Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
válasz user112 #139196 üzenetére
Akkor csinálj egy cache és adat törlést a firewall appnál. Vagy egy uninstall, installt. Ezzel elveszíti minden addigi beállítást. Kezd elölről és haladj kis lépésekkel. Először ne legyen tiltva egyik app se, de engedélyezd a fw-t. Megnézed működik-e minden. Majd letiltasz valamit és ellenőrizd működik-e aminek kell. És így haladj lassan tovább...
-
darvinya
titán
válasz Dolphine #139188 üzenetére
Ujjlenyomat olvasó aktíváláshoz Google fiókba lépve tudod bekapcsolni, de csak Win10-en fog működni külön Google programokkal.
Aztán Win10-en is használ kell.
Tehát, hogy sz.gépbe belépj kell az ujjlenyomat, után G. program használatához ismét kell az ujjlenyomat.
Szerintem ez már felesleges, mert csak idő fog telni vele, de nem lesz biztonságosabb, mint maga a rendszer azonosítás.
Mert, ha már rendszert feltörték, onnéttól már a program átverhető.De ez már itt nagyon off.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
punky10
addikt
válasz WhiteWalker #139184 üzenetére
Régebben többször volt,manapság nem nagyon vettem észre,hogy akcióznak.Én is figyelem valamennyire,egyik haverom is várja,hogy lemenjem egy kicsit az ára.
Én még időben megvettem,mikor még lehetett komoly kedvezményt kapni,ha rubelben fizettünk...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Dolphine
addikt
válasz darvinya #139186 üzenetére
Ezt értem.
Akkor segíts, mert fogalmi zavarban vagyok akkor.
Én ezt úgy képzeltem eddig, hogy belépek a Gmailbe jelszóval, majd másodlagos megerősítésként használható a Yubikey vagy a Kensington, mivel mindkét eszköz U2F kompatibilis. Valahogy ígyNem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
kutkut
addikt
Sziasztok!
Olyan alkalmazást tudnátok ajánlani, amivel egy család tagjai nyomon tudják követni (térképen), hogy a többiek épp merre járnak? Fontos lenne az egyszerű, letisztult kezelőfelület, pl. ne csak weben keresztül lehessen megnézni.
Előre is köszönöm!
Meizu MX3 32GB
-
darvinya
titán
válasz Dolphine #139180 üzenetére
Ujjlenyomat olvasó Win10 Hello-hoz Win7-hez, aminek semmi köze Google fiókhoz.
Tehát ezt nem használhatod fel azonosítás céljára.De még Android telefonon sincs ujjlenyomat azonosítás Google fiókba lépéskor.
Nem is lehetne, mert ameddig nem léptél be, addig mivel vesse össze, hogy a Te ujjlenyomatod.Win pedig helyi azonosítás, ami ugyanaz, mint Android telon nyugvó állapotból való felélesztés.
De ez sem fiókba lépés.Mega felhő tároló ad kulcs file-t, amit be kell olvasni, de még az sem HW kulcs.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
TODI1111
veterán
válasz WhiteWalker #139184 üzenetére
Szokott. Én is egy akció keretén belül vettem meg régebben.
-
WhiteWalker
nagyúr
Az ADGUARD-ra szokott lenni valami akció?
Mert megvenném az örök élet tartalamú verziót egy készülékre , de csípős egybe a majdnem 8 ezer Ft... -
user112
senior tag
Sziasztok!
Mit kell engedélyezni a NoRoot Tűzfalnál, hogy a Play áruházból le tudjak tölteni?
Google Play Áruház és a "Google biztonsági mentés, play-szolgáltatások, keretrendszer" engedve van. Pie -
kalanchoe
senior tag
NewPipe-ban van bejelentkezés funkció?
-
jemy
tag
sziasztok!
ha a magisket frissítem 19.5re, utánna mindig lefagy a telo, 19.4ig jó! mitől van (mi 9t)? köszi. -
Dolphine
addikt
válasz darvinya #139178 üzenetére
Ha nincs HW kulcs, akkor ez mi?
Létezik másik cégnek is, lásd Yubikey, csak amit én linkeltem, abban van ujjlenyomat olvasó, de párosítható Gmail fiókhoz is. link
Eredetileg az volt akérdés, hogy most van két faktoros azonosítás és hogyga lenne még pluszba a Kensington, amit a laposban használnék, akkor az otthoni asztali gépemen be tudok-e lépni a gmailbe a Kensington nélkül. Tehát a Kensingtin fix helyen lenne a laptopban.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
nyisziati
veterán
-
darvinya
titán
válasz Dolphine #139177 üzenetére
Nincs olyan, hogy HW kulcs.
Vagy tudod a belépshez kellő adatokat vagy nem.
Kettős azonosításhoz is kell az alap adatok, az csak plusz megerősítés.Nem használom, mert csak szívhat az ember vele, ha 5 percen belül nem érkezik meg és nem írja be.
5x próbálkozhat vele az ember, utána fiók zárul, s csak telefonon tudják feloldalni.
Honi mobil szolgáltatók pedig nagyban cs…nek az ilyenre, és majd 72 órán belül megkapod.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz Dolphine #139173 üzenetére
Fiókba lépj be és válaszd le fiókról.
Utána kapsz megint értesítőt a bejelenkezésről, ekkor válaszd nem és azt gépet kitiltja hozzáférést fiókodhoz.
Op. rendszertől függően törölhető távolról minden adat.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
punky10
addikt
válasz Somatom #139163 üzenetére
Lehet úgy is használni,hogy a notibar-ra kiteszi,de én ezt kikapcsoltam.Sok értelme az esetemben amúgy sem lenne,általában rejtem az értesítési sávot...
Én rábökök az ikonra,megjelenik az összes eddig párosított eszköz,és amelyik épp kapcsolódva van,ott a connected felirat után ott az akkumulátor töltöttsége is .Headsetek és külső hangszóróknál használom.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Dolphine
addikt
válasz Luissimo #139171 üzenetére
Köszönöm és Neked is darvinya.
Akkor mi van, hogyha olyan gépről jelentkezek be ami nem ismeretlen, de nincs nálam a hardverkulcs. Akkor jön a másodlagos megoldás pl. SMS vagy biztonsági offline kód formájában?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
Lehet hülye kérdés, de inkább felteszem minthogy tévútra menjek. Ha a Gmail fiókhoz csatlakoztatok egy biztonsági kulcsot (fizikai vagy telefon) akkor egy másik gépen ahova nincs csatlakoztatva a kulcs be tudok lépni a fiókomba más módszerrel? Már most is van kétlépcsős azonosítás.
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Somatom
veterán
válasz svgyula #139157 üzenetére
Aktiválódott a rezgő funkció. Ez a helyes kifejezés, mert gőzöm sincs, hogy mivel aktiváltam. De, rezeg. Elvileg be is mondja, hogy aktív a rezgés. Jó kis kütyü ez. Gombnyomásra bemondja az akku töltötséget is (angolul beszél, high, mid, low). Kezeli a hangerőt, médialejátszást és play gomb hosszan nyomásra az alapértelmezett segédet indítja (vagyis, ha nem trükköztünk ezzel, akkor a Google keresőt). Ha ezt tényleg tudja az ígért 20 órán keresztül, akkor megérte.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Dr.NX
addikt
válasz jonnyjoker01 #139166 üzenetére
Magisk-ben kell hide-olni.
Crok írt egy jó útmutatót hozzá.Elfogadom a sütiket.
-
jonnyjoker01
veterán
A McDonald's kupon alkalmazásban minek van root check? Nem lehet valahogy megoldani, hogy ne lássa a rootot?
Üdv. Johnny
-
Rula
tag
Sziasztok!
Van valami jó alkalmazás, amivel a telefont lehet használni úgy, mintha egy tényleges kontroller lenne? Tehát nem azt csinálja, hogy mondjuk az Axisokat beállítja a WASD betűkre. (Tehát hogy lehessen rendesen co-op játékokat játszani ketten) -
Aurig@
őstag
válasz WhiteWalker #139161 üzenetére
-
Somatom
veterán
válasz punky10 #139155 üzenetére
Próbálgatom, de nem akar működni (vagy, csak én nem jöttem rá, hogy hogyan kéne működjön). Ez vmi értesítést rakna ki a notibar -ra? Az app látja a fülest. Amikor rábökök, akkor egy pillanatra megjelenik valami az értesítési sávon, majd buboréküzenetként, hogy a füles nincs csatlakoztatva. Ez természetesen nem igaz.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz svgyula #139157 üzenetére
Nem a füles rezeg(ne). Ez egy nyakbaakasztós izé. Abból kijön két rövid kábel és azoknak a végein vannak a füldugók. Szóval, nem a fülemben kéne rezegjen, hanem a nyakamon, amit akkor is éreznék, ha épp nincsenek bedugva a fülesek. Most nincs nálam a doboza, de azon láttam erre utaló írást. Persze, nem fogok a kardomba dőlni a hiányától. Egy elektromos ágymelegítőért mentem a MediaMarktba és a kasszánál vettem észre, hogy valahogy ez a kütyü is hozzám került.
[ Szerkesztve ]
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Van olyan alkalmazás, amivel egyik telefonról a másikra lehet költözni? SMS, híváslista, esetleg névjegyzék. Bár ez utóbbit, ha kell manuálisan is be tudom pötyögni. pl. Xiaomi -> OnePlus vagy Xiaomi -> Xiaomi.
Köszönöm
-
svgyula
addikt
válasz Somatom #139154 üzenetére
Nem jó a vattás pálca? Jobban akarod csiklandoztatni a fűl szőröd Én még nem is hallottam rezgő fülesről! Biztosan idegbajt kapnék ha belerezegne a fülembe munka közbe. Végignéztem a "használati" utasítást(gondolom te is) Ott semmi jele annak, hogy lenne benne valamilyen rezgő motor. Azon jót mulattam, hogy van rajta visszajelző ami villog ha hívás(?) van mert ugye az embernek van szeme az álla alatt is! Bár egyesek állítólag tudnak kaméleon módra körbenézni.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
punky10
addikt
válasz Somatom #139154 üzenetére
A Sony segédalkalmazásról nem tudok,de ha csak az akku töltöttségére vagy kíváncsi,akkor ajánlom a BatON nevű alkalmazást.A csatlakoztatott eszközök akkumulátorkijelzésére használom,kicsi,és annyit tud,amennyit pont tudnia kell.Nem akar fájlkezelö,telefontisztító meg mittudomén mi lenni.
[link]Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Somatom
veterán
Sony Wi-C400 BT fülessel van vkinek tapasztalata? Az alapfunkciók működnek, de a leírás szerint ez híváskor (értesítéskor?) rezegni is tudna. De, nálam nem rezeg. A töltöttségét sem látom a telón. Van ehhez vmi segédalkalmazás? Playen típusra nem találtam.
[ Szerkesztve ]
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! A windows98 simulator android alkalmazással hogy tudok használni régi doos vagy windowsos alkalmazásokat futtatni. Hova kell másolnom az android eszközön? windows 10 emulator is létezik androidra?
-
realist
őstag
Sygic Family Locator kapcsán van valakinek valamilyen tapasztalata?
Ha négy eszközt szeretnék egy csoportban kezelni akkor mind a 4-re kell vennem prémium verziót?
-
Bozek
nagyúr
-
forintuser
őstag
Sziasztok. WhatsApp videó hívást lehet valamilyen programmal rögzíteni?
Holnapkészítést vállalok.
-
spiritex
veterán
válasz atike #139143 üzenetére
Igen, nálam tényleg csak "lenne", mert android 8 óta nem jönnek időben az e-mail-ek. Hiába tettem át kézi kezelésre, háttérben futásra a gmail app-ot, hiába lakatoltam le a korábbi app-ok között, késnek az e-mail-ek. Kénytelen voltam másik kliens után nézni, egyelőre az AquaMail-lel nagyon elégedett vagyok. Pár másodpreccel előbb megjön benne az e-mail, mint PC-n a gmail fiókba.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
nubreed
veterán
Android Pie -ra megkapta már valaki a sötét módot a Gmail appba?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
crok
Topikgazda
válasz Petium001 #139138 üzenetére
Az Android szakmai topik az Android szakmai topik ( :
-
Petium001
csendes tag
Ezt írja
Petium
-
Petium001
csendes tag
android.agent.xt a vírus
Petium
-
Petium001
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Van egy tabletem, mediatek. kínai, és az eset azt mondja, vírus van rajta. Nem értek hozzá, hogyan lehet leirtani róla, nem merek jelszavakat beírni.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Petium
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok!
a google appon belül a voice match funkciót nemtudom bekapcsolni...egy redmi s2-ővel rendelkezem, vélhetően az a gond, hogy csak 32 bites a rendszer és emiatt nem engedi? vagy mi lehet a gond?Gyorsítótárat is töröltem, és még akkor is...
köszi a tippeket előre is -
w.miki
veterán
AMOLED kijelző vibrálásának megszüntetésére van valami módszer?
Ha régebbi telefonom van, és nem P30?
PWM free, vagy OLED saver app-ok tényleg csökkentik a vibrálást?
Esetleg van más, ajánlott alkalmazás?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Probert75
addikt
válasz kovisoft #139119 üzenetére
Ha valami meg van nyitva és új lapon akarsz keresni, akkor meg a négyzetbe zárt számra böksz, majd a pluszra középen, utána a kis nagyítóra ismét. Mindezt a hüvelykujjaddal. Egy eset van amikor gebeszkedni kell, amikor a címsorba beillesztesz valamit.
[ Szerkesztve ]
-
kovisoft
őstag
válasz mufflika #139101 üzenetére
Ami hirtelen eszembe jut, hogy szerintem miket kellene tudnia egy mobiltelefonos böngészőnek:
- konstans asztali nézet mód opció
- navigációs sávot alulra lehessen helyezni (egy kézzel mobilozva nehezen érem el az ujjammal a tetejét)
- egyujjas, duplakoppos nagyítás (szintén ha egy kézzel mobilozok)
- nagyításra automatikus újratördelés opció
- link megnyitása új fülön opció
- reklámblokkoló
- adatforgalom csökkentő mód -
spiritex
veterán
De azt is írhattam volna, hogy Még jó, hogy a Google-nek semmi köze az androidos telefonokhoz, és szerencsére meg tudjuk kerülni őket, ha nem az ő kémkedő Chrome böngészőjüket telepítjük a telóinkra! Ezer szerencse, hogy van megoldás!
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
mufflika
tag
Sziasztok.
Kíváncsi vagyok, ki melyik böngészőt használja, és miért.Én eddig Firefox ot használtam, megvoltam vele elégedve, viszont egy ideje már az Opera t használom telon és pc n is. Megvagyok vele elégedve, nagyon jó, jobbnak érzem mint a Firefoxot. A Chrome ot mindenhol kerülöm. A google, nagyon lekövetősdit játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest