Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Putyin90
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére

Fandango: Úgy értettem, hogy előre telepíteném az alkalmazást, és ha egyszer neadjisten' kellene, akkor ott legyen és tudjam használni.
-
-
Putyin90
senior tag
Üdv! Elhagyott/ellopott telefon nyomon követésére milyen alkalmazások vannak? (gps-re gondolok elsősorban)
-
Soockit
aktív tag
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Létezik olyan tömegközlekedési útvonaltervező app, ami offline is működőképes? Külföldre megyek, de nem lesz kint netem, viszont tök jó lenne egy ilyen.
-
tibbike01
addikt
Nem tudjátok véletlenül, hogy leggyorsabban hogyan tudom a google kapcsolatokhoz hozzárendelni a facebook profilképeket?
-
Soockit
aktív tag
válasz
üzenetére
Szia,
nem igazán értem, hogy miért nem tudod ezt megoldani Google naptárában. Valójában szerintem bármelyik alkalmazás megfelelő a kezelésre. Google-ben létrehozól egy új naptárt, majd ezt megosztod a férjeddel/pároddal. A megosztásnál ügyelj, hogy a Módosítás és megosztáskezelés résznél az "Események módosítása" legyen kiválasztva. Így a párod is tud a naptárba bejegyzést tenni. A naptáralkalmazásodban pedig megjelenik a naptár, külön színt lehet neki adni, illetve amikor egy új eseményt viszel fel akkor kell beállítani, hogy ebbe a naptárba írja az eseményt!
-
törölt tag
Sziasztok!
Naptár app kereséssel kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni. Alapaesetben a gyári alap google naptárt használom, így ha esetleg azzal is elérem, amit szerenték, akkor csak okítást kérek szépen

Szóval, egy családi naptárat szerenték, amit mobilon illetve gépen is (mindegy, h desktop verzió vagy online webes felületen) el lehet érni, lehet szerkeszteni. Családi, tehát nem csak megosztani tudom, hanem együtt írkálhatunk bele mindent, amit aztán lát a másik fél. Az is jó, ha a csatornáját "be lehetne tenni" - nem kell nevetni, de nem tudom, hogy kell mondani, csak azt, hogy mit akarok
- google naptárba, mint a Wunderlist esetében, hogy minden egy helyen legyen.Van egy férfi ember, aki összevissza dolgozik, minimum 6 műszakban, hétfőtől vasárnapig bármikor, és szeretném a beosztását felvinni naptárba, mert egyszerűen tényleg lehetetlen fejben tartani, hogy mikor, hogy is fog dolgozni. A Google naptárba csak egésznapos esemény, vagy találkozó típusú események adhatóak meg, nekem ezért nem az igazi. Illetve szeretném én is beleírni a dolgaimat. Wunderlistbe most is írom, hogy mikor milyen programom van (a gyerekkel), hogy Apa lássa, ha esetleg valaki látogatóba jönne, akkor egyáltalán van e program már, de ez így Wunderlistben káosz, hisz össze vissza van így egy lista.
Szóval keresek valamit, ami gyakorlatilag olyan, mint egy igazi asztali naptár.Nagyon köszönöm!
-
Zeki
nagyúr
Van egy Skype tárcsázó program, a Linktel. Szeretném ezt Alapértelmezettként beállítani a hívásokhoz. Hogyan lehet? Mert most sajnos nem az.
-
zhata
senior tag
-
hroberto
veterán
7-es Androidon frissült a Chrome, megint megjelentek ezek az idegesítő "Javasolt cikkek". Hogy lehetne ezeket eltüntetni?
-
drnet
aktív tag
Olyan hívásrögzítőt keresek, amely nem jelzi ki sem beszélgetés közben, sem a hívás befejeztével a működését. Tud valaki ilyet ajánlani?
-
7Sony7
addikt
Srácok, van olyan keyboard aminél nincs alapból ékezet, viszont mikor nyomva tartom, akkor a magyar ugrik jel egyből, nem kell még oldalra húzni a kezem, mint pl ú, é, á a SwiftKey Ben?
-
darvinya
titán
válasz
Black_Raven
üzenetére
Milyen droid-on van a gond?
Droid v5+ -nál van ne zavar mód is, s addig nem kap semmit míg fel nem.oldja.
De más beállítás is lehet amiatt nem jön meg. -
Black_Raven
veterán
Sziasztok! Egyik havernak nem jönnek meg az üzenetek, csak ha bekapcsolja a kijelzőt, wifi mindigen van akku optimalizálást is kikapcsoltam.Tudtok vmi appot amivel tuti megkapja az üzeneteket? Köszi a helpet.
-
tonnni1
tag
Sziasztok.
Koinhoz hasonló alkalmazást keresek, ami offline is működik ingyenes és nem kér azonosítást. Nézegettem a play áruházban de nem találtam hasonlót, tudnátok ajánlani?
-
HREH
senior tag
válasz
forintuser
üzenetére
Köszi, úgyis kellett már valami normális videólejátszó

-
Kils
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan alkalmazást keresek, amibe esetleg időponra, gps korinátákra, vagy egyéb azonosításra szolgáló eseményre lehetne ráötni hogy a telefon éppen hangos legyen, néma üzemmódban legyen, vagy stb.
Kérlek szépen titeket, ha használtok ilyet, vagy tudtok ilyen alkalmazást mondani nekem írjátok meg.
Előre is köszönöm szépen! -
válasz
sebijani1982
üzenetére
Én tavaly nyáron pont a Here-t használtam Görögországban offline módban, és tökéletesen működött.
-
7Sony7
addikt
Xperia honami keyboard van 5.1 android ra? 4.2 alatt használtam, nem találok másik olyn jót.
-
beg
veterán
válasz
forintuser
üzenetére
Akkor köszönjük a német topiklakók nevében, mert Mo.-n még mindig 2000 HUF.
-
forintuser
őstag
10 cent az MXPlayer Pro.Németben vagyok.
-
Frawly
veterán
Lockscreenes alkalmazásból melyiket ajánljátok? Valami egyszerű, ingyenes, reklámmentes kéne (in app purchase-ös belefér, csak reklámot ne toljon az arcomba), mert a gyári (Android 6) nagyon elhomályosítja a lockscreenes háttérképet. Extra funkciók, számzár, meg ilyenek nem kellenek rá, bár az nem baj, ha tud kulturált, szép megjelenésű, transzparens számzárat.
-
Predator2
addikt
válasz
Black_Raven
üzenetére
A belső tárhelyet látom azzal nincs is gond, televon sok mappával.
Elméletben fullon van a memória, de gépen nem látom azokat a képeket amit telefonon igen. -
Predator2
addikt
válasz
Black_Raven
üzenetére
A vicces, hogy nem rakja át az összes képet, amit nem értek miért, illetve ha rádugom a kábelt sem látja azokat a képeket amik rajta vannak.
Nekem az kell, hogy gépre lementsem a képeket. De lehet sokat várok egy androidos telefontól.

-
-
Shia-ko
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan stopper vagy figyelmeztető program vagy hívják kellene, ami az alábbi funkciót tudja:
- beállított időközönként jelez
- de ezek az időközök lehetnek változóak, én adom meg előre
Pl.: 10x jelez 10mp utén, majd 10x 20mp után, stb.Van valami ilyesmi? Edzéshez kellene, így az sem baj ha nem teljesen ingyenes, mert heti rendszerességgel használnám.
Köszi
-
DS39
nagyúr
válasz
Black_Raven
üzenetére
Mindent leírtatok kivéve egyet, usb kábel + pc vagy ez már old school? 😀
-
Predator2
addikt
Helló
Hogyan tudném Sony Z1 Compact telefonomról egyszerűen lementeni a képeket, illetve más adatokat?
A fényképek az elsődleges.Köszönöm.
-
S e t h
nagyúr
válasz
karldergroße
üzenetére
Hisz az alkalmazás használhatatlanná vált gyakorlatilag.
Szerintem még elméletileg sem, nem hogy gyakorlatilag. -
karldergroße
senior tag
válasz
nfsu17
üzenetére
Amit az IGo-sok csinálnak, minden képzeletet felülmúl. 2015-ös térképeik vannak, folyamatosan ígérgetik a frissítést és nem történik semmi. Tudja valaki, a megvett dolgok árát egy ilyen alkalmazásnál ezek alapján vissza lehet követelni?? Hisz az alkalmazás használhatatlanná vált gyakorlatilag.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
spiderpig820
üzenetére
Köszi , sikerült

-
martinkeet
aktív tag
Véleményetek szerint a gyári levelező alkalmazásban miért nem látom a PC-ről elküldött leveleket.
A PC-n a Windows saját levelezőjét használom.
Az összes beállított fiókommal ez a helyzet.
A beállításokkal nem hiszem, hogy gond lehet. A telefonról küldött levelek látszódnak a telefonon.Előre is köszönöm!
-
terra052
őstag
válasz
sebijani1982
üzenetére
Google Maps offline térképekkel?
-
Graphics
Jómunkásember
Üdv Mindenkinek.
Öcsém összetörte a Lumia 950-esét, és költözni kéne át Androidra.
Tudom, hogy nem teljesen idevág, de azért mégis, szóval megvan a CSV fájl, ami a névjegyeket tartalmazza, ezt átkonvertáltam programmal VCF-re, de nem nagyon akarja megenni az Android.
Van esetleg aki már járt így?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

), de egyébként az Android Eszközkezelő szerintem teljesen rendben van.

Tudom akkor meg kényelmetlen lesz gépelni

crok
mobilizmo