Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
Ha van root, akkor egyszerű, Titanium Backup. Megéri az árát. Lehet, ennyit a free is tud. ROM cserekor még biztonságképpen pluszban mentem a belső SD kártya teljes tartalmát is, így nem veszett el még semmim.
Ha akarod a TB-al a teljes játékot is (az obb tartalommal együtt) el lehet menteni, de nem ez az alapbeállítása. Erre figyelj!
-
Joker88
őstag
valami jóféle,bevált - lehetőleg magyar nyelvű - , akár fizetős időjárás-kijelző programot , ami van widget formában is, tud ajánlani valamelyikőtök ? a p8 lite-on a gyári eléggé pontatlan nálam..
In loving memory of Garrett Lockhart
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Új romot akarok tenni a telefonomra, de előtte szeretném a kedvenc játékom mentését elmenteni.
Root van, nézegettem data és obb mappában nem vagyok biztos a dolgomban.
Tudnátok segíteni?(^)(>.<)(^)
-
lovi27
addikt
válasz Heisenberg69 #111480 üzenetére
Arra jó, amire a neve is utal: elemző, kiértékelő. Megmutatja, hogy az egyes csatornákon egy adott pillanatban hányan forgalmaznak és a routeredhez képest milyen jelerősséggel. Nem feladata a csatornaállítás.
Látod, hogy a környezetedben melyik, hányas csatorna a kevésbé szennyezett. A router beállításaiban az adott frekvencián (2,4 vagy 5 GHz-en) arra a csatornára állítod a forgalmazást ami az app szerint, vagy szerinted a legtisztább. Utána ellenőrzöd a változást.
A vizsgálatnak elsősorban az elektromágnesesen szennyezett környezetben élőknél (pl. lakótelepen) lehet jelentősége. A családi házas környezetben, ahol viszonylag távol élnek egymástól az emberek, a routerek is kevésbé hatnak egymásra, az automatikus csatornabeállítás is kielégítő eredményt adhat.
-
Bozek
nagyúr
válasz Kékes525 #111492 üzenetére
Azóta valaki berakott egy screenshot-ot, de nem hinném, hogy annak van valóságalapja. Nekem nagyon tetszik a Hi-Res audió a PowerAMP-ban, csak most épp nem megy. 6.0-nál még rendben volt, de Nougat esetében már meg se jelenik Z5 Compact-on. Mondjuk az OpenSL ES is egész jó az alaphoz képest egy Sennheiser CX 5.00G-vel.
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy nálatok már bevált zenelejátszó alkalmast? Alapból a Google music van, de megmondom őszintén, hogy nem jön be.
A cél, hogy szép letisztult felületet legyen, lehetőleg magyar nyelvű, és ne legyenek jellemzőek rá a fagyások, vagy hogy a háttérben kilövi magát -
Kékes525
félisten
A Lightning Launcher-hez van használható jó (teljes) leírás? Mennyire nehézkes a kezelése? Tényleg átszabható vele a teljes telefon, összes menüje, animációja, szinte mindent át lehet alakítani vele?
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
7Sony7
addikt
Üdv. a beállításokban meg tudom nézni, hogy mennyi volt a jel nélkül eltelt idő. A 2. simnél hogy lehet ezt megtudni?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
DM43
őstag
válasz Heisenberg69 #111480 üzenetére
mire jó ez az app
Benne van a nevében: analyzerA csatorna állítási lehetőséget a routeredben keresd!
-
Heisenberg69
senior tag
Üdv! Wifi analyzer appban, hogyan tudom a wifim jobb és stabilabb csatornára állítani? Egyáltalán tud ilyet? Látom hogy most hol vagyok, írja is hogy melyik lenne jobb de nem tudom atrakni. Ha ezt nem tudja, mire jó ez az app?
SONY Xperia™ XZ Forest Blue
-
darvinya
titán
Sziasztok
Keresek olyan egyszerű app-ot ami olyat hoz létre, mint EsFileExplorer Távoli Gyorselérése(persze már felhasználói névvel és jelszóval), de ezt akkor működjön automatikusan mikor WiFi Hotspot be van kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Somatom
veterán
válasz spiritex #111472 üzenetére
Nálam a Solid Classic is csak félsiker. Egyáltalán nem látja az OTG -n csatlakoztatott meghajtókat. A TC símán listázza, írja/olvassa. Plusz, a Solid nem kezeli fáljmegosztásnál az összes lehetséges interfészt. Hotspot módban a belső hálós IP -t nem jeleníti meg. De, legalább létrehozza a szervert, mert ha tudom az IP -t, és megadom a kliensnek, akkor létrejön a közvetlen kapcsolat. MiniPC -n viszont a LAN -ra azonnal error -t dob, szerinte nincs hálózati kapcsolatom. Ugyanazokon az eszközökön a Servers Ultimate tudja listázni az összes lehetséges hálózati interfészt, és bármelyikre rá tudja ültetni a szervert. Szóval, a Solidon is lenne mit fejleszteni.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
atillaahun
veterán
válasz spiritex #111474 üzenetére
Pár hete még én is hozzátudtam adni a GDrive fiókot, most már nálam is ez a hiba. Úgy látom G-ék változtattak a hitelesítési politikán és webview-ból nem engedik már a bejelentkezést csak direkt böngészőből.
ES-hez szerintem be van már jeletve a hiba, lehet pár napon belül adnak ki frissítést. Ha pontosabban érdekel, nézd meg az oldalukon, van-e már issue a hibának.[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz Bozek #111473 üzenetére
Írtam, hogy el sem jutok a bejelentkezésig. Tehát böngésző meg sem nyílik, csak ez az ES hiba ablak, amint a Gdrive ikonra nyomok. Amúgy a Chrome az alapértelmezett böngészőm.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Olyannal már találkozott valaki, hogy a FB messenger csak ilyen 480x290-es felbontásban csinál képet?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
spiritex
veterán
válasz spiritex #111469 üzenetére
Na, újabb infó: ha a régi telefonom, ahol beenged az ES a Drive-ba, ha Új Gdrive fiókot szeretnék hozzáadni (mert miért ne férhetnék hozzá több gmail fiókom drive-jához is egy telón), ott is ugyanez az ablak ugrik fel a Gdrive ikon-ra kattintás után...
Ebből arra következtetek, hogy jelenleg senki nem tud új Gdrive fiókot hozzáadni az ES appjához függetlenül az ES verziójától...
Most már csak azt lenne jó tudni, hogy át lehet-e vinni egy meglévő engedélyt egyik telóról másikra, vagy más oldalról megközelítve a google-ön belül át lehet-e adni az egyik eszköz engedélyét a másiknak.[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
válasz géeles #111466 üzenetére
Jó ötletnek tűnt, és reméltem is, hogy segít, de sajnos már be volt kapcsolva. Megpróbáltam ki- majd visszakapcsolni, amire jött is az üzenet a telóra, hogy engedélyeztem a kevésbé biztonságos alkalmazásokat, de sajnos nem változott a helyzet..
Meg ugye a régi telómon is ugyanez a google fiók van beállítva (magyarul engedélyezve kellett lennie) és ott novemberben meg is kaptam a hozzáférési engedélyt a google-tól.[ Szerkesztve ]
-
-
spiritex
veterán
válasz spiritex #111463 üzenetére
Leszedtem az új verziót, a régi telóról áttettem a régit, de az új telón az sem adja meg az engedélyt, magyarul nem az ES-ben kell keresni a hibát, hanem a Google változtatott valamit az engedély megadás feltételein...
-
spiritex
veterán
Sziasztok. Telót cseréltem, feltettem a legújabb ES File Explorer-t és amikor a Felhő részhez hozzá szeretném adni a GDrive-ot 403-as hibát ír ki: Error: disallowed_useragent, a magyarázatban pedig valami olyasmit taglal, hogy az OAuth-féle engedélyezés tiltott, és hogy csak a böngészőből történő engedélyezés van megengedve.
Ez mi és mióta van így? A régi telómon még mindig beenged az ES a Drive-ba.Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Somatom
veterán
válasz makoss #111459 üzenetére
Telófüggő. Az enyémen Telefon (mármint a programok között a tárcsázó) -> jobb felül 3 pötty -> Beállítások -> Telefonos fiókok -> aktuális SIM (mivel az enyém dual SIM -es) -> További beállítások -> Hívóazonosító.
Erre USSD kódot futtat, úgyhogy ez a szolgáltatói beállításokat módosítja. Az én gyári tárcsázómban nincs opció ennek a felülbírálására készüléken belül, de pl. az előző telómban volt.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
-
makoss
veterán
Üdv!
Van egy kolegámnak egy Doogee X5 Android 6.0 telója.
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet beállítani a telefont ha valakit felhív, a másik fél lássa a telefonszámát?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Probálgattam a find device programot,hogy megtalálja-e a telefont,ha véletlenül ellopják,vagy elveszik..annyira titkos ez a program,hogy amint elkezdem kerestetni,a másik telon a pofánba nyomja,hogy gps keresés,és hogy sikeres..csak gratulálni tudok a google play szolgáltatásnak..ezt az értesitést ki lehet kapcsolni valahogy?köszi.[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
Somatom
veterán
válasz lovi27 #111449 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy mikor áll elő azzal, hogy a GPSZ elfogadásával beleegyezünk, hogy csak a Play -ről telepíthetünk alkalmazásokat. Sőt, médiát is csak a Google szervereken keresztül lehet a telóra másolni. Talán még új projectet is csinál hozzá, amit elnevez Gtunes -nak.
-
lovi27
addikt
válasz zhata #111448 üzenetére
Az első cikk viszonylag friss, de szerintem csak beszél és nem mond semmi újat a szerző: még nincs kész, fejlesztik és ahogy megjelenik rögtön tudatjuk. Bla, bla, bla... A fejlesztő februári nyilatkozata óta ő sem rendelkezhet újabb infóval. Jelét nem adta. A második januári, azóta volt újabb infó.
Azért köszi! November óta figyelem a fejlesztő fickó megnyilvánulásait, de semmi biztatót nem találok benne. Nem tudom mi vagy ki állhat a hátérben, de szarok az egészbe stílusú. Ettől függetlenül lehet, hogy csinálja és majd kiadja. Viszont a mai hír sem erősíti, miszerint a Google kirúgta a Magisk alkalmazást a Play Áruházból. A fejlesztését persze folytatják, de evvel gyengül a Magisk.
[ Szerkesztve ]
-
zhata
senior tag
-
TIstvan4
tag
válasz Viktor0610 #111441 üzenetére
Köszönöm szépen az ajánlást!
Ezt az utat már kiveséztem. ARM chipekkel dolgozó Androidos készülékek teljesen kiesnek a szórásból, viszont ha valaki Intel processzorral szerelt táblagéppel, esetleg okostelefonnal rendelkezik (mint mondjuk az ASUS ZenFone 2-vel), akkor érdemes lehet kipróbálni a dolgot.
Nekem ARM készülékem van. -
Jakuu
őstag
Nougat-ra van mar xposed?
-
totron
addikt
Visszajelző LED nélküli telókra üzenetjelző alkalmazás melyik vált be nektek? (gmail/viberwhatsapp/fb/bármi)
-
TIstvan4
tag
Szép napot kívánok mindenkinek!
Érdeklődöm,hogy létezik e valós megoldás x86 win appok futtatására androidon?
-
fecus
őstag
válasz atillaahun #111427 üzenetére
Köszönöm.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
hati
addikt
válasz promagus00 #111435 üzenetére
Pl. MobileIron, Airwatch. Nem lesz olcsó.
-
beg
veterán
válasz promagus00 #111435 üzenetére
Android beépített vendég fiókja erre való. Előtte a telefonon le kell csekkolni, hogy a gyártó nem tűntette el.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
promagus00
tag
Sziasztok!
Egy olyan appot keresnék,amivel a cégbe a kiadott céges telefonokat le tudnám
"zárni",hogy ne tudjanak rá más appokat telepiteni,csak amiket mi megszabunk nekik,illetve valahogy az ismeretlen forrásokat is szeretnénk letiltva tartani,van valami megoldás erre?
Előre is köszönöm.
Ui.:
A választott app lehet fizetős,vagy ingyenes is,nem számít.
Én magam app lockerre gondoltam,de az ismeretlen forrásokat nem tudom mivel tudnám letiltva hagyni... :/Villanyszerelés, és minden más: https://nemmukodik.hu/
-
morefire
tag
válasz Dolphine #111432 üzenetére
Én egy fizetőset találtam: Rawdroid Pro. Van belőle demo verzió.
[ Szerkesztve ]
Donate: bit.ly/morefiredonate
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan app, amivel RAW fájlokat lehet megnézni, de nem csak egyesével, hanem ugyanúgy lapozni lehet, mint a JPEG fájlokat?
Amit eddig próbáltam, de nem működött csak egyesével:
QuickPic, ES Képnézegető, File Viewer, Fotók, Album (SONY saját alkalmazása).
Van egyéb ötlet?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Somatom
veterán
válasz atillaahun #111430 üzenetére
Ezt ne tőlem kérdezd! De nagyon meglepne, ha nem volna benne ilyen.
Robotban: műveletek - alkalmazások - alkalmazás tiltása.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz atillaahun #111427 üzenetére
Bármelyik automatizáló tudja Secure Settings nélkül is, csak root jog kell hozzá (ahogyan a Secure Settings -nek is).
-
darvinya
titán
Valaki már próbálta SolMail app-ot.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
atillaahun
veterán
válasz fecus #111424 üzenetére
Én GMail-ben vettem fel a céges Exchange fiókot és a fiókbeállításokban ott van a Levél, Naptár és Kapcsolatok alatt a Feladatok is.
App kilövéssel igazán sokat nem érsz szerintem, ha agresszív az app, akkor úgyis újrainditja magát. Időzített dolgokat amúgy pl. automatizálokkal tudsz csinálni, mint Tasker vagy E-Robot.
[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
Írnám, hogy az utolsó kérdéseim, de nem :
1. Pontosan miképpen is lövök ki egy programot a memóriából? Van egy tudottan zabálós kínai app ami a karkötőmet hajtja. Munkában szükségem van rá, de este kilőném és reggel csak akkor indítanám mikor felveszem a karkötőt.2. Amióta beállítottam a levelezést a vállalati profillal azóta van névjegyem(írható ) levelem, naptárbejegyzésem. A feladatokat azonban egyik progiban sem találom. Azt sem találom, hogy hol kell bepipálni, hogy azt is szinkronizálja.
Van valakinek megoldási javaslata?"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
bocs ha ezerszer felmerült már a kérdés, az összefoglalóban választ kimondottan nem találtam rá, most jöttem másik rendszerről Androidra (Honor 8, 7.0). Van egy csomó alkalmazás, amit nem használok (Google izék, Újságos, Zene, stb. nagy része, Hangouts, Google+, Chrome), hasonlóak, amiket nem enged a telefonom eltávolítani. Nem akarom rootolni és semmi ilyesmit, tudok ezekkel tenni vmit, ez a "letiltás" használ vmit? Köszi előre is!
-
fecus
őstag
De én csak a más nyelvekben használatos ékezetes betűktől akarok megszabadulni.
Akkor marad az Anysoft keyboard."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
sebijani1982
senior tag
válasz Bozek #111407 üzenetére
Köszönöm!
Ezzel még nem találkozatm, ezért is írtam, hogy azok közül, amit már láttam.Köszi még egyszer!
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Hajas Mao
tag
Sziasztok!
Olyan tennivaló listát keresek, vagy naptárt, ami addig jelez(csörög) amíg le nem okézom.
Segítséget előre is köszönöm!
-
-
Somatom
veterán
válasz darvinya #111408 üzenetére
Akkor tesztelem. Köszi! Csak térképből, megosztással lehet ilyet? Az a gond ezzel, hogy a Google ezen is csavart. Egy ideje csak rövid linket exportál, aminek a feloldásához külső segítség kell. Importként viszont elfogadja a régi, https://maps.google/koordináta formátumot. A koordinátás exporthoz a Maps Coordinates kiegészítőt használom, ami szintén a Térkép megosztás menüjéből érhető el. Ezért szeretném, ha nem megosztással, hanem a Maps Coordinates által mentett szöveges állományból tudnék ilyen QR -t generálni.
Bozek:
Köszönöm! Nézem.[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz Somatom #111406 üzenetére
Itt egy QR-kód generátor weboldal, amit szerintem bármilyen eszközön meg tudsz nyitni. Az URL-t kiválasztva biztosan menni fog.
Az meg a telefonos alkalmazástól függ, hogy egyből megnyitja-e a linket. Amit én linkeltem, abban be lehet kapcsolni a menüben az automatikus megnyitást, működik is.
-
Bozek
nagyúr
válasz sebijani1982 #111377 üzenetére
Mondjuk ebben is van inverz szkennelés. Nemrég ingyenes volt a Pro változata ennek is.
(#111382) kaciokos: 1. Nem ingyenes, csak most. Fentebb írtam egy másikat, az is akciós volt nemrég.
2. Ismét a fentebb linkeltet tudom megemlíteni, ugyanazokat a jogosultságokat kéri, mint ez. -
Somatom
veterán
válasz darvinya #111404 üzenetére
Köszi, de ez egy olvasónak tűnik. Hogy generálok ezzel kódot?
DM43:
Köszönöm! Maradnék az Androidnál (PC -n is Androidot használok), de majd megpróbálom Wine alatt futtatni Linuxon. Windows -t nem használok, a hideg futkos tőle a hátamon.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Ettől nem lesz bármi futtatható. Az intentek alap Android építőelemek. Egy explicitnél nem is adok határozott utasítást, csak annyit, hogy mutasd meg ezt a tartalmat. A többi a rendszerre van bízva. Nem tudok olyan utasítást adni, aminek a kezeléséhez nincs program telepítve. Azt sem várom, hogy magától csinálja. Elég a kérdés is, hogy mit kezdjen vele (vagyis, az alkalmazásválasztó).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest