Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g_g_g
őstag
Lehet még a különböző kinézetre is van megoldás
Esetleg így -
zhata
senior tag
válasz forintuser #110693 üzenetére
Még nem, most dolgozok, majd este.
ctibor 110694: Köszi a tippet, ha ez végképp bedöglik, kipróbálom
ampulla 110691: Megnézem majd ezt is.[ Szerkesztve ]
-
g_g_g
őstag
Szerintem ez kell neked
helloxiaomi -
dmad
aktív tag
Sziasztok.
Most kezdtem el használni androidos készüléket (Redmi 3Pro) 5.1.1 verzió van a készüléken.
Feltettem rá a Pebble okosóra programját, megy is rendesen, de bizonyos idő után a telefon kilövi a háttérben futó programot.
Ugyanígy van a call name taker (bemondja a hívó nevét) nevű progi is.
Van valami megoldás, hogy rákényszerítsem ezen programok futtatására a rendszert?
Köszi.Élj úgy, hogy.......
-
ctibor
senior tag
válasz zhata #110686 üzenetére
Próbáld meg a Boldbeast Recordert.
Az újabb verziói nagyon sok készülékkel kompatibilisek. Az én telómon pl. az egyetlen progi, amelyik mindkét fél hangját jól hallhatóan, érthetően képes felvenni.
Az ingyenes verzión viszont neked kell egy, a tárcsázó felületén megjelenő gomb megbökésével indítani a felvételt. Ha megveszed a fizetőset, akkor automatán indul.
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
miska17
tag
Üdv!
Tudna valaki segíteni abban, hogy lezárt kijelzőnél folytatódjon a yt video lejátszás ? Hreseteltem a tabletem, (Asus memo7),majd a playről telepítve a firefox, ami eddig tudta a lejátszást lezárt képernyővel, (valami régebbi verza lehetett), ha ezt tudom nincs hr, -főként hogy esti használatra van a tablet, amin előadásokat hallgatok, amikbe belealszok, tehat ez a kérdés;
-
zhata
senior tag
Kb egy hete az ACR alkalmazás néhány esetben a hívó fél hangját nem veszi fel. Az a zavaró, hogy nem mindig és nem mindenkitől. Most újratelepítettem. Kíváncsi vagyok, hogy megjavult-e? Valaki tapasztalt már ehhez hasonlót ezzel a hívásrögzítővel?
-
7Sony7
addikt
Üdv. Az újabb androidon (6;7) sem lehet root nélkül automatizálóval adatot és Bluetooth ot kapcsolni?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
laleeee
őstag
Tud valaki olyan appot,ami felveszi a Viber hívásokat ?
-
kaisers
aktív tag
Sziasztok!
Vki esetleg tudna segíteni abban, hogy S7 edge (7.0) root nélküli telefonomra keresnék működő Sony sketch betűtípust.
Előre is köszönöm. -
Heisenberg69
senior tag
Üdv!
Nektek is úgy működik jelenleg a Zedge alkalmazás, hogy a képek úgy jelennek meg, hogy pont akkorák mint a kijelző? Eddig szerintem úgy jelentek meg, hogy ha több kezdőlapod volt akkor „mozgott” a letöltött háttér is. tehát Full hd-s kép nem 1920X1080-as volt, hanem nagyobb…
Vagy be lehet valahol állítani manuálisan a kép felbontását?SONY Xperia™ XZ Forest Blue
-
Putyin90
senior tag
Navigációra melyik a legajánlottabb ingyenes app? A régi telefonomon az iGO szülinAPP volt fent, ami már elavult lehet mostanra, szóval kellene valami alternatíva rá. Leginkább MO és Szlovákia térképpel.
-
zolinho72
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy új telót és azon is ugyan azt a gmail fiókot szeretném használni mint a másikon, párhuzamosan a régivel. Lehetséges ez? Vagy új fiókot kell létrehozni?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz zhata #110664 üzenetére
Ezt aláírom, de nem erről volt szó, hanem telefonról.
Szenzitív adatokat Lastpassban tárolok ujjlenyomat feloldással. Képek meg felhő szinkron után törlődnek a telefonról. Telefon szintén ujjlenyomattal védve.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
zhata
senior tag
Bocsi Beg, de egy titkosított pendrive igencsak hasznos lehet. Tavaly elvesztettem (vagy ellopták, nem tudom) egy 64 GB-os-at, rajta minden adatommal, személyesekkel és nagyon fontosakkal is. (Ezek megvoltak más hordozókon is, úgy hogy adatvesztésem nem volt, de minden adatom valaki más kezébe került.)
Vettem egy ugyanolyant pendrive-ot, viszont az egészet titkosítottam EDS (nem lite) konténerben Verascripttel.
Ha ezt is elhagyom , legalább más nem fér hozzá ad adatokhoz.
Ennyi. -
Bozek
nagyúr
válasz fery02 #110662 üzenetére
"OTG is lehet úgy fog akkor majd működni, hogy csatlakoztatott pendrive mellett próbálok majd új Tárhelyet felvenni és úgy majd lehet megjelenik a választható listában majd OTG is."
Próbáltad már OTG-vel és nem jelent meg? Mert akkor ott lehet, hogy más probléma van. Milyen telefon? Milyen Android verzió? Más alkalmazás látta az OTG-n rádugott pendrive-ot? Nekem ha rádugom OTG-n a külső tárhelyet a telefonra, akkor még csatlakoztatnom kell, hogy minden lássa.
-
addikt
Köszönöm szépen a válaszokat Solid Explorer ügyben!
Fel is vettem már így a Google Drive-ot. Ha lehetne itt is személyeket hozzáadni fájlokhoz/mappákhoz, plusz megosztható linkeket vágólapra helyezni, nem is kellene a hivatalos Drive app. De persze ez utóbbiakat már nem is várhatom el.
OTG is lehet úgy fog akkor majd működni, hogy csatlakoztatott pendrive mellett próbálok majd új Tárhelyet felvenni és úgy majd lehet megjelenik a választható listában majd OTG is. Alig várom, hogy otthon majd kipróbálhassam.
ES-t meg azért nem akarok használni, mert ehhez a Solidhoz vettem már korábban akcióban Pro licenszt, így kihasználnám már inkább (még akkor is, ha esetleg kiderül, hogy a másik jobb).
-
tomy86
addikt
válasz fery02 #110656 üzenetére
OTG támogatáshoz nem kell plugin. A playen levő plugin csak bizonyos Nexus telefonokhoz kell.
"This plugin for Solid Explorer lets you access files stored on USB drives or card readers on Nexus devices."
Ahogy írták előttem a Google Drive-ot alapból is tudja a Solid több más mellett. Én a Mega tárhelyhez vettem meg a plugint, illetve az FTP plugint telepítettem. -
Bozek
nagyúr
válasz fery02 #110656 üzenetére
Érdekes, nekem simán megy az OTG plugin nélkül is Solid Explorer-ben. A másik kérdésedre meg: bal oldalt a három vonal, aztán az oldalról beúszó részen jobb felső sarkában a három pötty. Itt a Tárhely szerkesztőt választva a jobb alsó + jellel tudsz hozzáadni felhőtárhelyeket is. Ott van Google Drive, Dropbox, Onedrive, Yandex, Owncloud, Box, Sugarsync, Mediafire. De ezen kívül LAN/SMB, FTP, SFTP és WebDav is elérhető.
Lehet amúgy, hogy az OTG plugin csak extrém esetekben kell. Például egy régebbi Nexus 7 tableten csak külön programmal ment, de az gyári alkalmazással se tudta az OTG-t.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Komi28 #110655 üzenetére
Szia!
Telefonról telefonra különösen ajánlott inkább tisztán újratelepíteni az alkalmazásokat, amiket ugyanazzal a Google fiókkal belépve ismét látni fogsz majd a Play Áruházon belül a Könyvtáradban.
Névjegyeket tudod szinkronizálni Google fiókkal, SMS backup-ra meg én az SMS Backup & Restore-t szoktam használni.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Köszönöm!
Pedig korábbi ilyesféle kérdésre még én magam írtam válasznak hasonlót valakinek... picit jobban gondolkodtam volna beugrott volna lehet, hogy ott kéne nézelődnöm.----------------------------------------
Más: Akik használjátok a Solid Explorer fájlkezelőt, ti tuningoltátok egyéb beépülőkkel?
Jó lenne, ha alapból csatolni lehetne felhőtárhelyeket, amikhez néhányhoz találok is plug-in-t, de pl Google Drive-hoz nem, miközben az Áruházas képek között meg egyik kép alapján tudja valahogy.
Látom van ingyenes FTP plug-in, ez majd valamikor hasznos lehet a közeljövőben. OTG támogatás is csak plug-in-nal lehetséges, viszont az sajna fizetős (néhány 100Ft, bár csak egyszer kell megvenni). -
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek amivel az egyik telefonról áttudnám vinni az alkalmazásokat, sms-t, kb. mindent
Nem baj ha újra kellene telepíteni az alkalmazásokat csak legyen fent az új telón ne kelljen újra végig keresgélni.
Van ilyesmi? Köszi -
kovisoft
őstag
Az Open Camera is tudja a timestamp-et, legalábbis benne van a menüjében, de még nem próbáltam. És ingyenes.
-
tomy86
addikt
Camera Zoom FX (legalábbis a pro verzió) tudja.
-
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy miért csinálja azt a telefonom, hogy ha a belső memóriájából szeretnék az SD kártyára kimásolni valamit és ezt számítógépen keresztül csinálom, akkor se könyvtárat nem tudok átnevezni, se belemásolni nem tudok!? Az új mappa létrejön, de ha megpróbálom átnevezni, akkor is, vagy ha elkezdek belemásolni, akkor is csak a kék kör kezd el tekeregni.
Próbáltam másolgatni es fileexplorer segítségével és ott a másolás előtt kérte, hogy adjam meg a gyökér mappát a másoláshoz, és itt ha kitallóztam, ahová másolni akartam, akkor ment a másolás. Saját file kezelővel is működik, kérdés nélkül. Csak a pc esetén fekszik meg.
Mi lehet ez, valami jogosultság hiányzik?
PC
-
@
csendes tag
Sziasztok!
Javasoljatok már olyan android kamera alkalmazást amelyik tudja azt,hogy a képre kiírja a dátumot és időt mert én nem találok ilyet.
Volt 1 ilyen az lgCamera apk de azt már nem fejlesztik és nincs is a play áruházban.
Nem baj ha fizetős az apk.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
"Ha minden ésszerű lenne a földön, akkor nem történne semmi." by @
-
daara
aktív tag
Custom rom-ban tudtok olyan alkalmazást akár xposed akár más módszerrel animáció megváltoztatását?
Pl:amikor feljön a billentyű és a menüben? -
hati
addikt
válasz atillaahun #110645 üzenetére
Zárt bl-nél is?
-
atillaahun
veterán
De az ADB bootloader módban fér hozzá a telefon partícióihoz kívülről, akkor még nem is fut a rendszer, ő nem látja, hogy root-olva van vagy sincs, mindegy neki.
(#110644) beg
Ezt írtam én is.(#110646) hati
Nah látod ezt nem tudom, én még csak Nexus-okon próbáltam, ott meg azt hiszem alapból nyitva van.
Viszont akkor jó lehet még talán a recovery mód is, amit a kolléga írt.[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz atillaahun #110640 üzenetére
Úgy van ahogy írták, de esetleg azt meg lehet próbálni, hogy recovery módban csatlakoztatva kihúzni adb pull-al.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Bozek
nagyúr
MoneyWiz 2 - 0,99 $
A Better Camera Unlocked - 0,50 $ -
hati
addikt
válasz atillaahun #110640 üzenetére
Adb-n keresztül sincs magasabb jogod, mint általában. Ha vmihez root kell, akkor adb-n keresztül is kell.
-
beg
veterán
válasz Bozek #110635 üzenetére
Nem egyszerűbb olyan képeket készíteni, amivel nem tudnak téged később zsarolni?
Nekem vihetik a cicás/kutyás/természetképes/családos szülinapos fotóimat a hakkermanok.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
kovisoft
őstag
válasz Bozek #110635 üzenetére
Ahogy írod, rootolt készüléken fel lehet mountolni a titkosított konténert, és akkor közvelenül innen lehet használni a fájlokat. Nekem sajnos rootolatlan céges Samsungom van, úgyhogy ez nálam nem opció. Attól viszont még, hogy a fájl egy titkosított konténerben van, ténylegesen maga a fájl is titkosítva van eltárolva, pont úgy, mint a jelszavazott tömörített fájlos példád esetében. Nincsenek ott a fájl eredeti bájtjai a telefonon jelszó nélkül elérhető módon.
-
Zola007
veterán
Androidra (4.1) keresek ingyenes time-management és register szoftvert, amivel egyes teendők/munkák idejét tudom tervezni, mérni, a mért időt rögzíteni, táblázatba vagy grafikonná rendezni
Paymo-t ajánlották, de 15 nap után fizetős[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Bozek
nagyúr
"De ha elárulod hogy lehet képet titkosítani, érdekel"
Betömöríted jelszóval. Aztán egy másik jelszóval megint. Amúgy megoldható lenne rá program is, nem olyan nehéz mondjuk Vigenère-rejtjellel kódolni.
(#110633) kovisoft: Csak az EDS-nél nem a kép van titkosítva, hanem a konténer. Ez olyan, mint egy páncélszekrény, ott sem a benne lévő iratok vannak titkosítva. Egyébként jó cucc, de engem zavar, hogy nem olyan, mint a TrueCrypt, hogy bármivel eléred a titkosított konténert, ha tudod a jelszót. Persze elvileg rootolt készüléken be lehet mountolni.
[ Szerkesztve ]
-
kovisoft
őstag
Igen, ezen az oldalon a csávó az iOS verzióban előkotorta az elrejtett képeket jelszó nélkül.
Valószínűleg van kimondottan képekre (galériára) kihegyezett titkosító app is, de én ilyet nem ismerek. Amit ismerek és használok, az az EDS Lite, ami tetszőlege fájt titkosít egy titkosított konténerben, ahhoz hasonlóan, ahogy a TrueCrypt működik PC-n (sőt ha jól tudom, meg is tud nyitni PC-s TrueCrypt konténer fájlt). A Lite verziót régóta nem frissítették, nem is tudom, hogy megy-e a legújabb Android verziókon, a fizetőst viszont rendszeresen frissítik.
-
HREH
senior tag
válasz fery02 #110622 üzenetére
Beállítások > Alkalmazások > Banggood > Megnyitás alapértelmezés szerint > Alapértelmezések törlése, ill. a támogatott linkek megnyitását állítsd arra, hogy 'nem nyitja meg'
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
beg
veterán
válasz kovisoft #110630 üzenetére
Elrejti és csak kód után jutsz hozzájuk (a leírása alapján, nem használom)
Locking your private photos and videos is easy with Private Photo Vault:
1) Setup account and create new pin
2) Go into the first photo album already created for you
3) Hit the plus button to hide pics. These photos will be removed from you gallery and locked into Private Photo Vault.
4) Now you have a private photo gallery that only you can view.De ha elárulod hogy lehet képet titkosítani, érdekel
[ Szerkesztve ]
-
mtibee2
tag
válasz Black_Raven #110616 üzenetére
Az enyém nem látja csak a belső memóriát, meg az SD kártyát. Valami Androidos hiba lehet, mert csak a gyárilag telepített appok látják a pendrájvot, de lejátszani is csak kerülőúton tudom a fájlokat...
Köszönöm, hogy időt szakítottál a válaszra!
-
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
6-os droid alatt Note 4-en az akkumulátor használatnál látszott nemcsak az, hogy a wifi használat vagy az ébrenlét mikor volt aktív, hanem folyamatosan mutatta a "mobilhálózat térereje" soron, hogy épp mit nyújt(-ott) a szolgáltató.
7-es alatt ezt kivették - már nem Note 4-em van - így érdekelne, hogy tudtok-e olyan alkalmazást, ami mutatná ezt az információt? (nem cellainfó kell, mert a dBm értékekkel nem megyek semmire.)
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
beg
veterán
válasz daara #110621 üzenetére
Csak root módszer van, itt megtalálod a fájlt:
/data/misc/wifi/wpa_supplicant.confSzorgalmi feladat elegánsan txt-be exportálni a sallangok nélkül terminal emulator alól:
cat /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf | egrep '(ssid|psk)' > /mnt/sdcard/wifibackup.txt
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
Ha telepítve van a Banggood app, akkor hogyan lehet azt megoldani, hogy böngészőből akármilyen banggood-os linkre bökve, az csak is mindig böngészőben nyíljon meg?
Törölni nem szeretném az app-ot, mert egyebekre meg használom, csak azt nem akarom, hogy bele irányítson mindig a böngésző.[ Szerkesztve ]
-
daara
aktív tag
Sziasztok!
Wifi jelszavak lementésére keresek valami alkalmazást ami root nélkül is megy mert a nem rootolt telefonomrol kéne rootra átvinni vagy esetleg root is szóba jöhet csak a titanium back up nem.
-
air
nagyúr
válasz sebijani1982 #110619 üzenetére
Szerintem nem az övé a router, hanem magát akarja védeni nyitott wifin.
(#110618) Krill77
Megbízható VPN szolgáltatást érdemes használni.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
sebijani1982
senior tag
válasz Krill77 #110618 üzenetére
Miért kell app?
Routeren Mac cím szűrés vagy egy WPA2 jelszó.
Mac cím szűrést csak egyszer kell beállítani. Akár Fix IP címkiosztással.[ Szerkesztve ]
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Krill77
őstag
Nyilt wifire valami titkosító vagy legalább valami védő app? Köszi
-
scream24
senior tag
válasz Rigormortiis #110614 üzenetére
Így van sajnos.
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
scream24
senior tag
Üdv. Tudnàtok ajànlani valami jó német oktató profit. Olyasmi lenne jó, mint angolra a Duolingo. Köszönöm!
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
mtibee2
tag
Ha már ajánlottátok, kipróbáltam az MX Playert, hogy működik-e, megadtam neki a kért tárhelyhozzáférési engedélyt, de nem igazán akarta az igazságot. Kerestem az alkalmazáson belül, hogy látja-e a pendrájvot, de semmit nem találtam. Aztán megpróbáltam a gyári fájlkezelőből elindítani a fájlt, de azt a hibaüzenetet kaptam, hogy a fájl nem játszható le. Aztán nekiálltam kutakodni a rendszer beállításai között, és találtam egy olyan bejegyzést, ahol kilistáz az Android minden tárhelyet. Itt rámentem az USB-meghajtóra, majd meglepetésemre egy másik fajta fájlkezelő jelent meg. Érdekes módon innen indítva elindult a lejátszás. Hogy a többi próbálkozásom miért volt hiába való, nem tudom, a lényeg, hogy működik, még ha egy kicsit bonyolult is így elindítani a lejátszást. Nálatok látszik a programon belül a csatlakoztatott háttértár? Milyen fájlkezelőt használtok?
Ja, és köszönöm a válaszokat!
-
mtibee2
tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan médialejátszót, ami képes pendrájvról (OTG) filmet lejátszani úgy, hogy ki lehessen választani a hangsávot, és a feliratot? (A gyári Videó alkalmazással akadoznak a filmek, a Fotók alkalmazással pedig sem hangsávot, sem feliratot nem lehet választani. Sem a VLC, sem az MXPlayer, sem a BSPlayer nem hajlandó pendrájvról filmet lejátszani, hiába adtam meg nekik minden engedélyt...)
Köszi:
M. Tibor -
Soká
senior tag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresnék, amely képes arra, hogy ha hallgatok valamit a mobilon (akár egy dalt, akár a Magyar Rádió Hangtár alkalmazását, stb.) rögzíthessem az éppen futó hangot. jellemzően rövid hangrészletekről van szó, és lehetőleg nem úgy, hogy a hangszóróból kijött hangot rögzítem a beépített mikrofonnal, hanem vonalszinten. (a belső diktafon egyébként is azonnal némít minden alkalmazást, tehát azt ilyen célra nem tudom használni)Azt sem tudom, miként keressek rá ilyen funkcióra, mert a recorder applikációk jellemzően diktafon vagy telefonbeszélgetésre vannak kitalálva.
Köszönöm a segítséget!
Annyi nehezítés még van a dologban, hogy root nélküli megoldás kellene és az is előny, ha nem fizetős. Egy Redmi3-as telefonról van szó, amin MIUI fut.
-
zhata
senior tag
Chrome böngészőre ismer valaki sötét (fekete) skint?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest