Hirdetés
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Sík panel és szupervékony káva a Vivo X300-ban
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telefonjavítás, szerviz
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
válasz
#79335424 #108195 üzenetére
Köszönöm!
Ez tetszik, de nem szeretnék telepíteni, ha lehet, mert a Windows is fontos. Három gépről van szó, dualboot lehetséges? Bár még nem csináltam. Esetleg pendriveról futtatható?(#108197) Bozek
Szerintem ez lesz a nekünk való.
Esetle játékok szempontjából van valami hátránya a telepített verzióhoz képest?Köszönöm urak!
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #108195 üzenetére
Ha meg nem akar telepíteni, akkor ott a Remix OS Player.
-
Kékes525
félisten
válasz
sepsi0 #108193 üzenetére
Ha itt nem tudnak segíteni, akkor Milyen program, ami...? - IT café Hozzászólások itt megpróbálhatod.
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire a topik témája, de segítség kellene.
Esetleg az ide tartozó topik címe...
A lényeg, kellene nekem android emulátor Windows alá pcre. Tudom van sok, de olyan kellene ami jó/kipróbált. Lehetőleg free, ha van. A gyerekek gépeire kellene android játékok futtatására. Más nem fontos.
Köszönöm!Közben megtaláltam, rosszul kerestem....
-
Bferibörs
addikt
válasz
Orionhilles #108191 üzenetére
szerintem ez a szolgáltatás megszűnt, én sem tudtam fizetni vele egy idő után
-
Sziasztok!
Vodafone és Telenor SIM kártyám is van a telefonomban.
Amikor Play vásárlásnál kiválasztom, hogy Telenor terhére szeretném megvenni az adott appot, akkor csak addig jut el, hogy szolgáltató részére SMS küldés. Az SMS meg is jön, de nem megy tovább a folyamat, már rengetegszer próbálkoztam, mindig ugyanitt akadt el a folyamat.
Telefon Mi4c, AICP ROM fut rajta, a Telenor SIM kártya meg feltöltőkártyás.
Ötletek?Máshol is feltettem már, nem jött válasz, remélem itt is elfér.
-
tomboy0013
veterán
válasz
darvinya #108188 üzenetére
A leggyengébb láncszem mindig a felhasználó. Orbitális baromságokat csinálnak sokat aztán meg vannak lepődve. Én már 10 éve nem használok semmilyen vírusirtót PC-n sem és érdekes módon azóta nincs vírus a gépen, nem kell negyedévente ujrahuzni valami fertőzés miatt. És van aki mobilra is képes rárakni mert a play-ben a sok suta pozitívra értékeli pont mint az akku élettartam növelőket meg a cleaner programokat
minél több az okostelefon az emberek annál jobban elbutulnak és még a rendszerek működésének sem tudnak önerőből utánanézni a Google segítségével ha már nem értenek a mobilhoz amit ők maguk vesznek meg. És most nem az öregekről beszélek hanem a fiatalságról is.
-
darvinya
titán
válasz
GEPESZ66 #108187 üzenetére
Mi van?
Kirakatba raksz adatot, és fekete oldalon keresgélsz, akkor ne is csodálkoz.Amúgy saját tapasztalatom, hogy vírusírtó izékkel mellett mindent megkaptam amit csak lehet, de mikor nem használtam semmit, akkor semmit sem kaptam.
Az meg hab a tortán, mikor egyik vírusírtó a másik vírusírtót veszélyesnek ítél.
Akkor ki/mi a fertőző, veszélyes? -
GEPESZ66
veterán
válasz
darvinya #108186 üzenetére
Pl. kerestem valamit a neten, nem szériaszám meg ilyesmi, s az Eset figyelmeztetett, hogy veszélyes az oldal.
PC-n is a defender mellett megszerezték egyszer a számlaszámomat, pedig ott sem mentem olyan oldalakra.
Ezután maradtam akkor az Eset-nél.
Hála isten 3-alkalommal is túlllépték a limitemet, s le lett tiltva a kártya.
32 USA dollárt sikerült lenyúlni, amit a bank visszafizetett.
Számomra hasznos egy plussz védelmi vonal. -
Sziasztok!
Vodafone és Telenor SIM kártyám is van a telefonomban.
Amikor Play vásárlásnál kiválasztom, hogy Telenor terhére szeretném megvenni az adott appot, akkor csak addig jut el, hogy szolgáltató részére SMS küldés. Az SMS meg is jön, de nem megy tovább a folyamat, már rengetegszer próbálkoztam, mindig ugyanitt akadt el a folyamat.Telefon Mi4c, AICP ROM fut rajta, a Telenor SIM kártya meg feltöltőkártyás.
Ötletek? -
minionair
csendes tag
Üdv. Telefonnak megadtam az itthoni wifi jelszot,es a kerdes milyen appal tudom megjelenitettni hogy mi a jelszo? Kene laptophoz wifi,de nem tudom.
Nincs root.
-
tonyqa23
senior tag
Nem mozgo gifet akarok. Peldaul ha ezt az egesz oldalt le akarom menteni egy kepbe. Ios-en a Tailor appal tudtam olyat csinalni, h görgettem lefelé és csináltam screenshotot minden görgetés után, de úgy h az újabb screenshotban kicsit belógjon az előzőből egy kicsi. Így össze tudta illeszteni egy képfájlba.
-
Krill77
őstag
Tegye fel a kezét akinek az androidos total commanderben levo mediaplayerben van balansz/mély kiemeles/virtualizer opcio! Hogy lehet az, h egyik telon van, a masikon nincs. Egyik mtk masik snapi. Mindket telon a legfrissebb van. Egyszerűen hiányzik az "other effects" opcio.
ami azert gaz mert ez a melyhang kiemelo nem ugy muxik, h a tobbi hangot halkitja, hanem tényleg faszán ratol mélyet.
-
galaxys80
veterán
Létezik most droidra olyan app amivel videót lehet letölteni a YouTube-ról?
-
GEPESZ66
veterán
Érdemes-e megvenni az Avast Mobile Security-t, vagy elég a free?
PC-n jól működik az Avast IS egyébként. -
-
tonyqa23
senior tag
Sziasztok! Még mindig keresnék olyan alkalmazást, ami több screenshotot összefűz egy hosszú képpé.
-
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525 #108144 üzenetére
Notifyer Unread Count Ez viszont müködik.
-
Mr. Y
őstag
Van olyan app, amivel az SMS-ek, FB, Viberen, stb úgy jelennek meg a Status bar-on, hogy ne csak elolvasható legyen, hanem ott lehessen válaszolni? Ergo nem lép át abba az alkalmazásba. Viber hasonlót tud alapból, de az mégsem az igazi.
-
Kékes525
félisten
válasz
Jumbozorz #108149 üzenetére
Sok lehetőség van, épp most az egyikkel szívózok, nem akar nekem működni. Ez a teslaunread amely Nova launcher alá való. Azonban itt találsz olyat is amit bárhová elméletileg feltehetsz: unread count badges
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Van olyan alkalmazás vagy widget, ami a kezdőképernyőn mutatja az értesítéseket? Hogy ne kelljen lehúzogatni a státusz bárt, ahhoz hogy láthassam az értesítéseimet, hanem a kezdőképernyőn megjelennének.(nem a zárképernyőn)
Köszönöm.
-
hati
addikt
válasz
WhiteWalker #108145 üzenetére
Szerintem a keretrendszerbe is "beletöröl" az OS frissítés.
-
Kékes525
félisten
válasz
Bozek #108142 üzenetére
Köszi, ha nálad müködik, akkor tippem sincs, hogy nálam mi a lehet baj. Azt hiszem mindent megcsináltam a Factory Reseten kívül.
Esetleg a Nova és a TeslaUnread teljes leszedése, majd wipe cache partiton, utána újratelepítés? Eddig csak a TeslaUnreaddel csináltam ezeket meg. Igaz, a jelzés beállítás milyenségét nem a TeslaUnread csinálja, hanem a Nova. Tehát talán mégis van értelme ezt is megcsinálni. Lesz időm, ezt is megcsinálom. Habár, ha a régi mentéssel visszaállítom a beállításokat, úgy nincs értelme, ha pedig nem teszem, akkor pedig elég nagy munka lesz a manuális visszaállítás. -
hati
addikt
válasz
WhiteWalker #108138 üzenetére
A frissítés után újra rootoltad a rendszert és újra raktad a keretrendszert?
-
SharpSA
veterán
válasz
Juditta_56 #108137 üzenetére
PlanMaker vagy PlanMaker HD? Bár fizetős, de tud sok mindent, köztük ezt is.
-
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525 #108136 üzenetére
Csináltam egy alapbeállítások visszaállítását, ez kevésbé fájdalmas, mint a gyári beállítások visszaállítás (factory reset), de az sem segített. Factory Resettel megvárom a 7-est, mert akkor úgy is kell csinálnom egyet. Annak használnia kell, hacsak nem a legújabb TeslaUnread-ben van a hiba, aminek ezek után szerintem elég nagy az esélye. Mármint annak, hogy a legújabb TeslaUnread hibás.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Juditta_56 #108137 üzenetére
Bocs, rosszul írtam. Az OfficeSuite-ban úgy van, hogy Beillesztés - Csak szöveg.
-
WhiteWalker
nagyúr
Meg egy kis OTP smart bank adalék.
Felraktam az Xposed modult+Rootclockot , majd reboot , mukodott is az OTP , de erre a play áruházat elindítom folyamatosan "android media process stopped" ugrik elő , és kilovi a play áruházat
MIUI 8 GLOBAL BETA 6.10.23.Frissítettem a rendszert 7.2.24-re , a hiba eltűnt , play áruház helyre állt , viszont az Xposed modul nem fut és az OTP így nem működik.
Találkozott valaki ilyen hibával? -
Kékes525
félisten
válasz
TODI1111 #108113 üzenetére
Sajnos nem tudom a teslaunread-et leállítani az alkalmazáskezelőben, sem az Elixirben, sem fagyasztani sem tudtam a Greenify-ben. Valószínűleg előtte az engedélyeket vissza kell vonni. Majd megpróbálom úgy is. Leállítás nélkül töröltem a gyorsítótárat, de nem használt. Az nem lehet, hogy a legújabb Galaxy S6 XEH 6.0.1-es androiddal [link] nem kompatibilis a legújabb teslaunread??
-
Bozek
nagyúr
válasz
Juditta_56 #108124 üzenetére
Az OfficeSuite tudja, annak a menüsávjában van, a Kezdőlap-on. Esetleg a WPS-nél nincs valahol a menüben beszúrás?
-
válasz
Juditta_56 #108124 üzenetére
A Microsoft Excel-t próbáltad?
mod: leellenőriztem, tudja
-
Bozso68
őstag
Sziasztok!
SG7-et használok normál tárcsázóval. Ma reggel kezdte, hogy tárcsázáskor, beszélgetés közben valami zene szól a háttérben, ami nagyon idegesítő. Kihangosításkor elhallgat.
Milyen app hozhatta ezt be?
Bocs, ha nem itt kellett volna kérdeznem.Köszi: Zsolt
-
gojko.m
senior tag
válasz
zeon.hu #108116 üzenetére
Amit leírtál megvolt, de valamiért mégsem találta nyelvi csomagokat. Nekem ez segített.
Közben azt is megtaláltam, hogy a mobilomon (P8 Lite, Android 5.0.1) ide kerülnek az alkalmazás offline szótárai és az előzmények:
Android/data/com.google.android.apps.translate/files/olpv3/v525/r11/tmp/v5r11/zipAz adat törlés hatására az egész com.google.android.apps.translate mappa törlődött. Az alkalmazás újraindításakor újra létrejött a mapparendszer és ebbe töltődtek le a nyelvi csomagok. És így már jól működik az offline fordítás. Gondolom, korábban valami hibás bejegyzés zavart be.
-
GEPESZ66
veterán
A Chrome böngészőben nincs olyan lehetőség, hogy pl. a vissza-előre gomb a kijelzőn jelenjen meg, Samsung a telefon?
Ne mindig a telefonon lévő vissza gombot kelljen nyomogatni.
A Samsung gyári böngészőjében ezek a kijelzőn vannak. -
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Van olyan alkalmazás, amit a FB Messenger kontaktlistát figyelve jelez, ha valaki ismét, újra online?
Tudom, hogy olyan feature már alapból van a Messengerben, hogy ha rácsörgettél messenger-hívással, akkor kiad egy kis pittyegő hangot, hogy az user újra online.De a cél, hogy rácsörgetés nélkül is értesüljünk, hogy valaki online már.
Köszönöm! -
Juditta_56
aktív tag
Valaki esetleg tud abban segíteni, hogy az androidos táblázatkezelők közül van olyan, amelyik tudja a másolás->beillesztés értékkel parancsot? Nekem WPS Office van, de abban hiába keresem...
Konkrétan aktuális időpontot szeretnék táblázatba bevinni, a =NOW() függvényre gondoltam, ha utána értékkel be lehetne illeszteni, akkor mentés után is a bevitt értékeket láthatnám...
Előre is köszi! -
dokee78
félisten
Másnak is kijelentkezik a PH fórumból Opera és Opera Mini esetén,ha lassított a mobilnet?
-
huan
őstag
Sziasztok!
A lakásban van egy wifi-repeater, hogy a routertől távolabbi részeken is megfelelő legyen a jelerősség. A gondom az, hogy ha a repeater-hez csatlakozom, akkor a routerhez közel, ahol a router jele lenne erősebb, akkor is a repeater-hez csatlakozik. Tehát nem vált automatikusan az erősebb jelre, amíg van kapcsolat a másikkal.
Van olyan alkalmazás, ami mindig az erősebb wifi-jelhez csatlakoztatja a telefont, hiába van még jel a gyengébb csatlakoztatottból? -
air
nagyúr
válasz
oszi666 #108104 üzenetére
Online is jó? floorplanner.com
-
tybsen
addikt
válasz
#79335424 #108102 üzenetére
Én régebben ezt az óránkénti jelzéses appot próbáltam, jól működött.
-
oszi666
őstag
Sziasztok!
Lakás alapjrajz tervező appot keresek.
Nemsokára felújítunk és jelenleg ott tartunk, hogy néhány papírt firkálunk összevissza egyfolytában a tervezés-flangározás közben. Annyit kellene tudnia, hogy az alaprajzot meglehessen rajzolni, valamint esetleg bútorokat (simán téglalapként) centire pontosan be lehessen rajzolni. Szóval semmi fancy 3d meg hasonló.
Nem baj ha nem ingyenes, de azért ne 50$ legyen lehetőleg.
Ha tudtok hasonlót esetleg win10-re azt is írjátok meg.
Előre is köszi a segítséget -
gojko.m
senior tag
Hogyan tudnám rávenni a Google Fordítót, hogy offline is működjön?
(Megj.: A kérdést feltettem a telefonom topikjában is [link]. Abból kiindulva, hogy a készülékkel összefüggő hibáról lehet szó. Ugyanis a régebbi mobiljaimon jól működik az offline fordítás, de ezen nem. Viszont mégiscsak egy alkalmazásról van szó. Remélem, itt lesz valakinek valami ötlete.)
-
törölt tag
válasz
Oldman2 #108100 üzenetére
Te is tudod, hogy ez mennyi Robotban.
Esemény: riasztás -> ismétlés óránként.
Művelet: hang lejátszása -> hangfájl kiválaszt.
Ennyi. Sztem bármilyen más alkalmazásban is ugyanezeket a beállításokat kéne elvégezni. Hacsak, egy Taskeres nem írja ki neki a parancsot önálló alkalmazásként. -
Kékes525
félisten
válasz
Bozek #108097 üzenetére
"Beállítások - Hang és értesítés" Nálam ott ilyen nincs. Csak "Hangok és Rezgés" és külön "Értesítések" vannak:
Amire Te gondolsz "Amire én gondolok az az, hogy melyik alkalmazás fér hozzá a többi alkalmazás értesítéseihez.", az látható az Alkalmazás adatainál [link], az előbb közölt képek egyikén.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest