefox Preview 2.0 Kiegészítő-kezelés még mindíg nincs. Enélkül meg tucatkacat.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
svgyula
addikt
válasz Wolfskin #138919 üzenetére
Szia! A GPS működése két dolgon bukhat el. Az egyik az eleve gyenge hardver a másik a fűthető szélvédő. Na meg természetesen egy gyenge antenna. Mivel a tabletet nem feltétlen navigálásra fejlesztették lehet még a hardver+gagyi antenna is össze is adódik. Ha kiviszed a szabad ég alá akkor talál holdat vagy csak hódot?
Ha ott talál akkor gagyi az antenna és soha nem fog működni a kocsiban vagy össze-vissza dobálja a térképet.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Somatom
veterán
válasz Luissimo #138920 üzenetére
Mint ahogy crok is leírta, a hívásrögzítés és a hívó névbemondás működésképtelenségének legfeljebb annyiban azonos az oka, hogy mindkettőt a Google tiltotta meg. Az előbbi egy OS szintű tiltás, ami Androidverzió függő, az utóbbi pedig egy alkalmazás szintű (jogosultság) tiltás, ami Androidverziótól független.
[ Szerkesztve ]
-
Wolfskin
őstag
válasz Somatom #138909 üzenetére
Szia, köszi! Azt hiszem tettem már vele kísérletet más eszközön, de nem jártam eredménnyel. Félek, root nélkül nem fog menni...
De most sokkal nagyobb gond, hogy nem megy a GPS. Vagyis néha lát 2-4 holdat, de nemelég ahhoz, hogy meghatározza magát. És a goggle maps sem pozicionál. Ez mi lehet?De egyik sem. Három készüléket vettünk, egyiken sem megy a gps. Ez rendszer szintű hibának tűnik.
Nem ide tartozik, de egy kérdés: a háromból kettőnek sárgásabb a kijelzője, egy ezekhez képes kékesebb ha a fehér hátteret nézzük (bár szerintem ez a tiszta fehér). Szerintetek melyik a jó? Olvastam, hogy a kékesebb háttér zavaróbb. De lehet, hogy sárgásnak öregebb a kijelzője? És azért sárgás? Utalhat ez valamire? VAgy csak a típuson belüli szórás?
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
crok
Topikgazda
válasz cellpeti #138916 üzenetére
Vagy nem store de elég jó és karbantartott ajánlólista redditen (:
De ha csak az APK kell valamiből akkor APKMirror vagy mondjuk a APKCombo.
-
crok
Topikgazda
válasz Somatom #138915 üzenetére
Még jó hogy megpendítetted! Elfelejtettem, hogy nem egyszerre jött ez ki és nem Android főverzióra vonatkozik..
- A felvétel az, ami Pie és felette nem fog menni rendszerszinten root nélkül.
- A kontaktlista/híváslista az, amihez nem férhet hozzá külön engedélyezés nélkül Play Store-os app csak a Google engedélyével valahogy 2019 Március 9-től vagy hogy. [1]
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! Olvastam, de elfelejtettem a nevét a másik droidos áruháznak?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Somatom
veterán
Ez biztos? Nekem úgy rémlik, hogy a Google egységesen a Play alkalmazásoknak tiltotta meg. Tamásnak ez volt az utolsó "fejlesztése" a Robotban. Úgy tudom, hogy a Macrodroid fejlesztője is kivette és azóta semmilyen Androidverzióval sem müködnek ezek a funkciók.
[ Szerkesztve ]
-
-
w.miki
veterán
Hívó nevét felolvasó APK-t tudnátok ajánlani?
Caller Name Talker-t használtuk, de most valamiért nem olvas(Másik kérdésem az FDroid APK-it lehet valahogy népszerűség/dátum szerint listázni?)
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Somatom
veterán
válasz Wolfskin #138908 üzenetére
Gyárilag a Google van beállítva alapértelmezett segédalkalmazásnak. Ezért dobja home hosszúra. Kell egy alternatíva. Ha jól emlékszem, akkor az Autoinput ilyen. Ez egy beépülő, egy segédprogram automatizálókhoz. Az Autoinput kiválasztható a rendszerben a Google helyett. Az automatizálóban kell megadni, hogy amikor a home hosszúra a rendszer meghívja az Autoinputot, akkor az automatizáló milyen műveletet (műveleteket) hajtson végre. Részletekért fordulj a Tasker, vagy a Macrodroid topikokba!
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok, vettem egy galaxy activ tab-ot az ebayről, de van vele egy kis gondom.
Az egyik, hogy egy google nevű vírus beette magát a home gombba, és hosszan nyomva tartva az jön elő. Mivel autós navigációnak szánom, adná magát az igény, hogy a screen off/on funkciót hajlítsam rá. Van erre app? Vagy csak a root segít..:?
A gyári op rendszere a Kit Kat 4.4.4., de otánaolvastam, és van ahol a Lollipop 5.1.1-el adták ikis. Az enyéms sajna az újabb. Van arra mód, hogy visszategyem a régi androidod?
Esetleg ezzel függhet össze, hogy a GPS-t nem, vagyis szinte alig látja? 3-4 műhold van rajta, de se 3D fix nem áll be, se a google mapson nem találja magát, ez semmire nem elég. Már egy fél újra kuksol az ablakban, de semmi. Ez lehet a nem megfelelő Android verzió hibája? (egyszer vette egy note 8.0-t, amire a 4-es helyett valaki egy 6.0 androidot hegesztett. ettől sajnos nem ment se a wacom se a gps.
Segítene valaki megrootolni? Sajna egyszer egy telót a neten talált szoftverekkel rootoltam, onnantól kezdve magától bekapcsolta a wifit és teleszemetelte magát kínai betűs appokkal. Kéne valami biztos forrás+egy rövid tutorial.
köszi!
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
galaxys80
veterán
válasz zsoltzsolt #138906 üzenetére
Én még soha az életben nem találkoztam vele.
-
zhata
senior tag
válasz tobias88888 #138903 üzenetére
Csak kettőt olvass vissza. Telefont fog, Vibert, Whatsappot nem. Root kell hozzá és Magiak.
-
válasz magyar1997 #138902 üzenetére
Valósnak, valós, csak éppen olyan kicsi az esélye, hogy összejön, hogy nem éri meg belefektetett időt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tobias88888
őstag
Sziasztok! Tudtok olyan android 9+ alkalmazást ami rögziti a hivásokat automatikusan? (telefon, viber, facebook, whatsapp, etc) Az alábbi programot használta ismerősöm, de valamiért oneplus5-al nem kompatiblis: [link]
P30 Pro-mnál valamiért a google play felajánlja a telepitést, szóval nem tudom mi lehet a gond. (Az kiderithető esetleg, hogy miért nem kompatibilis?). Leirások közben láttam OnePlus6-ról valaki irta hogy tökéletesen müködik nem is olyan rég.Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
magyar1997
tag
Üdv mindenkinek!
Remélem elfér itt ez a hsz. Visszakerestem, még nem volt szó erről. Tehát, van egy olyan applikáció androidra, hogy scratchday, illetve még a fejlesztőnek van ezen kívül 1-2 appja. Lényeg, hogy aki ismeri, mennyire valós, hogy 10 euró összetud gyűlni (vagy több), és paypalra ki is fizetnek?
Ha off, elnézést kérek a topik gazdáitól.
Legyen szép napja/estéje mindenkinek! :)FTTB 1000/300
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest