Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz batagy #136898 üzenetére
A lényeg az, hogy ha webes felületen netbankolsz (pl. PC -vel), akkor nem SMS -ben kapod a megerősítő kódot, hanem a mobilalkalmazáson keresztül hitelesíted a tranzakciót. Nálam az a bibi, hogy bár a Magyar Erste -nél van a számlám, viszont Eurós. Az app mutatja az egyenleget, de az "új megbízás" opció inaktív, így semmilyen tranzakciót sem indíthatok arról a számláról. Íme:
Azt csak Forint számláról lehet. Nekem viszont az Eurósra jön a fizum, így az a fő számlám, alapértelmezetten a kártyám is ahhoz van társítva. Emiatt a MobilPay -t sem tudom használni. Ennyit az Erste innovációjáról.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
batagy
őstag
válasz Somatom #136889 üzenetére
Szia!
Ilyen email-t az Erstétől én is kaptam. De még nem volt időm átolvasni.
Mi a lényeg most ebben az újításban?
PUSH üzenetes megerősítésre gondolnak a MobilApp-jukon keresztül?
Vagy máshogyan értik a mobil appos megerősítést?Hogy érted, hogy a webes felületet kell használnod mobilon is?
A Mobil app tud tranzakciókat eddig is.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Victoryus94 #136895 üzenetére
Ha app fejlesztője nem írta meg jól, akkor bármit csinálsz, nem tud futni háttérben.
Ezen nincs segítség, még root-tal sem lehet kényszeríteni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Victoryus94
őstag
Sziasztok,
Xiaomi Mi A1-et használok (Android One teló, 9-es droiddal).
Az a problémám, hogy van 1 app, amit gyakran használok, és jó lenne ha futna a háttérben. De sajna ha jön egy hívás, megnézem a leveleket, vagy pl. a térképet, mire visszelépek az appba újratölti az egészet.
Az app kb 200-250MB-t eszik (a csúcs 450 volt -a telómba pedig 4GB van). Az alkalmazásoptimalizálást már kiszedtem, de nem segít.Van bármi mód, hogy ne lője ki a Droid? (lehetőleg root nélküli megoldás)
Abban bízom van valami egyszerű beállítás valahol, ami felett elsiklottam[ Szerkesztve ]
-
Wolfskin
őstag
sziasztok, az alábbi funkciókra keresnék megoldást:
audio profiles: (legalább három, normál némítás, autós profilt lehet benne konfigurálni) volt egy amit használtam, még fizettem is érte anno, de android 8.01 alatt már nem működik. a beépített androidos megoldás sem az igazi, ha elkezdem használni, napokig nem keveredek ki belőle, hol csörög, hol nem, hol visszaaktiválja magát, hol nem tudom mi van éppen... szóval felejtős
auto spaker: ez sajnos nem működik már rendesen (android 6 alatt még ment)
screen off: hiába kapcsolom ki a screent a power gombbal beszélgetés közben, az 10 mp után újra aktív. (sajnos a közelségérzékelő semmit nem ér, így némítás, illetve a telefon átkonfigurálása arccal állandó napirendi pont)
app lock: ezt használtam, de állandóan aktívdokik, hol bekapcsolja a kijelzőt, hol a belépéshez is kódot kér, vagyis nem kér, de mindig a saját felülettel éled újra a telefon, tehát mindig eggyel több lépésre van szükség belépéskor - értelemszerűen delete.
folder hide: erre nem találtam olyat, ami widgetként is működik, tehát nem mindig az app menüjének legalján turkálva lehet csak ki be kapcsolgatni a tiltást. ezt használom
unlock: ez egy olyan progi volt, amivel ki lehetett kapcsolni a belépést kérő kódot. (néha, pl autóban jó volna, ha nem kellene bíbelődni vele, viszont ha letiltom azt, (kb 10 lépés, valamelyik menü legalján), akkor utána újabb kb 20 perc, míg újra beállítok bármilyen biztonsági beléptetést (face detection, fingerprint vagy minta), ugyanis kikapcsolni, vagy felfüggeszteni nem lehet ezeket, csak törölni.
olyan mazelock vagy kódolt kijelzővédő is jó volna ami nem töltöget le reklámokat, és hasonlóan ki/be kapcsolgathatóköszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
fgo
tag
Sziasztok! Olyan alkalmazást keresek ami adott városok,régiók látványosságait, megmutatja, hol találhatók,érdekességek ,leírások,stb.Jó lenne ha magyar nyelvű lenne.Konkrétan Portugáliai utazáshoz kellene.
-
Somatom
veterán
Jöttem levezetni a feszkót. Küldött egy emilt az Erste, hogy mostantól SMS helyett, a Mobil Alkalmazást is használhatom a tranzakciók megerősítésére. Az volt a címe, hogy "Felejtse el az SMS -t!"
Hogy felejtsem el, ha nem lehet a kártyás tranzakciók értesítéseihez SMS helyett, netes (Mobilappos) megoldást választani? Épp elég gáz az, hogy a tranzakciókhoz telón is kénytelen vagyok a webes felületet használni a mobilapp helyett.[ Szerkesztve ]
-
kaciokos
őstag
válasz G@ben #136879 üzenetére
Akkor ez lehet a gond. Ugyanis amikor felülsz a bicajra, benyomódik a gumi, vagyis a gördülési sugár enyhén csökken, ezáltal az egy kerékfordulat alatt megtett távolság is, és ez simán okozhat 3-4% pontatlanságot.
A GPS-es sebességmérés optimális körülmények között (nagyjából nyílt tér, kevés felhő) ennél pontosabb.
-
sopruk
senior tag
válasz 1egaly #136884 üzenetére
Anno jó pár órám ráment mire átnéztem a rengeteg beállítási lehetőséget, így nem szeretném elállítgatni , de szerintem itt érdemes próbálkozni:
Beállítások / Fiókok kezelése / Fiók neve / Lehetőségek / Előtöltés / Beágyazott képek (külön wifire, mobilra)Illetve itt látok képekre vonatkozó beállításokat még:
Beállítások /Üzenet nézet (Kép előnézetek, Képek megtekintése Aqua Mailben, Képek gyorsítótárazása)[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
válasz Somatom #136880 üzenetére
Az én alkalmazásom másképp néz ki, de a kep alapján sikerült megtalálni a pipettát... jól el dugták.
darvinya:
Nagyon sok hézag van a képszerkesztő tudásomban, csak bohóckodni szoktam vele. Bár úgy valoban meglehet csinálni, de rettentő sok időt vesz el, mig a leírt alkalmazásom pár másodperc alatt veszteség nélkül megteszi. Igaz ott nem lehet annyira pontosan dolgozni.[ Szerkesztve ]
-
sopruk
senior tag
Nagy megelégedéssel használom az AquaMail-t, több gmail fiókkal is. Be van állítva hogy jobbra húzással olvasottnak/olvasatlannak jelölje az e-maileket, balra húzással pedig archiválja. Most viszont csak az egyik fióknál az archiválás nem működik. Ez hogy lehet, nem állítottam át semmit. Van valami ötletetek?
Köszi előre is! -
darvinya
titán
válasz lanszelot #136876 üzenetére
De van pipetta.
Kicsit képszerkesztő használati tudás hiányod van.
Mert két kép egymás mellé/alá rakás, csak új palettán lehetséges minőség romlás nélkül.
Mint írtam is.
Tehát 2db kép egymás mellé/alá tevés menete, hogy megnyitsz egy új üres képet(paletta) nagy méretben, ahova beilleszted azokat a képeket.
A felesleges maradékot levágod.Tehát azok az app-ok, amik tudják, azaz imitálják az egymás mellé/alá képillesztést, azt csak minőség romlással érik el.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Somatom
veterán
válasz lanszelot #136876 üzenetére
Van pipetta. Azzal jelöltem ki a háttérszínt, amire megváltoztattam az eredetit.
Itt az eredeti kép, amiről a pirosat akartam eltűntetni.
Így néz ki a művelet Photo Editorban. Ha a színre böksz, akkor jelenik meg a pipetta.
Ez pedig az eredmény.
Ugyanígy akár a szöveget is eltűntethettem volna. Megjegyzem, hogy 24" -os monitoron, egérrel csináltam. Teló kijelzőn, tapicskolva rémálom lehet.[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
válasz flash- #136874 üzenetére
Szia!
Escalating ringtone.
Kipróbáltam, működik. -
G@ben
addikt
Locusnál milyen értékeket adjak meg, ha azt szeretném, hogy minél pontosabb legyen a GPS? Jelenleg a GPS frissítés gyakorisága 60s, minimális pontosság 100m, maximum keresési idő 60s. Milyen értékeknél lesz már elég pontos, de még nem zabálja le fölöslegesen az akkut?
Jelenleg bicajozásnál az órához képest akár 3-4% eltérést is mutat, mindig kevesebbet. És a kmóra pontosan van beállítva.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
flash-
veterán
üdv
olyan appot keresek amivel a samsung telefonon emelkedő hangerőt tudok beállitani a csengőhangoknak
(samsung A9)
-
darvinya
titán
válasz Somatom #136871 üzenetére
Hát én sosem szerettem nézni pacákat.
Vagy újrakezdem az egészet, és megtartom az alapot, vagy projektbe mentek.Abba viszont igaz, hogy nincs varázs ceruza kijelölő, stb. android-on, ami nagy segítség lenne.
De van GIMP, csak már nem fejlesztik és kínszenvedés volt vele bármi.lanszelot
Amit akasz az 1 app-al megoldható, ami Photo Editor.
De mint minden kép készítés alapja, hogy 1 paletárra teszünk minden előre szerkesztet képet.[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
Képernyő mentés.
Az se lenne baj ha ott marad a szoveg, de 3-4 programnál nem akarok tobbet használni.
És mar 2 vel szerkesztettem. Mert 2 kepet egymas mellé/alá tenni az megint új progi. Tehát kivágnám, de az a progi ani layer eket tud kezelni nem tud kivágni, csak levágni, új kép ment ok. Vissza eredeti, rá a vágott kép, de a layer progiba nincs ecset. Masik progi, ecset amibe van pipetta, és ami nem kell befestem a háttér szinnel, de az nem eredeti meretben menti, hanem kissebben....stb A kép mérete nő nő, minősége romlik.... -
darvinya
titán
válasz lanszelot #136866 üzenetére
Egy problémát már látok.
Egy végleges képnél szöveg kivágást csak úgy lehetséges, hogy annak helyén lyuk keletkezik, mivel a szöveg a kép része.
Photo Editor, stb. app lehet kivágni a szöveget, ami elmentve külön, az eredeti képre illeszhető.
De a szöveg duplázva marad, mivel a szöveg a kép része.Ami PC-n csináható fotószerkesztő programmal, az nem végleges kép, hanem program projekt, ami utólag változtatható.
Akkor most pontosan milyen képről van szó?
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz lanszelot #136868 üzenetére
Hogyhogy nem tudod kivágni? Azt még az alap szerkesztők is tudják. Legfeljebb a szín szerinti kivágás lehet probléma (amikor pipettával kijelölöd a szöveg színét és a kijelölt területen eltűnteted az attól eltérő színeket). Ilyet még csak PC -s Photoshop -ban csináltam.
-
Somatom
veterán
válasz lanszelot #136866 üzenetére
Ha az eredetileg ott levő szöveg kell, akkor olyan képszerkesztőre lesz szükséged, ami rétegeket (layer) tud kezelni. Ezt passzolom. Ha elég az, hogy a háttér színével eltűnteted az eredeti szöveget és a megfelelő helyre bepötyögöd, azt egyszerűbb megoldani. Pl. Photo Editor -ral.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Melyik alkalmazással tudok a telefonon egy képben egy szöveget kivágni és odébb rakni? És hogyan tudom ezt megtenni?
-
Pancsermeste
őstag
-
darvinya
titán
Erre valakinek van javaslata? [link]
-
Kékes525
félisten
Olyan alkalmazást keresnék, amelyben rövid szöveges információkat lehet beírni és az applikáció elindítása jelszóhoz és/vagy ujjlenyomathoz kötött. Érzékeny adataimat szeretném ide eltenni emlékeztetőül.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
crok
Topikgazda
válasz szabacsik #136853 üzenetére
Milyen készülék ez milyen ROM-al milyen Android verzión?
Nem MIUI / EMUI véletlen és nem használsz valami "optimalizáló" funcióját?
Mert általában az kikapcsolja az USB debug-ot is pl..
Pie-on meg ha jól emlékszem csak a noroot verzió ment talán értelmesen..adb shell dumpsys package com.uzumapps.wakelockdetector.noroot | grep granted
Ebben látszik a jogosultság megadtál?Mi az app csomagneve amit használsz?
com.uzumapps.wakelockdetector.noroot?
com.uzumapps.wakelockdetector
com.uzumapps.wakelockdetector.full?
Helyettesítsd be a megfelelő app nevet.Meg szerintem inkább ebbe olvass bele - és az ott leírtakba - mert szerintem gyorsabban a végére járhatsz ha merül a készülék..
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz lomposfarkas #136855 üzenetére
Sikerült beállítanod? Ügyes! Nekem beletörött a bicskám. Szerencsére Tasker beépülő, úgyhogy rábíztam a Robotra, hogy állítgassa.
-
lomposfarkas
tag
válasz Pancsermeste #136854 üzenetére
Áááá, hát más Redmiknél is szar a funkció... Én az 5A-val küzdöttem végig mindent, de csak egy külső app hozta a megoldást:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vito.lux
Beállítani zűrzavaros, de nálam időben is stabilan működik.[ Szerkesztve ]
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy csak az én Redmi7-esem nem tanulja az adaptív fényerő szabályozást, vagy az összes készülék ilyen, de időnként nagyon zavaróan leesik a fényerő, hiába állítgatom utána kicsit magasabbra. Maga a fényérzékelő jól működik, de kicsit is sötétebb helyeken mindig minimumra állít, ami már alig látható képet eredményez.
Ha már magától nem tanulja meg - van arra lehetőség, hogy a minimum fényerőszint értékét megemeljem?-= Pancsermeste® =-
-
szabacsik
őstag
Helló. Remélem idevágó, de ha nem akkor kérlek irányítsatok máshova.
Wakelock detector : 2 napja kissebb szenvedés után sikerült megkapja a jogot. Működött is míg nem ma reggelre fura mód azt írta nincs joga. Gobdoltam sebaj megadom neki újra. A chromeos addonban jelezte is hogy sikeresen megkapta a jogot, de mégse. Ez mitől lehet?
/\____/\
-
válasz FrankMonzano #136849 üzenetére
Archívból soha nem tűnik el, kb olyan, mintha betennéd a szekrénybe a fotókat.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
rushty
őstag
válasz FrankMonzano #136847 üzenetére
Archiv
Én csak annyit tudok, hogy akkor eltűnik.
Az archív könyvtárból mikor tűnik el nem tudom.[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Olyat tudok szerkezeteni, hogy a Google fotókban ha pár képet átrakok egy albumba, azok csak az adott albumban legyenek láthatóak, ne az összes kép között?
[ Szerkesztve ]
-
rushty
őstag
Megint eltűnt 230mb, de mire? Ezt kéne kideríteni valamivel, ami monitorozza a változásokat.
Nem készült annyi kép, se letöltés.Revolut meghívó pü-ben
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz DrBubo77 #136841 üzenetére
Én ezeket az életben nem használtam még... Nincs egy hete hogy megvan ez a kis droidos telefonom, szóval éppen tanulgatom droidot.
Most egyébként épp az AiRdroid-ot nyúzom, próbálnám kivetíteni a szgépre a telefon képernyőjét, de úgy látszik csak root-olt készüléken lehet, ami azért érdekes mert wireless tudok vele fájl-t letölteni meg feltölteni a telora, de a képernyőhöz illetve a mirroringhez meg root kellene neki? WTF?!
USB-vel elvileg lehetne root nélkül is tükrözni de akar a franc kábelezni.
-
Psychopeti
senior tag
Sziasztok! Ebben a Rom-ban lehet magyar nyelvet is beállítani?
[link]Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
DrBubo77
veterán
válasz K.Andras.Vfx #136838 üzenetére
Most próbáltam a Substratum-ot is, de nem akar kapcsolódni. Az Androméda a telefonon azt mutatja, hogy inaktív, a PC-n FAILED az eredmény. Pedig Samsungon már egyszer sikerült. Próbáltam az USB módot is állítgatni.
Valakinek van valami ötlete?
#Digi R1ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
válasz K.Andras.Vfx #136829 üzenetére
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Drughi
addikt
Üdv!
Adott egy kb 1 éve vezetett Drivvo app sok-sok infóval. Találtam egy Motomoshi nevű appot, szeretném kipróbálni és átvinni a Drivvo adatait.
Fel is ajánlja, hogy importáljam csv formátumban, de mégsem történik semmi.Esetleg valaki próbálta és működik?
Xiaomi 14T
-
kezman
őstag
Sziasztok, témázás miatt kérdem, ha launchert telepítek az tudja a sötét témát, ha igen melyik, 9.1-ről van szó, EMUI amihez egy rahedli sötét téma van de 9.1-en nem igazán működik egy sem, fele fehér fele sötét, és itt most a alapbeállításokra gondolok, pl számológép sötét de totál, a számok is, nem látni semmit, a beállítások fehér , gondolom még nem írták át 9.1-re vagy a rendszer nem engedi?
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
P.Xabi
újonc
Sziasztok
Azt hogy tudnám megoldani Android 9-en,(pixel 3a )
Hogy a zenét a fejhalgató kimeneten adja(Aux, Spotify), a térkép meg a hívàsokkal a Bluetooth stereó headset-en szóljon? A a headsetre állítom a médiàt, akkor minden ott szól...
Thx
Szabi
-
DrBubo77
veterán
válasz K.Andras.Vfx #136827 üzenetére
Egy kis problémám van vele. Az értesítések háttere fehér és a feiratok nagy része is fehér vagy nagyon világos szürke. Ezzel lehet valamit tenni?
-
-
chesterboy
aktív tag
Sziasztok. Tudtok ajánlani appot amivel instáról tudok képet letölteni és működik is?
-
DrBubo77
veterán
válasz K.Andras.Vfx #136812 üzenetére
Köszi, így már működik.
-
nyisziati
veterán
válasz hodostamas #136810 üzenetére
Nekem is vacakol, már napok óta.
Sőt, igazából hetek óta van valami (beduplázott feliratok, "like" nem működik a Hírfolyamban, csak a válaszoknál stb.).
"Fejlesztenek".Mi meg bétatesztelünk...
-
Balinov
titán
Sracok, vercukor es vernyomas logolasra evek ota a Mobilarenan is bemutatott Laborom app-ot hasznaltam, de most ugy esett a dolog, hogy az evi rendes kontrollra ki akartam exportalni belole a logokat, hogy csinaljak belole par pivot-ot, diagramot es azzal cammogja el a diabetologushoz.
Nos, szomoruan vettem eszre, hogy nem lehetseges mar az export az appbol. Ugy tunik, fejleszto lehuzta a rolot (magyar fejlesztes egyebkent), de google, se FB sign-innal nem megy a bejelentkezes, ami a log export alapfeltetele (az hogy miert, nem teljesen vilagos).
Kerdes; cukros kollegak milyen appot hasznalnak logolasra? Nem lenne baj, ha free lenne, de nem riadnek vissza egy par euros beruhazasotl, ha van ajanlott fizetos app. Ezt talaltam, nem rossz,csak idegesitoek a reklamok, ill. vernyomas erteknel nem ugrik a kovetkezo adatra enterre, mint a Laborom csinalta.
Ha van erre jobb topik, azt is nagyon szepen megkoszonnem
B
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
mzso
veterán
Valahogy korábban ki tudtam tenni egy beállítások szekcióra vonatkozó ikont az android főképernyőre.
Még mindig meg van. De az istenért sem bírok felidézni hogyan. Valami mást ki akarok tenni de nem tudom hogyan.
-
zeon.hu
nagyúr
Én eleve kettőt tettem fel, mégsem látszik.
Ok, droid 9, talán az nem tetszik neki.#?*@&!
-
Dolphine
addikt
válasz K.Andras.Vfx #136814 üzenetére
Azt tudom, hogy a témától nem lesznek darkok, de a Substratummal nem lehet megváltoztatni az appokat is? Vagy valamit félreértettem?
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Somatom
veterán
válasz K.Andras.Vfx #136814 üzenetére
Rengeteg ilyen alkalmazás van. NPlayer, VLC, Kodi, Photo Editor, QuickPic, Total Commander, Solid Explorer, Music Folder Player, 3G Watchdog, TelegramX, Anysoft, stb., stb.
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz Dolphine #136813 üzenetére
Az appok és egyéb külsős programok nem lesznek darkok a telefon témájától. Őszinte leszek nekem nem sok app van a telomon, de a bluemail tuti tudja natív a dark modot ahogy a microsoft edge böngésző is(chrome is tudja 3.7-es verziótól feljebb), más prgkről nem tudok egyelőre nyilatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
Ha témá(ka)t telepít az ember, az csak a Beállítások menüt változtatja meg, vagy az appokat is?
Dark témához mi(ke)t javasolsz?
Nekem a Beállítások menü már sötét témás, de az appokat is szeretem sötét témára állítani.
A rendszer LOS16.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz DrBubo77 #136811 üzenetére
Az a baj, hogy csak egyet telepítettél xda fórumon írják azt is, hogy minimum két témát kell telepíteni ahhoz, hogy megjelenjen az a menü, és ha feltelepítetted akkor lehet újra is kell indítani a telot!
"You need to install atleast two accents to be able to select accent colour from settings"
[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
veterán
válasz K.Andras.Vfx #136737 üzenetére
Feltelepítettem az egyik téma apk-t, de nekem nincs "Téma" menüpontom a beállításokban. Valamit kellene még állítani?
#Leagoo Digi R1ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
hodostamas
addikt
Fb appal masnak nincs gondja? Paromnak vagy azonnal vagy hirfolyam nezes kozben par sec utan bezarodik. Ujra lett mar rakva. Tegnap kezdte. Fe lett rakva regebbi fb app, az is ugyan ez. P30pro. Nalam semmi baja szinten p30pro..
-
beg
veterán
Az, hogy nem 0-24-ben van szabadidőm itt is gyepálni, nem azt jelenti hogy túl lehet tolni Béláim. Páros lábbal beugrani új csizmával valahova nem túl bölcs döntés, de alá adni a lovat megint nem az. Szóval ez volt az utolsó ekkora off kör itt, a jövőben a hasonló galoppok szerzői szankcióra számíthatnak.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
darvinya
titán
Az új Blokada-t hogy kell beállítani, mert nem igazán blokkol, vagyis ott blokkol ahol kivétel van, és ott nem ahol beállítva, vagy inkább ahogy esik úgy puffan.
-
MODERÁTOR
Na akkor ezt be is lehet itt fejezni!
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest