Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Amoled kijelzőre a NoLed-en kívül van valami hasonló értesíő alkalmazás? Noledet letöltöttem, elindíttom, kijelzőt nem tudom feloldani. Samsung galaxy j7 2016, 6.0 android, root nix. -
zhata
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Oszt, mellyik lenne az?

-
aleister
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ez is megtörtént. Nem kaptam választ a kérdésemre. Nem véletlenül tettem fel.

-
aleister
veterán
Sziasztok!
Elolvastam az összefoglalót, de nem találtam ajánlást arra, ami nekem kell. Tudtok olyan hívásrögzítő app-ot, ami rákérdez hívás indításakor/fogadásakor, hogy mentse-e a beszélgetést?
-
Oldman2
nagyúr
Egy Podcastban hallottam olyan "hangos-jegyzet" készítő appról (vélhetően IOS-es), aminek az ikonjára bökve egy előre beállítható hosszúságú hangrögzítés indul el.
Mondjuk 10 mp időtartammal, aminek lejártakor automatikusan befejeződik a rögzítés.
Létezik ilyen Android app?
-
darvinya
titán
Mit nem mondjak az új Opera elszifonosodott, s b…ra ronda lett.

-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Ha még normális tartalomjegyzék is van a PDF-ben, akkor oda is tudsz ugrani a megfelelő oldalra. Én egy Panasonic fényképezőgép használati útmutatóját (nem hosszú, "csak" 400 oldal) néztem vele így.
-
zsoltzsolt
addikt
Tudtok ajánlani olyan pdf olvasó programot, ami úgy lapoz, mint őpl. a DigitalStand alkalmazás, vagyis, hogy ha a képernyő jobb oldalára koppintok, akkor lapoz. Vagyis érintésre és ne húzogatásra lapozzon. És lehetőleg tabletre is jó legyen!
Előre is köszönöm az ötleteket! -
net84
őstag
Sziasztok!
Olyan vonalkód olvasó programot keresek, ami táblázatban vagy XLS-ből konvertálható adatbázisba tud keresést végrehajtani a vonalkód alapján. Ha pedig megtalálja a kódot az adatbázisban, akkor megjeleníti a további adatokat amik a kódhoz tartoznak. Fontos, hogy kézi kódbevitelt is tudjon, ha sérült lenne vonalkód. Ehhez pedig kell, hogy 2 féle kódban is tudjon keresni (a barcode egy egyedi kódot is tartalmaz, míg a vonalkód alatt csak egy számsor van, ami a tényleges azonosító). Magyarul a táblázat több oszlopán is tudnia kell keresni kód alapján...
Adott cirka 5000 aktív egyedi vonalkód. Van saját PC-s programja, de gép nincs mindenhol, ahol le kellene olvasni a kódot és meg kellene keresni a hozzá tartozó további adatokat. Jelenleg ez úgy működik, hogy megnézik a számsort a kód alatt és kikeresik egy nyomtatott listából. A lista viszont akár naponta is frissülhet, így rengeteg papír és idő a frissítése.Előre is köszönöm a segítséget.
-
Dolphine
addikt
-
Soockit
aktív tag
Sziasztok, Swype-rol váltottam Gboard-ra sok minden jobban tetszik. Viszont két dolgot nem találok vagy lehet nem is működik benne. Ha beírod egy speciális szót akkor legközelebb amikor beírod újra akkor miért nem kínálja fel? Miért nem kínálja fel például húzás esetén? A másik pedig a diktálás, hogyan lehet rávenni, hogy ha azt mondom, hogy felkiáltójel akkor ne kiírja hanem a jelet rakja ki a mondat végére ahogyan az logikus lenne...ugyan így vessző, pont, új sor, nagy kezdő betű. Ha ezek nincsenek akkor nehezen használható teljesértékűen a diktálás. Mindez magyar nyelven kellene.
-
Kékes525
félisten
Van olyan alkalmazás, amivel hatékonyan lehet szabályozni Nougát alatt az automatikusan, működés közben és a rendszerindulásnál futó programokat nem rootolt telefonon. Galaxy S6-om van. Például állandóan elindul az AnTuTu benchmark. Nem értem, hogy mi szükség erre. Az ember nem szokott állandóan benchmarkokat csinálni.
-
air
nagyúr
válasz
albgab
üzenetére
Talán offline módban nem tudja, hogy melyik fizetős és melyik nem.
Egy időben maguk az illetékesek sem tudták, hogy aznap éppen melyik milyen. Mert egyik nap fizetőssé tették azt, ami addig ingyenes volt, majd 2 nap múlva visszaállították az ingyenes használatot.
De volt amiről csak állították, hogy ingyenes, aztán szépen bírságoltak rajta.
-
Ku'leth
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Az USSD kód elég lényeges lenne.

Mennyire erőforrásigényes ?
-
albgab
aktív tag
Sziasztok!
Google térképet használnék.
Letöltöttem az offline térképet (azt a részt ami kell nekem) és Pécs-Ikea Budaörs közé terveztem utat fizetős utak elkerülésével. (minden be van pipálva)
Offline nem kerüli el a fizetős utakat, ha áttérek online módba akkor már kikerüli.Valamit elrontottam vagy rossz az egész?
Köszi
-
Sikerült törölni. Kösz mindenkinek!
-
Jakuu
őstag
Sracok nincs valami jo es haznalhato forumozo app, amit itt a prohardveren is jol lehet hasznalni mobilrol? Vagy marad a bongeszon keresztul, amiben meg azt sem lehet megnezni ki, mikor irt ide.?
-
kovisoft
őstag
válasz
D0zeR
üzenetére
Május 31-ig 75%-os akcióban kapható a Sygic.
-
lovi27
addikt
válasz
weiss
üzenetére
Mivel rootolt a mobilod Superuser engedéllyel rendelkezel (a szuper megvan, már csak a hiper hiányzik
), így több alkalmazással is kezelheted a problémát. Például, ha telepítve van az SD Maid Pro változata azzal is megnézheted, tilthatod vagy törölheted a nem kívánt alkalmazást. Vagy kifejezetten az általad keresett célra van az ingyenes Advanced Task Manager. -
D0zeR
tag
Sziasztok! Melyik offline gps ajánlott a sygic vagy a here? Hétvégén mennem kell külföldre. Köszönöm a segítséget

-
Sziasztok, adott egy LG G3 MM. Régebben Kingroottal volt rootolva, most már a rendes TWRP-s cuccal. Eddig minden jó volt, mire ma arra lettem figyelmes, hogy a semmiből feltelepült valami Cafeuser nevű app a háttérben, ami kísértetiesen hasonlít a Kingrootra, és átvette a Supersu helyét. Kérdés: van valami hiper-szuper jogosultsággal futó task manager, ami kilistázná, hogy nem fut-e a háttérben valami nem odavaló?
-
-
beg
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Compatibility:
- Not working on ResurrectionRemix, Beanstalk, AospExtended or anything that uses DirtyUnicorns smartbar
- Not working on Touchwiz, EMUI, LG UX
- Working on Android 7, 7.1, O preview
- Working on LinageOS
- Working on Nexus devices
- Working on Sony Xperia devices -
Bozek
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
"Sőt azok még bal-jobb irányú nyilakat is megtudnak jeleníteni gépelés közben kurzor léptetéshez, hogy ne kelljen állandóan belenyulkálni a szövegbe szerkesztéskor."
Tényleg? És ehhez Xposed kell vagy Custom ROM?
Megsúgom, hogy például a Swiftkey-nél be lehet állítani, hogy megjelenjenek a nyílgombok. De van egy tippem, hogy erre még más billentyűzet alkalmazásnál is van lehetőség. -
Somatom
veterán
válasz
darvinya
üzenetére
Nem merek 7 -re frissíteni, mert ha valamihez mégis kellene Xposed, akkor megszívnám. Elméletileg root -tal, és Xposed -del 6 -on is mindent olyat meg fogok tudni oldani, ami most hiányzik. De, úgy tűnik, hogy root nélkül is símán haza tudom vágni a telót. Sikeresen megszűntettem a GSM elérést. Remélem, hogy egy FR -től helyreáll!
-
törölt tag
Mindenkitől, aki segíteni próbált elnézést kérek, rosszul fogalmaztam: a ringer volume és a notification volume eltérő erősségének szabályozására keresek appot. (azt szeretném, hogy a csengőhang x hangerőn, utóbbi pedig (pl. sms. érkezésekor) feleannyin szólna....)

-
Fall-N
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Úgy jön ide a recent, hogy Somatom írta, hogy nincs kihasználva a hosszan nyomásra. A három pötty tényleg feljebb van, de ha normális módon írják meg az alkalmazást, akkor oda azok a menüpontok kerülnek amelyet ritkábban kell használni. Pl. ott szokott lenni a beállítások. A sidebar ahová kellene rakni a gyakran használtakat. Van bottom bar is mióta, oda is lehet rakni.
Nem a Material irányelvvel vannak a bajok, hanem azzal, hogy a fejlesztők nem tudják/akarják normálisan illetve logikusan használni. Persze vannak jó példák is, ahol jól átgondolva lett megalkotva az egész és kényelmes a használat. Ezért is kell válogatni a sok ezer app között.
Példa: Solid Explorer
Az oldalsávra ki lehet tenni a gyakran használt mappákat, alapból ott vannak a meghajtók, felhő tárhelyek. Ha beállítod akkor kijelölés után a bottom baron vannak a fájlműveletek. Nem kell nyújtózkodni, el lehet érni bazár nagy kijelzőn is.
-
Somatom
veterán
Dolphin -nál meg az a gond, hogy fekvőbe fordított kijelzőn a menü gomb a fejlécen van, ami alapból nem látszik (csak, ha direkt aktiválom az állandó megjelenítését, ami viszont kis kijelzőn nem praktikus). Lefelé görgetésnél megjelenik a fejléc, de ehhez nagyot kell "lendíteni". Amíg nem áll meg a görgetés, addig hiába nyomom a fejlécen a menü gombot. A másik gond az oldalról becsúszó ablak. Nagyon praktikus. Kivéve akkor, amikor az oldalt levő, szoftveres navi gombok felülete miatt szinte képtelenség előhúzni.
-
atillaahun
veterán
válasz
Fall-N
üzenetére
Én menü gomb alatt a 3 pöttyöt értem. Majdnem minden programban ott van felül a legújabb Android-on is. Pl. Chrome-ban is. És kurvára nem lehet elérni egy kézzel.
A recents nem tudom hogy jön ide, a menüt mellé lehetne tenni, mert hogy rengeteg hely van még a navi sávon.
Custom ROM-ok meg XPosed-nál az alap is volt.
Sőt azok még bal-jobb irányú nyilakat is megtudnak jeleníteni gépelés közben kurzor léptetéshez, hogy ne kelljen állandóan belenyulkálni a szövegbe szerkesztéskor. -
Fall-N
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
Fall-N
üzenetére
Dolphin -ban sincs rá szükség, csak sokkal kényelmesebb (lenne) vele a kezelése. Talán csak én vagyok ilyen különc. A képernyős navigombokról is éreztem, hogy útálni fogom. Útálom is. Ugyanez a Material design. Csak primitív gondolkodású fejlesztők alkalmazásai nem adnak lehetőséget a Material design hanyagolására. Ilyen pl. a Google. Miből állna remapolhatóvá tenni a navigombokat? Ha én menüt szeretnék a recent app list helyén, akkor miért nem tehetem meg? Kipróbáltam a telómon, és sem a vissza, sem a korábbi alkalmazások gomb hosszan nyomásához nincs rendelve semmilyen művelet. Ez sztem pazarlás. Az előző telómon a három gombhoz legalább hatféle funkciót társítottam. Miért nem tehetem ezt meg root nélkül? Akkor most melyik programozó az igénytelen, és kinek a gondolkodása kőkorszaki?
-
Fall-N
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Az én voltam
de lényeg benne van:"Nem kell a menü gomb, mert a mostani alkalmazások olyan felépítésűek. A három pötty a jobb felső sarokban vagy a sidebar ezért van. Csak a régen frissült kőkorszaki holon maradt és/vagy a programozói igénytelenség miatt a rossz felépítésű app használ menü gombot. A recent sokkal többet használt a multitask miatt. Kényelmesebb is a dedikált gomb, mint a hosszan home nyomás."
A Dolphinnál is a fejlesztői igénytelenség miatt maradt benne. (Még vannak benne Gingerbread korabeli popup design is). Sok alkalmazást próbáltam ki de évek óta nem láttam már olyat amiben szükség volna a menü gombra. Eleve nincs is már a telefonokon. Sidebar és a "három pont" alias more options átvette a helyét.
-
Ku'leth
tag
Sziasztok. Valamilyen olyan alkalmazásra lenne szükségem ami a telefon állapotától függően (2G/3G/4G/nincs hálózat/felcsatolt wifire/fut XYZ alkalmazás, ...), illetve időzítve is tud USSD kódot küldeni és hívást indítani.
-
stefi68
addikt
Közben feltettem az OsmAnd-ot és a Locus-t
OsmAnd-ban lehetőség volt a térképek letöltésére, ami ha jól emlékszem cirka 250 MB volt (Magyarország)
Viszont megjeleníti a túristautakat, jelzéseket, lehet offline keresni, viszont elég lassúcska a térkép betöltés, nagyítás/kicsinyítés, mozgatás.Locus-hoz berakható a letöltött offline térkép (~60 MB, kicsomagolva ~90 MB), külön lketöltve berakható alá a túristajezések megjelenítése, viszonylag gyors, de nem tud offline keresni.
Ez valahogy megoldható?(#111017) Chris Kiki: közben ahogy írtam, válaszoltál is.
Szóval tetszik a Locus, ha az offline keresés megoldható lenne....
Kereséskor felugrik egy ablak, hogy az offlán kereséshez töltsem le az offline keresési adatbázist, de tovább lépve csak egy ~190MB -os állományt találok, ami szerintem egy komplett térkép lenne.
Keresési adatbázisnak sokallom a 190 MB-ot
-
stefi68
addikt
Túrázáshoz milyen szoftver és térképforrás ajánlatos mostanság?
Alkalmi túrázók vagyunk, így pár éve foglalkoztam ezzel a dologgal utoljára.
Akkor úgy kellett még összehegeszteni egy nagyjából működőképes megoldást, amiben vagy a szöveg mérete volt túl nagy/kicsi, vagy a jelzések. De azért használható volt...
Gondolom azóta fejlődött a 'technika' némileg.
-
maestro87
őstag
Android 4.4.4 alá tudtok ajánlani valami ingyemes képernyő rögzítőt (videó).
Root van. -
törölt tag
Sziasztok. Olyan hangerő appot keresek, amiben külön-külön lehet állítani a hívásjelző és az emlékeztető hang erősségét. (root van)

-
darvinya
titán
válasz
atillaahun
üzenetére
Nincs olyan menü beállításokban, hogy Értesítési sáv?
-
Somatom
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Nemrég tudtam meg egy másik topikban, hogy menügomb funkciót Lollitól már a kutya sem épít be alkalmazásba. El is hinném, ha nem használnék Dolphin -t landscape -ben, virtuális navigombos telón. Nekem is hiányzik az a "fölösleges" menügomb.
-
atillaahun
veterán
válasz
darvinya
üzenetére
Eszem megáll kétszer.

Nah jólvan kérdezek még egyet, mert ilyet már biztos nem lehet: lekéne valahogy rakni a három pöttyös menü gombot az alkalmazások tetejéről a nav sávra, mert nem ér fel addig az ujjam. Főzött ROM-ok meg XPosed asszem tudták, gyárira esetleg valami okosság?
-
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Létezik a My Knox-hoz hasonló program? Már eléggé megszoktam és lehet nem Samsung-ra váltok...
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun
üzenetére
Nugáton dupla érintés alkalmazás váltó gombon (Négyzet) előző app-ba lépés.
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
"Kurva Huawei"
Talán kötelező volt azt venni?

-
atillaahun
veterán
Root-olt Nougat alatt nincs valami megoldás, hogy a vissza gomb-nak hosszú érintéses funkciót adjunk? Nevezetesen visszalépés az előző programba. Ajhh nagyon hiányoznak a jó főzött ROM-ok. Kurva Huawei.
-
Gabis
őstag
-
Somatom
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
Kinek, mi az egyszerűbb. Sztem Vcard mentés -> Gdrive, vagy OTG. Bár én inkább közvetlen Wifi kapcsolattal toltam át az új telómra, mert nekem az volt az egyszerűbb.
-
darvinya
titán
válasz
StarKiller89
üzenetére
Azért nem vitte át Google felhő, mert nem oda lett mentve, azaz telefon memóriába lett mentve.
Több lehetőséged van:
-Összes számot átállítod mentés helyét Google fiókba, utána szinkronizálod
-Kimented vcf -be, és azt másik készülékbe importálod
-Közvetlenül BT-n átküldöd -
válasz
StarKiller89
üzenetére
Bluetooth kapcsolaton keresztül megosztod.

Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen notebookot vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

), így több alkalmazással is kezelheted a problémát. Például, ha telepítve van az SD Maid Pro változata azzal is megnézheted, tilthatod vagy törölheted a nem kívánt alkalmazást. Vagy kifejezetten az általad keresett célra van az ingyenes

crok
mobilizmo