Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
intensa_man
tag
Sziasztok!
Mivel nem egy konkrét appot kersek, offba rakom, de kérlek próbáljatok meg segíteni.
Hogyan lehet megcsinálni, hogy egy törölt app beállításai, és minden maradvány bejegyzése 100%-osan törlődjön? Ccleaner futtatása elég az uninstall után? Android 5.1.1, mókolás nélkül, Voda, Xcover 3
Előre is köszönöm! -
menpee
aktív tag
Sziasztok!
Keresek egy alkalmazást, hátha tud valaki segíteni. 4.0.4-es ebook olvasón használtam egy teljes képernyőt okozó programot, mielőtt egy frissítés legyalulta volna a rendszert. Ebben ki tudtam választani a telepített programokon belül a processek közül azt, amelyiket teljes képernyőre szerettem volna rakni, a többi folyamatnál pedig visszaállt automatán a normál módra, ahol látszik a felső status bar.
Példa a könnyebb átláthatóság kedvéért:
MangaWatcher nevű program, library megnyitásakor látszik az android status bar és tudom kapcsolni a wifit, főmenübe lépni. Amint belemegyek egy sorozatba, ott még mindig ez az állapot, viszont amint megnyitok egy konkrét fejezetet, akkor ott teljes képernyőre váltott automatán. Amint kiléptem a fejezetből, akkor visszaállt a status bar.Remélem sikerült érthetően megfogalmaznom a lényeget és valakinek ismerős a dolog.
[ Szerkesztve ]
,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell
-
Hipnotic
tag
válasz Dolphine #110787 üzenetére
Igen van benne Magyar nyelv.
SharpSA: Van adatok mentése és visszaállítás. Ha megveszed tudsz exportálni CSV-be és excel-be. Gondolkodom, hogy ezt vagy a Expense IQ-t vegyem meg...
Samsung Galaxy S8+ G955F Midnight Black / HTC U11 Amazing Silver / LG G2 D802 Black 32 Gb
-
laleeee
őstag
A Yandex browser az ebay-t orosz nyelven jeleníti meg,lehet ez ellen szerintetek tenni valamit ?
-
Hipnotic
tag
-
Hipnotic
tag
Még az lenne a kérdésem az Expense IQ-val kapcsolatban, ha megveszem a lifetime licenszet akkor hány eszközön tudom használni ezzel a prémium lifetime licenszel? Mit szólsz ehhez képest a Money Lover-hez?
Samsung Galaxy S8+ G955F Midnight Black / HTC U11 Amazing Silver / LG G2 D802 Black 32 Gb
-
Teodor52
senior tag
válasz enginev3.0 #110782 üzenetére
Köszi a választ!
-
mjani1172
addikt
Sziasztok!
Videószerkesztő programot keresek,a lényeg egyszerű, gyors, a feladat, hogy 90 fokkal elforgassa a videót,a telefonom ugyanis mindegyiket elforgatja,és ha tv vel összekötöm akkor nem jól jelenik meg.
Kösz
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Letölteném ezt a speedtest.net appot és az lenne a kérdésem hogy 4G mobilinternet sebességét lelehet mérni vele?
-
gojko.m
senior tag
válasz jurzsolt #110661 üzenetére
Köszi szépen, hogy felhívtad a figyelmem az Open Camera app-ra! A gyári alkalmazással kínlódás volt egy normálisabb makró felvétel készítése. Ezzel szinte tökéletes.
Szerintetek mennyire használhatók ezek a lencsék? Ezekből is főleg a makró lencse érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
erer1000
őstag
Lassan Androidra fogok váltani, de egy olyan kérdésem volna, hogy létezik-e olyan app ami olyasmi mint a blackberry blend.
mobilommal wifin, BT-n vagy USB-n át ha csatlakoztatom, akkor gépen programba megjelenik, és tudom hsználni a mobilhoz csatlakoztatott email fiókokat, esetleg valamely chat programokat, mobil naptárat, SMS küldést fogadást és file böngészést.
biztos van valami androidos, csak nem tudom hogy kéne keresnem
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
Sungoo
addikt
válasz vadászcsiga #110774 üzenetére
Értem. Ezek szerint csak Nálad van gond, nekem is megy rendesen a P9-en. Bár nem a legfrissebb verzió.
-
Sungoo
addikt
válasz vadászcsiga #110732 üzenetére
Milyen hangokra gondolsz?
-
HoTaZo
addikt
válasz vadászcsiga #110770 üzenetére
G8-on nincs ilyen gondom.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
vigyori78
őstag
válasz vadászcsiga #110770 üzenetére
Gyereknek s7e van és minden okés.
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #110732 üzenetére
Senki sem használ messengert?
-
HoTaZo
addikt
válasz HoTaZo #110747 üzenetére
Szerintem, megvan az ok, s mint szokott lenni: user error.
Nemrég frissítettem a rendszert és előtte a mentésekor nem pipáltam ki a névjegyeket. Valószínűleg azért, hogy ne legyen még egy felesleges listám (meg kéne tanulnom rendesen kezelni, szinkronizálni a névjegyeimet ). S utána nem is tudta, honnan visszaállítani a telefonba (nem valamelyik fiókba) mentett névjegyeket.
Öngól!Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
napocska2
senior tag
Sziasztok! Moon+ Reader Pro-t használóktól kérdezném, hogy nektek nincs problémátok a szöveg újratördelésével? Nálam rendszeresen nem sikerül néhány ékezetes karaktert, meg a gondolat- illetve kötőjelet rendesen megjelenítenie. A kódoláson hiába változtatok semmi eredménye, néhányszor újratelepítettem korábbi és újabb verziókat, de az sem hozta el a megoldást.
Régebben nem volt ilyen problémám és nem tudom eldöntetni, hogy ez most a pdf-ek vagy az alkalmazás hibája, viszont eléggé idegesítő számomra. -
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Android 7 alatt Chrome-ban hogyan lehet kirakni a kezdőoldal ikont bal fentre ?
Android 6 alatt még megvolt így : LINK , most 7 alatt a beállításokban nincs ilyen menü. -
teo77
őstag
-
air
nagyúr
válasz tomy86 #110760 üzenetére
Nekem a Play-es oldalon csak angol nyelvű képek jelennek meg.
Egyébként az alkalmazásban nincsenek hibás ékezetek.
Hogy a videóban miért látszik notebook, azt a készítőtől kellene megkérdezni.
Nekem fogalmam sincs.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
tomy86
addikt
Bár nem tőlem kérdezted, de nyilván az alkalmazás playes oldalára gondolt
Ezen és ezen a képen látszanak a hibás (konkrétan orosz) karakterek a magyar szövegben és erről a videóról van szó. -
Dolphine
addikt
Nekem is lenne Hozzád kérdésem az Expense IQ-val kapcsolatban.
1.
A Play Áruház oldalán vannak fenn képek magyarul, de némelyik hosszú karakter hibás. Ez még most is így van?2.
Van egy bemutató videó a programról. Ott beszél a szinkronizálásról és van egy laptop is közötte. A program mentéseit el lehet érni asztali gépről is, vagy ezt, hogyan kell elképzelni?Előre is köszönöm a választ!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Viszonylag sok képernyőképet készítek. Viszont így hamar betelik a belső tárhelye a telefonomnak. Létezik olyan alkalmazás, ami a képes a /sdcard/DCIM/Screenshot tartalmát figyelni, és mikor változás benne, az újonnan keletlező fájlokat az external sd-re másolni? Nagyon hasznos lenne nekem egy ilyen! Köszi szépen, előre is!
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
Hipnotic
tag
Jól működik az E IQ-ban a szinkronizálás több készüléken? Gondolom örök licenszed van azt éri meg a legjobban. Ha be állítom a biztonsági belépést akkor fingerprint-el be tudok lépni a kód helyett?
-
Somatom
veterán
válasz fery02 #110746 üzenetére
Nem vagy egyedül a jelenséggel. Az új telómon én is szembesültem ezzel. A rendszer, és a TC látja, saját mappa létrehozás után írja, olvassa. De SE -ben semmi. Nyoma sincs a meghajtónak (Samsung duos pendrive, FAT32 -re formázva).
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
tomy86
addikt
válasz fery02 #110746 üzenetére
"nekem inkább a Solid Explorer tűnhet itt hunyónak."
Nálam, ha csatlakoztatok OTG-n egy pendriveot, amint a telefon felismeri, azonnal megjelenik a Solid Explorerben a tárhelyek között (pl. USB meghajtó 0 néven).
MIUI8 (android 5.1) rendszer, bár szerintem ez esetben lényegtelen.
Hiba lehet még, ha NTFS-re van formázva a pendrive. -
addikt
válasz Bozek #110663 üzenetére
Van egy microUSB-s pendrive-om, amit rádugva a telefonra, egyből feljön egy "Android rendszer" értesítés, Tallózás és Kiadás lehetőséggel és előbbire menve valami beépített fájlkezelőben tudok nézelődni rajta.
De Solid Explorer-ben abszolút semmi nem történik közben. Próbálok így rádugott pendrive-al hozzáadni plusz Tárhelyet a múltkoriak szerint, de úgy tűnik az a Tárhely választó lista nem dinamikus, inkább fix (legalábbis abból kiindulva, hogy nem jelenik meg OTG sor).
Minek kéne ilyenkor történnie Solid Explorerben?
Környezet: LG G2 D802, LineageOS 14.1 (7.1.1)
Igazából erről a pendrive-ról szoktam ROM-olgatni, szóval nekem inkább a Solid Explorer tűnhet itt hunyónak. -
adrian94
őstag
Be lehet állítani youtube-on, hogy egyből full hd-ban indítsa el a videókat? Valamiért csak 480p-ben indítja el
-
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Nougat custom rom van a telefonomon és a Spotify-ban nincs EQ.
Régebben míg gyári MM volt rajta addig a Spotify-on belül volt eq beállítás.
Kipróbáltam a play-ről pár EQ programot, de nem csináltak semmit (természetesen fülessel).
Tudnátok ajánlani működőt?(^)(>.<)(^)
-
Somatom
veterán
válasz fery02 #110662 üzenetére
Bocsi, kicsit lemaradtam.
Solid Explorerben (Classicot használok, nem az újat), ha a Gdrive -ban levő fájlra tapicskolsz, akkor dob egy ablakot. Annak a jobb felső sarkában van három vonal. Arra bökve ismét ablakot dob, ami a "hivatkozás másolása". Ha arra böksz, akkor vágólapra teszi a linket. Így szoktam ide linkelni Gdrive -os fájlt.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Hipnotic
tag
Költségvetés alkalmazások közül most melyik a legjobb, amelyik tud szinkronizálni több készölék között is? Meg van a MoneyWiz 2, de nem túl megbízható a szinkronizációs része. Érdemes megvásárolni az Expense IQ-t, vagy van jelenleg jobb nála, melyet jobban meg érné?
-
veterán
Hátha kell valakinek: Xposed Framework Installer 3.1.1 magyarul Adam77Root és általam magyarítva. (Latest/javított verzió)
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
fulton
addikt
Sziasztok
Van arra mód hogy a gyári Android böngészőt teljes képernyős módban hazsnáljam?
mert jelenleg ha elforgatom keskeny a hely, a címsor miatt.
Nem lehetne valahogy ezt beállítani? vagy valami más böngésző ami ezt tudja?
Andorid 6.1 van fent -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
A névjegyeim közül eltűnt néhány, hiába választom ki az összes névjegy mutatását, mégse tálalok egyeseket. A híváslistámban vannak név nélküli számok, de azok közül nem fogom tudni, melyik- melyik. Nincs tudomásom róla, hogy indítottam volna szinkronizálást.
Mit tudok tenni? Van-e valamilyen mód visszaállítani a nevjegyeket?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
vadászcsiga
félisten
Messenger csak s7e-n nemitja el a hangokat, vagy más telefonokon is bugos?
-
enginev3.0
félisten
-
beg
veterán
válasz enginev3.0 #110727 üzenetére
Mert a yt megpróbál mindig keresztbe tenni a külsős appoknak.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
laleeee
őstag
válasz enginev3.0 #110727 üzenetére
Azt nem tudom mit jelent
-
zhata
senior tag
válasz forintuser #110693 üzenetére
Megnéztem, mikrofont ajánl Android 6/7-hez. Az az érdekes, hogy régebben mikrofonnal vettem fel, viszont felvétel közben mindenki hallotta körülöttem a másik felet is.
Ebben a topicban esett szó arról, hogy a felvétel módja legyen automatikus. Átállítottam, egy darabig jó volt, de most valamiért nem. Mikrofonnal sem hallom a másik oldalt.
Amióta Nugátom van, kész kínlódás a felvétel. -
laleeee
őstag
OgYoutube új verzsön
[link] -
7Sony7
addikt
Csak e fórum olvasásához vsn valami bevált adat akarékos böngésző?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
teo77
őstag
válasz nyisziati #110591 üzenetére
Köszi szépen!
És melyik appot tetted ahhoz, hogy társítsd a telót és a nyomtatót?
Az a nagy helyzet, hogy még a nyomtatóhoz adott saját driver sem elég a win 10-nek ahhoz, hogy kábelen keresztül nyomtatásra bírjam a printert.
Viszont a Linux Mint - es másik laptop simán kapcsolatba tudott lépni vele vezeték nélkül, miután kábelesen telepítettem.[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
<Lacy85>
addikt
Sziasztok!
Lenne egy apró kérdésem, mert nem igazán találtam ilyen progit.
Létezik olyan app androidra, amivel meg tudom nézni, hogy milyen állapotban van az akksim?
Ha jól rémlik, iPhone-ra volt valami ilyesmi a store-ban, ami meg tudta nézni, mekkora a jelenlegi kapacitása az akksinak.
Gyárilag ugye 3100-as volt, és érdekelne, mennyit romlott ~1,5 év alatt.
Droidra viszont nem tudom, van-e ilyen. -
Krill77
őstag
Hi. Miért írja ki a total c, h meghaljto ujracsatolasa (írható olvashatokent, mount blabla) ha egy sima mp3at akarok az sdrol törölni? Resi utan Nincs ez a jelenség. Köszi
-
darvinya
titán
válasz Pszihonaranc #110709 üzenetére
Küldő készülék Kapcsolat/Névjegyzék app-Kapcsolat kijelölése(összes)-Megosztás Bluetooth-on
Fogadó készülék Bluetooth bekapcsolás(minden készüléknek látható és max. időtartamig)-Fogadás (esetleg párosítás előzi meg)Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
kovacs65
senior tag
válasz Pszihonaranc #110703 üzenetére
Super Backup
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
darvinya
titán
BT/WiFi küldés és fogadás.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Bozek
nagyúr
Mi a baj a VCF-es megoldással? Ha mással is csinálod, a telefonszámokat valahogy át kell juttatni a másik készülékre, mivel offline megoldást keresel. Akkor meg nem mindegy, hogy VCF-et küldesz át, vagy valamely más program adatfájlját?
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok.!
Milyen névjegy átmentő módszert ajánlanátok 2 androidos telefon között? Offline kéne, sím kártya és vcf fájlból való beolvasás nem játszanak.
Köszi
-
cof
veterán
Van egy alkalmazás a Playen amiről az előző tulaj bannolva lett dupla acc miatt ( visszaállította gyári beállításokra a telefont és regisztrált egy új fiókot mert elfelejtette a régit). Az alkalmazás hozzáférést kér az eszköz azonosító és hívás információkhoz). Ez lenne az Android ID? Én nem merek belépni nehogy engem is bannoljanak. Ha újra teszem a rendszert flash tool-al ez megváltozik, vagy ugyanaz marad? Egyáltalán az Android id-ből tudták őt beazonosítani? Köszi.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest