- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.E.K..
senior tag
válasz
perempe #159408 üzenetére
adaway, adguard esetleg? (lokális vpn segítségével fogja meg a reklámokat).
Esetleg ha frissebb android, akkor private dns beállítása:
Beállítások --> Egyéb vezeték nélküli kapcsolat --> Privát DNS, és itt mondjuk: dns.adguard.com
(persze ha valamiért valami lokális dns feloldás szükséges, akkor ez nem lesz jó, de ha nincs ilyen akkor ez nem fogyaszt plusz erőforrást)
-
crok
Topikgazda
válasz
perempe #159408 üzenetére
Akkor Kiwi böngészőből a Youtube gyak. ugyanezekkel a kiegészítőkkel és beállításaikkal ugyanúgy mehetne [link több infoért].
-
Bozek
nagyúr
válasz
perempe #138992 üzenetére
Mondjuk valamelyik RSS olvasó. Én FeedMe-t használok, de ez csak külön szolgáltatással (pl.: Feedly, Inoreader, stb.) működik, sima RSS olvasóként nem.
Még a Palabre-t néztem, de mivel bőven van mobilnetem, ezért sokat az offline részével nem foglalkoztam.
A legjobb amúgy a gReader volt, béke poraira. Működni ugyan még működik, de az új rendszereken már csak belső tárhelyre ment. Ha más helyet akarsz választani, akkor megfagy, legalábbis nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest