Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Mit kerestem most reggel a google play alkalmazást, mondom eltűnt.
Ja megváltozott az ikonja.
Biztosan sokat törték a fejüket meetingen milyen változások szükségesek.
Legyen új ikon!This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
beg
veterán
-
Somatom
veterán
Hogy érted azt, hogy legyen ottani címed? Nekem semmilyen cím sincs a Google fiókomban. Miért épp a Magyar lehetőségeket kapom? 10 napja Németországban vagyok, német AldiTalkos kártyával lógok a neten, az AldiTalk alkalmazást szeretném telepíteni, de nem engedi.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
beg
veterán
válasz szildavid90 #110894 üzenetére
Abból az országból kapjál ip-t huzamosan és legyen ottani címed a google fiókodban. Ha jól tudom ennyi.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
szildavid90
aktív tag
Hogyan tudok olyan appot vásárolni a play áruházbol ami azt irja, hogy nem áll rendelkezésre az országomban? Köszi
-
holozis_HUN
veterán
Na kipróbálnám a Nougat rendszert Redmi Note 4-en. Sajna szomorúan értesültem Somatom kollégától, hogy Nougatra nincs Xposed.
Én eddig Xposed modullal oldottam meg a Youtube Background módot, illetve reklámblokkolás (AdAway - sima root elég, e mellé volt egy MinMinGuard Xposed szükséges) külön YouTube Adway és esetlegesen Gravitybox.
Ami érdekel: Egyéb youtube background megoldás, illetve rekklámblokkolás AdAway mellett! Van valami ilyesmi? Ha lehet maradnék a gyári Youtube appnál, ezt szeretem, ezt szoktam meg. De ha esetleg van egyéb Youtube app, ami jól néz ki, gyors és stabil, és megy háttérben kíváncsian várom.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Somatom
veterán
-
mzso
veterán
@(#110888) darvinya @(#110890) zhata
Kösz a tippeket.
-
-
laleeee
őstag
válasz enginev3.0 #110886 üzenetére
Kár ,de ez a 3.5 majdnem perfect,neked nem ?
-
darvinya
titán
-
Somatom
veterán
A hétvégén másoltam a telómról (A 6.0.1) egy Wines laptopon futó Total Commander -rel. A telómról adtam hotspotot, a laptop -pal csatlakoztam, és a teló belső hálós IP -jén indítottam Servers Ultimate pro -val egy FTP szervert. Nincs rootom, úgyhogy a 2121 -es porton futott a szerver. Ezt meg kellett adnom a TC -nek, mert abban a 21 az alapértelmezett.
-
mzso
veterán
Van valami jó megoldás wifi-s fájlmegosztásra, ami működik android 6 alatt is?
Korábban az FTPServer-t használtam, de nem úgy néz ki hogy működik.Ami még nekem lényeges hogy ne legyen szarakvós. Tudjam használni simán Total Commanderből. (Pl FTP szerver, Windows hálózati meghajtóként)
-
Oldman2
veterán
válasz Constantin #110844 üzenetére
Nálam fent van a Pushbullet, abban beállítható ennek az oldalnak a követése:
https://www.reddit.com/r/googleplaydeals/new/
Jóval több akció jelenik meg benne, mint az említett Appsales -ben!
[ Szerkesztve ]
-
Köszönöm az infot meglesem
[ Szerkesztve ]
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
beg
veterán
válasz royalka #110875 üzenetére
Nagyon bizonytalan a működésük, de tégy ezzel egy próbát: ExaGear Strategies
Videó hozzá: [link][ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Sziasztok. Jelenleg melyik alkalmazás tud olyat,.hogy windows programot futasson? Neten nem igazán talaltam olyat ami könnyen kezelhető. Vagy ha van bonyolultab megoldás az is jól jönne. Igazából csak egy tanulást elősegítő tesztet akarok felrakni.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
Somatom
veterán
-
picur10
aktív tag
Ébresztő appot keresek. A legtöbben mindenféle nehezítés van, hogy le tudd lőni, nekem viszont valami olyan kellene, amit félálomban is egyszerűen ki tudom kapcsolni (elhúzom felette a kezem vagy ilyesmi)
Köszi! -
MODERÁTOR
-
1egaly
aktív tag
Melyik a legjobb launcher??
Annyi féle van, nem tudok dönteni....
Kösz a választ! -
addikt
válasz WhiteWalker #110858 üzenetére
Akkor jól gondoltam.
-
addikt
válasz WhiteWalker #110829 üzenetére
Inbox pro?
Nem is tudtam, hogy Google app-ok közül van, aminek sima és pro kiadása is létezik. Mondjuk nem találok ebből sem pro verziót most így rákeresve.
Nem másik hozzászólásra szerettél volna válaszolni? -
WhiteWalker
nagyúr
Huh ez a Simple Pro eszméletlen jó mint Facebook alternatíva. Sokkal felhasználható barátabb , nagyon tetszik elsőre. Jobb eddig mint bármely más hasonló... - most ingyenes(!!) a pro verziója.
-
veterán
[link], szinte naponta jelez, hogy mik vannak ingyen vagy olcsóbban.
https://gamergep.hu/
-
csipuka
senior tag
válasz Tav-Csoves #110837 üzenetére
En megis a Maps-ot javaslom a lokacio megosztasra, mert a megosztott szemelyt ki lehet tenni a home screen-re, igy eleg csak rabokni, es megmutatja a lokaciojat. Ennel egyszerubb nincs.
-
air
nagyúr
válasz NandorHUN #110846 üzenetére
Ennél azért kicsit több kell, hogy egy alkalmazás a topik által ajánlott legyen.
De ezt már többször kibeszéltük."Android olyan szinten átszabható vele"
Egy live wallpaper alkalmazás azért elég messze van attól, hogy az Androidot "olyan szinten" átszabja. Ahogy olvasom, ez inkább kicsit eye candy jellegű dolog, Android átszabásról szó sincs.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Deck
titán
-
zeon.hu
nagyúr
válasz NandorHUN #110848 üzenetére
Youtube tutorial hozzá.
Ezzel együtt se egyszerű, érdemes megnézni.#?*@&!
-
beg
veterán
válasz NandorHUN #110846 üzenetére
Ha mélyebben érdekel, a Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened! topikban sok ötletet találsz. KWGT és zooper módosítások is vannak, azok statikus widgetek.
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
KLWP szerintem bekerülhetne a program ajánlóba, pár hete találtam és hihetetlen, hogy idáig nem is tudtam róla, Android olyan szinten átszabható vele amire eddig nem is gondoltam volna.
De persze nem muszáj témát választani, mivel bármit át lehet benne szabni kedv és ízlés szerint.
[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Somatom
veterán
Használható alkalmazás úgyis csak minden február 29. -én lesz ingyenes.
-
Constantin
tag
Sziasztok! Play áruházban is lett egy olyan újítás, hogy hetente ingyenessé tesznek egy fizetős alkalmazást, aminek mint ios-nál is, app of the wek a neve. Mivel Magyarországon ez még nem elérhető, lehetne valahol követni, hogy a héten melyik appok ingyenesek? Bocsi, ha már volt téma!
-
fdisk
őstag
Köszi.
Jó tudni. Kicsengettem érte nem kevés pénzt.
Már csak azt lenne jó tudni, hogy ezek után tudom-e használni anélkül, hogy ismét fizessek érte.[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
beg
veterán
-
fdisk
őstag
Legyen szíves linkelje már be valaki a skalvex felé call recordert.
Egyszerűen nem találom a könyvtáramba.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
beg
veterán
válasz Tav-Csoves #110837 üzenetére
Trusted Contacts by Google Inc.
[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok, keresek egy olyan egyszerűen használható programot, amivel Androidos telefonról egy másik androidos telefon aktuális, és pontos helyzetét lehet látni.
(Természetesen a két fél tudni fog róla)
(Maps nem jó, édesanyám nem tudja kezelni. És igen, én lennék a megfigyelt személy. ) -
Bozek
nagyúr
És ugyanazt a részletes statisztikát mutatja root-tal és ADB-n keresztül adott joggal? Mert akkor visszatérek a GSAM-hoz.
Hol van leírva az ADB-s parancs?Közben megtaláltam. Hátha kell valakinek. A Greenify-nek szükséges ADB parancsokhoz is van link az említett posztban.
[ Szerkesztve ]
-
ati888
senior tag
Hello!
Nem tudjátok, hogy lehet beállítani a Google fotókban, hogy pl a Viberen kapott képek ne jelenjenek meg a fotóim között, csak egy külön mappában.
Ati
-
Foose
addikt
válasz WhiteWalker #110829 üzenetére
Felraktam.... Tényleg más mint a K9.... Nem rossz,nem rossz. Egyenlőre marad. Igen látom hogy a pro verzió mivel egészíti ki. Nekem csak gmailre kell.
(#110831) darvinya Nekem csak gmailre kell,így aztán.... Nemrég próbáltam,de ez a "kész" meg a kinézet,annyira fura. Szokni kell gondolom. Lehet megpróbálom ma mégegyszer,nem tudom mivel lett másabb-jobb a legutóbbi frissítéssel...?!
[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
-
Dolphine
addikt
válasz Probert75 #110822 üzenetére
A Repülő mód nekem sem jött be. Hasonló merülésről tudok beszámolni, csak nálam nem kell 6-7 óra, elég, hogyha nincs elég térerő. Valamiért a telefon a Repülő üzemmód ellenére GSM hálózatot keres.
Nekem fenn van a GSAM Battery, 3C Battery, BetterBatteryStat, rootolt is a telefon, de fogalmam sincs, hogy miért merül Repülő módban 2 óra alatt 16-20%-ot!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Foose
addikt
válasz WhiteWalker #110821 üzenetére
Hát nem tudom. Képek és videók alapján olyan K9 mailnek tűnik.
-
Probert75
addikt
Sziasztok!
Mi az a program amivel meg lehet nézni, hogy mi szívja az akksit? Haveromnak 21-22%-ot merül 6-7 órás éjszakai repülős üzemmódban. -
Foose
addikt
Sziasztok! A gyári gmail app helyett kerestem valami mást,az összefoglalóban linkelt Bluemailt fel is raktam. Elsőre kicsit fura,de leginkább a külön csoportosítást hiányolom. (frissítések,fórumok stb) Van olyan magyarnyelvű app ami ugyanezeket tudja még? Gondolom nincs....
-
tonyqa23
senior tag
-
-
Sziasztok!
Konkrétan régen játszottam egy alkalmazással, már a Play áruház előzményeiben sincsen benne, annyira rég volt...
Egy gráfos játék, melyből van bőven választék, de ennek a neve sem ez volt és elég különleges példány volt.
A gráf, ugye; Adott karikákban adott számok vannak, melyek azt jelölök, hogy az az adott karika hány társával van kapcsolatban úgy, hogy a kapcsolatot létesítő vonalak nem keresztezhetik egymást.
Ebben a játékban összesen 2x lehetett összekötni ugyan azokat. A játékban lévő szintek;
5x5, 6x6, 7x7, 8x8, 9x9 és 10x10-es négyzethálós mezők. A háttérszín kék, sárgák a karikák, az ikon is ilyen.
Sehol nem találom és a neve sem ugrik be. Valaki ráismert ere?But who is watching the guardians?
-
tonyqa23
senior tag
válasz intensa_man #110800 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy a beállítások/alkalmazások közt kikeresem az appot, kényszerített leállítás, és mielőtt törölném, először adatok törlése. Utána törlöm az appot. Ha esetleg csinált magának könyvtárat az sd-re, akkor azt is törlöm. szerintem az ilyen tisztítók sem jobbak.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
janos666
nagyúr
válasz Soockit #110805 üzenetére
Kösz.
Ezt már nézegettem, és tényleg csinál valami hasonlót, csak nekem úgy tűnik a leírásából, hogy elsősorban ahhoz ragaszkodik, hogy mérje mennyi áramot vesz fel töltéskor az akkumulátor, mintsem hogy mennyit képes kiadni magából töltés után, ami azért elég fura hozzáállás (igaz Li-ion aksikkal nincs ilyen tapasztalatom, de a NiMh-k ceruza-akksikba mindig bele tudok még pumpálni a névleges kapacitáshoz közeli áramot még akkor is, ha leadni a felét sem tudja már, illetve sok eszköz nem is érzékeli, mert azonnal a esik a feszültsége, amint terhelné, szóval teljesen tropára van már menve...).
De végül az utolsó fülön megtaláltam azt is, ami érdekel (használni viszont nem tudom úgy, ahogy szerettem volna, mert folyton lekapcsolgat a telefon, ha ~50% alá meríteném, aztán ha visszakapcsolom random %-ot ír ki ~0 helyett, akár visszaáll 50-re 10-ről háromszor is, stb -> szóval lehet hogy nem is az akksi, hanem a telefon a kuka...).[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
oszi666
őstag
Sziasztok, meg lehet oldani, hogy google keep-ben ha egy megosztott jegyzetbe valaki más írogat akkor jelezze nekem? Bevásárló listáról lenne szó...
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
janos666
nagyúr
Tudnátok ajánlani programot, amivel be lehet saccolni egy viszonylag régi akkumulátor tényleges kapacitását (ha nem is olyan pontosan/megbízhatóan, mint egy külön "okos" töltővel) a telefon által visszajelzett pillanatnyi [mA] fogyasztás történetből?
Sok olyat találtam, ami kiír nekem egy [mA] értéket, hogy mennyi a pillanatnyi fogyasztás/töltés, de valahogy egyre sem akadtam rá, ami ezt vagy elnaplózná nekem szép sűrűn (hogy pl. MS Excel-ben használjam), vagy még jobb, ha ő maga számítaná ki ebből, hogy pl. 100%-os töltésről indulva (és a praktikusan valamivel szándékosan gyorsan merítve, de azt megoldom én kézileg, ha kell másik programmal) mennyit mér, hogy hány [mAh] jött ki az akkuból (és ami kevésbé érdekel, hogy mennyi ment vissza 0% közéből 100%-ra töltéskor). Mert ha bármennyire hiteles a [mA] érték, akkor csak folytonosan össze kell szorozni a kettőt (avagy integrálni időben a [t]-[mA] görbét) és meglenne a [mAh] (legalább saccra).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest