- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
enginev3.0 #108596 üzenetére
Lehet, hogy megint valami másra gondolt a kolléga.
Szerintem nincs ilyen lehetőség.
Hivatalosan nem tud a Youtube app háttérben lejátszani. -
tutis
őstag
kis segítség kellene egy alkalmazás segítségével: CPU X
Megtenné valaki hogy letölti akinek ujjlenyomat olvasós telója van? A sensoroknál felsorolja a fingerprint sensort? -
darvinya
titán
válasz
enginev3.0 #108593 üzenetére
YouTube app, és benne vásárlás.
mufflika
„Szellősebb” tág fogalom.
Azért, mert kijelző méret nélkül mit lehetne mondani.
3"-on még sima angol qwerty is nagy, inkább nyomógombos számbillentyűs bevitel szellős. -
válasz
enginev3.0 #108589 üzenetére
Mert a youtube háttérben hallgatása egy fizetős szolgáltatás a google-nál, ezért nem szeretik, ha valaki ezt ingyen nyújtja. Gondolom majd a firefox-ból is kivetetik.
-
mufflika
tag
Sziasztok.
Android 6.0 ra keresnék, olyan Keyboardot ami ilyen " szellősebb " változatú.
Köszi.
-
air
nagyúr
válasz
Bozek #108587 üzenetére
Tévedésben vagy (mint általában).
Abszolút nem személyes a dolog. Semmi bajom a személyével, hiszen nem is ismerem.
Tisztán szakmai alapon közelítem meg a kérdést.
Ha egyértelműen, világosan leírta volna, hogy mik a lehetőségek, azt hogyan lehet megvalósítani, az miben tér el az eredeti kérdéstől, akkor nem lett volna semmi gond.
SharpSA válasza már inkább tiszta vizet önt a pohárba. Világos és egyértelmű.
De zárjuk le a témát, mert már többet rágtuk, mint amit az eredeti kérdés indokol. -
enginev3.0
félisten
Miért csak a Firefox olyan különleges hogy háttérben lehet youtubeot hallgatni, sőt kikapcsolt képernyővel is
-
woodworm
veterán
válasz
Victoryus94 #108577 üzenetére
Tovább nyomozva a régi emlékek után, a dw contacts még most is kezeli ezt a régi megoldást.
Tehát ha a google névjegyzékben úgy hozod létre az alcsoportokat, hogy a főcsoport után egy pontot teszel, akkor a dw contacts mappában jeleníti meg. -
Bozek
nagyúr
Azért van. Ha konkrétan úgy nem lehet megoldani, ahogy a kérdező szeretné, azért valami részben hasonló elgondolás még segíthet.
Amúgy tisztában vagyok vele, hogy te és darvinya nem nagyon jöttök ki egymással, ezért számomra egyértelmű, hogy miért is ment ez a válasz. Ha más írta volna, akkor mindjárt nem ütötte volna meg az ingerszinted. SharpSA megoldására érdekes módon nem ugrottál...
-
air
nagyúr
válasz
Magnat #108584 üzenetére
A kérdés szempontjából zéró relevanciája van.
És aki nem ismeri ezt a lehetőséget, ebből a válaszból nem is tudja, hogy hol keresse, miként kezdjen hozzá.
Vagyis írt valamit, de a kérdezőn ez egy fikarcnyit sem segített, sőt félrevezette.
Ennyi erővel jobb lett volna, ha inkább nem ír semmit.
Erre próbáltam a kissé nyers stílusomban rávilágítani. -
woodworm
veterán
Lehet ő is az emlékeiből él. Régen lehetett a csoportokon belül alcsoportokat létrehozni, de ez csak látszólagos volt, nem valódi könyvtárszerkezet.
Tehát ha valaki Munkahely.Titkárság, Munkahely.Szállítás, Munkahely.Könyvelés csoportokat hozott létre, akkor az a google címtárban mappaszerűen jelent meg. Hogy ez a korai androidos telefonokon hogyan nézett ki, már nem tudom. -
SharpSA
veterán
válasz
Victoryus94 #108577 üzenetére
Csak egyszerű csoportosítás van. Viszont ha a csoportoknak jó neveket adsz, akkor már könnyebben találod meg a keresett személyt.
-
Victoryus94
őstag
Ezek szerint többszintű csoportosításra nincs lehetőség.
Köszönöm mindenkinek az ötleteket. -
SharpSA
veterán
válasz
Victoryus94 #108567 üzenetére
Így is jó lenne, de én például be szoktam írni a névjegyhez minden információt (céget, foglalkozást, egyebet), amik alapján megtalálom később a keresett személyt. A True Phone Dialer & Contacts meg kiválóan segít megtalálni a T9 kereséssel a néven kívül egyéb adatokban is a jelenlegi 863 névjegyből.
-
air
nagyúr
válasz
klepto #108570 üzenetére
Így általánosítva, hogy 5.1 vs. 6.0 Android alatt lenne más, biztosan nem igaz.
Jó ideje Chrome-ot használok MM alatt, és egyiket sem tapasztalom, amit írtál.
Sőt, van egy Z1C-m is, amin 5.1 fut, és teljesen ugyanolyan a Chrome, mint a 6.0-t futtató S7-esen.
Más is írta már, hogy ugyanazon Chrome verzióban nincs home ikon, holott másnál van.
Ennek az okát, mi földi halandók nem tudhatjuk. -
törölt tag
Használ valaki Maxthon böngészőt? Működik az UUmail? Használja vki? Bejelentkeztem bétateszternek, hogy telepíthessem az 5 -ös verziót, amiben van ez a feature. Ez közölte, hogy az UUmail -hez be kell regisztrálnom egy valós címmel. Legyen! Ezután azt akarta, hogy nyissam meg PC -n a Maxthon -t. Mivaaan? Fölöslegesen nem szeretnék PC -re is Maxthon -t telepíteni.
Vagy, esetleg tud vki jó ideiglenes e-mail szolgáltatást? Régebben az mpp.hu -t használtam, de az megszűnt. -
klepto
addikt
Sziasztok!
A páromnak most vetünk egy új telefont (HomTom HT16, Android 6.0), és feltettem neki a Chrome böngészőt, amit én nagyon szeretek.
Miután telepítettem, jött a döbbenet, hogy mennyire amatőr és kezdetlegesnek tűnik az én telefonom futó, szintén ugyanazon verziójú, Chrome 4.3 (56-os verziószámú) böngészőhöz képest.
Mi ennek az eltérésnek az oka?
Miért néz ki kezdetlegesnek ugyanaz a böngésző egy Android 6.0-án, egy Android 5.1-en futóhoz képest?
A legfőbb különbségek a beállítási menüben vannak, jóval kevésbé testeszabható a 6.0-án futó az 5.1-es verzióhoz képest, hiányzik a Home gomb, és tele van a 6.0-ás neked ajánljuk + hírcsatorna hirdetésekkel a kereső sáv alatt, ami rettentően zavaró; és ennek a kikapcsolását sem találtam sehol.
Találkozott már más ilyen bosszantó különbségekkel ezzel a böngészővel kapcsolatban?
Most egy Operát raktam fel a páromnak helyette (nem a minit), az sokkal jobban tetszett, sokkal használhatóbbnak tűnt elsőre, mint a Chrome, a 6.0-ás Droidon -
darvinya
titán
válasz
Victoryus94 #108567 üzenetére
Mind ezt fiók(ok)ban létrehozott mappában meg tudod csinálni, után megjelenítéssel egyből szűri.
-
Victoryus94
őstag
Sziasztok, egy olyan névjegy appra lenne szükségem, ahol picit komolyabban tudom csoportosítani a kontaktokat.
Egyrészt vannak a google fiókomba levő személyes ismerőseim/rokonaim.
Másrészt a céges exchange-es számok.
Ezeket jól el szeretném különíteni egymástól...
Másrészt utóbbit jó lenne tovább szűrni (mappákba rendezni), valahogy így:
-Céges
-->Külső partnerek
---->Partnercég1
--------->Minta János
--------->Próba Dezső
----->Partnercég2
--------->Ügyvédek
------------->Józsi
------------->Pista
stb.Mivel 350-400 névjegy, (vagy akár 15 Attila közül) elég nehezen találom meg azt az egyet, akit épp keresek... (mármint ha egymás alatt van ömlesztve az egész)
-
7Sony7
addikt
Köszi a válaszokat srácok, pontosítok:
Egy Cubot S168 at rootoltam régebben kingoroot al, és azt szeretném, hogy ez a kingoroot eltűnjön, akár a root árán is. Azért, mert full kínai írásjeles az egész, és mert kirakott két törölhetetlen kínai írásjeles ikont, amit nem tudok hogy mi. Azt hiszem 4.4 -
válasz
fecus #108560 üzenetére
Ha romot akarsz cserélni, akkor valószínűleg már van (vagy lesz) a telefonon custom recovery, ez jó eséllyel a TWRP lesz. Ha így van, akkor twrp-ben nyomsz egy backup-ot. Ha később ezt a mentést szeretnéd visszatenni, akkor pedig a Restore gombbal tudod visszaállítani!
7Sony7
Attól függ, hogy hányas android van most a telefonon, illetve mivel/hogyan lett rootolva.
MM és Nougat csak twrp-ből flashelhető zip-el rootolható, itt megmarad! -
7Sony7
addikt
Gyári visszaállításkor a root és a rootoló progi is törlődik?
-
Van olyan backup megoldás amivel a teljes telefont lementhetem, és ha új ROM-ot telepítek és nem válik be, egy-az egyben vissza lehet tölteni rá?
Van egy Samsung S3-asom. Ez kell a munkámhoz, szinkronban van egy Exchange szerverrel (számok, találkozók, stb.)
Szívesen kipróbálnám a LineageOS 14.1-et. Pl. péntek délután feltenném és ha vasárnap délutánig nem sikerül minden fontos dolgot beállítani, akkor vissza a régi és hétfőn meló.
-
zola79
csendes tag
Hali,
Létezik olyan videólejátszó androidra, amiben van gamma korrekció?
Elég sokat kipróbáltam, de a mindegyiknél túl sötét a kép. Fényerőt hiába állítok, bizonyos tónusérték alatt minden fekete, vagy nagyon erősen fekete. (Árnyék, sötét helyen játszódó jelenet..stb esetén nagyon sok részlet elvész) -
dudikpal
senior tag
Romcsere előtt csináltam 1 biztonsági mentés a titanium backuppal, csak elfelejtettem lementeni gépre, így az összes fotó videó is odalett.
Nincs droidra vmi olyan program mint winre a stellar phoenix recovery?
Ez ezeréves törölt partíciókat is megtalált, és volt amit még vissza is tudott állítani! Csak sajna nincs droidos verziója.
Eqaseus mobisaver-rel meg még párral próbálkoztam, de romcsere előttről nem találtak semmit. -
kovisoft
őstag
-
Krill77
őstag
Tudtok mondani par tabletre való játékot, amiket érdemes kirobálni? Nem tul nahy méretűeket ha lehet. Teljes a homály ezugyben nálam.
Koszi -
Ayg0
senior tag
Sziasztok!
Droid 5.1 gyári wifi kapcsolat kezelője annyira suta, hogy rejtett SSID esetén ha enyszer lecsatlakoztam a hálózatról, önmagától nem csatlakozik vissza. (Igen, be van állítva az automatikus csatlakozás, ha észleli a hálózatot...) Van erre valami megoldás, vagy tudtok helyette ajánlani külső alkalmazást?
-
kinder93
aktív tag
Tudtok olyan alkalmazást, amivel pontosan meg tudom mondani, hogy egy adott wifire hányan csatlakoztak? Létezik ilyen?
-
Zen_Ronin
tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Huawei Y6 II kártyafüggetlen telefont.
A következő probléma megoldásában kérném a segítségeteket:
Az alkalmazásokat nem tudom az SD kártyára sem telepíteni, sem athelyezni.
Alapértelmezett táhelynek az SD kártyát állítottam be, mégsem lehet ....Előre is köszönöm a segítséget!
-
eron
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami jó, kalória számláló appot? Lehetőleg olyat ami magyar, és be lehessen vinni ételt és kalóriát(fehérje-zsír-szénhidrát) is. Illetve ha van reklámmentes verziója az sem lenne rossz, de ez annyira nem lényeg.
Illetve leváltottam a Gmail appot a BlueMail-re, mert ebben be lehet állítani, hogy hány óránként töltse le az üzeneteket. Kérdésem az volna, hogy ez mennyire biztonságos alkalmazás?
Köszi előre is
-
Krill77
őstag
Powerampban, h van az, h csak mp3at listazzon? Koszi.
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Régebben a Sygic (vagy az IGO, már nem tudom biztosan) tudott olyat, hogy észak-dél irányban húzódott egy szaggatott vonal a képernyő teljes hosszában, a térképen át. Ha forgattam is a telót, ez tartotta az észak - dél irányt.
Tudja valaki, hogy ez melyik (verzió szerint is) appban volt? Esetleg valami hasonló alternatíva, erre?
Nagyon szerettem, mert csak össze kellett lőnöm egy távoli pontot (zoomolásnál is maradt a "csík") a manuális iránytűvel, és csak a fok szerint kellett követnem a célt torony iránt.
Remélem, sikerült érthetően elmondanom!
Köszi szépen! -
Idol S2
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Poweramp alkalmazással lejátszott zenét, hogy lehetne SmartTévén lejátszani?
A tévé nem wifis, de ugyan azon a hálózaton van.
Az a baj, hogy meg tudom osztani a zenéket például imediasher-el, de úgy csak egyesével lehet, vagy mappánként, nincs véletlenszerű lejátszás és egyebek. Ezért lenne jó a poweramp, mert azt használom, és azon mindenféle lejátszást be tudok állítani.Előre is köszi
-
Gozarak
csendes tag
Ennél picit összetettebb a dolog.
Van egy ügyfélkezelő (Microsoft CRM) ami összeszinkronizál az outlookal.
Ebbe az ügyfélkezelő programba én beírom a cégnevet, vezeték, keresztnév stb.
Nem egyedül használom így nem adhatok hozzá Nagy János32-őt, meg amúgy se.Na most az outlook névjegytárban ez teljesen jól, külön van kezelve.
De ahogy az outlook névjegytár összeszinkronizál a telefonommal onnantól már az azonos nevűeket egy névjegykártyába teszi. Ami azért érdekes mert nem csak a nevüket kéne figyelembe vegye hanem vannak olyan adatok amitől egyértelműnek kéne lennie, hogy az két külön személy. Pl. cégnév, e-mail cím, lakcím stb.Ezelőtt egy Sony Z3 compactom volt és ott nem vettem észre ilyen problémát.
Extra:
Azóta picit rágúgliztam és az eredeti google forumon ezt a hibát 7 éve észlelték először és azóta is aktív a forum. Ergó valóban létező probléma csak nem hajlandóak foglalkozni vele.Azért nem törlöm a kommentem hátha valaki talált rá megoldást, vagy olyan applikációt amivel ez kiküszöbölhető.
-
Gozarak
csendes tag
Sziasztok!
Remélem a topik megfelelő.
Az android 7.0 óta a következőt vettem észre. Azokat a névjegyeket amiket úgy szinkronizál össze egy rendszerrel (mondjuk outlook) azonos nevek esetén egy névjegybe helyezi el.
Ami azért idegesítő mert van 700 db kontaktom és ha épp Nagy Jánost kell felhívnom, el kell kezdenem kikutatni melyik is az a Nagy János amelyiket épp fel akarom hívni.A készülök Samsung s7
Valaki küzdött már hasonló problémákkal? Létezik erre egyáltalán megoldás?
-
DS39
nagyúr
válasz
punky10 #108529 üzenetére
playről nem tudok hozzáférni, pc-n azt írja nem elérhető az ön országában, telefonon pedig csak egyszerűen az elem nem található.
a linkelt honlapról leszedtem 3.0.1-es apk-t, hát önszívató alkalmazásnak megteszi, mert van olyan eszköz hozzáférés benne, hogy más alkalmazások elfedése. ez önmagában még nem lenne baj, de ha bekapcsoltam a ledet, abban a pillanatban semmilyen kattintást nem érzékelt a program és mivel "felül" volt kilépni sem tudtam, home gomb stb, nem reagált, már majdnem kivettem az aksit, aztán végül a zárképernyő (amit szintén így nem tudtam feloldani, bár nem volt kódolt) tetejéről lehúzható volt a redőny így a beállításokban gyorsan kilőtte és töröltem a fenébe
Az svájci bicskás app viszont tökéletesen működik, köszönöm az ajánlást, és még egy-két extra funkciója tulajdonképp jól is jöhet.
-
DS39
nagyúr
válasz
kovisoft #108527 üzenetére
Köszi, kipróbálom.
beg: ezt is csak ez nem érhető el Magyarországon, a play szerint, ugyanakkor van honlapja, http://teslacoilsw.com/teslaled/ - ugye ez lenne az, ez a verzió van a play-en is?
-
kovisoft
őstag
Az Army Knife for Android ingyenes, reklámmentes, van benne flashlight is, és ha ezt bekapcsolod, majd kikapcsolod a kijelzőt, akkor is világít tovább a lámpa.
-
beg
veterán
-
DS39
nagyúr
keresek egy olyan flashlight progit, ami:
- ingyenes,
- reklámmentes,
- ha az appban bekapcsolom a kamera ledet, később kikapcsolt kijelző esetén is világítson tovább. (semmi egyéb extrát nem kell tudjon)természetesen van gyári alkalmazásom, de az a 3. feltételt nem tudja.
-
tutis
őstag
Sziasztok!
van olyan reklámblokkoló, amihez nem kell root és appokat szűr?
-
robogos10
senior tag
sziasztok 1 kis segítséget szeretnék kérni!
Lenne a huawei ascend p6 telóm ami kiakad a huawei logónál!
Mit tudok tenni?
hiába próbálom hard reset vagy bármi -
air
nagyúr
válasz
mirci18 #108513 üzenetére
Lényegében a megállt óra is mutatja a pontos időt, naponta kétszer.
Így mérnek pontos vérnyomást a telefonos alkalmazások.
Ha pont annyi a vérnyomásod amennyit kiírt, akkor tökéletes az app.
Nem ott rontják el, hogy merítik a telefont és beragadnak, hanem fizikai szenzoros mérés nélkül hazudnak valamit. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
frankstork #108508 üzenetére
Nekem 5 képernyőm van, de még E-robottal se tudtam megoldani, hogy a főképernyőt mutassa (Nova), az utoljára képernyőn lévőre visz.
Abban pedig van "Home mutatása" művelet -
KubanitoS
veterán
válasz
frankstork #108508 üzenetére
Ha nincs második képernyő, akkor máshova nem igazán tehet.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok!
LEnovo P-70 es Android 5.1-es telefonom van.
Skype alkalmazást telepítettem és frissítve van a legújabbra.Valamiért nem akar belépni és most próbálnám először. Számítógépen naponta használom Skype-ot. Megfelelően írom be a felhasználónevet és jelszót.
Van ötletetek, hogy mi lehet a gond? Nektek volt ilyen problémátok?
köszönöm
-
frankstork
aktív tag
Én megoldottam.
Mondjuk nem úgy ahogy te szeretnéd.
Beállításokban Asztal menü pont.
A rácsot 7x6-ra állítva használom ez widget nélkül 42 ikon. Nálam ez max 36, mert van egy power management widget. Nincs 2. képernyő. Egyszer megnyomom a home gombot és oda tesz.
36 ikon meg bőven elég. -
KubanitoS
veterán
Micsoda lavinát indítottam el a kérésemmel.
Mondjuk nekem már az is új infó, hogy a home gomb kétszeri megnyomásával visszatesz az alapértelmezett oldalra, szóval nem volt hasztalan ide írnom.
Ezek szerint a kérés nem kivitelezhető? Ja és amúgy mi értelme van a Nova Prime beszerzésének? Én ahogy láttam, csak annyit tud többet, hogy (számomra marhára felesleges) kézmozdulatokkal is lehet irányítani egy-egy dolgot. Ezen kívül van valami jelentős fícsör?
-
-
kaciokos
őstag
Én azt írtam, hogy "nem sikerült megoldanom, hogy a home gomb mindenképpen az alapértelmezett kezdőoldalra vigyen, ne pedig az utoljára használtra", te erre leírod, hogy hogyan csináljam meg a második verziót, de én pont az elsőt akarnám.
Előző telefonon HTC volt, a gyári launchert használtam, ami a Sense volt, ott be lehetett ezt állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest